srijeda, 24. srpnja 2024.

Razotkrivanje komunizma (i feminizma i olimpizma) uz pomoć Marksa

I dok se postepeno oživljavaju ideje Komunističkog manifesta, kad postaje jasno da su svjetski milijarderi pobornici komunizma u kojem će oni biti 'avantgarda' ili oni koji su jednakiji od jednakih, dobro je pogledati ovaj koristan video o autoru te budalaštine* koja vodi prema kraju svijeta:



* Da, budalaština kao što je sotonizam budalaština, kao što je i Sotona budala koji je zbog svoje beskrajne gordosti ustao protiv Svemogućeg, i koji zna da će njegova pobuna neminovno završiti u vječnom Paklu, a ipak ne odustaje i ne kaje se, i ne traži oprost od Boga što je ustao protiv Njega.
Komunizam je ustvari sličan sotonizmu, Marks je u mladosti pisao sotonističko-prometejsku poeziju čega se nije dotaklo u gornjem videu.

Kritika autora je izvedena s pozicije slobodnog tržišta-kapitalizma (koji je također antikršćanski sustav), i nemogućnosti funkcioniranja komunističkog društva u kojem svako radi (ili ne radi uopće) ono što želi, i svako dobija onoliko koliko želi ili koliko mu treba (a tu je avantgarda-komunisti koji će odrediti koliko kome treba).
Takvo društvo ne može postojati i u takvom društvu se uspostavlja naopaka-dijabolično-sotonistička hijerarhija koja mora koristiti državnu silu, demagogiju, školstvo, prosvjetu** i pranje mozga putem kontrole medija kako bi opstala na vlasti, kako bi ona uživala lažni raj na Zemlji.
Također treba podsjetiti ili reći neupućenima da su izvorni komunisti neprijatelji familije i patrijarhalnog društva (Marks i Engels su to evidentno bili, ovaj prvi je bio veliki licemjer jer je volio buržoaski način života i bezobrazno se nije brinuo o svojoj ženi i djeci, bio je antipatrijarh), da su neprijatelji ćudoređa, da su feministi i pobornici 'slobodnog seksa' i sodomije.
Jasno je da su komunisti morali taktizirati u istočnoeuropskim državama u kojima su dobili vlast zahvaljujući rezultatima drugog velerata (pobjeda globalizma i komunizma, a poraz nacionalnih antikomunističkih država) zato što je tamo tada još vladao patrijarhalizam, pa nisu mogli tako otvoreno ići protiv njega.
Barem ne u početku.

Naivcima koji su 90-tih javno klicali kako je komunizam gotov i da odlazi u povijest (i ja sam tada bio među njima), treba reći kako nam komunizam dolazi od Zapada, i da je kao sotonistička ideja i nastao na Zapadu koji je otpao od Crkve i koji je u sklopu RKC težio stvaranju nemogućeg raja na Zemlji, samo su milenaristi koji su pred tisuću godina bili rimokatolici ili gnostici-bogumili-patareni-katari, sada ateisti i ujedno borci protiv Crkve i kršćanstva kao i 'stari' milenaristi.

** Zato obvezno školstvo sad započinje s predškolskim odgojem i zato su sad uspostavljene diljem globo-homo svijeta državne pravobraniteljice djece koje imaju zadatak oduzimati djecu roditeljima koji ih ne odgajaju globo-homo, a znamo da su još u Komunističkom manifestu i sličnom tekstovima pred skoro dva stoljeća bile predložene mjere da komunistička država odgaja djecu i da se ukine brak.

P.S.
Nije baš novost, ali neka.
Naravno da su rimokatolički svećenici, teolozi i ujedno profesori i članovi senata glasali za.

Matt Walsh snimio je još jedan dokumentarni film o licemjerju ovog svijeta:


Za one koji još misle da su tzv. kanonske PC uistinu pravoslavne:



I za one koji se zanimaju za zapadno-rimsko pravoslavlje i drevni rimski obred koji je dakako stariji od tridentinske latinske mise iz 16 stoljeća:


Slijedi razgovor s C.Gress koja je napisala knjigu "Kraj žene ili kako je uništenje patrijarhalizma uništilo i nas":


Feminizam je više doprinio uspjehu komunizma nego svi štrajkovi, borbe proletera s policijom, pa i svjetski ratovi zajedno.
Kao što je Eva navukla Adama da se pobuni protiv Boga i tako da izgubi poziciju patrijarha i upravljača-gospodara zemaljskog Raja, tako je osam tisuća godina kasnije feminizam uništio ostatke patrijarhalizma te se nalazimo u neredu, anarhiji i destrukciji jer antipatrijarhalno društvo ne može imati blagoslov Boga koji je otac svim očinstvima na Zemlji kako piše apostol Pavao***.
Kad se piramida okrene naopako onda ona ne može imati stabilnu ravnotežu, ili slikovito onda se vrh piramide zabija u zemlju i piramida ulazi ili pada u Podzemlje.
Marks, a mislim još više Engels, shvatili su destruktivnu ulogu žena u rušenju tradicionalnog društva zato je ovaj napisao da su žene najeksploatiranije u društvu te da se trebaju pobuniti.
To Marksa nije međutim smetalo da ima služavku koju nije nikad platio, a jedno vrijeme je imao dvije služavke, jednoj je napravio dijete dok mu je žena bila trudna. 

U onom razgovoru sudjeluju autorica - rimokatolikinja i dva protestanta.
I tu leži također jedan ključni problem.
Protestantizam je nastupio kao revolucionarni pokret koji je uništio hijerarhiju Crkve, znači imao je u sebi klicu egalitarizma i feminizma pa je sasvim logično da se u protestantizmu-anglikanizmu-luteranizmu u naše vrijeme 'zaređuju' svećenice i biskupice.
RKC je pak sa svojim cezaropapizmom negirala samodržanje kršćanskih careva i kraljeva jer je držala da tobožnji vikar Hristov ima vlast nad kršćanskim carevima.
Međutim car ili kralj je vrhovni patrijarh, on je otac naroda, pa negirajući patrijarhalizam caru vrlo se brzo došlo do religioznog osjećaja da je opravdano pobuniti se protiv cara pomazanika ne samo kad papa da nalog da se ruši car, nego i bez tog signala.
Zato je i ideja komunizma i anarhizma bila izraženija kod južnih rimokatolika, Španjolaca, Talijana, Francuza nego sjevernih protestanata.
Negirati samodrživost caru u ime papizma na kraju je rezultirala komunizmom i feminizmom.
Protestanti većinom nisu ni svjesni te veze, oni su apriori antimonarhisti po načelu - između mene i Boga nema posrednika, dovoljno mi je čitati Bibliju, ne trebaju mi svećenici, biskupi, kraljevi.
Dakle, onaj tko ozbiljno razmišlja o ovom aktualnom problemu feminizma koji je uništio Zapad, taj više ne može biti egalitarist i demokrat, nego monarhist.
A takvi su sićušna manjina u društvu da bi se išta promijenilo, pa svijet srlja prema Antihristu, prema svojem kraju.

*** Feministi, a to znači žene i efeminizirani muškarci, unutar moderne RKC ne vole svetog apostola Pavla, pogotovo u njegovoj poslanici Efežanima kad kaže da je muž glava žene kao što je Hristos glava Crkve te da žene moraju biti poslušne mužu kao što je Crkva poslušna Hristu, pa i u drugim poslanicama kad zapovijeda da žene nose pokrivalo na glavi u crkvi te da im ne dopušta javno naučavati u crkvi.

Još jedna autorica, Rachel Wilson, koja je napisala knjigu o okultnim izvorima feminizma:


Zaključih da je to što je ona rekla i napisala najvrijednije pod ovom temom.
Poslušajte je!
I kao što sam slutio, navela je povjesnu činjenicu da žene nisu htjele uvođenje žena u politički život u 19.st. i početkom 20.st., sufragetkinje-feministice su bile glasna manjina podržana opet od ondašnjih soroša-bogataša i koja se je protivila referendumu na kojem bi žene same odlučile da li da imaju pravo glasa na izborima jer su znale da prave žene koje su tada bile većina to ne žele.
Slično i pred nekoliko desetljeća švicarske žene nisu htjele pravo glasa, ali ih nitko nije pitao o tome.
Sad se je situacija promijenila zahvaljujući propagandi medija i politici vladajućih.
Osobno već više od deset godina ne izlazim niti ću izlaziti na izbore, ni lokalne, ni državne, ni europske.
Također sam danas saznao da u carskoj Prusiji koja je bila vrlo socijalna za vrijeme Bismarcka pravo glasa nisu mogli imati oni koji žive od socijalne države što je sasvim naravno.
Onaj tko ne može voditi računa sam o sebi i svojoj obitelji nego se oslanja na pomoć države, jasno da nije sposoban i kvalificiran odlučivati o upravljanju državom izlaskom na izbore.
Ali i sami izbori odnosno demokracija su sotonska prijevara i podvala jer svako normalno društvo-narod je organsko, hijerarhijsko kao i rodovi i familije.
Spartanci su svojevremeno odgovorili Atenjanima na njihovo pitanje zašto ne uvedu demokraciju i izbore - hoćemo nakon što vi u svojim familijama uvedete izbore.
I onda su Atenjani zašutili.
Dok se za naše vrijeme može stvarno reć da je anarhija-demokracija ne samo na razini društva i naroda, nego i u familijama u kojemu muž i otac više nije patrijarh.
I onda se gomila zlo na zlo dok ne dođe do vrhunca kad će se Bogočovjek pojaviti, dahom svojih usta ubiti Antihrista, zauvijek uništiti moć zla i prijevaru demokracije, te suditi živima i mrtvima.
O tome stalno razmišljajmo da bi imali utjehu u ovim antihristovskim vremenima i da bi na kraju bili s Njegove desne-prave strane na Strašnom sudu.


U Srbiji su, koliko sam razumio, prosvjedi protiv otvaranja rudnika litija strane tvrtke Rio Tinto koji će onemogućiti egzistenciju i zdravlje mnogih ljudi.
U Valjevu su prosvjednici tražili od mjesne SPC da se zvoni na uzbunu, ali su odbijeni:


Premda je trebalo prije razgovarati i dogovarati zvonjavu, a ne za vrijeme prosvjeda ući u crkvu i isto tražiti.
Mislim da je RKC u Hrvatskoj i SPC u Srbiji u sličnoj sekularističko-sergijanskoj ulozi.
I prešutno su pristali na parade sodomita i plandemiju, mogu samo izdati jalova objašnjenja da su protiv globo-homo agende, tek tako da zavaraju naivne vjernike.
Ali ne će anatemizirati vladajuće političare i pozvati vjernike na neposluh vlastima.

Rimski car Valentinijan sazvao je II ekumenski sabor Crkve 381. na kojem je potpuno definirano (nicejsko-carigradsko) Vjerovanje ili kako mi pravoslavni kažemo Simbol vjere.
Njegov nasljednik Teodozije Veliki ukinuo je poganstvo u Rimskom carstvu, a 393. g. ukinuo je poganske Olimpijske igre.
Veliki i sveti kršćanski car.
U Ateni 1896.g. novi pogani obnavljaju Olimpijske igre.
Danas se otvaraju u Parizu Olimpijske igre.
U sklopu podrške istom projektu RKC organizira "Svete igre".
Netko će možda reć - nema to veze s poganstvom, sve je tamo vezano samo sa sportom.
Ako su nekad drevne Olimpijske igre imale vezu s poganskim bogovima, to više nije slučaj.
Njima odgovaram, i sletovi za Titin rođendan bili su poganstvo, a pogansko božanstvo je bio komunistički diktator i sam projekt komunizma.
Na otvaranjima, a koliko se sjećam i zatvaranjim (jer više ne gledam TV) suvremenih Olimpijskih igara izvode se 'sletovi' kao za Tita, ali bez Tita.
Autori i izvođači tih sletova šalju okultne ili malo manje okultne poruke onima koji ih gledaju.
Na Olimpijskim igrama u Londonu bila je bizarno prikazana plandemija koja je uslijedila.
Inače svako javno okupljanje s nekim ciljem stavlja sve pojedince u službu tog cilja, makar  pojedinac ni ne znao koji je cilj.
Ne može se biti nazočan na Crnoj misi i biti bez demonskog utjecaja.
S druge strane Olimpijske igre veličaju tijelo i tjelesnost.
Ne kažem da muškarci ne trebaju biti snažni, brzi i vješti, dapače oni imaju obvezu da se trude u tome budući su zaštitnici društva u slučaju rata, i zaštitnici-patrijarsi svojih familija.
Međutim Olimpijske igre i sam moderni sport nema više veze s time.
Nego se tu stvarno radi o obnavljanju poganstva tim više što u igrama sudjeluju i žene koje tako žele imitirati muškarce te tako gube svoju ženstvenost, materinstvo i htjele, ne htjele postaju feministice.
Teodezije Veliki nije pogriješio što je zabranio i ukinuo Olimpijske igre.
Kako ljudsko društvo više nije kršćansko, štoviše protukršćansko je, onda bi bilo čudno da nisu obnovljene poganske igre te da milijunstvo mnoštvo ljudi koji će uskoro slijediti Antihrista, hipnotizirano prati veličanje tjelesnosti i zajedničkog poduhvata ujedinjenog čovječanstva da postanu brzi, snažni, vješti kao bogovi.
Doduše mali ili majušni dio njih, jer debela većina koji prati te igre i općenito sport su sve više ili sve dalje od tog sportskog cilja i nisu više pogodni za vojnu službu.
Što je možda i bio okultni-skriveni cilj sporta.
Napraviti pretorijance(vrhunske sportaše) koji će braniti elitu, a sve ostale debilizirati kako se ne bi mogli pobuniti.

Ništa čudno, namazani muškarac koji želi izgledati kao prostitutka, tzv. draq queen, primio je olimpijsku baklju:



O.Nikodim nije svjestan naravi sporta i olimpijskih igara:


I na kraju teksta razgovor između episkopa Henoka i d.Josepha pred 4 godine u kojem se dotiču Jay Dyera i njegove često nepravoslavne obrane Pravoslavlja, njegovog promoviranja upitnih pravoslavnih akademskih teologa 20.st. i braće Dimmond koji ukazujući na nedostatke argumentacije Jay Dyera generaliziraju da se tu radi o zabludama Pravoslavlja, a ne Jay Dyera:


Bilo je otvaranje OI i mnogi reagiraju na antikršćanski 'slet' na otvaranju.




To je bio, koliko mi se čini, odgovor nekih američkih protestanata.

Fra Mario Knezović je razočaran.
Tkogod pak poznaje narav OI i samog sporta ne može biti razočaran, jer drugačije ne može biti na poganskim OI.


Svako ujedinjavanje čovječanstva mimo Crkve je babilonsko ujedinjavanje, protubožje ujedinjavanje.
Hristos je rekao - došao sam mač donijeti na Zemlju, a ne mir, razdjeljenje u obiteljima i u društvu na one koji prihvaćaju Put, Istinu i Život i one koji su protiv.
Ako se pak čovječanstvo ujedinjava, a da nije u Hristu, kao na primjeru modernog Olimpijskog pokreta, onda je uvijek protiv Hrista (mada je u početku to bilo više skriveno).
Žalosno je da to ne znaju oni koji se deklariraju kršćanima.

OI je obnovio poznati slobodni zidar Pierre de Cubertin.
Kako su kršćani nasjeli i pristali sudjelovati na OI, nije teško odgovoriti.
Jer žele biti od ovog svijeta, jer ne žele da ih ovaj svijet progoni kao što je progonio Hrista, apostole i Crkvu. I time su otpali od Crkve, ogromna većina njih kako je Gospod prorekao - hoće li naći na Zemlji još vjere Sin Čovječji kad se drugi put vrati?
Fra M.Knezovic kao tipični papist kaže da neki oko pape kriju od njega što se događa, inače bi papa osudio slet Satanin u Parizu (jel se pravi bedast i zaboravljiv fra Mario ili stvarno ne zna da se je njegov papa klanjao poganskoj božici Pachamami u samom Vatikanu?).
Fra Mario, prouči povijest Crkve, pa ne ćeš biti razočaran s olimpizmom nego ćeš znati da je to babilonsko poganstvo.

Mitropolit Demetrius dotakao se je u homiliji i 'sleta' na otvaranju OI u Parizu:


Evanđelje jučerašnjeg dana je bilo o dvojici bjesomučnika koje je Bogočovjek oslobodio mnoštva demona koji su Ga molili da ih ne pošalje u Podzemlje nego da uđu u krdo svinja koje je zatim u trku utopilo se u jezeru.
Ne znam kako su kršćanski oci to tumačili, da li su ti demoni natjerali svinje u jezero ili su protivno njihovoj volji svinje završile u jezeru (što mi se čini vjerojatnije), jesu li nakon toga demoni završili u Podzemlju ili su ostali na Zemlji.
U svakom slučaju znamo da ništa nije bilo bez ili Božje zapovijedi ili Božjeg dopuštenja te da Bog dopušta nekim demonima da budu u Podnebesju i na Zemlji kako bi se ljudi iskušali žele li biti Božje sluge ili sluge demona (htjeli ili ne htjeli i demoni služe Bogu odnosno Božjem promislu).
Trećeg nema (to je znao i pjevao Bob Dylan, pa ipak se je podredio demonima).
Sumještani dvoje oslobođenih od demona su tražili od Hrista da ih napusti, premda je oslobodio od demona dvojicu njihovih sugrađana, više su žalili za svinjama-demonima nego što su htjeli da s njima bude Onaj tko je sve stvorio i sve održava i bez kojeg ne bi ni postojali niti bi imali svinje.
O drskosti i ludosti ljudske, tražiti od Bogočovjeka da ih napusti!
Kao da su oni stvorili svijet, kao da je svijet njihov te da su u njemu gospodari!
Teško čovjeku kojeg Bog pohodi i pokaže mu svoju moć i milosrđe, a čovjek Ga odbaci jer ne želi ništa mjenjati u svom životu!

Mnoštvo onih koji prate OI i ostale i slične manifestacije ljudskog ujedinjavanja u pobuni protiv Boga, iako su jasno vidjeli da te igre proslavljaju 'svinje' u ljudskim obličjima koji doduše se još mogu obratiti i pokajati i očisti svoju sliku Boga, ali dok to ne učine moramo im reći istinu, su negdje između ove dvojice koji su bili posjednuti i vlasnika svinja kojima su draže svinje-demoni nego Onaj za kojeg je rečeno - teško čovjeku koji padne u ruke Boga živoga**** .
Demoni su se razmilili kao svinje po svijetu i čekamo kad će doći Dan kad će završiti u jezeru ognjenom. Možda nam se to čini usporeno, ali u odnosu na nekoliko tisuća godina koliko svijet postoji, to je trka ili sunovraćanje.
Neki ljudi, štoviše većina u posljednjim vremenima, su te svinje u koje su ušli demoni i koji silovito trče u svoju propast, u kako napisah, jezero ognjeno u kojem ne prestaje škrgut zubiju.
Budimo budni i oprezni, u stalnoj molitvi i straži nad sobom, jer lako se možemo i mi u suprotnom pretvoriti u svinje.

**** Zato što je Bog dugotrpeljiv ljudi pomisle ili da ne postoji ili da će im oprostiti njihova zlodjela bez pokajanja i traženja oproštaja.
Najčešće misle o sebi da su dobri, da nemaju grijeha pa da ih Bog nema razloga kažnjavati premda samo ignoriranje postojanja Boga i ne davanja Njemu dužne slave i hvale, a kamoli kršenje Njegovih zapovijedi, je veliki grijeh budući svaki čovjek podsvjesno zna kako nije sam sebe stvorio niti je to učinila evolucija u koju vjeruje kao što noj stavlja glavu u pijesak kako ne bi vidio opasnost, u ovom slučaju Boga, te da postoji Stvoritelj kojem će morati položiti račune.
Tako žive bez pokajanja i želje za pobožnim životom pa nastavljaju živjeti kao svinje u blatu ne razmišljajući da su se zaratili s najgorim mogućim neprijateljem koji će ih čitavu vječnost kažnjavati kao što nisu nikad bili kažnjeni u zemaljskom životu jer su postali nepopravljivo zli kao i pobunjeni anđeli.
Tako da se može i treba reći - trostruki jao onima koji se izruguju Bogu, uključujući ove što sudjeluju u sodomitsko-masonskom projektu olimpizma, ali isto tako feminizma, marksizma i svih idelogija koje se bore protiv Boga i koje ne priznaju i ne slave Boga.

A da se tobožnji vikar Hristov na Zemlji brine o antihristovskoj ideji humanizma (umjesto o pokajanju i ponovnom okretanju ljudi prema Bogu) možemo čuti na njegovom redovitom obraćanju rimokatolicima***** na Petrovom trgu jučer.
Kaže - rat je poraz i protivi se duhu bratstva Olimpijade.
Ne, rat nije posljedica nedostatka bratstva među ljudima, a kamoli bratstva Olimpijade, nego je posljedica postojanja zla među ljudima odnosno rezultat je pobune ljudi protiv Boga i želje ljudi da budu bogovi bez Boga.
Olimpizam je nastao u moderno vrijeme od slobodnih zidara koji su na taj način htjeli obnoviti poganstvo i ujediniti čovječanstvo u tom poduhvatu.
Zar su kršćani sudjelovali u Olimpijskim igrama prije nego što ih je kršćanski car Teodozije Veliki zabranio?
Naravno da nisu jer su te igre bile posvećene poganskim bogovima, a sad vidimo da su suvremene OI posvećene svim perverzijama koje nam nameću privremeni gospodari ovog svijeta.
Zašto rimski patrijarh šalje poruku da se kršćani trebaju ujediniti i biti braća s ovima koji ne slave Boga nego mu se izruguju, te tako kršćansku vrlinu bratstva zamjenjuje s idejom antihristovskog lažnog bratstva u kojem nema  mjesta za Boga?
Ljudi su braća zato što su i ako priznaju jedan drugom da su stvoreni na sliku Božju.
Ako ljudsko društvo ne priznaje istinitoga Boga, onda je ljudsko bratstvo samo fraza političara i njima sličnih vjerskih obmanjivača.
Dok među ljudima koji žive u lažnom bratstvu zajedničke solidarnosti u borbi protiv Boga, vlada nered, anarhija, mržnja, zloba, rugoba i ratovi. 
Jednom riječju - smrt, koja je bila zajednički nazivnik otvaranja OI u Parizu.
Samo Bog može uistinu ujediniti ljude koji to iskreno žele i učiniti ih braćom, sinovima Božjim koji uživaju u neizmjernoj slavi i bogatstvu koje se nalazi u Bogu.
Sve ostalo je obmana i samoobmana te put u vječnu propast.

***** Premda se rimski pape ne obraćaju samo rimokatolicima, oni se ponašaju kao da su duhovni vođe cijelog svijeta i redovito šalju poruke svim ljudima svijeta kako učiniti svijet boljim i u skladu s tisućgodišnjom željom RKC da stvori lažni raj na Zemlji koji je uvijek smrdio sumporom i koji se sve više razotkriva i pokazuje kao trk svinja-demona u jezero ognjeno.





4 komentara:

  1. Prve moderne olimpijske igre održale su se 1896. u Ateni.

    Matej

    OdgovoriIzbriši
  2. A koji su to 'upitni teolozi' koje Jay promiče?

    Matej

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rumunjski svjetski pravoslavac i akademski teolog Dumitru Staniloae - na primjer. Poslušajte video o tome. Zaključak je - nipošto čitati moderne pravoslavne teologe, nego originalne kršćanske oce, jer ovi ih krivo interpretiraju.

      Emil

      Izbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.