ponedjeljak, 26. ožujka 2018.

Živčani plin izazvao međunarodnu živčanost

Evo danas vođe ove naše vazalne države se našli kako bi se dogovorili koje će kazne nametnuti Rusiji.
Rusima se gaće tresu od pogleda na ovu opasnu trojicu i ogromnu moć koja iza njih stoji:


Odložili su sablje i revolvere, ova u sredini se naoružala tipičnim glupavim osmijehom, kako bi zavarali Ruse da su bezopasni te da im se ništa ne će dogoditi.
Međutim onaj lijevo ipak nije uspio sakriti svoje bačvaste noge koje su rezultat silnih juriša na konju Šarcu.
Ovaj pak desno koliko god se to trudio sakriti, pokazuje tipičnu pozu revolveraša dok govori - potegni prvi.
Liepa plavojka se sprema, uz već napomenuti osmijeh, na misiju dostojnu novozavjetne Judite, naime ona je pozvala ruskog predsjednika Putina u posjet kao što je Judita pozvala Holoferna.

I tako će beznačajni, ostarjeli dvostruki špijun Škripalo biti osvećen preko hrvatskih osvetnika.



Mene pak brine jedna druga stvar.
Svi govore kako je isti špijun napadnut s nekim nervnim plinom kojeg samo Rusi znaju učiniti.
Zar se kod nas ne kaže živčani sustav, a ne nervni sustav, živci a ne nervi?
Zašto bi se onda taj plin nazivao nervnim, umjesto živčanim?
Pa zato što napada nervni sustav.
Oops, napada živčani sustav.
Ali napada na daljinu i širom kruga Zemaljskog.
Jer eto osim što je taj trojac s fotografije za anale očigledno postao žrtvom živčanog plina, objavljena je vijest kako još jedan klaun s druge strane oceana ima sličnih problema.



I ne će samo hrvatska država imati živčanih problema, nego i SAD.
Izgleda kako se radi o nekoj kombinaciji živčano-biološkog plina, jer živčanost se širi poput epidemije.
Dobro je što još nije počela turistička sezona bez koje bi Hrvati bili gladni, a ne samo živčani, jer ova živčana bura će se smiriti prije nego što počne turistička žetva, zar ne?
Kao da je to uopće bitno.
Pokažimo kako možemo živjeti bez turista i dok bude iznad naših glava vatromet raketa.
Sve ćemo preživjeti, zato što smo rodno svjesni, a narodno nesvjesni.
O Bogu, pravdi i naravnom moralu tko se više zamara.

P.S. Zaboravio sam napisati kako je gornju fotografiju snimio britanski veleposlanik u RH.
Moram to napomenuti kako ne bih bio tužen zbog autorskih prava. 

P.S.S. Evo najnovije vijesti, veleposlanik Gordog Albiona tvrdi kako nije fotografirao znamenitu fotografiju, nego se je samo nalazio u susjednoj prostoriji. Znate ono kad dođete na Markov trg ili na Pantovčak pa vas pritisne velika ili mala nužda, gdje ćete onda nego tamo gdje je najbliže i gdje se to radi kolektivno.




Broj komentara: 7:

  1. Naš naraštaj je zadesila "sreća" da živi u najsramotnijem razdoblju hrvatske povijesti. Naša cijela povijest je uglavnom sramotna. Povijest nesloge, izdaje i podložništva prema strancima.
    Naši su kraljevi i knezovi, i kada su izdavali pojedine krajeve i mrvili zemlju, čuvali kakvu takvu suverenost barem na svom području. Kroz tisuću godina pod A-U, Venecijom i Turcima, nismo ni formalno imali državu, pa imamo neko opravdanje. Ali ova današnja sramota (i to nakon iskustva 91-95!) daleko nadilazi sva povijesna poniženja. Goloruk, bez saveznika, uz zabranu naoružavanja, obraniti se i u krvi stvoriti državu i respektabilnu vojnu silu, a onda se dragovoljno svega odreći i pred svima skinuti gaće, nezabilježen je slučaj narodne patologije u svjetskoj povijesti.

    Ove tri spodobe nisu slučajno hrvatska vlast, niti su na tu vlast došle vojnim udarom. Oni su ogledalo hrvatskog naroda. Kakav narod, takva vlast i država.
    Mi jednostavno nismo ni narod ni država, već kmetovi koji zaslužuju sve što im se događa tj. da sa njima briše pod tko se sjeti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije neka utjeha, ali gotovo svi europski narodi su u sličnoj situaciji.
      Poljaci recimo koji su veći domoljubi nego prosječni Hrvati, žele biti zapadom koji se raspada prvenstveno moralno, k tome žele opet kao 1939. postaviti se kao topovsko meso istom zapadu.
      To bi imalo smisla kad bi na istoku od njih bili sotonistički boljševici koji šire nemoral, rastrojstvo obitelji ..., međutim nemoral sad prvenstveno dolazi od zapada.

      Izbriši
    2. Dodatak.
      Poljska je prihvatila IK, opet da bi se svidjela zapadu.
      Oni sad imaju stav da ne dozvoljavaju ulazak muhamedanaca i stranaca među svoje državljane, međutim ako NGO udruge pod okriljem IK, kao i mediji kojih su Poljaci robovi kao i Hrvati, nastave svoju podrivačku djelatnost, a nema naznake da će se dogoditi suprotno, moral novih naraštaja Poljaka biti će isti kao i na zapadu, to jest antikršćanski i protunaravni.
      Tako da će i Poljska s malim zakašnjenjem biti ista kao i moralno propale države zapada.
      Vrijeme (koje ističe i ide prema svome kraju) jednostavno ne radi za istinu i naravno ćudoređe na općoj razini, kao što sam puno puta pisao, tehnologija nas je prvenstveno dovela do tog stanja, odnosno onaj tko stoji iza tehnologije.
      Zato mislim da ne će više biti neke velike kršćanske kontrarevolucije koja će uništiti postojeće degenerativne trendove te da nam slijedi otvorena vlast Antikrista.
      Vjerojatno više nema mogućnosti otvoriti narodu oči, jer većina su ovce koje idu svjesno za zlom jer su i sami zli, a i boje se zla.
      Trebamo spašavati sebe, svoje najmilije, prijatelje, poznanike, govoreći im istinu.
      A istina je da će vlast Antikrista biti kratka, ali jao si ga onima koji mu se ne suprostave jer će više ljubiti svoj privremeni komforan život koji podrazumijeva ne zamjeranje onima na vlasti, nego vječni Život.

      Izbriši
    3. A sta ocekivat od naroda koji stvaranje drzave povjeri istima koji su tu drzavu 45 godina ranije rusili i 45 godina zatirali sve hrvatsko. Pocevski od velikog Franje preko Manolica, Perkovica, Boljkovca... Price o otvaranju ociju su price za malu djecu.

      Izbriši
  2. Emile, preporučujem ti fantastičnu duboko katoličko-pravoslavnu knjigu "Maksimilijan Kolbe 16670" od Yvesa Ivonidesa koju upravo čitam, mislim da je u rangu najvećih duhovnih blaga i katoličke i pravoslavne mistike...

    OdgovoriIzbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.