nedjelja, 29. srpnja 2018.

Nova pomrčina Mjeseca

Jedan od tobožnjih astronauta (etimološki ime kaže da su to mornari koji plove po zvijezdama) koji je među prvom dvojicom koji su opet tobože sletjeli na Mjesec, je Buzz Aldrin.
Poznato je kako su ti zvijezdani mornari u pravilu masoni, pa je tako i on.
U jednom razgovoru pred kamerama, nedavno, djevojčica ga je pitala zašto nismo bili odonda na Mjesecu.
Izmotavao se je kako to nije bilo radi nedostatka novaca.
Kao da je problem državi koja ima pljačkaški privilegij tiskati svjetsku valutu bez pokrića s kojom onda kupuje diljem svijeta stvarna materijalna dobra koja drugi proizvedu, da izda nekoliko milijardi dolara bez pokrića te tako nastavi letove na Mjesec, tamo izgradi nastambe o kojima su fantazirali pred pola stoljeća?
Međutim, mornar je rekao u jednom trenutku i to na početku prije priče o nedostatku novaca:
"Zato što nismo bili tamo."
Možda mu je pukao film što cijeli život mora lagati pa je pred smrt podsvjesno ili svjesno rekao istinu.
Ne može odgovor na pitanje zašto nismo bili tamo od programa Apollo (grčki poganski bog Apolon kojeg su kršćani identificirali sa Sotonom) biti - zato što nismo bili tamo.
To implicira kako nikakvog prekida nije ni bilo o kojem pita djevojčica, jer nismo ni onda plovili do Mjeseca i na Mjesecu pristali, pa se onda plovidbom vratili na Zemlju.
Dakako Aldrin je nakon toga rekao da se radi o prestanku dalnjih plovidbi na Mjesec i natrag zbog nedostatka novaca.
Svakako to izgleda kao jedna skoro redovita pomrčina NASA Mjeseca koji je posve prispodobiv Mjesecu na kojem Mujo konja kuje.
Mujo je baram nešto korisno konju napravio, a NASA je kod naivaca raširila zabludu kako Nebo i nebeski svod ne postoje, kako je Knjiga Postanka zabluda, a onda zajedno s njom sve druge biblijske knjige.
Ako ste gledali holivudske snimke leta na NASA Mjesec, onda ste mogli primjetiti kako se tamo citira, tobož pobožno, Knjiga Postanka, a stvarna poruka je bila kako je Postanak laž, što opet implicira kako je Objava to jest Bog Objave lažan.
To su bili evidentno sotonski motivi, a Bog je onda ljude koji su vjerovali u te laži umjesto u Objavu, prepustio vlasti Sotone.

Video navedenog razgovora možete pogledati ovdje:


P.S. Najnoviji video ODD TV o istom:


Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.