nedjelja, 15. srpnja 2018.

Hrvatska : Afrika - 2:4

Panem et circenses.
Cirkus je što narod od 4 milijuna igra protiv kontinenta od milijadu i dvjesto dvadeset i pet milijuna.
To je rezultat velike planirane zamjene stanovništva u kojem se stvara nova mješana rasa na području Europe.
Kad bi za Hrvatsku igrao jedan Hrvat i deset Afrikanaca ne bih imao nikakvog razloga navijati za takvu nogometnu reprezentaciju kao predstavnike Hrvatske u nogometu.
Čestitke na borbenosti našim nogometašima to jest što su se borili kao lavovi (afrički?) do kraja.
Na kraju ne zaboravimo kako stvarno sport nije važan, pogotovo ovaj profesionalni.
O tome bih isto mislio da smo pobijedili u finalu.
Zato u boj, u boj, za narod svoj nebeski koji nije od ovoga svijeta!
I u kojem ima mjesta i za nas i za Afrikance ako svi stavimo stijeg uskrslog Gospodina Isusa Krista!

P.S.
Ako mislite da sam pretjerao s naslovom, onda je i CNN, vjerojatno najpoznatija TV kuća na svijetu.
Objavili su kako je to bila pobjeda Afrike i svih imigranata. 
Žao mi je Francuzi ako se veselite pobjedi, to nije vaša pobjeda.
Slavodobitno je to izjavio svjetski medij koji promiče mješanje rasa, a moj odvjetnik ispitat će ima li temelja da ih tužim zbog plagijata mog teksta.

U međuvremenu pogledajmo tipičan način na koji 'Francuzi' pjesmom slave svoju pobjedu:


Poslije pobjede Afrike nad Hrvatskom u finalu:



Prije finala:


Nadam se da ste gledali jučerašnje slavlje i doček nogometaša u Zagrebu, pa usporedite.
I zapamtite kako oni koji su uništili francuski narod i mongrezilarili ga, da to isto žele i nama i svim narodima koji još nisu uništeni.
Znajte kako su njihovi pijuni na vlasti i kod nas, i u poziciji i u opoziciji, u našem školstvu, u našim medijima, u našim od države financiranim ustanovama kulture.
Čak su i pokušali spriječiti izričitu želju nogometaša da im pjeva Thompson* na slavlju (pa je pjevao bez glazbene podloge, a on je proskribiran ne samo zbog "Čavoglava", nego zato što mu pjesme izričito dovode na čistac globalizam, liberalizam i dekadenciju). 
Ovih dana su se pritajili kao za vrijeme rata, ali to ne će dugo trajati.

* Jedan od političara-pijuna NWO kod nas je neki Beljak iz HSS koji je, o sramote, u hrvatskom Državnom saboru, i koji je nekadašnji sitni kokošar-kradljivac koji je krao kazetofone i gornji dio trenirke (tako je glasila optužba) iz automobila.
Izjavio je jedini od političara, vjerojatno zato što ima drskost ili bolje rečeno glupost sitnog provalnika, kako mu je veselje jučer pokvario fašist M.Perković Thompson jer se je ukrcao na autobus s nogometašima (pijun se pravi bedast pa ignorira činjenicu kako se Thompson ukrcao na traženje nogometaša, a ne radi svoje promocije).
Tako sam negdje pročitao genijalnu dosjetku zašto je Thompson pjevao bez glazbene podloge.
Beljak nije zaboravio svoj stari zanat, pa se je osvetio Thompsonu ukravši na trgu Bana Jelačića glazbenu podlogu za pjesmu "Geni kameni".
Inače, ovi koji stalno šovinistički napadaju 'kamenjarce', dinaroidne Hrvate za koje kažu da nisu pravi Hrvati, prave se konstantno bedastima kad tobož slave hrvatske športske uspjehe koje redom većinom ostvaruju ti isti 'kamenjarci'. 
Dakle radi se podloj propagandi hrvatskih orjunaša koji su nacionalni izdajnici, ili o Srbima koji se pretvaraju da su Hrvati koji mrze kamenjarce, kako bi okrenuli Hrvate nekamenjarce (to znači one koji nisu dinaroidno-bunjevačkog podrijetla) protiv kamenjaraca. 
Ovi drugi ih dobro znaju, nije ih lako prevariti, a cilj su ovi prvi da odbace kamenjarce kao nehrvate, te da ih se tako lakše uvede u neku novu jugoslaviju (jer objektivno treba priznati da su kamenjarci bili više državotvorni, više borbeni i više uključeni u hrvatske pokrete za slobodu kao i u samom ratu).
Velikosrbi inače kamenjarce Hrvate nazivaju pokatoličenim Srbima**.
M.Krleža je 1941. kad je vidio stupanje stasitih ustaša 'kamenjaraca' ulicama Zagreba, pisao kako je mislio da to stupaju Srbi pravoslavci iz dinarskih krajeva.
On je dotad imao sliku kako su Hrvati ljudi spremni na kompromise, koji se pozivaju na tisućgodišnju kulturu kao argument, a Srbi koji se pozivaju na junaštvo. 

** Evo tipičnog orjunaško-velesrpskog propagandnog uratka kojeg možete vidjeti kao komentar na tekst:

"THOMPSONU, desničaru srpskog porijekla (djed prešo na katoličanstvo za vrijeme AU) nije mjesto među vatrenima. Nikad se nije ogradio od Udbaša na svojim koncertima (provokatorima u crnini sa U znakovljem). To su neprijatelji hrvatske državnosti. Razmislite malo ! Thompsone ogradi se javno od crnih aveti prošlosti !"
Dakle, M.Perković je pokatoličeni Srbin, fašist, čak je dodana tipična udbaška podvala kad neke svoje protivnike prikazuju udbašima kako bi ih narod zamrzio, te da je on neprijatelj hrvatske državnosti.
I šećer na kraju, orjunaš milostivo poziva Thompsona da se ogradi od 'crnih aveti prošlosti' - čitaj od onih vremena i pokreta koji su se stvarno borili za hrvatsku državu, a ne za jugoslaviju ili za ZAVNOH koji je izričito objavio da je temelj Hrvatske koja će biti u Jugoslaviji i koja je država Hrvata i Srba.
Nažalost ima hrvatskih idiota koji znaju te jeftine orjunaške podvale progutati.
Da smo prava hrvatska država, onda bi hrvatske obavještajne službe trebale locirati premnoge hrvatske neprijatelje koji sustavno šire antihrvatsku propagandu na internetskim socijalnim mrežama.



Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.