ponedjeljak, 20. studenoga 2017.

Pandemija 'silovanja'

Julian Assange poznati borac za razotkrivanje-curenje državnih tajni (wikileaks) koje ustvari kriju opći nemoral državnih elita, prisiljen je živjeti u ekvadorskom veleposlanstvu u Londonu zbog evidentno orkestriranih lažnih optužbi dviju Šveđanki koje je tobož silovao.
Koliko sam čitao, one su dragovoljno pristale na blud, i to istovremeno s njim što je perverzija sama po sebi, a onda su ga optužile da ih je silovao, najvjerojanije po nalogu mnogih zapadnih zemalja čije državne tajne je razotkrivao taj poznati programer i hacker.
Ovo ne pišem radi Assangea, nego radi opisa perverznog svijeta u kojem živimo.
Samo pred sto godina policajci su u državi bludnici SAD mjerili ženama na plažama jesu li im suknje ispod koljena, to pišem da ne bi netko pomislio kako je javno ćudoređe bilo samo u dalekim vremenima križarskih ratova.
Također bilo je nezamislivo da žene i djevojke same šeću, a kamoli da idu u barove i na zabave bez pratitelja koji je bio muž u slučaju žene, zaručnik ako je to bila djevojka ili neki bliski rođak.
Dakle, ako se čudimo što muhamedanci većinu zapadnih žena i djevojki smatraju ženama slabog morala onda moramo biti svjesni da bi ih tako prosudili svi naši djedovi i bake i tako stoljećima unatrag.
Zašto se je to promijenilo?
O tome sam pisao pod temom "Homo ludens".
Jer je spolnost postala zabava, ubijanje dosade.
Gore spomenute Šveđanke koliko god se prikazuju žrtvama silovanja, radile to po nalogu državnih službi ili ne, smatraju kako je spolnost zabava ili hobi ili možda posao u prodavanju svojeg tijela u medijima ili na ulici ili u korist napredovanja u poslu.
Inače jednostavno ne bi otišle s Assangeom zajedno u stan, svukle se i legle s njim. 
K tome Assange ne izgleda uopće kao neki rabijantan tip i nasilnik, vjerojatno bi ga mogle, da su htjele, prebiti zajedno da se je stvarno radilo o silovanju.
Ne treba previše govoriti o sudstvu nego samo reći da isti uvijek vjeruje prije ženama nego muškarcima, pogotovo ako je optužba o silovanju.
Ima niz dokazanih slučajeva kad se je naknadno saznalo da su žene lažno optuživale, ali nikad nisu zbog toga dobili istu kaznu (najčešće je ni ne dobiju) kao muškarac silovatelj.
Što je evidentna nepravda, primjerice ako netko hotimično lažno svjedoči u optužbi za ubojstvo, onda je pravedno da dobije istu kaznu za ubojstvo zbog lažnog svjedočenja.
Tako i svaka lažna optužba ili lažno svjedočenje za silovanje morala bi imati za posljedicu istu kaznu koju dobija muškarac za silovanje.
Društvo je feminizirano i protunaravno u mjeri u kojoj drži kako to nije pravda nego treba imati razumijevanja za 'slabiji' spol koji nije nipošto slabiji u modernom društvu nego je privilegiran u modernoj državi (jeste li primjetili da sve više i više sudaca su žene, da će muškarci postati tamo endemični ili onda barem efemizirani).
A koja je kazna za silovanje?
Smrtna kazna, sve ostalo je nepravda.
Međutim ovdje se ne smije nipošto izjednačiti silovanje žene slabog morala sa silovanjem ćudoredne žene i djevojke.
To su svi stari zakoni držali još od Rimskog carstva, a znamo kako to danas ne važi.
Ako netko drži da je spolnost zabava, k tome ode s nekim muškarcem u njegov stan nakon noćnog izlaska, i pri tome se eventualno skine kao te dvije Šveđanke, tko zdravog razuma to može držati silovanjem ili izjednačiti sa pravim silovanjem kad nasilnik siluje neku ženu ili djevojku provalom u kuću ili slično?
Ovaj drugi slučaj zaslužuje smrtnu kaznu i ako silovatelj ne bude tako kažnjen onda silovana, muž ili roditelji djevojke s pravom osjećaju nepravdu i želju za osvetom.
Ne samo zbog nasilnog akta, nego zato što je povrijeđena nečija nevinost i/ili bračna postelja te je time izvršen atak na temelje društva.
Pred jedno mjesec dana pojavila se je u SAD epidemija optužbi za silovanje.
Krenulo je od holivudskih glumica.
Koje se tobož nikad ne bi dragovoljno dale holivudskim mogulima (većinom židovima) kako bi dobile uloge koje su same po sebi nemoralne u inače nemoralnim filmovima.
Ima ljudi koji su u to spremni povjerovati, koji vjeruju da glumica koju idoliziraju i koja se skida gola pred kamerama to ne bi nikad učinila pred producentom ili filmskim režiserom kako bi dobila svoj posao latentne prostitutke.
To je dakle isto kao da prostitutka optuži nekog s kojim je bila za novac da ju je silovao.





Nakon toga su uslijedile optužbe nekih žena da su ih neki političari silovali ili napastvovali pred nekoliko desetljeća, i nije neobično da između njih ima političara koji nisu politički podobni poput suca Roy Moora iz Alabame kojeg su svojevremeno skinuli iz sudstva zato što nije htio maknuti spomenik Deset zapovijedi iz predvorja suda i što nije htio izdati dozvolu sodomitima za ženidbu i koji se sada natječe na izborima za senat SAD (nije nemoguće zamisliti da je cijeli cirkus o silovanjima glumica podignut između ostalog i da se ovog političara protestanta koji ima više kičme nego svi novoredni političari zajedno makne iz politike). 
Što reć kao komentar pandemije 'silovanja'?
Kako smo sijali tako žanjemo.
Možemo reć i - očevi su jeli kiselo grožđe seksualne revolucije, unucima trnu zubi.
Demon spolne razuzdanosti uništio je brak, obitelj, tradicionalni moral i vjeru i sad vidimo kako svijet izgleda bez tih temelja.
Demon je obećavao spolnu nasladu bez posljedica, ali dolazi vrijeme kad više ne će biti ne samo djece i čvrstih brakova, nego i normalnih spolnih odnosa ni u braku ni izvan.
Spolnost ima smisla dok postoji javno ćudoređe.
Silovanje je zlo i protiv istog se treba boriti pravednim strogim kaznama odnosno smrtnom kaznom, ali prije toga treba vratiti naravni moral u društvo.
Kako nisam optimist što se posljednjeg tiče, to mislim da će sve više izrugivanje normalnoj spolnosti rasti, da će se ozakoniti sve perverzije.
Trebamo se čim prije isključiti iz tog društva koji se poput gordog Titanica naziva nepotopivim i drsko baca rukavicu Bogu u lice.
Dan Božjeg gnjeva je sve bliži i biti će točno onda kad se prelije kalež Božjeg strpljenja.
Ne vjerujem da je ostalo još puno perverzija za legalizaciju i za javnu manifestaciju prije nego što se to dogodi.


P.S.
Evo tipičnog slučaja iz SAD.
Država će isplatiti jednoj djevojci 50 milijuna $ zbog navodnog silovanja kojeg je izvršio učitelj i koje se je puno puta ponavljalo.
Još bih i povjerovao u to da je to učitelj isplatio iz svog džepa.
Ovako sve liči na dogovor učitelja i učenice koji mogu sad lijepo podijeliti te silne milijune od države uz cijenu zajedničke laži i možda nekoliko mjeseci zatvora za učitelja.
Silovanje ne može biti ponavljajuće.
Da je djevojka prvi put silovana onda bi odmah optužila učitelja zato što joj je nasilno uzeo djevičanstvo te bi u naravnom društvu zbog toga imala poteškoća naći zaručnika i muža.
Svojevremeno bi u Brazilu učitelj bio kastriran od oca ili braće djevojke.
Tako je svojevremeno kanonik katedrale u Parizu kastrirao poznatog skolastika Abelarda koji je nenasilno oduzeo djevičanstvo njegovoj nećakinji (dakle drastično se kažnjavalo i nenasilno razdjevičenje izvan braka).
Kod Albanaca bi bio vjerojatno ubijen, zato tamo nikom ni ne pada na pamet silovanje.
Ne čudimo se, jer tako je nekad svugdje bilo.
Ali sad živimo i uživamo u naprednom društvu.

I ako netko misli da je Hollywood postao nemoralan tek u revolucionarnim 60-tim, evo jednog prikaza kako se je pedofilija provlačila kroz popularne filmove između dva velerata:


Postavlja se pitanje - koji je pravi smisao Hollywooda i filmske industrije?
Ne, nije samo ubijanje dosade kod gledatelja nego vješto ubacivanje nemorala kroz zabavu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.