petak, 13. srpnja 2018.

Kentauri dolaze

Ne želim vam dati lažnu nadu, dolaze i među nama su mnogo gora čudovišta od kentaura.



Kao da bismo mogli nadopisati Pavlovu (jedan čitatelj me je upozorio kako greškom pišem 'Pavlovljevu', hvala mu na tome) poslanicu Rimljanima - nisu se klanjali Bogu nego idolima, pa ih je Bog prepustio neurednim i protunaravnim strastima sodomizma što kulminira s životinjskim ponašanjem pa su se sami počeli osjećati kao životinje.
U ovom slučaju iz videa - kao konji ili još gore nego konji.
Ljudi bez Boga padaju niže od životinja, a ljudsko društvo nalikuje na ludnicu otvorenog tipa, kad bi to barem bila štala.
Normalnije je stvarno živjeti s divljim životinjama ili recimo s konjima u štali, nego imati za susjede, sugrađane ili sudržavljane ovakve idiote, ili živjeti u društvu u kojem se ovakvima ni ne smije reći da su ludi idioti koje treba staviti u ludnicu ili negdje na prisilno liječenje s prislilnim radom.
Eto, to je sloboda o kojoj su sanjali humanisti, biti slobodan od Boga.
Ne znam koliko dugo još može trajati ovo protunaravno ludo stanje.
I na početku teksta nisam mislio da su ovi jadnici opasna čudovišta, opasniji i čudovišniji su oni koji su ih naveli na taj put propasti.
A to nisu oni koji su od krvi i mesa.
Neka nam Bog pomogne u toj borbi s demonima!
Jao nama ako im se ne odupiremo ili smo sklopili primirje s njima!
U vremenima smo kad ćemo se morati izdvojiti (ako nam je stalo do vlastitog spasenja) iz ovog društva koje je hotimično zamijenilo dobro sa zlim, naravno s protunartavnim, Boga sa Sotonom, Krista s Antikristom.

P.S.
Slijedeći video prikazuje stanje zapadne Europe. U glavnoj ulozi guzoštipač našeg predsjednika vlade i ujedno predsjednik EU vlade.

2 komentara:

  1. Interesantan blog, ali molim vas koristite pravilan posvojni pridjev od Pavao. Ubija me to haha. Pogledajte:
    Pavao > prid. pavlov
    Pavlov > prid. pavlovljev

    OdgovoriIzbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.