četvrtak, 26. srpnja 2018.

Ceterum censeo Hollywoodinem esse delendam

Oni koji prate blog znaju kako sam bez imalo ustezanja osudio hollywoodsku industriju zabave kao vrlo važnu polugu uništenja kršćanske kulture, tradicionalnog morala i svih vrednota koje krase naravno društvo.
Pred izvjesno vrijeme počele su se pojavljivati holivudske glumice u javnosti s optužbom prema jednom filmskom producentu kako ih je spolno iskorištavao.
Kako ih on nije silovao, nego su mu se one dragovoljno dale kako bi započele s filmskom karijerom ili dobile ulogu u nekom filmu, i kako su izgleda one nadareno glupe, nisu svjesne kako su time priznale da su prostitutke (narodski kurve, jer koriste svoju spolnost radi materijalne koristi) to jest da su one isti dio problema kao i taj 'mrski' producent koji je bio vrlo blizak vrhovima političke i bankarske elite SAD.
Dakle, nemjerljivo je manja šteta ili ako hoćete grijeh učinjen kad su bludile s njim radi dobijanja uloga u filmu, nego sa prikazivanjem tih filmova diljem svijeta.
Taj blud je sve donedavna bio skriven (dok nisu izašle u javnost), dočim blud kad publika komunicira preko medija ili u kino dvoranama sa sotonskim idejama omotanima u naizgled lijepe slike i atraktivne glumice i glumce je javni i u pandemijskom opsegu.
Kad bi se uništio Hollywood (ali ne samo taj u Kaliforniji nego posvuda u svijetu) to bi značilo da ovaj svijet ima još nade da se vrati Kristu.
Nadalje, samo neupućeni u ono što ustvari predstavlja Hollywood (samo ime podsjeća na poganstvo) mogu biti začuđeni s razvratnim životom glumaca, glumica, redatelja, scenarista, producenata ...
Sve više izlazi na vidjelo, o tome se snimaju i dokumentarni filmove od kojih jednog možete pogledati ovdje , kako se u pravilu dječaci željni filmske slave sodomiziraju opet od strane producenata i managera.
Pogledajte taj fim u kojem me najviše zaprepaštuju roditelji tih dječaka.
Oni bi se prvi trebali brinuti o njihovom naravnom odgoju, međutim oni su smjerni vjernici holivudske religije, oni sami žele da njihova djeca postanu holivudske zvijezde kad već nisu oni.
Takvi roditelji puste suzu s oka kad vide svojeg sina na nekoj bezveznoj reklami, a u ekstazi su kad isti negdje pred kamerama pjeva ili pleše ili glumi u nekom idiotskom filmu.
Što može dobro izaći od klinca kojem se u toj dobi napuhne ego nego da puknu prije ili kasnije? Da se navuču na droge ili da se podaju sodomitima kako bi im 'zvijezda' sjajnije sjala?
I ako možemo razumiti djecu koja nemaju još mudrosti i pravog razuma, kako opravdati njihove roditelje?
K tome smo i svi mi krivi, jer malo tko od nas nije nikad uživao u holivudskim filmovima.
Zato barem sada pokažimo pokajanje ukazivanjem na zlo koje dolazi od 'pokretnih slika' koje stvaraju 'slatku' iluziju koja vodi u svakojake grijehe.
Sama dramska umjetnost je problematična zbog toga, stoga nije čudno kako se je zabranila kad je kršćanstvo preuzelo Rimsko carstvo, te kako se je povratila na povijesnu scenu kad je s renesansom vratilo se poganstvo.
Nema ničeg dobrog da se gledatelju pruža iluzija u koju ovaj ponire, napunjujući se emocijama koje bude razne strasti.
I onaj tko se tom umjetnošću bavi, jasno da će teško ili nikako moći voditi kršćanski život, on će prednjačiti ispred onih u gledalištu u nemoralu.
Neke je vjerojatno iznenadilo kad su tzv. alternativni rokeri (s Rečinu i Moravu) počeli sa svojim vulgarnostima nastupati u HNK u Rijeci, kad je O.Frljić počeo tamo izvoditi gnjusne predstave u kojima glumica vadi nacionalnu zastavu iz svoje vagine (a saznao sam kako to nije Frljićeva ideja, nego da ju je predložila glumica), jer da je time tobož nagrđeno kazalište, hram umjetnosti.
Ne, kazalište teži s vremenom na razinu u kojoj je i bilo za vrijeme antičkog poganstva. To je kao zakon entropije, kazalište i film teži maksimalnom neredu, kaosu, ružnoći, gnjiloći, raspadu.
Jao si ga nama ako u tome vidimo nešto lijepo.
Jao si ga nama ako ne vidimo u holivudskim filmovima koje nam to naopake ideje redatelj želi poturiti kroz naoko lijepe pokretne slike.
Ali ako pratite ovaj blog, onda ste toga već svijesni.
U filmu koji je na poveznici, autori se izričito ograđuju od ideje (činjenice ustvari) kako sodomizam ima veze s pedofilijom.
Veza je u tome što sodomizam ima izravne veze s ocem laži i ubojicom od početka koji mrzi nevinost, te mnogi sodomiti nalaze posebnu perverznu nasladu ako su im žrtve nevini dječaci.
Normalan muškarac u normalnom društvu želi da mu je žena djevica prije ženidbe, da mu pokloni svoje djevičanstvo, da nije imala nikog prije njega.
I takvu je spreman ljubiti cijelog života.
Sodomit kad na protunaravan način ozlijedi dušu i tijelo nekog dječaka, onda on traži slijedeću žrtvu kao vampir.
Sveto pismo je jasno kad kaže i u SZ i u NZ kako protunaravni blud zaslužuje smrtnu kaznu.
Tim više to zaslužuju sodomiti pedofili.
Koliko sam uspio primjetiti, ovaj u tom dokumentarnom filmu bio je slobodan nakon 6 mjeseci zatvora.
Stoga nema nikakve naznake kako će se obratiti velika Bludnica Apokalipse.
Budimo spremni za dane koji dolaze.
Pomolimo se za čistoću srca prečistoj Bogorodici !

 

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.