ponedjeljak, 20. kolovoza 2018.

Korist od kipa Bahometa

Mogli smo pročitati kako je pred par dana u glavnom gradu američke države Arkanzas otkriven kipa demona Bahometa ispred središta političke vlasti u toj državi.
Evo kako o tome izvještavaju tetovirane vještice.



Koju korist možemo izvući iz te činjenice?
Možemo si posvjestiti kako su duhovne sile, koje žele tvoje i moje vječno prokletstvo i muku, na vlasti 
gotovo svugdje na krugu Zemaljskom.
Jer demonska skulptura se postavila ispred parlamenta države u najmoćnijoj državi svijeta, a ne u nekoj opskurnoj i mračnoj uličici trećeg svijeta.
Možemo otvoriti oči i vidjeti, ako smo roditelji mlađe djece, da ako ne preuzmemo odgoj djece u svoje ruke, da će djeca biti opčinjena sa Zlom i slijediti ga smjerno kao što dječak i djevojčica na skulpturi gledaju zaneseno prema Bahometu.
Možemo vidjeti kako se tetovirane nakaze poput ljudskih demona raduju svome šefu.
I ako smo spremni dublje zaći u svoju podsvijest i nutrinu, i ujedno ako se nismo dosad pobožanstvenili, možemo pronaći da postoji nešto u nama što smo naslijedili od naših praroditelja i što nas vuče da budemo dragovoljni robovi demonima, demonska privlačnost naopake ljepote zla, ljepota poroka.
Bolje da si priznamo istinu kako smo slabi na požude, nego da si utvaramo da smo na njih imuni, jer u suprotnom ćemo sigurno ponovno pasti u ropstvo najgoreg gospodara.
Najvažnija pak spoznaja s ovom instalacijom kipa Zla je kako ne možemo nikako računati da nam bilo tko, osim Boga, može pomoći da se oslobodimo zla ili da ne padnemo u ropstvo zla.
Ako su nekad zemaljske države proganjale i kažnjavale sotoniste, sada moramo staviti si k znanju kako ćemo mi biti proganjani od sotonista koji će pri tome koristiti poluge vlasti zemaljske države.
I dao Bog da budemo proganjani, jer onda ćemo biti Njegovi.
Oni koji ne budu trpili progone i nevolje u nadolazećim vremenima, ti će u Onaj dan moliti gore da ih prekriju i zemlja da ih proguta kad Gospodin Isus Krist ponovno dođe suditi žive i mrtve, suditi cijeli svijet od postanka do samog tog Dana.
Dakle s jedne strane se moramo veseliti progonima, a s druge strane bojati se samog sebe da ne budemo poklekli u progonima.
A to ćemo sigurno ako ne budemo imali molitvenu i duhovnu vezu s Gospodinom koji po svojem proviđenju i providnosti dopušta vlast zla kao nikad u ljudskoj povijesti.
Ovo zlo je radi našeg dobra.
Skultura Bahometa podignuta ispred središta političke vlasti jedne savezne države najveće i najmoćnije države svijeta neka se okrene na našu korist, neka nam otvori oči ako još spavamo, neka nam raspline iluzije kako možemo istovremeno ljubiti Gospodina Isusa Krista i ovaj svijet, neka nam odagna našu slabost koja želi izbjeći osobni križ i spasiti se bez njega.
Bahomet nije postavljen samo tamo daleko u Arkanzasu, on je nažalost podignut u većini naših domova preko moderne audio-vizualne tehnologije elektromagnetizma.
Isključimo se od te struje zla koja struji na kraju krajeva i kroz nas.
Tek onda se možemo priključiti na izvore nestvorene beskonačne Božje energije i tako se spasiti od budućeg pomora čovječanstva koje ulazi u otvoreno ropstvo Zlu.
Javno podignuti kip Bahometa govori nam kako nemamo više puno vremena premišljati se.
I zato je dobro što je podignut.


P.S. Jučer je bio u Crkvi blagdan Preobraženja.
Gospodina Isusa Krista nije obasjala stvorena svjetlost dok su Ga gledala trojica apostola, nego nestvorena i koja je na kraju krajeva i sam Bog (ali nije nedokučiva Božja bit) i u istoj vječno prebiva.
I nema nam nego ili se obasjati s tom Božanskom svjetlosti te biti tako djeca Božja, ili dijeliti mračnu sudbinu Bahometa.
Opredijelimo se, ali stvarno i od srca i bez zadrške za Boga, sve ostalo je na Bogu koji ne će dopustiti propast onoga koji se je opredijelio zvati djetetom Božjim te će dati milost koja pobjeđuje svako zlo ma koliko nam ono sada izgledalo veliko i premoćno.
Sv.Pavao je pisao kako su nevolje i nedaće koje trpimo radi Krista jedno veliko ništa prema slavi koja nas čeka.
Kad zamislimo sebe u ulozi sv.Lovra dok su ga mučitelji pekli na gradelama, najčešće pomislimo kako je to bol koju ne bismo mogli izdržati bez da se izbezuzimo i poludimo od muke.
To jest ako smo iskreni, priznali bi da bismo izdali Krista samo da mučitelji prestanu s mučenjem.
I sv.Lovro bi bio takav da nije bio svet, da nije bio prepun nestvorene Božanske energije zbog koje je on izbezumio mučitelje riječima da su ga dobro ispekli na jednoj strani, pa neka ga okrenu na drugu.
Vjerujmo da će i nama tako biti ako budemo mučeni radi Krista i ako budemo sačuvali vjeru.
Onda ćemo se rugati i Bahometu i onima koji mu se klanjaju, a ovi će biti izvan sebe kad vide da nam ne mogu ništa osim da nas ubiju, a to će biti na našu vječnu slavu, a na njihovu vječnu osudu.
Opet nama na korist.
Tko će protiv nas ako je Bog s nama?
Ne bojmo se dakle luđaka koji se klanjaju Sotoni, oni su već sad poraženi a da to ne znaju, oni kad nam čine zlo nisu svjesni da nam tako davaju veći sjaj na kruni koju će nam dati Gospodin Isus Krist kad nas pozove k Sebi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.