petak, 20. svibnja 2016.

Upoznajte muhamedanskog apologetu iz Vatikana

Više bi mi se sviđao snimak da nema prostačenja:


Bergoglio je dakle, da bi opravdao muhamedanstvo i najezdu muhamedanca na nekadašnje kršćanske zemlje zapada, rekao kako je Isusova zapovijed apostolima da idu do nakraj svijeta propovijedajući svim narodima Evanđelje, ustvari ideja osvajanja kakva se nalazi i u muhamedanstvu.
Ne znam dal je Bergoglio patentirao ovu apologiju džihada i kalifata, ili ju je čuo od svojih prijatelja muhamedanaca iz Argentine ili ju je čuo od onih kojima pere noge za Veliki četvrtak.
Ali u svakom slučaju Bergoglio podjednako dobro brani muhamedanstvo kao što napada kršćanstvo i zapadnu kršćansku civilizaciju.
Iako je ovu izjavu dao novorednim katoličkim francuskim novinama La Croix, ona je više usmjerena na sekularne ateiste koji su neobično dragi Bergogliju tako da im je obećao Raj ako kojim slučajem Bog i Raj ipak postoje.
Ne u ovom razgovoru, nego prije.
Poruka se dakle može čitati - ne brinite se više oko muhamedanstva nego što vas brine mogućnost obnove kršćanske države, jer obje te religije imaju za cilj osvajanje, i nije presudno važno dal će vas osvojiti riječima, dobrim djelima i svojim mučeništvom, ili će vas osvojiti sabljom i bombašima samoubojicama.
Jer uvijek se radi o osvajanju.
Samo slijepac ne vidi da 'papa' uvijek kudi katolike pogotovo ako su oni skloni tradiciji, a uvijek nalazi opravdanja za ateiste, komuniste, masone, sodomite i ostale perverznjake.
Zato ne smijemo pasti u zabludu pa pomisliti da ovo Bergoglio daje savjet katolicima u odnosu na njihov strah od muhamedanstva i padanja u stanje podređene ropske klase u kalifatu ili padanja doslovno glave s ramena od muhamedanskog noža*. 
Poruka je, kako rekoh, usmjerena sekularnoj Europi na koju Bog šalje muhamedance kao kaznu, dok Bergoglio opetovano želi učvrstiti sekularizam tako da izjednačuje kršćanstvo i muhamedanstvo kao dva zla koja osvajaju svijet i šire ratove.
Drugo što je poručio je nužno mješanje Europljana s muhamedancima, zato što Europa ima negativni priraštaj stanovništva.
A pred otprilike jednu godinu se je narugao Filipincima da se razmnožavaju kao zečevi, a još prije toga je ukorio katolike da su opsjednuti s pitanjem abortusa i straha od sodomije i uništenja obitelji.
Bergoglio valjda računa kako pamet njegovih slušatelja ne pamti ništa duže od mjesec dana (ili možda i manje) ili da je njihova pamet ishlapila pa da ne vide kontradikciju u njegovoj sadašnjoj tobožnoj brigi za demografiju u Europi, i prijašnje odbacivanje borbe protiv abortusa i perverzija koje uništavaju obitelji i prirodni priraštaj.
Tradicionalno Crkva nastoji spriječiti ženidbu katolika s nekatolikom znajući kako je vrlo vjerojatno da će se tom katoliku oslabiti vjera, pa sve do toga da bude zauvijek izgubljen. O tome piše još i sv.Pavao.
Bergoglio očito pak vidi kao pozitivnost gubljenje posljednjih tragova kršćanstva mješanjem kršćana i muhamedanaca.
Treće što se vidi u tom razgovoru je Bergoglijeva pohvala SSPX-u i njihovom predvodniku biskupu Fellayu. Govori kako su argentinski sspx-ovci dolazili kod njega dok je bio u Argentini novorednim nadbiskupom, klekli bi i tražili od njega blagoslov.
Prije (treba utvrditi datume, jer možda je i poslije) toga je on, a to je zabilježeno i na fotografijama, kleknuo pred protestantskim pentekostalcem koji je položio ruke na njega i blagoslovio ga. To znači (ako je Bergoglio bio prije kod pentekostalaca) da se je pentekostalni blagoslov prenio kasnije kod argentinskih sspx svećenika. 
Na koncu opet moramo doći do priče o carevom novom ruhu.
Bergoglio je gol, cijeli svijet to vidi, može se pročitati na youtube komentarima, ali opet novoredni katolici će njega držati svetim ocem i Kristovim vikarem na Zemlji.
Protestanti ga čak drže heretikom i apostatom, istočni shizmatici također. Muhamedanci ga drže ne znam za što, ali narodski rečeno kad se nekog drži za jaja onda ga se drži pod kontrolom. Masoni ga hvale i podržavaju, kao i svjetski mediji i političari.
Mnogi protestanti i istočni shizmatici još više pothranjuju svoju mržnju prema katoličkoj Crkvi radi Bergoglija, kažu - eto dokaza da je katolička Crkva bludnica iz Otkrivenja, ili u svojoj ludosti idu tako daleko da tvrde kako je katolička Crkva stajala i stoji iza Muhameda i muhamedanstva.
SSPX i slične bratovštine poručuju kako se ne smije podleći napasti te odbaciti Bergoglija i cijelu novorednu Crkvu, jer je to kao da bi iskočili iz Noine arke za vrijeme Općeg potopa. Ali barka s kojom kormilari Bergoglio je krcata 'nefilimima' i ostalim perverznjacima zbog koje je Bog pustio potopne vode i rekao retorički da je zažalio što je stvorio Zemlju. 
Crkva ne može naučavati zablude, Crkva ne može šutjeti da je muhamedanstvo kao i sve druge religije lažno.
Kad bi Bergoglio bio kormilar Petrove lađe, to bi značilo da nas je Gospodin Isus Krist prevario te da su vrata paklena-krivovjerje nadvladala Crkvu. 
Ako se ne bi skratili ti dani, i izabrani bi, kad bi to bilo moguće, izgubili vjeru.
Jesmo li došli do tih dana?


* To što režu glave s nožem, umjesto da je jednostavno odsjeku sabljom, znak je da uživaju u mučenju.

4 komentara:

  1. Hvaljen Isus i Marija!

    Zapravo odgovor tko je i sto je Begoglio mozemo naci na sledeca dva pitanja (i odgovora):

    1. Zasto Bergoglio (i “svecenici” oko njega kao Kasper, Marx …) forsira desakralizaciju sv. Sakramenata: Ispovjedi, Pricesti i Braka (Amoris Leatitia)?

    - Zato sto gurnuvsi narod Bozji u svetogrdne pricesti tako najsigurnije i najbrze demonizira i narod Bozji i Crkvu i svijet!!!

    Sto cesca svetogrdna pricest (bez pokajanja i zelje za ispovjed) bio je demonski recept koji je primjenjivao u indoktrinaciji svojih sledbenika zloglasni Volter u borbi protiv Crkve i Boga. Zato je i skoncao onako!!! Pokusao je da se spasi u zadnjem casu (20 godina nakon sto je “prorokovao” da ce za 20 godina unistiti Crkvu) trazeci od svojih demoniziranih ucenika da dovedu svecenika, ali ti isti ucenici su mu tu posljednju zelju (vapaj) uskratili u skladu sa paklenom naukom koji su dobili od njega samoga i ziv se raspadao u strasnom smradu (gotovo jednako kao i Arije) dok nije izdahnuo!!!


    2. Zasto Bergoglio (i “svecenici” oko njega) propovijedaju da nitko nece zavrsiti u paklu sto u stvari treba da znaci da pakla niti nema?

    - Zato sto su to paklene sluge, agenti Zloga koji imaju zadatak da sto vise napuce pakao djecom Bozjom, jer to je jedina osveta koju moze Zli da ucini Bogu, da u vjecno prokletstvo odvuce duse ljubljene djece Bozje za cije se spasenje zrtvovao sam Sin Bozji!!!


    Za idolopoklonike H.M. Bergoglia:
    Evanđelje po Mateju - Mt 15,8-9 Narod me ovaj usnama časti, a srce mu je daleko od mene.
    Uzalud me štuju naučavajući nauke – uredbe ljudske.«


    Bergoglio (ljubitelj i ljubljeni od Talmudista) jednostavno nije ni Katolik ni Krscanin, jer da to jeste ni u bunilu ne bi mogao izbljuvati sablazan kakva je ona o „povijesti Božjeg neuspjeha", tj. o razapinjanju Sina Bozjega, Spasitelja porazenom na krizu po “teologija” Jorge Maria Blasfemoglia!

    I da bi svoju paklenu nauku zapecatio prica “vic” (u zloduhu talmuda) o mladom Zidovu (razbojniku) raspetom na krizu http://www.novusordowatch.org/wire/bergoglio-jokes-crucifixion.htm

    Za one koji se mole za “papu nasega Franju” (mozda misleci da se on moze obratiti) i da bi do kraja bilo jasno sto predstavlja Bergoglievo ruganje nema boljeg evandjeoskog pouka od ovoga koji slijedi (jer iz njega se vidi i nemogucnost obracenja otpalog od Kristove vjere - onoga koji se ruga Isusu na krizu):

    Hebrejima 6,4-6:
    Zaista, onima koji su jednom prosvijetljeni, i okusili dar nebeski, i postali dionici Duha Svetoga, i okusili lijepu riječ Božju i snage budućega svijeta, pa otpali, nemoguće je opet se obnoviti na obraćenje kad oni sami ponovno razapinju Sina Božjega i ruglu ga izvrgavaju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bergoglio ne priznaje Isusa za Krista - Spasitelja, nego ga “casti” kao da je neki prorok, pravednik, nas odvjetnik … kada javno propovijeda da Isus u nebu kao “covjek” “moli za nas”, dakle nije Krist: https://youtu.be/8G2dA8nDGoo i https://youtu.be/u6I53AskJbU i https://youtu.be/6lVAWxj-G6U.

      Kao da "rimski biskup” nije nikad cuo: “Gospodine smiluj se, Kriste smiluj se, Gospodine smiluj se” i zato se i na njega odnosi (4. uvjet: kloniti se antikristâ) - Prva Ivanova poslanica - 1 Iv 2,22-23
      Tko je lažac, ako ne onaj koji tvrdi da Isus nije Krist?
      Antikrist je onaj tko niječe Oca i Sina. Svaki koji niječe Sina, nema ni Oca, a tko priznaje Sina, ima i Oca.

      Izbriši
    2. Zanimljivo je da Bergoglio implicira u prvom videu kako Isus nije Bog, jer Isus nije duh-spirito, nego čovjek. Zar Bergoglio misli da duh nije osoba, da anđeli nisu osobe, da Duh Sveti nije osoba?
      Inače, Isus je i veliki svećenik koji mistično pred Ocem prikazuje kalvarijsku žrtvu radi naših grijeha. Međutim, Bergoglio se silno trudi da Isusa pokazuje samo kao čovjeka patnika, a ne kao Lava Judejskog koji ima svu vlast na Nebu i Zemlji.

      Izbriši
    3. Vazda budi hvaljeni!
      Hvala Petre na tekstu.

      Izbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.