ponedjeljak, 19. lipnja 2017.

Samohrane majke

Naslov je inače contradictio in adjecto.
Majka ne može sama prehraniti svoju djecu, pri tome mislim i odgojiti, nahraniti, odjenuti i dati krov nad glavom.
I to ma kako bila napredna tehnologija u društvu ili bila 'samohrana' majka vješt i bogat poduzetnik ili ministarka, ona ne može biti pravom majkom dok većinu vremena ne provodi s djecom.
Ako je udovica s još neodraslom djecom, onda se je u normalnim vremenima ponovno udala.
Ako se nije udala, onda su djedovi, bake, stričevi i strine, ujaci i tete uskakali u pomoć.
Kako je organsko društvo danas uništeno, onda danas samohrana majka glumi da je samohrana tako da joj muža zamjenjuje najčešće država kroz neki vid socijalne pomoći (da, čak i izborni zakon koji propisuje, čini mi se, 40% žena na izbornim listama je u istoj funkciji).
A to opet znači kako nije samohrana.
Kako 'samohrane' majke odgajaju djecu?
Pogledajte svjedočanstvo poznatog video blogera Stefana Mollyneuxa koji je odrastao u takvom okruženju:



Pitanje na kojeg 'samohrane' majke moraju prije ili kasnije odgovoriti glasi:
- zašto nemam tatu ili zašto tata ne živi s nama?
Postoje dvije vrste, u pravilu lažnih i/ili nepotpunih, odgovora.
Tata je niškoristi i ostavio je mene i tebe same.
Svi muškarci su niškoristi.
Problem s ovim odgovorima je prilično velik kad se radi o sinovim, i o tome govori autor videa.
Jer, ako je otac bio niškoristi, zašto i kako da nije samohrana majka, koja 'jel'te' nije niškoristi, nije to na vrijeme uočila nego je s niškoristi išla u postelju.
I ako je tata bio niškoristi, ne ću li onda i ja takav biti, sigurno se pita sin.
Ili ako su svi muškarci takvi, onda ću i ja takav biti.




I čemu onda čuđenje što je nastao naraštaj tisućljetnika koji nije u ništa siguran, pa ni u spol u gaćama.
Vrlo frustrirajuće za sinove, ali ni kćerke ne dobijaju bolji odgoj, one se ne će propitkivati kao braća nisu li niškoristi, ali će dobiti 'znanje' kako su takvi muškarci (daleko od toga da će ih samohrane majke učiti da čuvaju nevinost za brak).
Ako su svi muškarci niškoristi, koji glume vrle potencijalne muževe dok ne dobiju spolno zadovoljstvo u krevetu, a onda pokažu svoje pravo lice, kakve su to onda samohrane majke koje mogu nasjedati na takvu glumu?
I kako to, kako kaže autor, ako su svi muškarci prevaranti, samohrane majke opet nalaze neke druge muškarce koji ih opet ponovno prevare, odvuku u postelju i onda sve ispočetka te na svijet dođe novi polubrat ili nova polusestra.
Kad nekog dva puta zaredom zmija iz iste rupe ugrize, onda je taj zaslužio da ga ugrize i treći put.
A što ako je zmija s druge strane rupe, a ne u rupi?
I može li takva neodgovorna osoba koja ne može kontrolirati svoje spolne porive biti nekom majka odgajateljica ili gospođa ministarka?
Dakle, takvi odgovori su šuplji argumenti za vlastito opravdanje, za prebacivanje svoje krivnje ne nekog drugog. 
Ne kažem da otac djeteta ne snosi odgovornost, ali ako se nije radilo o silovanju, onda je prvenstveno 'samohrana' majka kriva zašto njezina djeca nemaju pravog oca koji će biti pod istim krovom s njima, koji će se brinuti za njih, koji će ih odgajati i čiji prisustvo će ih činiti sigurnima.
Generalno, cijelo društvo je krivo, a to onda znači da su odgovorni u prvom redu muškarci koji trebaju biti vođe društva, što se je bez imalo tragova zdravog razuma i otpora dopustila seksualna revolucija, feminizam i kult dobre i požrtvovane samohrane majke nasuprot svim muškarcima koji su niškoristi.
K tome, evidentno je kako te iste vrle amazonke nemaju ništa protiv da padnu pod potpunu dominaciju novopridošlih muškaraca muhamedanaca čiji patrijahalizam nadmašuje svaki zapadni, pa vjerojatno i onaj kod starih Rimljana.
Moderni zapadni muškarac misleći da pokazuje neku plemenitost uzdižući žene tamo gdje im nije mjesto, pokazao se je kao papak i to vide danas i zapadne žene i novi osvajači s istoka i juga te ispravno zaključuju kako se ne radi o plemenitosti, nego o slabosti od koje će se teško ikad zapadni muškarci i društvo oporaviti.
Problem je širi i dublji, jer se dotiče pitanja duhovnosti i odnosa prema Bogu.
Kršćanstvo je posljednjih stoljeća postalo ženskasto, ustvari žene vode glavnu riječ kao i nazovi svećenici koji su inače ženskasti.
Sv.Pavao je zapovijedio ženama da ne smiju uzimati riječ u crkvama - zajednicama vjernika te da moraju biti poslušne svojim muževima, ali kad bi se danas ista zapovijed sprovela u novorednoj sekti, više nitko ne bi ni molio, bila bi prazna tišina, a muškarci ne bi imali izbora žena za kršćansku ženidbu.
Modernistička subjektivna teologija ne počiva na zdravom razumu i Objavi, nego na osjećajima.
Što je dakako svojstveno ženama zbog njihove prirodne uloge majke, međutim osjećaji ne mogu voditi ni obitelj, a kamoli društvo i Crkvu.




Ali Bog je ljubav, čuo sam neki dan od jedne poznanice koja prodaje karte za igru na sreću, dok sam joj po tko zna koji put pokušao objasniti kako je prema nauci Crkve zarađivanje od igara na sreću i klađenja nemoralno i grijeh. 
K tome nisam pokrenuo temu, nego je ona ponovno pomislila kako potežući argument 'Bog je ljubav' može opravdati kockanje.
Jer kakva je to Ljubav koja će osuditi kockara koji niti krade niti ubija? 
Ali dobiti nešto na kockanju ili na klađenju je krađa. 
Prva je prema Bogu koji nam je zapovijedio da živimo od rada i sve što imamo je ionako Božje, pa uzeti nešto što nismo dobili svojim radom znači krasti Bogu. 
Druga je prema svima koji gube kad netko dobiva, i jest da oni igraju kako bi nemoralno dobili, ali sada nemoralno gube.
Tako je ista situacija sa samohranim majkama.
Nije li Bog zapovijedio da se ne smije imati spolne odnose osim u braku?
Nije li Bog zapovijedio kako se preljub kažnjava smrću?
Ne znam što je to u tim osjećajima, ali ovi koji kažu da ih imaju, kažu da mogu bez problema pomiriti i kockanje i preljub i blud s Bogom. 
Jer kažu - Bog je ljubav.
Sve mi se čini kako je ljubav postala njima istoznačnica sa Sotonom, jer ovaj nema problema pomiriti sa sobom sve ono što je Bogu mrsko.
Ako se nekad možda nije mogao naći razlog zašto su svi patrijarsi, proroci i svećenici bili muškarci (osim kod pogana) ili zašto je Isus odabrao apostole, a ne i apostolice, danas nam je odgovor svugdje oko nas.
Dakle nešto je fundamentalno krivo ako žena napusti ulogu koju je Bog dao Evi, ako Adam kao papak stoji, gleda i sluša kako mu Zmija zavodi ženu za koju je on odgovoran i koju mu je Bog dao da ne bude sam i da ista bude majka njegovoj djeci.
Moderno društvo pada na ispitu odmah kod prve knjige sv.Pisma.
K tome se je umislilo kako su današnji ljudi milosrdniji od Boga i pravedniji, pa više nema smrtne kazne za one zločine za koje je Bog zapovijedio da moraju biti kažnjeni smrtnom kaznom.
Kao da čujemo Zmiju dok s rašljastim jezikom nas mađija i zbori:
"Bog vam je rekao kako preljub treba kazniti smrću inače će društvo otići u samouništenje, ali Bog vas laže. Kad budete dopustili preljub, blud, razvod braka, čedomorstvo, perverzije - e onda ćete biti kao bogovi. I ne zaboravite kako je Bog ljubav te da On nikog ne kažnjava i ne sudi."
I sad mi pada na pamet jedna Božja zapovijed koju obično spominju oni koji žele dokazati kako Biblija nije sv.Pismo, to jest kako biblijski Bog, ili barem Bog iz SZ, nije pravi Bog.
Čitamo u SZ kako je Bog zapovijedio Izraelcima da moraju ubiti djecu koja su buntovna i/ili nasilna prema svojim roditeljima.
I ako ćemo isključiti prevrtljive osjećaje i krilaticu "Bog je ljubav" koja tobož opravdava sva bezakonja, onda ćemo brzo zaključiti kako je najbrži put u smrt društva dozvoliti djeci da gospodare nad roditeljima. 
Uz kult samohrane majke koja ne može dati nužan strogi odgoj u pretpubertetskim godinama, put u propast zapada davno je zajamčen.
Bog je stoga strogo zabranio preljub, ali i bunt i neposluh djece prema roditeljima.
Ničeg nenaravnog nema u tim Božjim zapovijedima, štoviše društvo koje ih krši ne će dočekati djecu svoje djece.
Dakle ona žena koja opravdava klađenje uz riječi "Bog je ljubav", kad bi bila iskrena i kad bi imala zdravog razuma, morala bi reći poput nekih heretika prvih stoljeća kako iz Biblije treba izbaciti sve osim Evanđelja to jest Novog zavjeta. 
Doduše trebalo bi onda izbaciti i onu izjavu Isusa koji proklinje one koji bi išta dodali ili oduzeli u Bibliji, zatim izjavu iz Lukinog evanđelja kad Isus kaže - a ove koji Me ne htjedoše za kralja, dovodite ih pred mene i smaknite, zatim neke politički nekorektne izjave sv.Pavla, zatim Otkrivenje ... na kraju ne bi ništa ostalo osim rečenice sv.Ivana Evanđeliste - Bog je ljubav, jer malo dalje sv.Ivan kaže kako s hereticima niti sjesti za stol.
Nauk Crkve je gotovo potpuno uništen u novorednoj sekti, dakako i u modernom društvu.
Zato živimo u vremenima posljednjih hropaca zapada.
Kult samohranih majki nastao je zbog negiranja Božje istine iz Objave.
Ne vjerujem kako još ima vremena za ozdravljenje zapada.
Moramo barem znati dijagnozu i uzrok smrti istog, da ne bi zapad povukao i nas u vječnu smrt.
Imamo lijek za nas, to je nezabludivi nauk Crkve, molitva i dobra djela.

P.S. I evo jedan tekst o najpoznatijoj samohranoj majci kod nas. Ne trebam niti posebno obrazlagati kako bi, da je živjela u biblijskom Izraelu, odavno završila ispod hrpe kamenja prema Božjoj zapovijedi, jer je bila u preljubu s oženjenim muškarcem i to još dokumentirala na videu.
Ima vjerojatno alimentaciju s kojom bi se pola sela dalo nahraniti cijelu godinu, a sebe predstavlja žrtvom iako je ponovno išla u preljub. Popularnost koju uživa kod nas i kod Srba znak je kako su ta društva duboko bolesna. Često zna demagoški izjaviti u stilu da je ona za siromašne i obespravljene. Uživa podršku većine žena, možda i muškaraca, dok je mediji prate kao da je proročica ili barem neka mudra žena. Kao što piše autor teksta, ne možete ići kupit kruh u market, a da vas ona ne će gledati od neke reklame. Nema nikakve naznake da će društvo doći koliko toliko na normalu i ovu samohranu majku cajku staviti na pravo mjesto, to jest u anonimnost nekih opskurnih prigradskih birtija.
Očito se kod nas i sada događa Apokalipsa.

P.S.S. Prijatelj koji je podrijetlom iz Like, pričao mi je kako su u njegovom selu, skupile se žene i pošteno izudarale i istjerale iz sela jednu ženu, pretpostavljam da je i ona bila 'samohrana' majka, koja je očijukala s njihovim muževima.
Znači da su žene u tom selu bile mudrije od muškaraca, jer su to trebali muškarci prije učiniti. Vjerojatno nisu, jer su se nadali da će i na njih doći 'red'. Danas je situacija obrnuta. Žene se solidariziraju s kurvama, a već koje desetljeće na zapadu one ponosno paradiraju s parolama da su kurve - e pa što. Imamo slučaj u Argentini gdje te prostakuše prosvjeduju nagih tijela ispred katedrale, a 'muškarčine' mole krunicu dok ih ove ponizuju, bacaju svašta na njih, simuliraju spolne odnose tik do njih. Ne mogu zamisliti svojeg oca ili djedove da se dovedu u takvu poziciju. Bili bi me sram njih kad bi dopuštali to što te kurve feministice rade ovim muškarcima. To je zbog onog što sam prije pisao - novoredna sekta je krajnje feminizirana i muškarci s normalnim porivom da brane Boga i naravni moral, nemaju što tamo raditi, i ako ne odu na vrijeme, doći će do toga što rade muškarci ispred katedrale umjesto da nasilno istjeraju te đavolje sluškinje.




Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.