utorak, 13. lipnja 2017.

Alaviti

Pogledajte kako izgleda Božić u sirijskom gradu Aleppu nakon oslobođenja od džihadista:



Bio je to Božić 2016. nakon dugotrajne bitke protiv raznih džihadista koje su podržavali Turska, Izrael, Jordan, S.Arabija, Katar, SAD, Hrvatska i ostale države zapada.
Kako smo se tu mi našli?
Sjetimo se kako je za vrijeme vladavine šesteročlane koalicije na čelu sa SDP, RH poslala svoje oružje džihadistima koji su se pobunili protiv sirijske legalne i legitimne vlade. 
Naravno, na traženje NATO pakta, ali to nas ne opravdava (usput smo zahvaljujući političarima koji su i danas u vlasti i okolo vlasti izgubili golema naftna polja u čije istraživanje je ulagala INA).
Ako se nismo osobno suprostavili takvoj politici, a tu istu politiku sprovode gotovo sve parlamentarne stranke uključujući i trenutno vladajući HDZ, ako glasamo za takve stranke, onda smo sudionici stravičnog zločina džihadista.
Začudilo me je, dok sam taj video gledao pred godinu i pol dana, kako tako mnogo ljudi u većinskom muhamedanskom Aleppu slavi Božić. Pitao sam se - zar ima toliko tamo kršćana?
Odgovor sam dobio ovih dana i zove se - alaviti.




Alaviti su vladajuća manjina u Siriji već pola stoljeća kad su njihovi časnici na čelu s ocem sadašnjeg sirijskog predsjednika Assada izvršili vojni puč i preuzeli vlast.



Pripadali su arapskoj nacional-socijalističkoj stranci Baath koja je bila isto vladajuća u Iraku.
Sadam Hussein je bio također, iako sunitski muhamedanac, vođa te stranke u Iraku.
Danas se nacional-socijalizam drži krimenom, ali gotovo sve afričke i azijske države koje su se oslobodile kolonijalizma htjeli su stvoriti narodni socijalizam u svojim državama, što je u svakom slučaju naravnije nego da su se podali i prodali zapadnim dekadentnim globalističkim zemljama.
Alaviti su, kao i ostali arapski nacionalisti poput pokojnog egipatskog vođe Nasera, sekularisti, protivnici kalifata, ali i protivnici ateizma. 
Bivši predsjednik Josipović ne bi mogao biti predsjednikom Sirije ni Iraka, ali ni Egipta ni Libije. 
Jer je ateist ili tobožnji agnostik.
Ispalo je na kraju kako to smeta zapadnim liberalnim ateistima što ne mogu biti vladari tih arapskih zemalja pa su dali oružje i novce da se arapske sekularne države sruše i da se umjesto istih stvori kalifat. 
Koliko god to zvučalo nemoguće, to je istina i moramo se pitati zašto nam se to čini kontradiktorno. 
U jednadžbu moramo ubaciti jednu važnu nepoznanici ili poznanicu kako već kod koga. 
To je cionistička talmudistička država na području Svete Zemlje.
Toj državi koja smjera na granicu između Eufrata i Nila kao i na gospodstvo nad cijelim svijetom, velika su prepreka arapske nacionalističke države i stranke, i na čuđenje neupućenih, draži su im džihadisti koji ruše arapske sekularne države i stvaraju kalifat.
Zar ne će taj kalifat na kraju napasti Izrael i taj kalifat će biti jači nego sve pojedine arapske države?
Formalno gledano to bi trebalo biti tako, Izrael bi trebao pomagati Assada, alavite, šijite, hezbolah i kršćane u borbi protiv sunitskih džihadista, ali čini suprotno.
To se ne može nikako obrazložiti osim dvijema pretpostavkama.
1.Izraelci su izgubili zdrav razum i vode politiku samouništenja.
2.Kalifat je u savezničkim odnosima s Izraelom, ili štoviše kalifat je sastavni dio projekta Antikrista i svjetskog gospodstva talmudista nad gojima-nežidovima.
Ako postoji neko treće objašnjenje, volio bih da mi ga netko ukaže.
U prvo objašnjenje ne vjerujem, iako zapravo netko tko se bori protiv Krista Kralja i koji se ne srami javno reći kako bi Ga ponovno razapeli, nema pravog zdravog razuma jer se bori protiv Boga.
Međutim znamo kako i mi osobno, kad činimo grijehe, ustvari gubimo zdrav razum i idemo u rat kojeg ne možemo dobiti. 
Biti u grijehu i u pobuni protiv Boga je ludost.
Ovdje se pak ne radi izravno o ratu protiv Boga, pa se pretpostavka da su inteligentni talmudisti izgubili zdrav razum te podržavaju svoje buduće grobare treba odbaciti.
Zašto zapadne države slijepo slušaju zapovijedi talmudista, zašto RH ispunjava iste naloge?
Zbog rezultata drugog velerata, zbog batine političke korektnosti i etikete antisemitizma koju dobiva onaj tko se suprostavi židovskim interesima ili ih samo stavi pod znak pitanja. 
Kad se ta crnomagijska riječ upotrijebi, nema više obrane, kritičaru se zauvijek stavlja brnjica na usta javnog govora i takav može zaboraviti da će se više ikada moći baviti javnim političkim životom, a vrlo je vjerojatno da će biti uništen i u poslovnom smislu, a koji put i doslovno ubijen ako je preopasan za njihove interese.
Kako talmudisti misle i planiraju iskoristiti kalifat i budućeg kalifa za svoje zemaljske interese treba tek vidjeti.
Pretpostavljam da je to slično lažnom židovskom mesiji Sabataju Zeviju koji je 1666.g. došao u Carigrad s tisućama sljedbenika tražeći od turskog sultana-kalifa da ga prizna kao vladara.
Vratimo se alavitima.
Alaviti slove kao sljedba muhamedanca šijitskog tipa, dakle oni koji vjeruju kako je Alija, Muhamedov zet koji je oženio Fatimu, bio legalni i pravi kalif kojeg su, zajedno s njegovom djecom, ubili ostali muhamedanci koje je organizirala Muhamedova nekadašnja žena-djevojčica, Ajša.
To nije jedina razlika između šijita i sunita, ali su sve razlike potekle od te.
Međutim, alaviti ne idu na hadž, nemaju džamije i prilično kroz sva stoljeća kriju doktrinu svoje vjere. 
Čitao sam kako su za vrijeme vladavine starijeg Assada kod alavita izgrađene džamije i kako ih se je nastojalo nagovoriti da idu na hodočašće u Meku. 
Za pretpostaviti je kako je to Assad radio s ciljem da se ne vidi razlika između sunita i ostalih šijita koji imaju džamije i hadž, a alaviti nemaju ni hadža ni džamije, to jest kako bi alaviti mogli vladati a bez da se ostali muhamedanci pobune da nad njima vladaju oni koji nisu sljedbenici lažnog proroka Muhameda.
I onda iznenađenje za mene i objašnjenje onog mnoštva na trgu Aleppa koji slave Božić.
Alaviti slave kršćanske blagdane, slave Božić, Bogojavljenje, blagdan sv.Ivana Zlatoustog i sv.Marije Magdalene. 
K tome, iako konstantno taje svoju vjeru, vjeruju u Boga koji pokazuje trojstvenost, i imaju obred posvete kruha i vina.
Imaju perzijskih elemenata jer slave perzijsku novu godinu.
Što je još čudnije i povezuje ih s grčkim poganstvom, Sokrata i Platona drže uzorima i vjeruju u selidbu duša poslije smrti, to jest onih koji nisu zaslužili Raj. 
Suniti ih ne drže muhamedancima i na njima je davna fatva nekog sunitskog vjerskog službenika.
Praktično to znači poziv sunitima da ih ubiju i preuzmu njihovu imovinu.
Optužuje ih se da su pomagali križare i Mongole dok su se ovi borili protiv muhamedanaca.
Kako se je došlo do toga da je na priobalnim planinama oko Antiohije nastala u zabačenim planinskim selima ovakva sinkretistička religija koja povezuje gnosticam, kršćanstvo i muhamedanstvo?
Po svoj prilici nakon što su arapski muhamedanci osvojili Siriju, neki su sirijski kršćani lažno prihvatili nauk lažnog proroka Muhameda, i tajno se skupljali sjećajući se nekadašnjih kršćanskih obreda i blagdana, usput tražeći i pravdajući sebe što su napustili kršćanstvo tako da su napravili mješavinu njima poznatih religija.
Naravno da su to morali tajiti pred vladajućim sunitima koji su ipak znali da nešto nije u redu s tim 'muhamedancima', pa su alaviti uvijek bili u nemilosti i sluge sunitima što se je promijenilo s padom turskog kalifata (Turci su inače bili nepovjerljivi i onda i danas prema Arapima) kad borbu za nacionalno oslobođenje preuzimaju alaviti i u znatnoj mjeri kršćani (one stranke koje sam spominjao osnivali su sirijski kršćani koji su znali kao i alaviti, da se moraju boriti za nacionalnu i sekularnu državu, a protiv kalifata).
Ovaj tekst pišem zato što se na zapadu sve više i više učvršćuju muhamedanci koji će prije ili kasnije zatražiti i dobiti ili milom ili silom šerijatsko pravo i uspostavu kalifata na cijelom području gdje se nalaze.
Kršćani će imati mogućnost ili da postanu građani drugog reda kao što su to bila kršćanska raja u turskoj Bosni, ili da se osunete i kažu kako je Muhamed prorok Božji.
Ovo drugo je drugovatikanska sekta već praktično objavila pred pola stoljeća.
Postoji i treća mogućnost koja je kombinacija prvih dviju.
Da postanu alaviti koji će tajno slaviti Božić i tajno se skupljati te se igrati pretvorbe kruha i vina te pokušavajući napraviti novu sinkretističku religiju koja će ih opravdati što su izdali Krista.
Mislim da ovdje dolazi Antikrist i talmudisti s noahidskim zakonima koji će taj problem 'elegantno' riješiti i ujediniti sve antikršćanske religije u super alavitizam.
Ali samo za jedno vrijeme, dva vremena i pola vremena, kako kaže sv.Pismo.
Jer onda dolazi naš Krist Kralj u slavi i na oblacima da osveti svoje koje su mučili zlotvori i oni koji slijede lažne religije i da se osveti onima koji su Ga izdali radi straha za svoj zemaljski život ili zemaljska dobra.
U sirijskom ratu bez sumnje moramo podržati alavite koji su jamstvo da ne će kršćani Sirije biti do kraja istrebljeni ili prognani.
S druge strane budemo spremni poginuti za Krista, a ne postati europskim ili hrvatskim alavitima.


P.S. Evo kako se novoredna sekta priprema za vrijeme kalifata i Antikrista:



Samo su ovdje u zabludi, jer muhamedanci to jest Antikrist ne će dozvoliti zajedničku molitvu poganskom bogu Alahu  i Isusu Kristu.
Alah je dakako postojao prije lažnog proroka Muhameda čiji se je otac zvao Abdulah - sluga boga Alaha.
'Zgodna' uzrečica Alahu akbar s kojom se detoniraju bombaši samoubojice ili se režu glave nemuhamedancima ne znači Bog je najveći, nego Alah je veći.
Od koga? 
Veći je bio za arapske pogane od boga Sunca, dakle bog Mjeseca je za njih veći od boga Sunca.
Ali Bogu se blasfemične molitve, kao na tom videu, gade kao i ekumenizam kojeg šire već barem jedno stoljeće lažni kršćani.
Zato lažnim kršćanima, koji su izdali vjeru, za kaznu Bog šalje muhamedance i Antikrista.
Izdržimo posljednja vremena i otrčimo trku do kraja gdje nas čeka, kao što je poručio sv.Pavao, vijenac slave kojeg će nam na glavu staviti naš Krist Kralj.

Kad smo kod pogana, evo snimke koja pokazuje poganski vještičji obred koji je izvršen nad novorednim 'svecem i papom'.
Zar se trebamo onda pitati zašto nas Bog kažnjava?


Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.