srijeda, 16. prosinca 2020.

Osveta un-a-bombera?

Jučer su oni mudraci koji su dozvolili da im kuće ili stanovi postanu mudri (smart home) shvatili kako baš i nisu mudraci. 
Jer im je mudrost dolazila od Google servisa koji su taj dan zaribali, pa im recimo u mudrim kućama nije radilo svjetlo, ili sve one nepotrebne stvari koje se nazivaju IoT* (internet of things), razna elektronička oprema koja funkcionira samo dok radi internetska mreža (konkretno u ovom slučaju Google servisi).
Dakle ne radi se samo o rasvjeti, frižider može ne raditi više i pokvariti će se sve namirnice u njemu, isto tako s štednjakom, perilicom ..., čak i vrata mogu prestati funkcionirati i ostati zaključana sa zarobljenim mudracima u mudrim stanovima (ili mudro auto mudro skrene s ceste u provaliju).
Međutim, nije samo Google bio u problemima:


O čemu se radi?
Prema vijestima koji su nam dostupni, računala najvećih svjetskih tvrtki su zaražena na dosad neviđeni način, i navodno s alatima koje su napravile renomirane tvrtke (SolarWinds i FireEye) čija je djelatnost upravo zaštita od takvih napada.
U videu autor iznosi pretpostavku da se radi o koordiniranom i planiranom činu onih istih upravljača svijeta koji žele napraviti veliki novi početak, new reset (novo normalno), i koji su isto tako iskoristili ili uzrokovali plandemiju u istom cilju. 
Moguće je to istina, međutim želim rasvjetliti to s druge strane, čak sa strane nekog tko je u doživotnom zatvoru bez mogućnosti pomilovanja.
Radi se o un-a-bomberu, Tedu Kaczynskom , genijalnom matematičaru i najpoznatijem luditu modernog doba.
Ako ste pročitali taj tekst Roosha (inače možete i cijelu knjigu pročitati skinuvši je odavdje ), morate zaključiti da je un-a-bomber (to ime mu je dao FBI koji je 17 godina neuspješno tragao za njim) lucidan i s tezama koje se teško mogu opovrgnuti.
Posebno je značajno što je on predvidio mogućnost da elita koja 'upravlja' s tehnologijom odluči prorijediti čovječanstvo (izazivajući plandemiju), i što je odlično analizirao ljevičare koji drže univerzetske katedre (takvima koji su promovirali modernu tehnologiju je slao pisma bombe) i tako je dobro objasnio iz koje psihološke nesigurnosti ili bolesti će se regrutirati antife, bili oni na ulicama pod crnim maskama ili državni službenici ili pop-filmske ili novinarske zvijezde masmedija.




Ne treba posebno naglašavati da je temeljna teza Kaczynskog kako je degeneracija čovječanstva u fizičkom i duhovnom pogledu neraskidivo vezana s tehnologijom.
Što se tehnologija više razvija i bolje drži pod kontrolom svijet, to će više biti ljevičara i degenerika.
Jer tehnologija zarobljuje čovjeka i on to podsvjesno ili svjesno (ako je moderni ludit) zna, i kako ne vidi zraku svjetlosti u toj tamnici, on postane nesiguran u sebe, čak mazohist ili onaj pod stockholmskim sindromom koji pokorno želi biti sluga svom tamničaru - tehnologiji.
A kako je nemoćan, onda želi biti solidaran sa svim stvarnim ili izmišljenim žrtvama, i želi da svi budu kao i on, i to uz pomoć globalne svemoćne države i tehnologije.
On je tipičan grješnik koji je zavolio svoj grijeh i želi da svi budu kao i on griješni i robovi ovog svijeta.
Mrzi tradiciju, organsko društvo i nadasve kršćanstvo (ono pravo pogotovo) jer sve to pokazuje mu istinu o njemu, pokazuje mu sve ono što mu nedostaje da prestane biti žrtvom tehnologije.

Vratimo se na uvod.
Najvjerojatnije plandemija i ovi računalni napadi (kao rješenje nameće se block-chain, tehnologija koja ima pretpostavku da tehnologija-aplikacija funkcionira samo dok je u mreži) su povezani i vode prema novom početku s čvrstom kontrolom svjetske države, ali ne može se posve isključiti mogućnost da su napade izveli neki računalni genijalci koji su dobro proučili un-a-bomberov manifest i shvatili da je ovo sad odlična prilika da se slomi svemoćna tehnologija i društvo vrati na prirodniji način funkcioniranja.
Znači isto novi početak, ali ne u ropstvu tehnologije i ne pod budnim okom svjetske države.

Ipak, kao kršćanin ne mogu vjerovati da se čovječanstvo samo po sebi može vratiti na nevinost i u rajsko stanje prije pada.
Djevica koja je izgubila svojom voljom nevinost, ne može ju ponovno vratiti.
Može se boriti protiv strasti koje su sad veće nego prije, i okajavati svoj grijeh.
Tako i čovječanstvo nakon što je faustovski zajahalo tigra modernizma i tehnologije više s njega ne može sići.
Pojedinci mogu, ali čovječanstvo kao cjelina ne može.
Dovoljna je samo nekolicina koji žele ponovno iskoristiti tehnologiju za zadovoljavanje svojih strasti, prvenstveno za vladavinu nad drugima, i opet se nastavlja tamo gdje se je prije stalo nakon hipotetskog novog početka i vraćanja u nevinost primitivnijeg (agrarnog-poljoprivrednog) života.




Zato sam u naslovu stavio retoričko pitanje, niti postoji Q u čijoj službi je Trump, Putin i Xi, ali niti ne postoji skupina informatičkih genijalaca koji će nas vratiti u nevinost.
Zlo će i dalje rasti.
Borimo se da ne raste u nama, i u našim bližnjima, a ovaj svijet je ionako osuđen već na propast i uništenje, dok će prije toga narasti do neviđenih visina oholosti i zla, a sve pod krinkom napretka i borbe za dobro (to je ljevičarska borba za dobro). 


* 5G mreža nije prvenstveno radi toga da mudri ljudi mogu čim više i brže filmova skinuti s interneta i tako se dehumanizirati ovisnošću o stupidnim medijima stupidne zabave, nego da bi silna mikroračunala koja će biti, ili već jesu svuda oko nas (a najgora mogućnost je da budu u nama), mogla biti umrežena bez žice to jest da mogu biti svugdje i da budu mobilna.¸

P.S. Ako netko još nije uvjeren da je čovječanstvo rob tehnologije, neka pročita ovaj tekst i pogleda video.

Zašto bi bilo tehnički moguće srušiti modernu civilizaciju i tehnologiju na tako jeftin hackerski način?
Zato što je svaki sustav ranjiviji čim je složeniji, a ništa dosad nije bilo složenije od moderne tehnologije koja ovisi o internetu i općenito o elektromagnetizmu (zato može svaki jači poremećaj u elektromagnetskom zračenju, bilo prirodni (od Sunca) ili umjetni (elektromagnetske bombe) srušiti kompletno cijelu tu tehnologiju).
Informatička tehnologija bez obzira na zaštitu počiva na povjerenju da su oni koji su vam prodali hardware i software dobronamjerni to jest da nisu ostavili neki skriveni ulaz vama nepoznat s kojim mogu mrežno manipulirati s vašim 'sigurnim računalom'.
Ali čak i da nisu ostavili 'backdoor' (što je teško povjerovati pogotovo za operacijske sustave zatvorenog koda tipa windows), i da nemaju takve namjere, alat s kojim su radili operacijski sustav ili aplikacije koje mogu biti i otvorenog koda može biti hakiran tako da je to praktično nemoguće otkriti.
Još ranih 80-godina jedan nadprosječni programer je demonstrirao kompajler (mislim da je hrvatska riječ za to "prevoditelj (programskog koda)", međutim globalistička tehnologija anglicira sve jezike pa se svi namršte ako čuju riječ "prevoditelj" umjesto "kompajler") otvorenog koda koji je u svakom programu kojeg je napravio ostavio backdoor a bez da je autor programa to želio i znao.
Čak se je moglo kompajlirati kod takvog kompajlera (jer je otvorenog koda) i opet je kompajler činio isto (dakle niti oni koji rade aplikacije i operacijske sustave ne mogu znati ima li u njihovom proizvodu tajnih stražnih vratiju, a kamoli tek krajni korisnici).

Jel moralno takvo nešto učiniti?
Naizgled rekli bismo da je to apsolutno moralno neprihvatljivo.
Pitajmo o tome Izraelce i Amerikance koji su izradili Stuxnet i proturili ga Irancima tako da je taj informatički crv uništio iranska postrojenja za obogaćivanje urana.
Sa njihovog stanovništa to djelo je bilo više nego dobro i korisno.
Dakle, da je nekim slučajem neki luditski hacker izmijenio kompajlere ili neke druge informatičke alate tako da je to praktično nevidljivo dok se ne aktivira, a zarazilo je veliki broj računala na svijetu preko naizgled benignih aplikacija, zar bi to bilo nemoralno ako je očito da nas tehnologija uništava?
Ako je Izraelcima Stuxnet bio 'heroj' koji je odvratio Iran od mogućnosti da stvori atomsku bombu, zašto ne bi bio heroj neki ludit ili skupina ludita koja bi slično učinila sa svim računalima?
Kao i u svemu, svako oružje je moralno neutralno, dok moralnost ovisi o osobi s kojom namjerom će to oružje iskoristiti.

Jučer 17.prosinca Microsoft je objavio ovaj tekst.
Kao što vidimo ta poznata multinacionalna informatička tvrtka čiji je osnivač sadašnji najpoznatiji promotor plandemije i cijepljenja Bill Gates, osvrće se na tekuće informatičke napade koje su po njima nezabilježeni u povijesti po obimu i po opasnosti.
Opasnosti od čega?
Opasnosti da se sruši ne samo informatički sustav, nego i lanac svjetske proizvodnje (znakovito kažu da nisu zaražena računala samo u Rusiji što indirektno znači da optužuju za napade nekog iz te zemlje  - budućeg pravoslavnog ruskog cara :) ).
I da ne bude zabune što se želi s tim tekstom i što je vidljivo u samom naslovu.
Globalni svjetski odgovor na napad, a za to učiniti potrebno je i globalno izvršno tijelo koje će to organizirati i nadzirati (dakle svjetska država i svjetska vlada).
Što nas opet ostavlja u dilemi - jel to iscenirano iz krugova globalista da se prenese vlast u njihove ruke, ili neki un-a-bomber(i) želi osloboditi čovječanstvo od ropstva tehnologiji?

I sad poveznica na video koji će vjerojatno biti odstranjen - medicinska sestra iz SAD kolabirala je pred kamerama netom što se je cijepila i govorila o cijepivu.


Sveto Pismo nam kaže - proklet je čovjek koji se uzda u drugog čovjeka.
Upravo je to činila ta nesretna žena, uzdala se je kako joj država odnosno oni koji s njom upravljaju žele dobro.

3 komentara:

  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Autocephalous_Turkish_Orthodox_Patriarchate

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iako nema veze s temom, hvala na informaciji.

      Izbriši
    2. Ovaj moj link odnosio se na raniji tekst, o "Turcima i kršćanima", ali ga nisam tamo stavio jer sam mislio da ne gledaš komentare ispod starih tekstova.

      Marko

      Izbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.