nedjelja, 16. srpnja 2017.

Neprijatelj zapada

Tko je konačni i najgori neprijatelj zapada, bijelih naroda nekadašnjeg kršćanstva?
Muhamedanci? Nisu.
Afrikanci koji osvajaju Europu? Nisu.
Kinezi koji su preuzeli proizvodnju zapadu? Nisu.
Indijske religije i new age? Nisu.
Antife? Nisu.
Borci za socijalnu pravdu? Nisu.
Komunisti? Nisu.
Anarhisti? Nisu.
Židovi? Nisu.
Masoni? Nisu.
Svjetski bankari i kapitalisti? Nisu.
Feministi? Nisu.
Vlasnici medija i novinari? Nisu.
Dekadentni umjetnici, pop i filmske zvijezde? Nisu.
Znanstvenici koji promoviraju transhumanizam i izvode genetske manipulacije? Nisu.
Sodomiti i ostali perverznjaci? Nisu.
Sotonisti? Nisu.
Antikrist koji dolazi? Nije.
Sotona i demoni? Nisu.
Bog jest.
I svi oni prije navedeni su u nehotimičnoj službi Boga koji kažnjava apostaziju nekadašnjeg kršćanskog zapada, kao što je nekad koristio Asirce, Babilonce i Rimljane za kaznu nevjere i bluda Izraela.
Zapad je donekle slika SZ Izraela, jer je Bog izabrao ovaj dio svijeta i narode u njemu da tamo procvijeta kršćanstvo odnosno novi Izrael - Crkva.
Stoga je zapad nalik supruzi koja je napustila zakonitog supruga, koja je vjerojatno Bludnica iz Otkrivenja te zaslužuje veću kaznu nego narodi koji nisu nikad bili kršćani, koji su ostali poganima i koje sadašnji zapad prelazi u poganstvu, bezbožnosti i širenju perverzija.
Većeg i opasnijeg neprijatelja od Boga ne može se zamisliti, te je još i dobro dok Bog ne udara izravno, nego koristi druge stvorove kao agente svoje srdžbe.
Najteže je pasti u ruke Boga živoga, kako nam je poručio sv.Pavao.
Mislim da možemo otpisati zapad i ne osvrtati se za njime dok bude uništavan.
Da nam se ne dogodi ono što je snašlo Lotovu ženu dok je izlazila iz Sodome.
Nekima se čini da je Bog bezrazložno Lotovu ženu pretvorio u stup soli samo zato što se je osvrnula da vidi Sodomu.
Bog nije nepravedan, štoviše upozorio je Lota i ženu da se ne osvrću prema Sodomi da ne bi bili uništeni kao Sodoma.
Ali zar je pogled prema gradu na kojeg pada vatra s Neba grijeh?
Grijeh je u srcu, i grijeh kojeg je Lotova žena imala je sućut prema gradu sodomita.
Ovo nam mora biti velika pouka tim više što nas Gospodin Isus Krist upozorava da ne budemo pred Njegov dolazak kao žena Lotova.
Ako budemo imali sućuti prema ovom svijetu kojeg Isus dolazi spaliti i zauvijek uništiti, onda ćemo podijeliti sudbinu tog svijeta ma koliko sebe zvali kršćanima.
Ljubiti i imati sućuti za one koji čine odvratne grijehe u Božjim očima znači biti s njima u istom grijehu.
Da, sv.Augustin je rekao da mrzimo grijeh, a ljubimo grješnika, međutim tu se podrazumijeva da ljubimo raskajanog grješnika, a ne onog koji nema niti straha Božjega, niti srama od ljudi, nego ponosno i drsko pljuje u lice Boga i time čini grijeh protiv Duha Svetoga.
David u psalmima kaže Bogu kako je savršenom mržnjom mrzio Božje neprijatelje i borio se na smrt s njima.
Sveto Pismo nije kontradiktorno, odbacimo sve one laži o Isusu hipiku koji se tobož grozi nasilja.
To je sotonska laž koja smjera kršćane pretvoriti u telce koji nemaju hrabrosti suprostaviti se Božjim neprijateljima pod krinkom lažne ljubavi i koji ne će imati niti toliko hrabrosti da nekom javnom grješniku ili blasfemičaru kažu da je grješnik i Božji neprijatelj.
Koliko ima danas kršćana koji su spremni nekom sodomitu reći kako njegov grijeh vapije Bogu u Nebo za osvetom jer Mu je taj grijeh odvratan u očima?
Možemo reći kako se grijeh Lotove žene može nazvati grijehom moderne političke korektnosti koja zahtijeva od svih ljudi da ne vide zlo kad ga vide, štoviše da ga drže dobrim.
Zapad je počinio grijeh protiv Duha Svetoga i zato mora biti uništen, a mislim da će to koincidirati s uništenjem cijelog svijeta po dolasku našeg Gospodina Isusa Krista.
Budimo spremni na taj najvažniji događaj u povijesti vremena. 

P.S. U Splitu se nažalost održava godinama u ljeti neki "Ultra" festival koji je moderni festival poganstva, droge i sotonske glazbe koja ide uz drogu i obrnuto.
I umjesto da Splićani, stanovnici grada sv.Dujma spriječe da njihov grad postane ponovno grad megazločinca i poganskog cara Dioklecijana, većina misli kako je to nešto dobro i što treba podržati, jer radi se eto o 'nevinoj' zabavi, a k tome turisti ostave nešto novca i gradu osim dilerima droge.
Vidjela žaba da se blesavi konj kuje pa i ona digla nogu kad je još blesavija od konja.
Tako se može prokomentirati činjenica kako novoredni franjevci, svećenici i laici koji ih slijede, već tradicionalno se žele uključiti u poganski festival tako da tamo postavljaju štandove s vodom valjda za pogane koji ožedne od cijelonoćnog drogiranja, opijanja i padavičarskog 'plesa' uz modernu voodoo glazbu.
Najgore je što ti idioti iz novoredne sekte misle kako bi to i Isus Krist radio da je sad u Splitu. 
Valjda Ga zamišljaju kako ima isti štand kao i oni u Sodomi dok Bog kažnjava taj grad vatrom s Neba.
Ima jedan 'sitan' detalj koji su propustili vidjeti - Isus Krist je isti Bog koji je spržio Sodomu i Gomoru.
K tome je izričito zapovijedio apostolima da izađu iz grada u kojem ih stanovnici ne žele primiti te da otresu sandale od pijeska tog grada kao svjedočanstvo što će se tom gradu dogoditi što nije prihvatio Njega i Njegove apostole.
Dodao je kako se pred svinje ne baca biserje.
Bog ne moljaka kad nudi milosrđe, to ne dolikuje nikom tko nudi milosrđe umjesto pravedne kazne, a kamoli da bi Bog moljakao svoja stvorenja da Ga ne odbacuju, dok isti pravedno zaslužuju vječnu kaznu u Paklu.
Zašto ti nazovi svećenici rade lažnu sliku o Isusu Kristu?
Vjerojatno ih nije briga o tome, njima je važno da ih prihvate 'mladi', iako se vjerojatno sprdaju s njima.
Njima je stalo da ih prihvati ovaj svijet koji se bliži koncu, kao što je to stalo novorednoj sekti koja dijeli sudbinu istog svijeta.



Izgleda kao da postoji natjecanje među redovnicima i redovnicama novoredne sekte tko će raditi veću sprdnju od svojeg zvanja i kršćanstva.
Ovakvih video snimki ima pregršt na youtubu:



Obično oni koji brane ove klaunove kažu kako je kralj David plesao kad je išao za Škrinjom zavjetnom, pa zašto ne bi i svećenici, redovnice i redovnici i s njima laici plesali?
Prvo, David je plesao spontano u vjerskom zanosu i radosti radi takoreći njegove ekstaze što se Svetinja nad svetinjima seli u Jeruzalem.
Niti je on planirao da će zaplesati (jer onda ne bi njegova žena bila skandalizirana s plesom, nego bi znala unaprijed kako će kralj zaplesati) niti je vježbao plesne korake kao ovi lakrdijaši.
Drugo, David je plesao pred Bogom, nikako da se svidi ljudima kao što ovi rade na trgovima pred publikom.
Treće, u nikakvim vjerskim obredima navedenim u Bibliji se nije plesalo u slavljenju Boga ili u prikazivanju žrtava Bogu.
Četvrto, moderni ples i moderna pop glazba većinom se temelji na afričkim poganskim voodoo ritualima.
Peto, ovi plesovi koji su isti kao što pleše poganski moderni svijet mogu se nazvati plesom mrtvaca koji glume sreću i zanos i tobož naslijeduju duh svetog siromaška iz Asizija koji je napustio svijet zabave, bogatstva i plesa kako bi se posvetio Bogu i uvjerio ljude u ispraznost ovoga svijeta.

I na kraju malo statistike iz SAD, vodeće države zapada. 
Od 2012. do 2016. broj pervertita tzv. LGBT se je povećao od 3,5% na 4,1%. Povećanje je dakle samo za 4 godine 17,1%.
Najmlađi naraštaj tzv. tisućljetnici ili millenialsi imaju za isto razdoblje porast od 5,8% na 7,3%.
Dakle trend je da će za nekoliko godina svaki deseti stanovnik SAD biti sodomit, budući stariji naraštaj koji je imao manje sodomita umire, a mlađi su sve više inficirani sa sodomizmom.
Mislim da nisu niti svi Sodomljani bili sodomiti u smislu da su svi prakticirali protunaravne spolne odnose.
Ali su svi bili, osim Lotove obitelji, duhovni sodomiti, jer i oni koji nisu imali privlačnosti prema istom spolu, nisu osuđivali ove koji su je imali.
Zato Abraham nije uspio od Boga izmoliti poštedu Sodome, jer nije niti 10 pravednika bilo u Sodomi koji bi osuđivali sodomizam.
Mislim da možemo biti prilično sigurni da danas manje od 50% stanovnika SAD osuđuje sodomizam.
Zapad vrtoglavo ide prema provaliji kad više ne će biti nikog u značajnijem broju koji će se suprostavljati zlu.

4 komentara:

  1. Emile pozdrav. Cita san neke starije tekstove i u komentarima san vidija da imas neke knjige i tekstove o krizarskim ratovima. Zamolija bi te ako ti nije problem poslat mi ih mailom ili me bar uputit na naslove ili internet veze ako su dostupni u pdf izdanju. Unaprijed hvala i Bozji blagoslov

    OdgovoriIzbriši
  2. Poslao sam ti na tvoj email kod hotmail.com
    Nadam se da si primio.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oprosti sta te zamaram ali mozes li mi poslat na stipe.bazoka2@hotmail.com jer iman vise slicnih emailova a jedino mi je ovaj u funkciji . unaprijed hvala emile i Bozji blagoslov

      Izbriši
  3. Uvijek će biti jedan ostatak kao u vrijeme proroka Ilije.

    OdgovoriIzbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.