nedjelja, 1. svibnja 2016.

Ružičasta "Vojujuća TV Crkva"

Church Militant TV je američka TV medijska kuća koja je zadnjih godina zauzela poziciju kao odlučna ekipa na čelu s Michaelom Vorisom koja se bori protiv modernizma u novorednoj Crkvi.
Kod ljudi koji žele biti slijepima.
Sjećam se kad su na nekim našim forumima pisali neki - jeste li vidjeli kako se u zadnjem video prilogu Voris žestoko okomio na moderniste, o kad bi barem mi u Hrvatskoj imali nekog kao što je on i kao što je Church Militant TV.
Ispostavilo se je na kraju kako je novoredna Crkva izdavala sve heretičnije i heretičnije dokumente, Bergoglio je postao Blasfemio kakav nije bio ni Arije, a vojujući-militantni M.Voris, kao i oni koji su mu se divili, nisu se usudili reć javno istinu koju vide i oni koji nisu katolici - novoredna Crkva na čijem čelu je Bergoglio je manje pravovjerna od shizmatika i protestanata, čak i muhamedanca, jer ovi barem vjeruju da se ateisti i pogani ne mogu spasiti.
Otvoreno zalaganje za novi svjetski poredak, za najezdu muhamedanaca u Europu, podržavanje sodomističkog i feminističkog pokreta, ujedinjavanje čovječanstva bez Krista Kralja i uz ukidanje država i granica, pa do tvrdnji kako postoje izvanzemaljci (nije izjavio Bergoglio koliko znam, nego astronomi u Vatikanu), ne razlikuje novorednu Crkvu od bilo koje masonske lože. Iste ih ideje vode.
Lenjin je, koliko se sjećam, izjavio da kontrolirati oporbu je najbolje tako da ju se vodi.
Church Militant TV je bila upravo takva oporba.
Baciti malo tamjana i slika s tradicionalne sv.Mise i tako voditi one koji misle da su u oporbi protiv modernista u smjeru da se nikad ne suprostave modernistima.
Čini mi se da se je Bog odlučio narugati takvim 'tradicionalnim' katolicima koji su spremni prihvatiti i Antikrista za papu, ako ovaj bude izabran na konklavi kardinala.
Tako se je iznenada M.Voris javno ispovijedio preko 'vojujuće TV Crkve'.
Priznao je kako je u svojim 20-tim, 30-tim, a izgleda i 40-tim bio sodomit mjenjajući kako to već oni rade 'partnere'.
Zašto je to učinio?
Po mojem sudu moguća su dva razloga.
Prvi je kako bi tradicionalne katolike iz R&R tabora približio još više učenju Bergoglioa Tkosamjadasudim.
Tako su neki reagirali - sad si nam druže Mihovile još miliji i draži. Očito su to oni koji su slični Vorisu u njegovim 20-tim, 30-tim, a možda i 40-tim.
Ali ipak to držim manje vjerojatnim.
Vjerojatniji je drugi razlog.
Prijetilo je otkrivanje slatke tajne M.Vorisa, pa je bolje to otkriti sam na vrijeme da ispada kao pokajanje. 
Možda će netko reć da sam okrutan prema M.Vorisu koji se je pokajao, sad je čist od tog grijeha, a ja mu predbacujem samo zato što mrzim novorednu Crkvu.
Novorednu Crkvu se mora mrziti kao što se mora mrziti bilo koju lažnu religiju koja niječe pravoga Boga.
Ali stvarno ne mrzim M.Vorisa, nego mu želim spasenje kao uostalom Bergogliju i svima koji su u novorednoj Crkvi.
Međutim, ne mogu vjerovati da Bog može izabrati dugogodišnjeg sodomita kao svog proroka koji će reć modernim ljudima kako se moraju vratiti tradicionalnoj katoličkoj vjeri i nauku Crkve.
I neka mi nitko ne daje primjer Pavla kojeg je Bog izabrao za apostola naroda, jer Pavao nije sigurno prije obraćenja bio muškoložnik ili javni bludnik ili javni razbojnik ili javni lažac koji živi dvostrukim životom.
I nije Marija Magdalena postala nakon obraćenja naučiteljicom Crkve, nego se je povukla na planinu i u spilji živjela do svoje smrti još uvijek oplakujući svoje grijehe koji su joj bili oprošteni.
Što je nekad Crkva radila kad bi se otkrilo da neki svećenik ima aferu s nekom ženom? Poslalo ga se je za kaznu u samostan, i ako je isti bio raskajan, bez riječi prigovora je to učinio. 
Valjda smo još toliko normalni da možemo zamisliti kakvu bi kaznu dobio neki javni propovijednik poput M.Vorisa da se je otkrilo kako je većinu svojeg života živio sodomistički. To je velika sablazan. Zato je nemoguće da bi Bog izabrao M.Vorisa za javnog provijednika, i ja ne vjerujem da se je M.Voris ikad pravo pokajao, jer da se je, onda bi sam sebe odveo u neku 'spilju anonimnosti' da okajava grijehe koji su Bogu odvratni.
Čak i da nije imao pokajanje kao Marija Magdalena, izgledalo bi uvjerljivije da je odmah kad je započeo karijeru u 'vojujućoj Crkvi TV' izjavio kako je on raskajani griješnik koji je desetljećima bio pod grijehom sodomije.
Stoga vjerujem da se je radilo o drugom razlogu, tim više što bi pravi obraćenik od grijeha sodomije bio sigurno neskriveni protivnik Bergoglia koji nastoji legalizirati grijeh sodomije.
Zamislimo izliječenog narkomana koji nalazi razumijevanje za političare koji vode kampanju legalizacije droge.
Ne možemo ga zamisliti, jer takav još nije izliječen od ovisnosti od droge čim se ne bori protiv takvih političara.
Stoga je dalekovidnica 'vojujuća Crkva' ovime pokazala svoje pravo ružičasto lice (ili dugine boje) odnosno kako su bili kontrolirana oporba modernizmu kao što su to svi oni koji žele biti Kristovi i istovremeno biti u zajedništvu s Kristovim protivnicima.




Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.