utorak, 9. srpnja 2024.

Čistoća i nešto o demonskoj obmani revolucije

U prošlom tekstu, nevezano za temu, čitatelj koji stalno piše prosodomitske komentare i koje naravno ne objavljujem, i vrlo je vjerojatno od onih sodomita koji glume žene, postavio je anonimno pitanje kako se osloboditi rukobluda.
Iako sam bio prilično siguran da pitanje nije bilo iskreno i da je od njega, odgovorio sam.
Jutros čitam komentare i vidim njegov, iako bi on volio da mu se kaže njezin: “opet sam te sj…la”.
Ne nisi, iako bih volio da si moj odgovor uzeo ozbiljno, i nije to bio odgovor samo tebi nego svima koji to pitaju.
Zato sam odgovorio i nisam upao u tvoju stupicu, nego želim da se izvučeš iz đavolje stupice u kojoj se nalaziš i misliš da se u njoj osjećaš kao žaba u bari.
Samo što se bara nije pretvorila u jezero ognjeno i onda će ti biti kasno da takva pitanja postavljaš.

Spolna strast i spolno zadovoljstvo je i nije misterija.
Neki kršćanski oci pišu da je spolna naslada dana nakon Adamovog grijeha, jer mnogi ljudi ni ne bi imali djecu i ne bi izvršili Božju zapovijed plodite se i množite i napučite Zemlju bez da im Bog nije dao spolnu nasladu iz koje je nastala spolna strast.
Niti jedna strast nije dobra, pa tako niti spolna.
Ali je Bog dopustio tu strast radi većeg dobra, da se rađaju djeca od kojih će neki postati djeca Božja.
Zato je ista dozvoljena u braku muškarca i žene koji žele u spolnom činu začeti dijete.
Ali također zabranjeno je supružnicima spolno općiti prije Liturgije i u dane posta.
Drugim riječima, ako supružnici žele djecu, ako nisu zatvoreni za novi život, onda im Bog ne računa u grijeh spolno općenje i spolnu nasladu.
Ali ne smiju pri tome postati robovi spolne strasti, ne smiju nipošto perverzno općiti, oralno ili slično.
Svim drugima zabranjeno je spolno općiti.
Pogotovo je veliki grijeh protunaravno spolno se zadovoljavati.

Spolna čistoća velika je krijepost i Hristos je rekao da će takvi Boga gledati (kršćanski oci se slažu o tome da su Adam i Eva prije pada živjeli anđeoskim, djevičanskim životom te da bi se začeće njihove djece dogodilo bez spolne strasti da nisu sagriješili, te da bi Eva rodila bez trudova kao što je Bogorodica rodila Isusa Hrista).
Ne može netko gledati Boga i istovremeno sa spolnom požudom gledati na žensko ili muško tijelo.
Zato je naravno da muž i žena nakon doba fertiliteta prestanu tražiti spolnu nasladu, i ako su kršćani koji žele unići u carstvo Nebesko, onda moraju sve više težiti spolnoj čistoći i djevičanstvu koju su odabrali monasi i monahinje.
Djevičanstvo Hrista radi je veća vrlina nego kršćanski brak.
Konačno i Bog je ustrojio ljudsko tijelo tako da u starosti nestaje spolne požude.
Velika je perverzija i znak robovanja Satani kad starci počnu tražiti “lijekove” da im se ponovno probudi spolna moć, to znači da žele biti vječni robovi đavola.

Istočni grijeh prijenosi se spolnim putem, zato svi Adamovi potomci, osim Bogočovjeka koji nije začet spolnim putem imaju istočni grijeh.
Možda će netko pomisliti, onda djeca začeta u laboratoriju nemaju istočni grijeh.
Ali kako se je došlo do sjemena u laboratoriju nego rukobludom?
I kako će to laboratorijsko dijete biti Božje dijete onakvo kakav je bio Adam kad ga je Bog stvorio?

Problem sa svim strastima je taj što ih se ne možemo osloboditi bez Božje pomoći.
Bog pak ne pomaže ako čovjek nema želje ili volje osloboditi se strasti i to ne zato što se čovjek osjeća jadno nakon nedozvoljenog spolnog odnosa, nego zato što ljubi Boga koji je zapovijedio - ne griješi bludno.
I želja treba biti usrdna, a to znači neprestana, a to opet znači da onaj tko od Bog traži pomoć u nadvladavanju spolne strasti mora voditi svakodnevni molitveni život.
Naravno k tome izbjegavati sve 'bare', one u stvarnom životu i one u virtualno-digitalnom koje ga kao sirene vuku u paklene morske dubine.

Prošlu nedjelju bio je blagdan sv. Ivana Krstitelja, proroka i preteče Hristovog koji reče - nema većeg rođenog od žene do Ivana Krstitelja.
Sv.Ivan je bio djevac i uzor svim monasima i pustinjacima.
Na ovoj dojmljivoj pridici o.Stevena Allena saznao sam da je Ivan bio preteča Hristu i u Podzemlju-Paklu.
Ne zaboravimo da Hrist ponovno dolazi te da Mu trebamo poravniti puteve našeg srca prije toga.
Moramo činiti ono što je tražio sv.Ivan od onih koji je krstio - pokajte se jer približilo se carstvo Nebesko.
Nema spasenja bez svakodnevnog pokajanja koje nas smiruje i čini čistim da primimo Božju blagodat.
Spolna strast je najčešća nečistoća vjerojatno od pamtivijeka (zato što daje veću nasladu nego ostale strasti), a posebno u naše dane kad se ona dijabolično uzdiže kao vrlina i kao pravo svakog čovjeka (čak i djeteta, zato ovo perverzno društvo postavlja dječje pravobraniteljice koje bi se trebale zvati sotonobraniteljice).
Da, čovjek može se umisliti da ima pravo biti nečist i onda takav završi u jezeru ognjenom u kojem će ga između demona mučiti spolna strast koju ne će moći nikad više zadovoljiti.
Čim prije to spoznamo i k tome promijenimo naš život, to je naše spasenje bliže.

P.S.
Iako sam već pisao o ovom pred nekoliko godina, dajem poveznicu na razgovor s D.McGowanom koji je umro koju godinu nakon razgovara u kojem je opisivao neobične događaje u Laurel Canyonu (Kanjonu Lovora), San Franciscu sredinom i koncem 60-tih godina prošlog stoljeća:


Za one neupućene, taj mali dio S.F. bio je epicentar sex, drugs & rock'n roll revolucije 20 stoljeća i tamo su živjeli najpoznatije pop (ali i neke filmske) 'zvijezde' koje su najčešće imale obiteljske veze s tajnim službama SAD.


Stavljam ovo pod kontekst  nereda u Parizu nakon pobjede revolucionarnih stranaka na parlamentarnim izborima koji su slavili na ulicama tako da su njihovi simpatizeri uobičajeno već, krenuli rušiti i paliti i sukobljavati se s policijom.


Kako objasniti činjenicu da tajne službe koje bi trebale djelovati u cilju zaštite države, reda i poretka, djeluju u pozadini suprotno, organizirajući što skriveno što manje skriveno revolucionare, bilo seksualno revolucije, bilo opijatske revolucije, bilo one klasičnije tipa boljševizma?
To je nemoguće protumačiti bez demonskog utjecaja na skrivene lože koje upravljaju s tajnim službama i medijima.
Kao i na demonski utjecaj na ulične (ili muzične) revolucionare.
Jer revolucija stvarno jede svoju djecu, ali revolucionari ne odustaju od nje.
Pa i oni koji vuku poteze iza scene stradaju u revolucijama, iako ne tako često kao revolucionari na ulicama.
Demoni obećavaju posrnulim ljudima ono za čim njihovo srce žudi, za moći i slavom, za zadovoljavanjem svih njihovih strasti.
I ubrzo se pokaže da je nastao pakao ili da su osobno upali u pakao, a ne raj koji su očekivali.
I ista priča koja je bila s prijevarom Zmije u Vrtu neprestano se ponavlja, a oni koji se smatraju mudrima i lukavima uvijek na nju nasjedaju.
Tako su mladi 60-tih povjerovali da će živjeti Raj na Zemlji ako se predaju 'ljubavi', čitaj nekontroliranom bludu, drogama i primitivnoj, ali primamljivoj muzici, a zaborave na obavezu da njihov naraštaj mora zasnovati stabilne obitelji i postaviti novi naraštaj na noge.
Tako su i mladi u našem vremenu povjerovali da će živjeti Raj na Zemlji kad nestanu državne granice, kad nestanu narodi i rase, kad se odreknu svojih predaka i vjere i kad se prepuste sličnom demonskom ozračju kao oni pred pedeset godina.
Nesumnjivo u tom antihristovskom ozračju živimo bilo da smo ovdje u RH ili da smo prošli vikend bili u Parizu.
Zlo je primaljivo i naoko lijepo kako je opisan zabranjeni plod stabla spoznaje dobra i zla, ali je smrtonosno.
Živimo u ovom svijetu, ali ne kao da mu pripadamo, nego se borimo protiv njega.
Ne revolucionarno na ulicama s kamenjem i šipkama u rukama, nego znakom krsta i odbijanjem svih đavoljih ponuda i obmana, a ako dođe do toga da budemo prisiljavani da se priklonimo ovom svijetu i njegovom princu, onda uz Božju pomoć prihvatimo mučeništvo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.