petak, 15. srpnja 2016.

Dogodilo se na jučerašnji dan

1789.g. pariška svjetina upravljana masonskim urotnicima napala je tvrđavu-zatvor Bastille.



Nekad su nas lažno učili kako je cilj bio osloboditi brojne političke zatvorenike, ali istina je kako je na jučerašnji dan bilo u 'zloglasnom' zatvoru samo sedam zatvorenika, četvorica su bili krivotvoritelji, dvojica su bili mentalni bolesnici, i  najpoznatiji preostali zatvorenik među njima je bio markiz de Sade kojeg je dala zatvoriti njegova vlastita obitelj zbog seksualnih perverzija. Isti je nakon francuske revolucije, a pogotovo u 20.st. stekao popularnost jer je svojim perverznim knjigama stekao brojne, isto takve perverzne sljedbenike.
Razlog je dakle bio drugi. A on je bio oteti iz tvrđave barut kako bi se revolucija mogla sprovesti. Naime na isti jučerašnji dan, ista svjetina je provalila u jednu parišku oružarnicu i otela 32.000 pušaka. Međutim nedostajalo je baruta kako bi se mogle te puške iskoristiti za ubijanje stare kršćanske epohe koju su naumili ubiti u revoluciji.
Znamo što se je dalje dogodilo. Na gilljotinama su dnevno siječene glave tisućama ljudi, krv je tekla potocima. Novo liberalno-sekularno monstrum dijete okupano je u toj krvi.
Francuska od tada svakog 14.srpnja slavi svoje rođenje.
Dakako da to nije Francuska Karla Velikog, franačkih vitezova, svetaca, monaha i umjetnika koji su rodili prvu kćer Crkve.
Ova Francuska je prva kćer sotonske revolucije. I zastava se je morala promijeniti. Nestali su ljiljani simboli nevinosti, a stvorena je trobojnica koju su nažalost uzeli i naši preci, samo su je polegli.



I jučer su Francuzi slavili ubijanje stare Francuske.
U Nici, na obalama Sredozemnog mora preko kojeg su došli sv.Marija Magdalena, njezina sestra sv.Marta i brat sv.Lazar u ondašnju rimsku pokrajinu Galiju, slavi se tradicionalno vatrometom. Uostalom kao i drugdje.
Ali jučerašnja proslava pretvorila se je u tragediju koja je odnijela mnoge živote.
Muhamedanci su organizirali teroristički napad tako da su se zaletili kamionom na svjetinu koja je očekivala vatromet.
Prema sadašnjim podacima ubijeno ih je 84, a preko stotinu ranjeno.
Otprilike isto koliko ih je ubijeno prilikom napada na Bastille.
Naravno da to nije isto, jer ovi su ubijeni u terorističkom napadu gaženja kamionom, a ovi drugi su ubijeni dok su teroristički napadali tvrđavu kako bi se dočepali sredstava za još veći teror.
Zajedničko im je to što su i jedni i drugi željeli smrt stare kršćanske Francuske.
Zar su svi među pregaženima bili pristaše francuske revolucije i terora?
Ne znam što su pojedini poginuli o tome mislili, ali znam da nikad ne bih bio na vatrometu u kojem se slavi stvaranje prve ili druge Jugoslavije, ali isto tako ne bih bio niti na vatrometu koji slavi ubijanje kršćanstva u Francuskoj, iza koje se je požar revolucionarnog terora proširio diljem Europe. Isto tako ne bih bio na proslavi bojševičke revolucije u Moskvi ili bilo gdje drugdje.
Svi smo krivi pred Bogom zato što smo griješnici, i ako nas zadesi zlo, nemamo se pravo buniti jer smo to zaslužili.
Čak i oni koji su isprali svoje grijehe u Krvi Jaganjčevoj i koji su postali svecima, jer ne zaboravimo da sv.Pavao pripadnike Crkve naziva svecima, ne odbijaju primiti na sebe zlo odnosno križeve kao pokoru za svoje prošle grijehe ili kao križ radi grijeha drugih.
Dakle, kako se onda mogu proglasiti nevinim žrtvama oni koji su došli slaviti otimanje baruta koje je ubilo kršćansku Francusku?
Bog, kao i mnogo puta dosada, koristi muhamedance da kazni one koji su Ga izdali i koji su činili zlo, a pretvarali su se da su kršćani.
Moderna Francuska je dijete masonerije rođeno u krvi Francuza koji su se toj nakazi protivili.
Nitko nema pravo ne znati što je to bila francuska revolucija i uživati nevino u vatrometu ne znajući ili ne želeći znati koliko je kršćanske krvi poteklo zbog te revolucije i koliko se je zla javno promoviralo i danas se javno promovira kroz masonsko-sekularnu državu koja je na toj revoluciji nastala.
Nemojmo biti u zabludi, ustav RH je rađen prema masonskom ustavnom obrascu francuske republike, a oni koji su ginuli za slobodu Hrvatske trebali su znati da ginu za takvu državu, a ne za povjesno hrvatsko kršćansko kraljevstvo.
Mnogi, odnosno većina branitelja je razočarana s ovime što vide u RH, ali nažalost ne vide kako je problem fundamentalan, kako nije problem u tekućim vladama i zakonima, nego u temelju RH, u njezinom ustavu.
Ili jezikom državnih simbola, problem je u našoj trobojnici koja je nastala na temelju francuske revolucionarne trobojnice.
Ako smo kršćani, onda nikako ne smijemo i ne možemo ne vidjeti prst Božji u ovim događajima.
Kad su Isusa pitali za neku 'nesreću' u kojoj je poginulo mnogo ljudi, On im je odgovorio neka paze da se i njima tako nešto ne bi dogodilo.
To znači beskompromisno slijediti Istinu, ljubiti Boga vršeći Njegove zapovijedi, i ne obazirati se i ne ići za onima one koji ne slijede Krista. A takvi su većina.
Bili oni u kamionu ili ispod.




P.S. Autor bloga Mundabor's blog kao da je pročitao dva posljednja teksta mojeg bloga i povezao ih. Naime, on piše kako se teroristički akt u Nici ne bi dogodio u takvoj mjeri kad bi u Francuskoj važilo načelo supsidijarnosti.
Francuska država je oduzela to pravo svojim državljanima po mnogim pitanjima, pa i po pitanju samoobrane. U normalnim društvima u kojima vlada supsidijarnost, obaveza i pravo je osoba da se najprije sami zaštite od nasilnika i razbojnika, a za to je nužno da budu naoružani, jer razbojnici su ionako naoružani i ne mare što nemaju za oružje dozvolu. Muhamedanac koji je tako gazio ljude ispred sebe bio bi davno prije ustrijeljen i ne bi bilo toliko poginulih.
Ovako borba protiv kriminala se svodi na to da razbojnici čine zločine bez straha da će im se netko efikasno suprostaviti, a policija stiže na mjesto zločina samo da konstatira da se je zločin dogodio. Novoredni katolici zdušno podržavaju takvo osakaćeno društvo koje je raj za razbojnike, k tome se zalažu za ukidanje smrtne kazne uz tobožnje objašnjenje kako je i Isus protiv.
Očito pojma nemaju kako je Isus Bog koji se je objavio prorocima u Bibliji i koji je propisao da se neki veliki zločini moraju kazniti smrtnom kaznom.

2 komentara:

  1. Emile, ovo sto si napisao: "Ovako borba protiv kriminala se svodi na to da razbojnici čine zločine bez straha da će im se netko efikasno suprostaviti, a policija stiže na mjesto zločina samo da konstatira da se je zločin dogodio." je tocno, a i logicno je da su stvari bas ovako poslozene jer kriminalci i vladaju svijetom, ta moraju cuvati sami sebe i sve je "po zakonu"!!!

    Nije bez veze rimski povjesnicar i senator Tacit napisao (prije 2000 godina): "Nekad smo bolovali od mana, a danas bolujemo od zakona".

    I eto nama, malo po malo, "novog vrlog svijeta" gdje su sve gadosti i opacine, zaslugom "vrlih" sada "po zakonu" i zar to nije "normalno"(?), jer ako je svijet otpao od Boga (a jeste) sto se drugo moze ocekivati nego da sve protiv Boga postane"normalno"!

    OdgovoriIzbriši
  2. Od društva koje ne priznaje Boga i Njegovu suverenost, drugo se nije ni moglo očekivati. Odbaciti Boga nužno znači postaviti na Njegovo mjesto Sotonu, makar izvanjski izgledalo da na prijestolju sjedi neki apsolutistički diktator. S druge strane posve je jasno da Sotona ne može biti na mjestu Boga i da takvo društvo mora stoga nužno propasti.

    OdgovoriIzbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.