nedjelja, 6. studenoga 2022.

Antihrist: ispunjenje globalizacije

Najavio sam prethodno da ću se osvrnuti na istoimenu novu knjigu dr G.M.Davisa koju čitam, ali u međuvremenu je M.Witcoff (b.Augustin na YT) objavio vrlo koristan razgovor s autorom tako da je to dovoljno da saznate ukratko o čemu se u knjizi radi.


Oni koji ne znaju engleski biti će dakako uskraćeni.

P.S. Ovaj tjedan smo slavili sv.Dimitrija, poznatog solunskog mučenika.
Evo jedna pridika na taj dan.


Zapad dakle logistički pomaže Ukrajincima u ratu uz uvjet da vlast u Ukrajini preuzme isti bolesni Zapad sa svim pratećim antihristovskim agendama.
Ako je ruska predaja Hersona izazvala kod Rusa nevjericu u sposobnost ili patriotizam onih koji vode rusku državu i vojsku, ovo je još obeshrabrujuće za ukrajinske domoljube.
Vi ratujte protiv Rusa i poginite u čim većem broju, a mi preuzimamo vlast koja će uništiti ne samo nacionalnu državu za koju se borite, nego će vas kulturno i duhovno uništiti ako ne poginete u ratu (otprilike bolje im je da poginu u ratu, nego da 'uživaju' u pobjedi koja će biti gora nego da su bili poraženi).
Ovo se je dogodilo i kod nas, samo Zapad nije tako otvoreno govorio što mu je cilj.
Možemo samo potvrditi istinitost narodne mudrosti - tko s vragom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju.
Zapad je oduvijek bio jezgra antihristovske pobune protiv Boga, a oni koji to dosad nisu vidjeli, progledat će to svojoj koži.

Sad jedno neubičajeno upozorenje za naše moderno vrijeme.
Ako ste lijepi, ako znate lijepo pjevati, i ako ste inteligentni, vrijeme je da se zabrinete.
To poručuje blogu poznati Roosh.
Većina nas smatra to izvanredno korisnim karakteristikama za napredovanje u društvu (u svakom pogledu), međutim baš u tome i jest problem, jer napredak u društvu u kojem je oholost-ponos nešto za čim se treba težiti, je put u pakao. 

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.