srijeda, 20. rujna 2017.

Neuzvraćena ljubav, Mladen Schwartz i Hrvatska

Pred nekoliko dana umro je Mladen Schwartz.
Vjerojatno jedini pravi filozof među hrvatskim političarima.
Do same smrti sumnjičen kako je agent neke tajne strane službe s ciljem da naškodi Hrvatskoj.
Umro je u siromaštvu, kaže da nije imao niti zdravstveno osiguranje.
Jel možete zamisliti James Bonda da pola svog života drži glavu u torbi radi ideje protiv koje se bori, da nema ništa od raskošnog života i silnih ljubavnica, nego da mu iskapčaju struju, da živi bijedno bez ikakve glume?
Mladen Schwartz je bio persona non grata u državi za koju se je borio još dok su se sadašnji vladajaći hrvatski političari kleli u Tita, partiju i Jugoslaviju.
Zato je bio persona non grata, ali budući da nije bio vičan borbi oružjem i fizičkom silom, nije usmrćen kao Miro Barešić, Ludvig Pavlović i mnogi drugi.
Međutim, on je bio prva (polu)javna osoba u RH za kojeg sam čitao da iznosi kritiku demokracije i zapadnog društva, koji se ne libi okriviti za smrt zapada judeomasoneriju, kojeg su zbog toga čas nazivali židovom provokatorom, a čas antisemitom, prvi moderni hrvatski političar koji je spomenuo organsko-staleško društvo kao rješenje za smrtonosnu bolest zapada koja je istog usmrtila.
Od njega sam u jednom davnom tekstu pročitao kako je Vatikan u službi judeomasonerije i tada je spomenuo pokojnog mons.Lefebvrea kao oponenta tome.
To je bilo godinama prije nego što je SSPX počeo davati Mise u Zagrebu.
Kako su ga onemogućili da izlazi sa svojim stavovima u javnost, ponizio se je pa je odlazio u opskurne i ridikulozne TV emisije "Noćne more" ne bi li barem tamo nešto poručio.
Kažu da revolucija jede svoju djecu.
Hrvatska izgleda svoju djecu mori i bez kanibalizma.
Nigdje na zapadu nije ništa bolje za one koji su stvarno vjerni svojem narodu, tradiciji i precima.
Mladen Schwartz nije se libio u svojim tekstovima pozivati na Boga.
Ne znam dal je bio katolik, odnosno dal je vjerovao u Crkvu izvan koje nema spasenja.
Volio bih da je, jer mi je ostavljao dojam osobe spremne poginuti za ideale.
Inače, on i notorni Soroš su obojica podrijetlom mađarski židovi istog prezimena (židovi znaju ih mjenjati i Sorošu je izvorno prezime Schwartz, Soroš je to isto prezime mađarizirao).
Razlika između te dvojice je kao razlika između dana i noći.
Ako su pravi Izraelci oni koji imaju vjeru Abrahama, a ne nužno oni koji imaju krvne veze s Abrahamom kako nam govori Isus i sv.Pavao, onda mislim da možemo reći da je pokojni Mladen Schwartz bio pravi Hrvat za razliku od mnogih onih koji su krvnim podrijetlom Hrvati ali im hrvatski narod i država ništa bitno ne predstavljaju, a pogotovo od onih koji su ga optuživali da je agent stranih službi.
Na koncu dajem poveznicu na portal jedng sličnog borca za Hrvatsku Milana Bobana koji je na svom portalu objavio dirljivo pismo razočaranog Mladena Schwartza iz svibnja 2003. kad je uvidio da hrvatski narod nema mudrosti vidjeti provalije pred sobom i istovremeno ga ili ponižava ili ignorira.
Nadam se da je nakon toga Mladen nadvladao gorčinu neuzvraćene ljubavi Hrvatske, da više nije pisao hrvatski narod s velikim prvim početnim slovom, jer to prvo veliko slovo pripada samo Bogu i Crkvi.
Neka njegov tragičan život, za kojeg se nadam da je na kraju imao blaženu smrt i odlazak u Nebo, bude poruka svima nama koji smo bili spremni ili jesmo spremni dati život za svoj narod, kako je jedina i prava domovina na Nebu.
Nikad ne smijemo izdati svoju krv, svoju obitelj, svoj rod i narod, ali nas neuzvraćena ljubav naših bližnjih ne smije dotući i dovesti u depresiju (što je izgleda bio razlog tragičnog samoubojstva drugog hrvatskog borca Zvonka Bušića).
U vremenima smo Antikrista kad će se više nego ikad narodi, rodovi i obitelji dijeliti po pitanju Krista. 
Ako je i bilo nekad jedinstva naroda, njega više ne će biti.

Pokoj vječni daruj Mladenu Gospodine!
I svjetlost vječna svjetlila mu!
Amen.



1 komentar:

  1. http://otporas.com/police-magazinecasopis-redarstva-ili-pocijski-casops-br-264-15-12-1934-4/

    OdgovoriIzbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.