utorak, 4. srpnja 2017.

Rođenje Bludnice

Danas se u SAD slavi dan nezavisnosti.
1776. prihvaćena je u kongresu SAD na današnji dan Deklaracija o nezavisnosti i 13 britanskih kolonija u sjevernoj Americi proglasili su svoju neovisnost.
Time je de facto era modernog vijeka koja je započela s renesansom okrunjena iako je rat za nezavisnost SAD tek uslijedio.
Nekoliko godina poslije dogodila se je druga značajna pobjeda religije humanizma i prosvjetiteljstva, francuska revolucija.
Važno je uočiti kako je američka i deklaracija i revolucija falša.
Recimo izdeklarirali su kako narod ima pravo uzbaciti tiranina, u ovom slučaju engleskoj kralja Juraja kad isti nameće velike poreze.
Istina je pak kako su britanske kolonije višestruko manje plaćali poreze od stanovnika britanskog otoka, i da su recimo Englezi plaćali puno, puno više isti čaj iz Indije nego što su ga plaćali Amerikanci, i famoznu pobunu u Bostonu s uništavanjem čaja inicirali su američki šverceri čaja.
Britanci su prije toga vodili rat s indijancima i Francuzima, a u korist kolonijalista, pa su htjeli da troškove rata podijele s istim kolonijalistima.
Stvorena je međutim atmosfera kako Britanija nema pravo uzimati poreze od svojih kolonija.
Sam rat s engleskom vojskom započeli su kolonijalisti koji su napali jednu postrojbu iz zasjede.
Neki smatraju kako je posrijedi bio prešutni dogovor između Britanije i kolonija kako bi se stvorilo novo carstvo koje ne će formalno biti pod britanskom krunom, ali će u stvarnosti to biti.
Tome u prilog ide činjenica kako je engleska vojska koja je tada bila najmoćnija u svijetu imala u sjeverno-američkim kolonijama tri puta više vojnika nego je bilo pobunjenika, kako se je stekao dojam da engleska vojska, iako pobjeđuje u bitkama, uvijek dozvoljava da general pobunjenika G.Washington pobjegne.
U međuvremenu započeli su nemiri u Indiji i dobar dio vojske je otišao tamo (vjerujem kako je Britanija imala kudikamo veće ekonomske koristi od Indije nego od 13 kolonija u Americi).
1783. ta vrlo moguća farsa je prekinuta jer je Britanija priznala neovisnost 13 kolonija koje su se nazvale SAD.
Iako su Britanijom dominirali tada masoni i sve više židovi kojima je sve do protestantske revolucije bio zabranjen boravak na otoku, SAD je postala prva država svijeta koju su formalno utemeljili masoni. Rijetki su bili potpisnici deklaracije koji nisu bili slobodni zidari.
Kad se u deklaraciji spominje Bog, onda se to podrazumijeva da se radi o Velikom Arhitekti čije oko se nalazi na američkom dolaru.
U takvog boga vjeruju masoni, ali i većina Amerikanaca.
Očevi američke nacije nisu bili niti protestanti, a kamoli kršćani.
Možete pročitati ovaj tekst i pogledati ovaj dugački video u kojem se otkrivaju masonsko-pogansko-deistička vjera glavnih utemeljivača SAD:


U ovom protestantskom filmu najbizarniji je detalj kad autori implicitno optuže G.Washingtona da je najveći izdajnik od svih očeva nacije zato što se je četiri sata prije smrti krstio i postao katolikom,  i kako je načelo slobode vjeroispovijesti podmukla herezea katoličke Crkve koju su podmetnuli očevima američke revolucije. 
Protestanti toliko mrze Crkvu da im prvi američki predsjednik i general manje smeta dok je bio mason i nije vjerovao u Bibliju, ali je nedopustivo što se je krstio od 'papista' prije smrti.
Ipak, bez obzira na uobičajene protestanstke bedastoće i krivovjerje, autori su nanizali niz dokaza kako su američki oci bili sve samo ne kršćani.
Ovo ustvari pišem zato što sebi i vama želim probuditi znatiželju s obzirom na tajnu Otkrivenja - tko je Bludnica koja se tamo spominje?
Netko tko je bio izuzetno bogat i utjecajan diljem svijeta, tko je širio sotonsku i protunaravnu ideologiju i 'pravo' na perverzije, s kime je cijeli svijet trgovao tako da će se svi začuditi kad bude Bludnica pala s kojom su trgovali i s kojom su bludili napuštajući vjeru i pravoga Boga.
Ovo na kraju dogoditi će se u neposrednoj budućnosti.
Svjedoci smo kako SAD puca po rasnom i ideološkom pitanju, ne postoji više jedinstvo američke nacije, a snaga SAD nije u industriji i proizvodnji, nego u naftnom dolaru bez kojeg bi ta država bankrotirala i kolapsirala.
Fatima je bez sumnje lažno ukazanje i zato što je ukaza pokazivala na Rusiju kao izvor zla, dok je izvor zla bio s druge strane oceana. 
Odakle je krenula u svijet ideja feminizma, hedonizma, pop kulture, legalizacije sodomizma i ostalih perverzija, legalizacije abortusa, razvoda braka, pornografije, sotonizma, istočnjačkih religija i duhovnosti, ako ne od one države koju su stvorile 13 kolonija pred dva i pol stoljeća?
Neki misle da je Bludnica drugovatikanska sekta, ali ista nije niti približno bila bogata i utjecajna kao SAD, s drugovatikanskom sektom nisu trgovali narodi svijeta.
Mislim da ćemo uskoro saznati i tu tajnu Otkrivenja.






Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.