četvrtak, 8. ožujka 2018.

Povodom dana žena


I dok neki slave dan žena , pravo pitanje je može li civilizacija opstati bez muškaraca?
Statistika je neumoljiva, muškarci prestaju biti muškarcima.
Svjedočimo kako se u nekim granama industrije poput elektronike i informatike sve više od vladara društva nameće obveza da zapošljavaju žene kojih je bilo nekad vrlo malo u tim djelatnostima.
Uvijek su muškarci tradicionalno bili bolji u matematici i prirodnim znanostima, upravljanju i organizaciji, ali izgleda prema tom videu sad američke žene imaju bolje rezultate na testovima inteligencije od muškaraca što nekad nije bio slučaj. Možemo li onda očekivati da će uskoro žene biti bolje i u šahu?
Nitko pak ne inzistira da se broj žena poveća u nekim prljavim muškim poslovima poput rudarstva ili siječe šuma.
Takvi poslovi ostaju jedina muška privilegija uz stradanja u ratovima.

Ono što najviše zabrinjava je strahoviti pad kakvoće muškog sjemena, sve manje testosterona, sve slabija fizička i duhovna snaga, debljina i slabe psiho-fizičke sposobnosti, kao i sve veći broj muškaraca sodomita (što ima sigurno veze s padom testosterona, ali autor to nije htio povezati jer bi time sigurno izgubio posao novinara).
Sedam desetina svih samoubojstava u SAD su muškarci, k tome je opet većina tih i u apsolutnom i u relativnom broju bijelaca.
Međutim i dalje se vrši propaganda brotiv bijelih muškaraca kao nositelja zla u društvu.
Vidjet ćemo kako će društvo 'napredovati' kad bude sve manje bijelih muškaraca, a oni koji ostanu ne će biti ni sjena njihovih predaka.

Osim stogodišnje propagande protiv patrijahalnog društva (tome služi ovaj dan 'osmi mart'), veći razlog sadašnjem jadnom stanju muškaraca, a time i civilizacije, je tehnologija koja je odvojila muškarca od prirode i zdrave hrane, od fizičkog rada od koje je nekad ovisila cijela obitelj ali je i činila muškarca čvrstim, snažnim i poštovanim u obitelji.

Dakle nema lijeka ovome, biti će samo gore, ukoliko ne dođe do kolapsa ovakve suicidalne i protunaravne civilizacije.
Ne treba posebno naglašavati kako je ista protiv Boga i protiv Njegovih zapovijedi kako treba biti uređeno ljudsko društvo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.