četvrtak, 16. kolovoza 2018.

Isključi se

Sedevakantistički bloger "Introibo Ad Altare Dei" napisao je 13-ti nastavak svojeg serijala "Pjevanje Sotoni".
Sad je obradio jednog od najutjecajnijih pop rock izvođača i autora pjesama Davida Roberta Jonesa alias Bowia.
U mlađim danima sam ga slušao preko vinila, CD i bio na koncertima.
Znali smo i onda da je pervert, biseksualac, narkoman i onaj tko očijuka sa sotonizmom.
Ipak slijedili smo ga.
Zašto?
Zato što nismo znali ili nismo htjeli razlikovati dobro od zla, i ako je kojim slučajem, a to je skoro pravilo, zlo umotano u lijepu ambalažu, jer je pop glazba vrlo pitka i privlačna kao što nas zlo privlači ugodom požuda, onda sami sebe zavedemo i ne želimo vidjeti istinu.
Život je stvarno velika trka kako ju je opisao sv.Pavao.
I dok je on trčao da bi sačuvao vjeru, većina trči trku s vremenom koji ističe, jer sve manje i manje vremena ima za odbaciti privlačnost zla.
Blago onom tko to učini još u mladim danima, ali neka se čuva da opet ne padne, neka se ne uzoholi misleći da je već spašen.
Zlo uvijek ima aduta u rukavu i dobro zna naše slabosti i dobro zna kako to iskoristiti.
Pop kultura je u službi Zloga, čak ako je i trivijalna, ako ne očijuka tako sa zlom kako je radio D.R.Jones koji si je uzeo nadimak Bowie po poznatom nožu.
Hrvatska pop glazba nema pandana Bowiju, ali je svejedno razarajuća za mir i spokoj duše.
Biti ovisnikom o takvoj glazbi, znam neke koji ne podnose tišinu, njima uvijek treba biti uključen radio, TV, DVD ili računalo s kojeg dolazi pop glazba, znači izgubiti ili nikad ne imati vezu s Bogom, s našim jedinim smislom zemaljskog i vječnog života.
Najbolje je zamrziti pop glazbu i pop kulturu videći kroz njih duhovnu zlu pozadinu, ali to se ne može dok se ne upozna ona druga Božja strana.
Stoga vam dragi čitatelji preporučam važan korak - isključite se od zlih mreža, a jedna od njih je pop glazba i pop kultura.


P.S. Serija navedenog blogera je dobra, poučna i iznosi informacije koje mnogi ne znaju, pa vam isto preporučam pročitati prijašnje nastavke. 

P.S.S.
Na moje iznenađenje, pravoslavni youtube kanal kojeg pratim objavio je istovremeno s mojim tekstom ovaj video s još radikalnijom porukom - gdje se čuje sekularna glazba tu Gospodin Isus Krist ne ulazi:

 

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.