utorak, 10. srpnja 2018.

Maske će pasti

Nisam nikad sumnjao kako su talmudisti glavna ideološka snaga nadolazećeg ili već došlog novog svjetskog poretka kojeg vide kao antikristovsko tumačenje Božjeg obećenja dano Abrahamu.
Međutim, tko su glavni protagonisti, tko je glavna motorna snaga koja ne samo promovira, nego milom ili silom širi ideju lažnog globalnog raja zemaljskog?
Većina će reći to su SAD i EU, odnosno liberalni zapad.
Ali ako je to istina, onda projekt NWO stoji na klimavim nogama, iznutra se taj motor urušava ili šteka, vidimo gubi rat u Siriji, ali i utjecaj u Aziji, Africi i J.Americi, čak i u Australiji.
Mislim da se trebamo sjetiti Lenjinove dosjetke koja vjerojatno nije njegov original - treba kontrolirati opoziciju tako da ju se vodi.
Zemlje koje se nominalno odupiru zapadnom liberalizmu poput Rusije, Kine, Brazila, Indije čine opoziciju koja se ne bori da svaka država svijeta postane suverena koliko-toliko kao nekada, nego da se čovječanstvo-države ujedine, ali sada bez zapadno-liberalnog vodstva (vodstvo će biti dakako židovsko).
Više puta su oni koji prate Putinove govore primjetili kako se on opetovano poziva na sprječavanje unilateralizma kojeg provodi SAD s Trumpom, s pozivom da se svjetska politika mora voditi multilateralno.
Što izgleda pravedno osim nama koji smo kršćani i koji znamo da ujedinjavanje svijeta kroz bilo kakav vid multilateralizma znači pripremu dolaska Antikrista.

Indikativno je nadalje što su neki talmudisti pred nekoliko mjeseci pozvali SAD, što nije čudno, i Rusiju, a što je za većinu čudno i meni sve donedavno, na zajednički napor za izgradnju trećeg jeruzalemskog hrama.
Zar Izrael nema novaca za građenje, a ima pod kontrolom federalne rezerve SAD i mnogih drugih država?
Dakako da ima, nego treba pripremiti svjetsku javnost zato što će novi svjetski vladar se ustoličiti u Jeruzalemu, on će biti 'mirotvorac' i narodi svijeta dolaziti će k njemu riješavati sporove.
Kako to da su zvali Rusiju kad je ona sa svojim zrakoplovstvom i vojnom pomoći suzbila preuzimanje Sirije od islamista koje, a to već i vrabci na granama znaju, na sve moguće načine su podržavali SAD, EU i dakako Izrael kojem odgovara stvaranje kaosa u arapskim državama kako bi mogao lakše ostvariti veliki Izrael između dviju rijeka koje su simbolično prikazane plavim vodoravnim crtama na izraelskoj zastavi?
Mislim da je to ključna stvar, cionistička bliskoistočna država ili preciznije talmudizam nije sva jaja stavio kod američke kvočke, druga jaja su kod ruske, možda i kod kineske.
Pogledajmo što pišu novine iz te države , a u pogledu skorašnjeg dolaska sirijske vojske na privremenu granicu iza koje je okupirana golanska visoravan.
Prilično sam siguran kako sirijska vojska ne će ići dalje u oslobađanje te visoravni, i to ne zato što se boji ratnih žrtava (mislim da su okaljeni u ratu zajedno s hezbollahom oni sada superiorniji u borbi prsa o prsa, a na malom području ne mogu se toliko iskoristiti prednosti zrakoplovstva), nego zato što to Rusija ne će dozvoliti. 
Komentator članka kaže kako će zbog Rusije sada Izrael i Sirija biti saveznici.
To pak znači da će se u slijedećem razdoblju najvjerojatnije dogoditi izbacivanje Hezbollaha i Iranaca iz Sirije bez kojih bi Sirija bila okupirana od zapadnih islamista i glavosječa.
K tome u prilog ide činjenica kako ruska protuzračna obrana u Siriji nikad ne ruši izraelske zrakoplove dok ovi raketiraju iranske vojne snage, kao i da su prošli tjedan bili u Iranu organizirani prilično nasilni prosvjedi vrlo moguće organizirani od SAD i Izraela, koji je tamo toliko obavještajno jak da je pred nekoliko godina redom ubijao iranske nuklerane znanstvenike.
Pitanje je, je li cilj u rušenju vlasti u Iranu ili prisiljavanje Irana da napusti Siriju kako bi moglo zaživjeti to o čemu piše izraelski komentator na povezani članak?
O tome piše jedan bloger koji se identificira kao perzijski nacionalist i koji je kritičan prema muhamedanskoj vlasti u Iranu.
Mislim da sad živimo u vremenima kad će padati maske, a ljudi, dakle i političke elite, će se izjašnjavati jesu li za antikristovski novi svjetski poredak, ili su za Krista.
Sve manje će biti trećih opcija. 

Pred par dana sam priložio video jednog pravoslavca u kojem je istaknuo kako se zablude ekumenizma u Rusiji ne će otkloniti ako se tamo ne pojavi pravoslavni car.
Što znači da su mnogi tamo svjesni kako Putin nije nipošto na tragu ruskih pravoslavnih careva, a i obrazložio sam kako je u sadašnjoj Rusiji na djelu protuprirodni blud između pravoslavlja i boljševizma.
A na radi se samo o boljševizmu, radi se o gotovo neskrivenom utjecaju židova na suvremenu rusku državu, a Putin ili nije imao dovoljno snage ili nije htio staviti židovske bogatune u položaj u kojima su ih držali ruski pravoslavni carevi.
Činjenica je kako su mnogi pravoslavni episkopi, pa čak i neki patrijarsi zaraženi virusom ekumenizma koji sam po sebi vodi do antikristovskog novog svjetskog poretka.
Ovih dana je rimski papa u Bariju predvodio heretički ekumenski skup na kojem su koliko sam primijetio prisustvovali patrijarh Carigrada i monofizitski patrijarh Aleksandrije uz neke druge pravoslavne klerike.
Tema je dakako opet bio mir kojeg ne daje Krist, nego ovaj svijet, a kojeg ovi žele isto kao i svijet.
Neka padnu maske, vrijeme je za rasplet!

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.