četvrtak, 10. svibnja 2018.

Hlebinski gen u Hrvata

Čini mi se da je većina Hrvata doživjela ili osobnu ili nasljednu modifikaciju svojih gena, preciznije dobili su hlebinski gen.
Hlebine su naselje u Podravini i glavni grad hrvatske naivne likovne umjetnosti.
Ne radi se u ovom tekstu o upitnoj likovnoj umjetnosti, nego se radi o mentalnoj naivnosti koja je na granici duševne bolesti.
Ovo pišem zato što je obitelj Hasenbegović prema ovoj vijesti dobila najviše izraelsko državno priznanje jer su spasili jednu židovsku djevojčicu od ustaša.
U komentarima na tom prilično hrvatski nacionalno obojenom portalu koji je objavio vijest čitamo oduševljenje jer eto - Izrael daje priznanje poznatom hrvatskom muhamedanskom nacionalistu Zlatanu Hasenbegoviću to jest njegovim precima koji su bili prilično visoko kotirani u ondašnjoj NDH.
Nitko se od istih nije upitao - jel to znači da bi inače vlasti NDH ubile tu židovsku djevojčicu jer to izraelsko priznanje implicira?
I kako mogu onda Hasanbegovići to jest Prohići biti rehabilitirani kad su bili gorljivi zagovornici NDH koja je htjela ubiti tu židovsku djevojčicu?
Svaki moralan čovjek mora biti protivnik države koja ima namjeru ubijati ljude i djecu samo radi njihove nacionalne ili rasne ili vjerske pripadnosti.
A NDH nije nikad niti formalno (zakonski) niti praktično to činila, te se s ovim priznanjem koje hlebinci oduševljeno primaju kao Trojanci Odisejevog konja, održava i dalje nikad dokazana teza kako je ta hrvatska država bila zločinačka u samoj svojoj biti što je temelj 'argumenta' kako se ne smije nikad više dozvoliti nastanak ili postojanje hrvatske države.
To je inače izjavio predsjednik SAD Roosevelt koji ima trg u glavnom gradu Hrvatske i to je ujedno najobičajeniji način argumentiranja velikosrba i jugoslava u negiranju hrvatske državnosti (jasenovački mit je u istom cilju).
Što se događa u podsvijesti prosječnog hrvatskog hlebinca?
On zna kako je Izrael praktično najmoćnija država na svijetu zbog njihove dijaspore koja upravlja s drugim formalno najmoćnijim državama putem financija-bankarstva, medija i utjecaja na političke strukture.
Stoga zaključuje kao naivna hlebinska sobarica - to znači da najmoćnija država davajući priznanje Hasanbegovićima daje priznanje hrvatskim nacionalistima i državotvorcima, pa prema tome Izrael daje punu podršku neovisnoj hrvatskoj državi.
Zato ni ne želi razmisliti što Izrael postiže s tim međunarodnim priznanjima, a to je teza kako su sve nacionalne gojimske države zločinačke, ali u tim državama ima pojedinaca koji su pravednici jer su spašavali 'izabrani narod' od istrebljenja.
Nema sumnje da bi Izrael dao takvo priznanje i Pavelićima, Kvaternikovima, Francetićevima, Bobanima, Luburićevima i svima koji su bili na vrhu NDH, ako to znači da je ista država bila zločinačka to jest kako sve nacionane države trebaju nestati kako bi se mogao ustoličiti Antikrist.

P.S. Kako se vojno-politička situacija u Siriji stalno užarava s mogućnošću velerata, dobro je pogledati slijedeći video u kojem se pokazuje kako cionisti drže u šaci predsjednika SAD Trumpa:

 

2 komentara:

  1. Sveti Bazilije Veliki potvrđuje prvenstvo sv. Petra nad ostalim apostolima: "A izvršilac ove strašne presude, sluga takvog gneva
    Božijeg prema grešniku, beše blaženi Petar, pretpostavljeni svim učenicima, koji sam više
    od drugih beše odlikovan i uzvišen, kome behu povereni ključevi Carstva nebeskog" https://slavoslovije.files.wordpress.com/2009/01/sveti-vasilije-veliki-tragom-jevandelskog-podviga.pdf (8. stranica)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Postaji citat sv.Grgura Velikog, rimskog pape koji je izjavio da ako bi se neki biskup smatrao univerzalnim to jest da se njegova vlast ne proteže samo na njegov biskupiju te da mu ostali biskupi moraju biti podređeni, da se isti treba smatrati pretečom Antikrista koji, kao što je napisano u Otkrivenju, će sebe postavljati Bogom na Zemlji.
      Dakle to je upravo titula tzv. Kristovog vikara na Zemlji koji je nezabludiv i ima vlast nad svima odnosno pravi se Kristom - Bogom.
      Sv.Petar je imao samo prvenstvo u časti, nipošto on nije imao vlast nad ostalim apostolima.
      K tome on je osnovao antiohijsku i aleksandrijsku patrijarhiju i nema nikakvog razloga zašto bi se rimski biskup smatrao nasljednikom sv.Petra, a to ne bi isto mogli antiohijski ili aleksandrijski biskup.

      Izbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.