srijeda, 23. kolovoza 2017.

Rođenje i smrt jedne nacije - SAD

Naslov ima veze s jednim filmom koji je označio početak ere pravog filma (sve važne metode snimanja u filmu su tada izumljene).
I kojeg ne ćete više vidjeti ni u kinu niti na TV.



Film D.W.Griffitha "Rođenje nacije" snimljen je 1915. i bio je veliki komercijalni uspjeh.
Možete ga još uvijek pogledati na youtube:



Zar nije američka nacija rođena 1776. u ratu protiv Britanije čija su bili kolonija?
Da, ali rat 1861-65 značio je i smrt te nacije.
Više je tada poginulo Amerikanaca nego u svim budućim ratovima zajedno, a pobjeda Sjevera nad Jugom nije značila ponovno sjedinjenje nacije.




Sjever je okupirao Jug, grubo, razorno i pljačkaški. 
Južnjaci više nisu imali građanska prava, oslobođeni crni robovi mogli su vršiti teror bez straha od kazne.
Slično kao što su antifašisti na istoku i zapadu mogli slobodno se iživljavati nakon pobjede nad onima koji nisu bili s njima u pokretu ili za koje su mislili da su protiv njih.
Jug je tada išao u gerilu, nije to bio samo KKK.
Pogledajte ovaj snimak u kojem E.M.Jones kaže crnim sugovornicima (protestanstkim pastorima) to što sam vam napisao.



Zanimljiv je cijeli razgovor koji se tiče divljačkog skidanja spomenika generalima i vojnicima Juga, međutim ono što se tiče ove teme započinje u 46 minuti.
Crni pastori nisu uopće proturječili Jonesu, zato što je to povijest SAD koju nitko tko nije licemjeran ili ju poznaje, ne može negirati.
Gerila Juga je dakle trajala sve do konca 19.st. kad je Sjever napustio svoju politiku ponižavanja Juga.
I to je bio trenutak ponovnog rađanja američke nacije i zato je D.Griffith snimio nakon toga taj poznati film i istovremeno su diljem SAD postavljeni spomenici vojnicima Juga.
Primjetite kako Jones kaže - jedno je KKK koji je bio opravdana gerila protiv terora Sjevera i koji se je raspustio nakon pomirenja sa Sjeverom, a jedno je KKK koji je nastao u 20.st.
Jedan je opravdan, drugi nije.
Vjerojatno ste gledali western filmove i u mnoštvu takvih filmova (starije proizvodnje) simpatije su na strani južnih pobunjenika koji nakon svršetka rata nastavljaju svoj rat.
I inače bi bilo neobično snimiti dramu u kojoj su antijunaci pobunjenici gerilci, a kudikamo jača vojska je sastavljena redom od junaka.
U termopilskom klancu su junaci stotinjak Spartanaca, a ne desetine tisuća Perzijanaca, k tome pravi junaci su u pravilu tragičari koji poginu.
Zastava Juga je stoga u 20.st. bila simbolom pobune, mnogi su je i na Sjeveru zbog toga imali.
Kad se je pojavila prosvjedna folk glazba, nerijetko je južnjačka zastava bila dio scene.
Ima pregršt rock koncerata iz tog razdoblja na kojima je uvijek južnjačka zastava.



Ovaj koncert Lynyrd Skynyrd bio je 1977. u Oaklandu, a danas tko se u tom gradu pojavi s južnjačkom zastavom bolje mu je da nosi oružje i tako spriječi da bude linčovan od antifa.
U 40 godina situacija u SAD se je temeljito promijenila po pitanju izmirenja Sjevera i Juga, temelji su se ne samo potresli, nego na njima je sad ruševina.
  
Zamislimo situaciju da je Hebrang uspio uspostaviti hrvatsku komunističku državu (da nema Tite i Jugoslavije), ali da je u svim krajevima koji su bili pretežito za NDH napravio nakon pobjede teror, oduzeo građanska prava tim stanovnicima, izložio ih teroru četnika.
Te da se ti krajevi pobune i odu u gerilu (kao što je i stvarno bilo s križarima nakon rata).
I nakon izvjesnog vremena Hebrang shvati kako ne može pobijediti tu gerilu, nego predloži nacionalno pomirenje, Hrvatska više ne će biti komunistička i ne će više biti terora države u tim krajevima. 
I kao znak pomirenja Hrvatska će dozvoliti da se podignu spomenici Juri Francetiću, Rafaelu Bobanu i ostalima, ali će i dalje ostati spomenici hrvatskim komunistima koji su se borili za Hrvatsku.
To je dakle analogija stanja SAD na početku 20.st, ponovno rađanje američke nacije.
K tome Južnjaci su uvijek bili vrstni ratnici, i od tada oni ponovno i u značajnom broju idu u američku vojsku.
Netko tko želi kraj SAD izmanipulirao je mnoštvo Amerikanaca koji, neki svjesno neki nesvjesno, idu protiv toga nacionalnog pomirenja što dovodi do smrti američke nacije nakon nešto više od sto godina života.
Kako se može primijetiti, većinu antifa čine bijelci koji evidentno nemaju ništa protiv da bijelci i SAD nestanu, ne samo spomenici južnjačkim generalima.
U slijedećem videu koji je sniman u Austinu, Teksas, antife otvoreno govore da žele smrt SAD, a postalo je gotovo pravilo da u svojim nikad prijavljenim prosvjedima pale zastavu SAD:



Na ovom videu, opet na neprijavljenom prosvjedu i protiv kojeg nema policije, antife se pozdravljaju s komunističkim pozdravom.



1917. su američki židovski bankari financirali Lenjina i Trockog da sruše Rusiju i cara, sto godina kasnije događa se slično, samo ovaj put trebaju biti srušene SAD.
Ali opet uz zastavu srpa i čekića kojih boljševici i antife nisu nikad imali u rukama.

Antife u svim državama svijeta to isto priželjkuju i zato su financirani od Soroša i pokriveni s najmoćnijim medijima.
Imamo scenu još za vrijeme vladavine Clintona kad se je objavila vijest kako se je 'konačno' više rodilo nebijelačke djece od bijelačke, i među prisutnima koji su skoro svi bili bijelci, ne siromašni i potlačeni, nego ili dio elite ili oni koju ju podržavaju, su se tome radovali 'kao mala djeca'.
Slijedeći video odlično ilustrira stanje SAD, fotografija bijele djevojčice sa zastavicom SAD je napadnuta kao rasistička i kao potvrda o urođenom zlu bijelaca:



Ništa iznenadno i neobično da se ovo sada događa u SAD.
Kako što sam pisao prethodno na blogu, SAD je država koju su osnovali bijeli anglosaksonski protestanti masoni ili bliski masonima.
Tko s vragom tikve sadi, ne boli ga na kraju samo glava.
Sigurno su 'očevi' SAD htjeli da SAD ostane i dalje bijela, anglosaksonska i protestantska, ali čim su izdali Povelju o ljudskim pravima koja je na kraju krajeva poziv na uspostavu jedne svjetske države religije humanizma čije postavke se nalaze u toj Povelji, potpisali su i smrtnu presudu istoj državi koju su osnovali.
Bilo je samo pitanje vremena kad će se ona obistiniti.
Vjerojatno je Trump posljednji predsjednik SAD i isto tako je vrlo vjerojatno kako ne će uspjeti završiti svoj mandat do kraja.
Ovo je kraj moje trilogije o SAD
("SAD ili nikad više", "Pomrčina nad SAD" i ovaj tekst).
Pratit ću i dalje tamo situaciju, ali s ova tri teksta mislim da je u glavnim crtama opisana povijest, uloga, početak i kraj te države.

P.S. Portal "Traditio" piše kako su antife 'napali' spomenike Christophoru Columbu, sv.Ivani Orleanskoj, fra Junipero Serrai koji je bio prvi misionar u Kaliforniji.
Kako antife i vlasti (i mediji) rade ruku pod ruku, vlasti u jednom mjestu u New Jerseyu su makli kip BDM iz Guadalupe, a vlasti u jednom mjestu u Marylandu makli su spomenik prvom katoliku koji je bio pripušten na vlast u SAD, sucu Rogeru Tanyu*.
Spomenik sv.Ivani Orleanskoj u New Orleansu je išaran s riječima "srušite ga", nakon toga će vlast ispuniti tu želju i tako će se izbrisati tragovi da su taj grad osnovali francuski katolici.



Fra Junipero Serra zaslužan je za misionarenje prema indijancima u Kaliforniji još dok je zapadna obala današnje SAD pripadala španjolskoj kruni. On je zaslužan za postavljanje lanca od 21 katoličke misije duž te obale oko kojih su kasnije nastali sadašnji gradovi koji imaju stoga katolička imena.
Možda će se uskoro promijeniti ime San Francisca.
Potpuno to podržavam, jer je sramotno da grad koji bi se trebao zvati kalifornijska Sodoma, ima ime tog velikog sveca.




Kip fra Junipera Serra je išaran i napisano je na njemu "ubojica", pretpostavlja se da su ga išarali pobornici meksičke, ustvari bolje rečeno 'aztečke', racističke skupine koji se zovu "La Raza" (rasa) i koji sve više napuštaju katoličanstvo i vraćaju se pogansko-sotonističkim korijenima. 
Na početku bloga sam pisao kako je zabrinjavajući trend u Meksiku oživljavanja stravičnog sotonskog poganstva koje je vjerojatno imalo najviše ljudskih žrtava prinesenih zloduhu u ljudskoj povijesti.
Naravno, masonska SAD podržavala je masonsku meksičku vladu u ratu protiv kristerosa i katoličke Crkve u 20-tim godinama prošlog stoljeća, a sad meksički novopogani koji se nerijetko bave švercom droge i ostalim kriminalnim 'djelatnostima', jedva čekaju da zabiju čavao u lijes SAD, to jest ne da vrate Kaliforniju, Teksas, Novi Meksiko, Arizonu (dočim Floridu su utemeljili Španjolci, a ime je dobila zato što je otkrivena na veliki blagdan Cvjetnice-Maslinske nedjelje, Britanaca i Nizozemaca još stoljeće nije bilo u sjevernoj Americi) katoličkom Meksiku, nego da se ponovno uspostavi nešto slično bivšem poganskom aztečkom carstvu.
Najprije se je SAD trudio uvjeriti Meksikance da se vrate vjeri poganskih predaka i napuste katoličanstvo (iz tipične protestantske mržnje prema Crkvi), a sad kad su ih ovi poslušali onda su isti odlučili uništiti SAD.
Otkrivenje kaže kako će Bludnicu ubiti oni s kojima je bludila.

P.S.S. I dok se može reć da u SAD postoji opozicija, iako ne praćena od medija i bez financijske moći, koja se suprostavlja trendu brisanja povijesti i bijele većine, u Kanadi nema toga.
Ta država punom parom ide u globalizam i sreća je za svijet da ista nema niti približno utjecaj i moć kao SAD.
Ovih dana tako možemo pročitati kako udruga učitelja Ontaria traži brisanje imena J.A.Macdonalda.



On je bio prvi predsjednik vlade Kanade, što bi bilo analogno da učitelji u SAD traže brisanje imena G.Washingtona, npr. da se glavni grad SAD više tako ne zove, i da se s najpoznatije novčanice na svijetu makne njegov lik.
Mnogi naši ljudi su nekad, ali i nedavno otišli u Kanadu trbuhom za kruhom. Ovi posljednji su baram mogli znati kako je Kanada postala posljednjih desetak godina najliberalnija država na svijetu.
Nije prikladno reć kako su trbuhom išli za kruhom sa sedam kora, bolje je reć išli su trbuhom za GMO kruhom od kojeg će ne samo njihovim potomcima, nego i njima utrnuti zubi prema biblijskoj izreci.
Ili zar je opravdano ići u Sodomu kad se može znati da se tamo prakticira sodomizam, ali su eto bolje plaće i standard?
Znadem katolike iz SAD koji su zbog stanja nemorala u toj državi planirali otići u latinsku Ameriku** (iako nisu hispanici), simbolično rečeno svojom voljom su planirali, a neki su to i učinili, otići s konja na magarca, iz višeg standarda na niži kako bi mogli prakticirati svoju vjeru i koliko toliko normalno odgajati svoju djecu.
Otići u drugom smjeru, od katoličkog magarca na sodomističko-liberalno-globalističkog konja je u najmanju ruku nepromišljeno, a najčešće je znak nedostatka vjere ili bolje rečeno znak je apostazije.

Kako je moja trilogija završena, ali uvijek ima novih kamenčića u mozaiku kojih nisam stavio na blog, onda sad dajem snimku predavanja dr Johna Pinheiro o antikatolicizmu tijekom 19.st. u američkoj državi bijelih anglosaksonskih protestanata:



Moj dodatak je kako su katolici koji su došli u SAD u pravilu 'osuđeni' da odbace nauk Crkve o kršćanskoj državi, te da se onda zalažu za sekularizam ili kako je to nazvao papa Pio IX*** amerikanizam koji je tek korak do napuštanja Crkve u potpunosti, i onda prelazak ili u ateizam ili neku protestantsku sektu.
Stoga nije čudno da su američki i njemački biskupi na drugom vatikanskom koncilu bili stjegonoše modernizma.
Meksiko je bila novonastala država koja se je odcijepila od španjolske krune i bila je od tad u nestabilnom stanju i materijalnom siromaštvu. 
Meksička nova nacija sastavljena od Španjolca, Azteka i primitivnijih indijanskih plemena nije bila dorasla europskim protestantima u gospodarskom i vojnom smislu, te je SAD uzeo od Meksika više zemlje nego ju je dotad ukupno imao.
Francusku je uništila revolucija, stoga francuski katolici u Quebecu i u dolini Misisipija nisu više imali zaštite.
To je bio jaki razlog zašto se je SAD raširio na zapad i na jug (i da su Britanci uzeli Quebec koji je sad u Kanadi) a protestanti su dobili osjećaj kako ih to Bog nagrađuje jer se bore protiv zla, protiv 'papista'.
Bog ne ispostavlja račune svaki dan, ali kad se uspostavi 'račun' onda je to najčešće kraj.
Ne vjerujem kako će se SAD obući u kostrijet i započeti s 40-dnevnim strogim postom kao Niniva.

* O Rogeru Tanyu piše M.Hoffman . Njega se miče iako je svojom slobodnom voljom oslobodio svoje robove, ali budući da je bio sudac konstitucionalist, to jest vrhovni sudac koji poštuje ustav SAD, nije htio donositi odluke koje bi bile protivne ustavu, u ovom pitanju ukinuti ropstvo. Hoffman kaže da je taj častan čovjek i prvi katolik koji je bio na takoj visokoj poziciji, bio suprotnost talmudizmu čije načelo je ušlo u sudsku praksu Velike Britanije, nakon toga i SAD, naime da suci imaju pravo donositi svoje presude koje su iznad zakona i protivne zakonu te to onda od presedena postaje sudska praksa jača od zakona i ustava. Talmud nije ništa drugo nego zbirka učenja raznih rabina koja se protivi Bibliji i koja kod talmudista ima veću vrijednost nego Biblija. U SAD se tipično kaže npr. kako je abortus dozvoljen zbog sudske presude u slučaju Roe vs Wade. Kakva je to država u kojoj o pravu i pravdi ne odlučuje niti kralj niti parlament, nego suci kojih postavljaju političari te koji nisu bili na nikakvim izborima niti se mogu pozivati kao kralj da imaju pravo temeljem mača ili kao izraelski kraljevi temeljem Božjeg pomazanja slično kao što su se kasniji srednjovjekovni kraljevi pozivali na Božje pomazanje dobiveno preko pape koji im je dao krunu?
To je lakrdija koja se je prošle godine pokazala u SAD kad je Vrhovni sud naložio da sve države moraju legalizirati sodomističke brakove iako su se predstavnička tijela nekih država velikom većinom tome suprostavljala. Dakle, nešto je zbilja trulo ne samo u Hamletovoj Danskoj.

** Tamo gdje se pije bolja kava , i u bukvalnom smislu, ali i u prenesenom što se da iščitati iz poveznice.

*** Papa Pio IX je imao nakanu priznati Jug, odnosno Konfederaciju južnih država. Čitao sam kako je bilo izglednije da Jug, na čijem području su već bili francuski katolici, a u okolini meksički, postane katolički nego Sjever na kojem su se isprva iskrcali puritanci. K tome katoličke države brzo prevladaju rasne razlike i mržnju što dokazuje cijela latinska Amerika. Isus Krist ujedinjava preko svoje Crkve sve rase i narode, ali ne da bi rase i narodi nestali. Globalizam ujedinjava svijet tako da sve rase i narodi nestaju te da se tako uspostavi kratkotrajno carstvo Antikrista.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.