četvrtak, 23. studenoga 2017.

Kako su mediji oblikovali naraštaje

Kao u dane Noine.
Točnije, Dani Noini je autor serije od 4 videa u kojima daje pregled kako su mediji pokretani i upravljani od 'znanstvenika', filozofa, umjetnika, vodećih političara i tajnih službi oblikovali naraštaje u dvadesetom stoljeću.
Svi nabrojani su i po riječima autora i po mojem uvjerenju bili u službi njegove niskosti, Sotone.
Nemoguće je da bi se to dogodilo bez tehnologije elektromagnetizma, tradicionalni mediji ne bi mogli toliko unakaziti naraštaje dvadesetog i ovog stoljeća bez tog 'čudesnog dara Pakla'.
Ako to još niste znali, ovaj dokumentarac dati će vam dokaze kako je subkultura droge, pop glazbe, spolne razuzdanosti i perverzija kao i okultizma-sotonizma upravljana od vrhova modernog društva, da u tome nije bilo nikakve spontanosti već se je radilo po demonskom planu provedenom od sotonističkih elita društva.
U videu možete saznati kako su pojedine javne osobe sudjelovale u tom dijaboličnom oblikovanju naraštaja koji su opisani u sv.Pismu kao apokaliptični, antikristovski i protunaravni.
Autor je po svoj prilici protestant te šablonski povezuje okultnu elitu s isusovcima odnosno s katoličkom Crkvom.
Ne znam u kojoj mjeri je tome kumovala protestantska mržnja prema Crkvi, a koliko su (ne)djela novoredne sekte koja se predstavlja katoličkom Crkvom i koja stvarno radi u istom cilju sa sotonistima.
U svakom slučaju novoredna sekta ima veliku krivnju zato što protestanti i ostali nekršćani imaju krivu sliku o Crkvi.



P.S.
Znate već kako su sociolozi podijelili naraštaje u drugoj polovini 20 st. na boomers, x naraštaj i milenialse.
Kako je statistički dokazano da sve više žena nije ni u braku niti ima djece, ali i da se je enormno povećao broj kućnih ljubimaca-pasa koje im zamjenjuju djecu, a moguće je i ljubavnike, onda sam pročitao (polu)šalu da se posljednji naraštaj može nazvati Rex naraštaj.
Ako ne znate, Rex je najčešće ime za psa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.