petak, 13. svibnja 2016.

Pakao u Meksiku

Posljednu godinu dana pratim pisanje oca i sina Shoebat, kao i njihovih suradnika.
Walid Shoebat je bio pripadnik muslimanske braće u Palestini.
Obratio se je na cionističko protestantstvo. Oženio je meksičku katolikinju s kojom ima djecu, od kojih sin Teodor izlazi u javnost kao borac za kršćanstvo zajedno s ocem.
Zanimljivo je bilo pratiti kako je Walid sve više napuštao protestantizam, a nalazio kršćanstvo samo među katolicima i istočnim shizmaticima, Crkvama koje imaju apostolsko naslijeđe.
Kako je on relativno dosta popularan, povukao je za sobom dosta protestanata koji su se počeli zanimati za pisanje kršćanskih otaca, za nauk o svetim sakramentima Crkve, o Euharistiji, o Bogorodici, o križarima i inkviziciji, o kršćanskoj državi.
Dakle, bilo je samo pitanje vremena kad će Shoebati početi kritizirati novorednu Crkvu, drugi vatikanski koncil, Bergoglia.
Sad sam pročitao da je otvoreno napisano na njihovom portalu kako su postdrugovatikanske pape antipape i heretici.
Također vidljivo je da podržavaju tradicionalnu latinsku Misu kao i drevne obrede istočnih kršćanskih Crkvi.
Osim što imaju nakanu povratiti ljude u Crkvu, Shoebati vode križarski rat perom da posvjeste zapadnjacima istinu o zlu muhamedanstva, redovito iznose dokumente o svirepom nasilju nad kršćanima u Aziji i Africi, te im organiziraju pomoć. K tome alarmiraju kako je cilj muhamedanstva osvajanje Rima odnosno cijele Europe.
Walid je inače sklon objašnjavanju Otkrivenja, i po njemu Turska ima presudnu ulogu u promoviranju Antikrista, kalifa svjetskog kalifata. 
Mišljenja sam da nije dobro previše energije i vremena gubiti na naše projekcije o posljednjim vremenima, jer tu je vrlo vjerojatno da ćemo imati krive prosudbe.
Što se tiče SAD-a, uvelike podržavaju predsjedničkog kandidata D.Trumpa, jer u njemu vide onog tko će možda preko poluga državne vlasti zaustaviti širenje muhamedanstva, perverzija, ljevičarenja BDP kao i najezdu ilegalnih imigranata koji dolaze iz Meksika.
Budući da mu je žena Meksikanka, ne možemo nikako reć da Walid ili sin Teodor, ima neku mržnju prema Meksikancima.
Štoviše, oni se dosta trude kako bi im pomogli i očito vole meksičku kulturu.
Ali ipak se zalažu za Trumpovu ideju podizanja zida na meskičkoj granici.
Zašto?
Prvo, mislim da bi svaki lojalni građanin države morao htjeti i inzistirati da država štiti svoje državne granice od onih koji nepozvano i protuzakonito je krše.
Država koja ne može ili ne želi braniti svoje granice de facto ne postoji, a ako i njezini građani žele da nema granica, onda ta država više nema smisla. Stoga sam mišljenja da je D.Trump odnosno pokret koji se je spontano oko njega okupio, posljednja šansa da SAD-e opstane kao država i kao narod.
Drugo, što je važnije jer se radi o duhovnom svijetu, Shoebati dulje vremena prate što se događa u Meksiku s narko kartelima i kako istima odgovara šuplja granica sa SAD-om.
O tome sam nešto pisao prošle godine.
Narko karteli nisu samo meksička mafija. Oni su puno više (ustvari niže prema dubinama Pakla) i puno su opasniji od tradicionalne talijanske mafije ili bilo kojeg drugog organiziranog kriminala. 
Oni su opasni sotonistički kult koji oživljava aztečko poganstvo.
Dati ću na kraju poveznicu na posljednji tekst Shoebata o tome i koji se zove "Pakao preko granice".
Moram odmah napisati kako se u članku nalazi njihov dugački dokumentarni film istoimenog naslova i kojeg neka ne gledaju oni koji ne mogu podnijeti slike nasilja
Jer ovo je nešto najstravičnije što sam gledao, dijabolično do kraja. 
Bit će vam mučno ako budete gledali prvi dio filma.
U filmu se nalaze snimke koje su snimali članovi sotonističkog kulta tijekom mučenja i kasapljenja svojih žrtvi i čije scene ste mogli vidjeti na slikama Azteka za vrijeme njihovih sotonističkih obreda ili koje ste mogli vidjeti u odličnom M.Gibsonovom filmu "Apokalipto". 
Ne znam dal se ovdje radi o malom apokaliptu, ili je ovo uvod u pravu Apokalipsu.
U Meksiku se vodi rat čije žrtve nisu puno manje nego u Siriji, a svirepost je puno veća nego kod muhamedanskih glavosiječa.
I osim Shoebata, i možda još nekih sličnih, ali ipak malih portala, nitko u svjetskoj javnosti o tome ne piše.
Na filmu ćete vidjeti svjedočenje policijskih inspektora koji opisuju svoja saznanja o sotonističkom kultu.
Jedan od njih kaže kako meksički mediji i školstvo, već duže vrijeme idealiziraju Azteke, a demoniziraju španjolske konkvistadore i katoličku Crkvu.
Što nije čudno, jer kristerosi nisu vojno izgubili rat, ali su ih ondašnji papa i biskupi izdali masonima koji upravljaju s Meksikom cijelo vrijeme, vjerojatno još od vremena kad su odijelili Meksiko od Španjolske.
Ovo je i zasluženi udarac kazne i da dođu pameti oni lakovjerni katolici koji su prihvatili protestantsku propagandu protiv španjolskih katolika pa su kao papagaji ponavljali laži da su Španjolci istrijebili američke domoroce, ili kako je Cortes bio veliki zločinac, a Montezuma i Azteci plemeniti. A sad će ili uskoro moliti da Bog pošalje anđele ili nekog novog Cortesa da ih oslobodi sotonista.
Kršćani ne mogu dugo vremena biti pod vlašću masona ili pod liberalno-sekularnom državom, a da se ne pobune kao kristerosi, ili da izdaju svoju vjeru i priključe se masonima odnosno oživljavanju sotonskog aztečkog poganstva.
Pogledajmo kod nas na naše tužne prilike, koje još hvala Bogu nisu došli do razine Meksika.
Minimalno sto godina se već u školama vrši propaganda protiv Crkve, isprava blaga, a sad sve bjesomučnija. Slična je stvar u medijima. Otvoreni sotonizam kuca i nama na vrata.
Na koncu, jedno je važno za znati u ovom slučaju.
Sotona je, kao u slučaju Joba, morao zatražiti od Boga da prerešeta kao kroz sito vjeru Meksikanaca koji su oduvijek slovili kao pobožni katolici.
Vidimo da je Bog dozvolio da Sotona i preko masonske države i preko narko-kartela žestoko udari na meksičke katolike kao što je svojevremeno žestoko udario na Joba.
Ali to je sve u cilju čim veće slave onih koji će biti spašeni kroz vid mučeničke smrti, ili koji će pasti u ruke sotonista ili koji će izgubiti svoj život u borbi protiv njih.
Sotonisti prikazuju svoje ljudske žrtve demonu kojeg nazivaju Santa Muerte - Sveta Smrt. Vidimo da je to demonska karikatura naše Gospe. 
Ne vjerujem da će dugo vremena proć dok Marija ponovno i možda zauvijek ne skrši glavu Zmiji kao što je to učinila već u Guadalupe kad je preobratila milijunsko mnoštvo Azteka od ropstva Sotoni.
Neka Bogorodica iz Guadalupe da svoj zagovor, blagoslov i zaštitu meksičkim katolicima kao i nama ovdje koji smo voljni boriti se protiv zloga!

Evo poveznice.

 

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.