ponedjeljak, 11. siječnja 2016.

Kelnska katedrala


Kelnska katedrala je jedna od najljepših crkvi, svojevremeno je bila najviša ljudska građevina. Gradila se je izuzetno dugo, s prekidima 600 godina.


Ovih dana oko nje su se odvijali događaji koji će obilježiti slijedeće razdoblje.
Na tzv. dočeku Nove godine*, na trgu ispred katedrale, sjevernoafrički i bliskoistočni muhamedanci kojih je udomila trenutna njemačka država, silovali su mnoštvo Nijemica. Onih pravih Nijemica čiji su preci stvorili njemačku državu, kulturu i konačno kelnsku katedralu kroz šest stoljeća.
Zadnji puta kad se je tako nešto događalo je bilo 1945. nakon 'oslobođenja' Njemačke, većinom u izvedbi Crvene armije, ali niti zapad Njemačke nije bio 'oslobođen' takvih divljaštva. To je bilo najveće organizirano silovanje u povijesti ljudskog roda, nije se događalo spontano, nego je bilo u cilju destrukcije, poniženja i kažnjavanja njemačkog naroda. Milijuni Nijemica su silovani ne samo u Njemačkoj, nego gdje god je bila njemačka manjina**.

Kako čujemo na vijestima, odnosno od njemačkog ministra redarstva, ovo poljednje silovanje bilo je isto organizirano. Nisu ga ovaj put organizirali sovjetski komesari, nego su se silovatelji samoorganizirali koristeći tzv. socijalne mreže preko interneta.
Međutim, ova silovanja 2016. godine imaju još jednu specifičnost u odnosu na ona 70 godina ranije. Odvijali su se pred njemačkim policajcima, štoviše njemačka država i mediji pokušali su cenzurirati vijesti o njima, ali to je trajalo samo par dana budući su po istim socijalnim mrežama procurila svjedočanstva silovanih Nijemica.
Jel se može ta država nazvati njemačkom državom? Nikako, jer ta država ne štiti njemački narod i ovo nas stvarno ne bi smjelo iznenaditi budući je Njemačka od 1945. de facto i dalje okupirana, ali s tendencijom da Nijemci postanu manjina tako da se više nitko ni ne će boriti protiv okupacije.
U tom svjetlu treba gledati i na 'iznenađujuće' stavove Merkel oko imigracije muhamedanaca, dok neki 'njemački' političari otvoreno kažu kako je dobro što domicilni Nijemci imaju puno manji natalitet od 'njemačkih' muhamedanaca, pa će tako mogućnost povratka nacizma biti sve manja.
Međutim, ne radi se samo o kažnjavanju Nijemaca, iste stvari ili slične događaju se skoro svim europskim narodima bez obzira na kojoj su strani bili u posljednjem veleratu.
Ako ste dosad čitali moj blog, onda znate kako sva ova zla tumačim kao Božju kaznu zbog izdaje kršćanstva koju su učinili europski narodi pred dva ili možda još koje stoljeće.
Da se vratimo prekrasnoj kelnskoj katedrali.
U njoj se nalazi pozlaćeni oltar u obliku sarkofaga u kojem su relikvije sveta tri mudraca ili tri kralja koji su se došli pokloniti novorođenom Božiću.
Gašpar, Melkior i Baltazar su njihova imena, i vjeruje se da su došli iz Perzije, sadašnjeg Irana. Njihove relikvije su najprije bizantski carevi prenijeli u sv.Sofiju u Carigradu, da bi kasnije preneseni u Milano i konačno za vladavine poznatog Frederika Barbarose, cara Rimskog svetog carstva, smješteni u kelnsku katedralu.
Sveti zemni ostaci tri mudraca putovali su slični put kao i suvremeni 'njemački' (i europski) muhamedanci, najprije do Carigrada odnosno današnje Turske, zatim u Europu i na kraju samoorganizirano u Keln (i ostale gradove).
Frederik Barbarosa, kelnski biskup kao i njemački narod, sigurno su bili ponosni što su udomili te strance koji nisu stranci, jer oni su se prije njih poklonili Božiću.
Figurativno, Gašpar, Melkior i Baltazar dobili su počasno državljanstvo svetog rimskog carstva njemačke krvi (tako se je jedno vrijeme zvalo carstvo koje je osnovao Karlo Veliki 800.g. u Rimu).
Relikvije sveta tri mudraca nisu došla osvojiti Njemačku kako bi je uništili ili oslobodili od Nijemaca, nego kako bi ih još više nagovorili da se poklone Kristu Kralju.
Još od protestantizma, njemački narod se je podijelio na one koji se klanjaju Božiću i one koji se bore protiv Njega (mnogi protestanti su zabranjivali slavljenje Božića tumačeći to poganstvom koje je došlo od papista, od Rima).
Zatim je došlo liberalno 19.st. kad su njemačke države (prije ujedinjenja) detronizirale Krista Kralja i postavili na Njegovo mjesto humanizam, liberalizam i sekularizam. Bilo je dakako i dalje Nijemaca koji su bili kao tri mudraca s istoka, ali većina više nije bila mudra, većina je prihvatila novo vrijeme koje će tobož osloboditi čovjeka od 'terora' Boga. Stoga nije ni čudna izjava njemačkog poludjelog filozofa Nietzschea kako smo ubili Boga.
Svojevremeno je bio negdje napisan grafit na zidu:
"Bog je mrtav" potpis Nietzsche, a odmah ispod:
"Nietzsche je mrtav" potpis Bog.
Možemo li to poopćiti ne samo na njemački narod, nego na sve europske narode?
Nisu li svi europski narodi izbacili Krista Kralja iz svojih država?
Oslobodivši se od Boga, postali su robovi Sotone koji ih vodi u smrt, duhovnu, kulturnu i demografsku. 
Ne piše li Bog nevidljivom ruku na zidu, kao što je pisao babilonskom kralju, mene, mene, tekel, parsin. Izvagao sam vas i za vas više nema budućnosti.
Umislili ste se da Me možete ubiti i zanijekati, evo vam sada u vašim domovima muhamedance kojima ćete se klanjati umjesto Meni, ali oni vaše poklonstvo će prezirati kao što će i vas prezirati, silovati će vaše kćeri da vam pokažu kako vas preziru.
Čim prije shvatimo i priznamo svoj grijeh pred Bogom, prije ćemo biti oslobođeni Božje kazne koju moramo proći radi pravednosti.
Kako sam već pisao, možda još postoji mogućnost da opstanemo kao narod, ali to je moguće samo ako odbacimo sve ono što je zakraljilo nad nama umjesto Krista Kralja. Potpuno isto je na našoj osobnoj i obiteljskoj razini.
Sv.Sofija u kojoj su nekad bile relikvije sveta tri kralja je postala džamijom, a danas muzejem.
Kelnsku katedralu je okupirala novoredna Crkva, a tendencija je da se i ona pretvori u džamiju ili u muzej. Vraćamo se u vrijeme katakombi. 
Nikad kao sada ne će nam biti važna osobna molitva, posvećenost Bogu i zagovor Bogorodice.

* Doček Nove Godine je postalo poganstvo i hedonizam. Čim kažemo da čekamo nešto ili nekog,  i to radimo u napetom odbrojavanju vremena, onda to postaje idol, nešto od čega očekujemo da će nam promijeniti život na bolje. Ne treba previše objašnjavati kako se radi i o hedonizmu. Nije ni čudno zašto su muhamedanci isplanirali svoja silovanja upravo baš na taj dan. Njihova djela pokazuju kako je karnalna njihova religija, kako se radi o poganstvu pod krinkom religije u jednoga boga koji nagrađuje svoje sljedbenike na način na koji su pogani orgijali slaveći svoje bogove-demone.

** Nešto isto tako strašno dogodilo se je Talijankama nakon završetka bitke za Monte Casino 1944. Afrički muhamedanci koji su bili unovačeni u francuske postrojbe dobili su dozvolu od zapovijednika da se malo 'provedu' s Talijankama u obližnjim selima. Preko 60 tisuća ih je silovano (bili su silovani i neki muškarci) u dobi od 11 godina do 86. Osam stotina muškaraca je ubijeno koji su pokušali zaštiti žene. Niti jedna vojska suprotne strane nije činila takva zvjerstva koja su činili 'saveznici'.
Iako su Talijani snimili film o toj tragediji, cjelokupma ostala filmska produkcija stalno prikazuje poražene kao zločince, a to je u cilju kako bi se prikrili stvarni dokumentirani zločini saveznika. Utjecaj tih filmova je takav da prosječni mozgoisprani čovjek zapada kaže da su Nijemice (ili Talijanke) zaslužile 'tretman' jer pripadaju narodima koji su tobož htjeli osvojiti cijeli svijet (to im kažu oni koji doslovno vladaju svijetom te su takvi filmovi i knjige u stilu povike držte lopova koju izriče lopov).
Poveznica na tekst o Marocchinatama, ženama koji su doživjele 'marokanski tretman'.

P.S. Idemo istočno od Kelna, u njemačku prijestolnicu. I tamo je bio nesvakidašnji 'doček Nove godine'. Jedanaestogodišnja djevojčica ubijena je od 'zalutalog metka.
Na youtubu je objavljen snimak od kakvog je zalutalog metka mogla biti ubijena:

Ili će Njemačka postati ove godine kalifatom, ili slijedi rat (Moguće je da to ne će biti samo njemački rat. Moramo biti svjesni kakve susjede imamo na istoku i da su mnogi od njih već bili u Siriji. Oni jednostavno čekaju da se vrate vremena kad se je kršćanin morao maknuti s puta muhamedancu dok ovaj prolazi. I to nije bilo niti jako davno, pred 135 godina.)
Dok njemačka policija vodenim topovima rastjeruje prosvjednike protiv muhamedanskih silovatelja, isti imigranti pucaju po Berlinu kao da su u Rakki, središtu islamske države, a policajaca nigdje nema.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.