srijeda, 27. siječnja 2016.

Molitva

Pogledajte i poslušajte ovu dvogodišnju djevojčicu kako sama u krevetiću, bez prisustva roditelja, moli za njih i za ostale bliske osobe.

Molitvu je jamačno Bog čuo i uslišao. Ili još bolje rečeno, Duh Sveti je inspirirao djevojčicu na molitvu kako nam kaže Isus i sv.Pavao. Kad najdublje molimo onda to Duh Sveti pokreće naše misli i naš jezik, onda se ne trebamo brinuti kako i što moliti jer smo se prepustili Bogu da nas vodi.
Kad bi kamera mogla snimati anđele, sigurno bismo kraj krevetića vidjeli njezinog anđela čuvara kako radosno sluša i prenosi molitve Bogu.
A kad bismo imali još bolje kamere, onda bismo vidjeli kako je u tom malom tjelešcu sam Bog Duh Sveti i kako je djevojčica ud Kristovog tijela.
Naravno, znate da se ta 'kamera' zove vjerom.
Nečistim silama odvratna je dječja nevinost i bliskost Bogu.
Ako otvorite na youtubu snimak moći ćete pročitati ovaj komentar:
"Yay, a kid is emulating her parents. Too bad this kid is going to be brainwashed."

Prvo, sila nečista implicira da je nemoguće kako bi neko dijete samoinicijativno i samostalno porazgovaralo s Bogom u molitvi.
Naravno, reći će demonoliki čovjek, jer Bog ne postoji.
Budimo sigurni da takvih ljudi ima mnogo i da bi sve učinili kako bi se dijete oduzelo roditeljima i dalo na ateističko-sotonski preodgoj. Vodeći političari u svijetu trude se oko toga, a mase ljevičara-sotonista su sve bezobraznije, drskije i sklone nasilju. 
Ako im normalni ljude uzvrate na njihovo nasilje, onda dolazi policija kako bi spriječila 'desničarsko' nasilje.
Situacija izgleda bezizlazna za normalne ljude.
Osim ako imaju onu kameru o kojoj sam pisao maloprije.
Stoga učvrstimo svoju vjeru molitvom sličnoj molitvi djevojčice.
Svoje strahove i navezanosti ostavimo iza sebe i biti ćemo opet kao dijete, opet ćemo moći vidjeti anđele i Boga koji će nas voditi i koji će nam govoriti naše molitve.
Što spomenuti demonoliki čovjek zove pranjem mozga, je doista pranje, jer mi se trebamo oprati od svega što nas veže na Zemlju kako bismo bili slobodni za let s našim anđelom Bogu u zagrljaj.
Amen je rekla dražesna djevojčica na kraju.
Neka tako bude.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.