srijeda, 18. studenoga 2015.

Najstarija kćer Crkve

Tako je papa, u davna vremena kad su germanski barbari prijetili uništenjem Rima, nazvao zemlju Franaka, Francusku.
Karlo Veliki, kralj Franaka, 800.godine okrunjen je u Rimu za rimskog cara i tako je nastalo, na ruševinama starog rimskog carstva, Sveto rimsko carstvo kao desna ruka Crkve, kao drugi mač kojeg ima sveti Petar.
Međutim Francuska nije bila samo zemlja vladajućih germanskih Franaka, jer su oni svoju vlast proširili ne samo na Kelte i Latine, nego i na druge narode, tako da je država Karla Velikog bila od Baltika do Jadrana (Rijeka je pripadala tom carstvu, a hrvatsko kraljevstvo je bilo u vazalnom odnosu), od mađarskih ravnica do obala Atlantika.
Karlo Veliki je podijelio svoje carstvo svojim sinovima, i tako je dio tog carstva nazvan francuskim kraljevstvom, a dio Svetim rimskim carstvom (kasnije je dodano 'njemačke krvi'), dok je on pokopan u svojoj prijestolnici Aachenu koji se nalazi u današnjoj Njemačkoj.
Stoga sam se uvijek pitao, jel najstarija kći Crkve Francuska ili Njemačka, međutim opće prihvaćeno je kako se radi o Francuskoj.
U Isusovoj prispodobi o razmetnom sinu, mlađi sin se pokajnički vraća ocu.
Hoće li se najstarija kćer Crkve vratiti svetoj Materi?
Najprije bi trebali pokušati vidjeti kad je Francuska napustila Crkvu.
Formalno se je to dogodilo 1789. u francuskoj revoluciji, ali ja mislim da se je to dogodilo mnogo ranije. Svakako poslije križarskih ratova u kojima su Franci bili izuzetno i kvalitetno zastupljeni tako da su muhamedanci svakog križara nazivali Frankom. Ne zaboravimo da naši hrvatski preci nisu sudjelovali u križarskim ratovima i da je, tada vrlo moćna francuska kuća Anjou - anžuvinci, dobila krunu hrvatskog i mađarskog kraljevstva, te da je tada hrvatsko kraljevstvo bilo na svojem vrhuncu.
Po mojem sudu, renesansa je prijelomni trenutak u europskoj povijesti i u povijesti Crkve. To je bio povratak poganstva na velika vrata. 
Posljedice su bile katastrofalne, protestantska revolucija, legalizacija kamaterenja kao temelj novonastalog nekršćanskog kapitalizma, odvajanje znanosti od istine kršćanstva kao i početak nestajanja kršćanskih država i nastanak nacionalnih država uz bujanje nacionalizma koje će na kraju, uz komunizam, uništiti posljednje kršćanske države.

1536.godine francuski kralj Franjo I sklapa savezništvo s turskim sultanom Sulejmanom Veličanstvenim i to savezništvo Francuske s muhamedancima će trajati sve do prvog svjetskog rata. 
Francuzi će u narednim stoljećima pomagati muhamedanske Turke u osvajanju, priželjkivat će pad Beča pod Turcima 1683., dakako ne će sudjelovati u obrani Malte ili u bitci kod Lepanta, logistički će oružjem pomagati Otomance, zaratiti zajedno s drugom odmetnutom kćeri Crkvi, s Engleskom, protiv Rusije koja je prijetila izbacivanjem Turske iz Europe odnosno oslobađanjem Carigrada.
Ne sumnjam uopće da Francuska 1536. više nije bila kćer Crkve.
Zašto to nije papa spriječio? Zašto je dozvolio da Francuzi, koji se nazivaju katolicima, poput francuskog kralja i kardinala Richelieu pomažu nizozemske i njemačke protestante u borbi protiv katoličke Njemačke i Španjolske?
Nema opravdanja u smislu biranja manjeg zla, pa tobož da je papa zaprijetio ekskomunikacijom francuskom kralju i zloglasnom kardinalu, onda bi cijela Francuska postala protestantskom.
Francuski križari su se okrećali u svojom grobovima dok su Francuzi bili u savezništvu s muhamedancima i protestantima, i istovremeno se nazivali katolicima.
Nije smio biti nikakav kompromis sa zlom, niti jedna laž se nije mogla opravdati niti onda niti sada.
Ne postoji francuski nacionalni interes, odnosno nacionalizam, na kojeg može pristati francuski katolik (ili katolik bilo kojeg drugog naroda*) tako da bude u savezništvu s neprijateljima Krista Kralja.

Duboko sam uvjeren da je sve ovo što se je nedavno dogodilo u Parizu Božja kazna i da će je još više biti.
I ne umišljajmo se da mi nismo zaslužili kaznu.
Najstarija kćer Crkve nije samo otišla od Crkve, nego je ona svom silinom, i u trajanju od nekoliko stoljeća, udarila na Crkvu i na Krista Kralja.
Neka joj ova kazna** bude u cilju raskajanog povratka u Crkvu, jer u protivnom bit će zauvijek uništena, kao da je nije nikad ni bilo.

Naišao sam danas i na proroštvo o Francuskoj svetog don Bosca.
Dobio ga je godinu dana prije pruskog zauzimanja Pariza.
Proroštvo kaže da će Bog tri puta udariti na Francusku zbog njezine izdaje.
Treći put Pariz će biti pod vlašću stranaca, palače u plamenu i ruševinama, junaci ubijeni tako da ih više ne će biti.
Ali će se nakon toga pojaviti vojskovođa sa sjevera noseći crnu zastavu, a na ruci ili na štitu upisano "Nepobjediva je ruka Božja".
Vojskvođa će se susresti s Časnim Starcem iz Rima koji će mu izaći u susret i crnilo zastave postat će bijelo kao snijeg, dok će na sredini zastave zlatnim slovima pisati Svemogući.
Časni Starac može biti samo papa. Bergoglio častan??? Onaj tko je pozvao kršćanske obitelji da udome neprijatelje Kristove muhamedance i koji po niti jednoj svojoj izjavi nije rekao da vjeruje u Krista Kralja te da se kršćani trebaju odazvati na križarski rat za izbacivanje muhamedanca iz kršćanskih zemalja?
Ako je to proroštvo istinito, onda će postojati pravi papa prije nego što započne križarski rat, i ja, kao i ovaj blog, ako budemo živi, ne ćemo više biti sedevakantistički, nego ću se radosno dati pod autoritet Časnog starca iz Rima i eventualno, ako mi to stare kosti dozvole, prorečenog vojskovođe sa sjevera.
Zanimljivo je isto što je zastava ISIL-a, odnosno lažnog proroka Muhameda, crna. Jel to simboličan govor kako će nakon toga rata nestati muhamedanaca iz Europe, pa će 'zastava postati bijela kao snijeg'?
Kako god bilo, znam da Bog uvijek drži sve pod svojom kontrolom i da se ništa ne može niti ne će dogoditi što On ne želi da se dogodi.
Volio bih da se najstarija kćer vrati svojoj Majci, volio bih da se to dogodi i s našom domovinom, kao i sa svima nama osobno.


* To je i zabluda hrvatskih pravaša odnosno A.Starčevića koji je bosanske muhamedance nazvao cvijetom hrvatskog naroda. Neka oni i jesu hrvatskog podijetla, ali zar je hrvatskim katolicima važnija krv-podrijetlo ili vjera? Vidimo kako je svim muhamedancima važnija vjera od krvi, i tako je bilo svim kršćanima dok se nije nakon renesanse ponovno pojavilo poganstvo s kulminacijom u 19.st. kad su nacionalisti, hotimično ili ne u službi masona, uništili kršćanska kraljevstva i uspostavili sekularne nacionalne države koje sad nestaju da bi nastala svjetska masonska antikristovska država.

** Izjava muhamedanaca kao opravdanje napada u kojoj opisuju Pariz kao leglo razvrata, kao veliki bordel, je više nego jasna da se radi o Božjoj kazni koju sprovode muhamedanci. Vjerujem da će i među njima biti obraćenika kad se Bog očituje.


Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.