nedjelja, 17. rujna 2017.

Oproštaj od protestanta cionista

Vrlo kratko (prema mojoj mjeri).
Kako sam pisao, protestanti cionisti očekuju da će ih uskoro njihov 'Isus Krist' uzeti s lica Zemlje kako ne bi bili izloženi mukama i kaznama koje ćemo mi ostali trpjeti dok taj lik nas bude svladao i kažnjavao kao neprijatelje bliskoistočne cionističke države.
Na engleskom to zovu 'rapture' što znači i ushit, ali i otmica.
Znam žene koje su sanjale da ih otima onaj u kojeg su zatelebane.
Jednom riječi bile su kao protestanti koji očekuju rapture.
Stoga, ako imate susjeda protestanta cionista ili prijatelja (ipak biste trebali bolje birati svoje prijatelje) imate još par dana vremena da se s njima oprostite i pozdravite posljednji put.
Jer 23 rujna, da, ove godine, na ukinuti SZ blagdan trublja, kad po riječima protestantskih lažnih proroka i njihovih židovskih šaptača bude Sunce u sazvježđu Djevice, a Mjesec joj pod nogama kao što piše u Otkrivenju kojeg su eto razokrili i nama zahvaljujući međumrežju, oni će biti kao sv.Ilija uzeti od nas put Neba.
Tako će se po njima roditi Crkva, jer Jupiter će biti u sazviježđu Djevice što znači da je Bog oplodio Ženu (koja je po njima Izrael) koja je u porodiljnim mukama i rađa te protestante koji će za par dana postati Crkva, a da ih ne bi Zmaj (možda misle na onog srpskog 'čika Jovu Jovanovića Zmaja) proždro, oni će biti oteti u ushitu zvanom rapture.
Mi ćemo biti ili pobijeni i mučeni od tog njihovog Krista, ili ćemo ostati kao ljudska stoka da služimo židove u tisućljetnom kraljevstvu.
Jer ako će talmudisti kraljevati s 'Kristom' tisuću godina, netko mora ih dvoriti i biti im robovima.
Stoga postoji nada da ne ćemo biti ubijeni nakon otmice i ushita protestanata, nego ćemo ostati na životu kao robovi i eventualno se kontrolirano razmnožavati jer ipak ne ćemo osobno živjeti još tisuću godina.
Uz put, dok se opraštate od protestanata, odvedite ih do najbližeg javnog bilježnika te neka potpišu izjavu da vam ostavljaju svu svoju imovinu nakon 23 rujna koju više ne će moći uživati.
Tako ćete znati dal stvarno vjeruju u ono što govore.
Nekako mi se čini da do tog dana ushita i masovne otmice javni bilježnici ne će imati posebno veći promet.



P.S.
Ipak požurite jer neki protestanti kažu da je njihova otmica dva dana ranije.
Tko rani dvije sreće grabi.




Na koncu par ohrabrujućih videa za protestante cioniste da ne odustanu od odlaska kod javnih bilježnika.






I prije posljednjeg pozdrava cionistima neobične vrste, podsjetnik da ne zaborave uzeti svoje električne instrumente sa sobom (koji su neizbježni kad se nađu skupa i mantraju 'slava ti Isuse', ali ipak neka to bude u ritmu pop glazbe).
Jer kako će slaviti Boga 'na oblacima' tisuću godina bez cupkanja i pljeskanja, umrijet će od dosade.

P.S.S. U prepisci s prijateljima s portala "Our Lady's Resistance"  saznao sam da su tri naredna tornada koji dolaze u SAD nazvani Josip, Marija i Lee (Leon - Lav).
Postoji sumnja kako to nije slučajno, jer sva tri imena su povezana s Isusom Kristom, poočim, majka i lav Judejski - prorečeno ime Krista u SZ.
Stoga je moguće da se stvarno nešto veliko bude dogodilo 23 rujna, moguće je čak i otkrivanje Antikrista svijetu koji će se dakako predstaviti kao Krist.
Naši junaci protestanti svakako ne će biti uznešeni na Nebo, ali o ovom datumu neki njihovi vođe pišu već godinama, a ti su očito povezani s židovima, a ja pretpostavljam i sa zasada još skrivenim od javnosti Antikristom.
Situacija u Siriji i oko Sirije se dramatično usložnjava, 'Izrael' javno podupire osnivanje kurdske države zajedno s većinom arapskih sunitskih država, a sigurno da tu stoji isto SAD.
Kurdi provode referendum koji ima za cilj stvaranje kurdske države od dijelova teritorija Iraka, Irana, Sirije i Turske.
Te države, a vjerojatno zajedno s Rusijom i Kinom, se tome odlučno protive i prijete vojnom akcijom.
Svijet izgleda kao da je korak do općeg rata.
Nije li to najbolje vrijeme da se pojavi lažni mirotvorac Antikrist i tako ujedini na već osuđenom antikršćanskom temelju svijet?
Saznat ćemo uskoro.

Tko će najbolje ukazati na budalaštine protestanata cionista?
Bivši židov koji je sad pripadnik ruske shizmatičke Crkve.


Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.