petak, 15. lipnja 2018.

Propast zapada u pet minuta

Znanstvenici su pisali tomove knjiga o budućoj (sa stajališta njihovog vremena) ili recentnoj propasti zapada koja se može poistovjetiti s propašću bijele rase.
Izuzetak su bijeli muhamedanci poput Čečena ili Albanaca, ali to samo potvrđuje pravilo.
Ova žena na videu koja nije 'zapadno' bijela (čini mi se da je arapska kršćanka), ali žali zbog autogenocida bijelaca, u pet minuta je rekla bolje i točnije razloge propadanja nego metri knjiga sociologa i filozofa.



Liberalizam uz koje neminovno dolazi feminizam, sekularizam i hedonizam glavni je razlog propasti zapada.
I ako budu Čečeni i Albanci napustili tradiciju i religiju, a prigrlili liberalizam, biti će u istom kolu mrtvaca s ostalim bijelim narodima.
Doduše to kolo se sve sporije okreće, jer starci ne mogu brzo i dugo plesati u kolu, oni su duhovno mrtvi i samo čekaju da to budu i tjelesno.
Mislim da su bijeli narodi od faze gubitka vitalnosti došli u fazu autodestrukcije i eutanazije.
Moglo se je to pred nekoliko godina vidjeti u Njemačkoj kad su se bijeli, autohtoni Nijemci radovali što dolaze afrički i azijski imigranti kod njih, neki su od njih čak pozdravljali silovanja Nijemica od imigranata radujući se tako da će nestati njemačkog gena.
Devedesetih godina sam bio šokiran kad sam upoznao jednog 'samohranog' Nijemca koji je sa svojim sinom ljetovao kod nas, i za vrijeme svjetskog nogometnog prvenstva uvijek navijao protiv njemačke reprezentacije.
Rekao sam sebi - uvijek i svugdje ima ridikula i izroda pa tako sam svrstao tog 'iščašenog' čovjeka.
Skora budućnost me je opovrgla, većina Nijemaca su takvi, većina zapadnih bijelih naroda su takvi, a i među nama ima mnogo takvih s trendom da postanu većina.
Da su pred 40 godina za vrijeme jugokomunizma neki među komunističkom elitom iznijeli ideju uništenja obitelji, promocije sodomizma i feminizma, da su iznijeli ideje sadržane u 'Istanbulskoj konvenciji' koju je prihvatio hrvatski državni sabor, sami komunisti bi se protiv njih pobunili i odstranili ih od javnog života, a možda i strpali u zatvor pod optužbom da šire nemoralnu buržoasku ideologiju.
Istine radi treba istaknuti da su vođe komunizma svjesno rušili tradiciju i moral, samo to nisu mogli otvoreno reći svojim običnim sljedbenicima u kojima je većinom još taj moral preživljavao.
Salonski komunisti, većinom djeca iz bogatijih gradskih obitelji, su bili u pravilu dekadentni, ali oni koji su imali seosko-radničko podrijetlo, koliko-toliko su još zadržali tradicionalni moral svojih predaka*.
Također treba dodati kako je u posljednjim desetljećima komunizma uvelike se širio liberalizam, čak je i pornografija postala legalna, to jest iako se je država definirala kao komunistička, ona je s malim kašnjenjem slijedila istu korupciju zapadnih liberalnih država.
Zato što su polako umirali ili odlazili s javne scene stariji komunisti seoskog podrijetla, a dolazili su mlađi kojih je odgojilo novo društvo s komunističkom izvornom ideologijom koja negira svijet ideja, pa tako i religiju i sam moral.
Jednostavno treba zaključiti, ako društvo i narod ne prihvaća autoritet Boga, ma kakva bila ideologija postavljena umjesto Boga, taj narod će ubrzano nestati jer ga u propast vodi onaj koji je umislio da može zamijeniti Boga.
Ne mislim time na vođe komunističkog pokreta, nego na oca laži od početka.

Stoga bih nadopunio govornicu s konstatacijom kako bijeli narodi nestaju ne zbog agresivnosti nebijelih naroda koji su se izmiješali s domorodačkim bijelcima i zato što ovi nemaju dovoljno djece, a ovi ih imaju 'previše', nego zato što bijelci svjesno ili nesvjesno slijede nečastivog ubojicu čovjeka.
Ne trebamo imati iluzije kako je naš narod nešto drugačiji, jer se radi samo o nijansama i o malom vremenskom kašnjenju.
Iako su većinski pravoslavni narodi nešto tradicionalniji od zapadnih, i oni se ne okreću protiv onog što je dovelo do smrti zapada.
Hedonizam ili bogatsvo zapada se ne može nositi na sebi uz križ s kojim se slijedi Gospodina Isusa Krista.
Tako mi se čini da mnogi na istoku žele zapadni hedonizam, sekularizam i feminizam te usput zadržati tradiciju i vjeru.
Jednostavno na dvije stolice se ne može sjediti to jest biti Kristov i ujedno se okretati za lažnim sjajem ovog svijeta kojeg nudi Sotona.
Ako naši najbliži, ili rod ili narod čini tu ludost, ne slijedimo ih niti ne ostajmo s njima u istom kolu mrtvaca, nego otrgnimo ih od puta propasti koliko god možemo.
Prije toga ispitajmo sebe jesmo li stvarno Kristovi ili je naša stražnjica postala tako velika pa mislimo kako možemo sjediti na dvije stolice. 

* Evo vijesti iz Rusije. Komunistička zastupnica upozorila je Ruskinje da ne imaju spolne odnose sa drugim rasama koje će sada biti u Rusiji na svjetskom nogometnom prvenstvu. Podsjetila je da se je takvo zlo događalo i prije kad je bila Olimpijada u SSSR.
Ovakvu izjavu kod nas i na zapadu ne bi mogla izreći niti 'najdesnija' stranka, međutim pred pola stoljeća to je bilo normalno reći u komunizmu, ali još uvijek i na ondašnjem zapadu (pričali su mi za jednog krčkog komunistu koji je otjerao i to prilično nasilno svoju kćer koja je studirala u Rijeci i došla pokazati ocu svojeg crnog afričkog dečka koji je u to doba studirao u 'nesvrstanoj' Jugoslaviji) .
Ljevica se je tobož brinula za radnike i seljake ili za narod, dok joj je ustvari cilj bila destrukcija i naroda i tradicije, pa se tako sad ljevica umjesto za radnike brine za sodomite i ilegalne imigrante (pogotovo ako su tamnije rase i ako nisu kršćani).
Ovi ruski komunisti očito nisu dobro shvatili niti Marksa, niti Engelsa niti Lenjina, a kamoli da znaju kako su sve njih financirali judeomasoni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.