srijeda, 27. srpnja 2016.

Nije ni ovo prekretnica

Jučer smo mogli pročitati kako su u Normandiji, u Francuskoj, dvojica muhamedanaca ušli u crkvu i prekinuli novorednu Misu.
S uzvicima 'alahu akber' i s noževima uzeli su za taoce prisutne, a starog svećenika su zaklali.
U drugim komentarima čitamo kako to nije bio prvi napad muhamedanca na tu crkvu, da je u tom prethodnom napadu smrtno stradala žena koja se je suprostavila napadaču.
Također, možemo pročitati kako su muhamedanci, dok su klali svećenika, taj grozni čin snimali i moguće je da se istim snimkom sada nadahnjuju novi kandidati za vječne nebeske orgije s djevicama i dječacima.
Ne smijemo nikako za taj čin optužiti muhamedanstvo ili biti podozrivi prema muhamedancima, poručio je Vatikan i mjesni novoredni biskup.
Napadači nisu imali veze s muhamedanstvom, oni su željeli ocrniti ga i narušiti ekumenističku idilu liberalno-sekularne Francuske.
Tako otprilike razmišljaju novoredni pastiri koji svoje ovce daju, a to sad već i doslovno, na klanje muhamedancima.
Nisam odolio iskušenju i citirat ću mjesnog novorednog biskupa:
Vapim Bogu sa svim ljudima dobre volje. Pozvao bih nevjernike da se pridruže tom vapaju” – izjavio je mjesni nadbiskup, mons. Dominique Lebrun, koji se vraća u Francusku sa Svjetskoga dana mladih u Krakovu. “Katolička Crkva ne može uzeti drugo oružje doli molitvu i bratstvo među ljudima. Ostavljam za sobom na stotine mladih koji su istinska budućnost čovječanstva. Molim ih da ne popuste nasilju te da postanu apostoli civilizacije ljubavi” – rekao je nadbiskup.

Ipak je u silnoj želji da i u ovom trenutku bude politički korektan, napravio jedan previd. Napisao je kako su nekatolici nevjernici ali neka za isto, odnosno za mir liberalno-sekularne države mole svom Bogu.
Netko bi čak mogao zaključiti da su ti nevjernici i muhamedanci. Zato je napravio previd, jer bi neupućeni u novorednu sektu mogli pomisliti kako ona drži muhamedance nevjernicima, usprkos 'biblijskom' dokumentu donesenom na drugom vatikanskom koncilu koji se zove Nostra Aetate i koji kaže kako se katolici i muhamedanci mole jednom milosrdnom Bogu. 
Pastir novorednih katolika u tom dijelu Normandije, učinio je veliku žrtvu, skoro jednaku tom zaklanom svećeniku, budući je prekinuo svoj izlet u Poljskoj koji se zove misteriozno Svjetski dan mladih.
Misteriozan je zato što se postavlja pitanje tko su ti mladi. Ako je već duže vremena u Parizu najčešće ime novoređenih Muhamed, onda je pastir slavio i one koji znaju činiti ovakva 'djela milosrđa' uz uzvike alahu akber.
Normani, čija je postojbina ta francuska pokrajina, koji su osvojili i zavladali Engleskom, bili jedno vrijeme i naši kraljevi, koji su istjerali Muhamedance iz Sicilije i bili najbolji križari, sada su spremni za klanje i unaprijed opraštaju svojim koljačima jer ne znaju što čine, ne znaju kako je islam plemenit te kako svojim činom bacaju blato na uzornu religiju mira zvanu muhamedanstvo.
Nu, ako bi se kod kojeg Normana probudila križarska narav i krv, normanski novoredni biskup im je poručio da od toga odustanu, nego neka postanu apostoli 'civilizacije ljubavi' (čitaj antikristovskog novog svjetskog poretka). Pri tome kad je rekao ljubav, mislio je i na ljubav sodomita i pedofila, jer poznato nam je kakav stav novoredna Crkva ima prema njima.
Tako je taj 'premudri' francuski klerik izbjegao zamku u koju je upao pred tisuću godina jedan drugi francuski klerik, papa Urban II, isto u Francuskoj, pozvavši kršćanske vitezove u križarski rat.
Dakle, razsedlajte svojeg konja, mač vratite na skrovito mjesto kao i oklop, jer premudri pastiri kažu da morate biti apostoli kalifata ljubavi.
Vaše oružje može biti samo molitva i bratstvo među ljudima - ponavljam riječi čovjeka koji se utvara da je nasljednik apostola. Vaša braća su bila i ta dva muhamedanca koji su napravili performans u crkvi i snimili ga kao umjetničko djelo.
Francuski revolucionari su isprva imali moto:
"Sloboda, jednakost, bratstvo ili smrt!"
Ovo na kraju su poslije izbrisali kako ne bi netko zaključio što je donijela francuska revolucija.
Novoredni pastiri slično rade, govore o ljubavi, bratstvu, a smrt se svakim danom više širi.
Zato što se ne radi o pravoj ljubavi i bratstvu u Isusu Kristu, nego o zlouporabi tih riječi onih koji se predstavljaju kao apostoli našeg Gospodina Isusa Krista. 





P.S. "Sliku budale" od Quentina Masysa preuzeo sam od Mundabor bloga.
Većina zapadnjaka ili modernih kršćana bi se trebala prepoznati u toj slici.
Kažu - o pokojnicima sve najbolje.
Mundabor ipak, a ne bez razloga, kaže da, ako zaklani svećenik nije bio pravovjeran, ako je podržavao najezdu muhamedanaca u Europu, ako je vjerovao u Nostra Aetate  da se katolici i muhamedanci mole istom Bogu samo Ga drugačije nazivaju, ako je podržavao Bergoglia dok ovaj pere noge muhamedanaca za Veliki črtvrtak, ako nije osudio izdajnički poljubac kurana od Woytile ...,
da onda on nije nevina žrtva.
To je posve istinita kondicionalna izjava.
Moguće je i da se je u trenu pred smrt, ako je već bio krivovjeran, zaklani svećenik pokajao. Ali to ne ćemo znati sve do Posljednjeg suda.
Međutim, ako je Mundaborova pretpostavka točna, onda ne smijemo i ne možemo od pokojnika raditi mučenika.

P.S.S. Samozvani Kristov vikar opet je uzeo mikrofon u ruke dok je letio zrakoplovom.

Doduše, na fotografiji ne drži mikrofon, ali ruka je zauzela položaj kao da ga ima. Isto kao što se je odijenuo u bijelu odjeću kao da je papa. 
Čitamo da je izjavio:
„Htio bih pojasniti jednu stvar“ – rekao je Sveti Otac novinarima za vrijeme leta u Poljsku. „Kad govorim o 'ratu', govorim o ratu ozbiljno, ne o 'ratu religija', ne!“ Radi se o ratu za „interese, novac, prirodne resurse i dominaciju nad narodima“. Prema Papi, „sve religije žele mir. Rat žele drugi“.
Kao što sam pisao na početku teksta, novoredni kler i dalje drži da je muhamedanstvo religija mira.
I dok muhamedanci kolju svećenika uz povike alahu akber, ovi i dalje tvrde kako to nema veze s Muhamedom, kuranom i džihadom. Čitam dalje  idiotske komentare kako 'papa' jedini ima petlju nazvati ovo ratom. Naravno, kad džihad naziva nereligijskim ratom.
Bez sumnje, veća je krivnja u ovome novorednog klera nego samih muhamedanaca, jer se već desetljećima trude da se pripremi logistika za džihad u zemljama nekadašnjeg kršćanstva.
Novoredni kler je poput židova koji su u španjolskom vizigotskom kraljevstvu otvarali vrata gradskih zidina kako bi zamijenili, njima najmrskije kršćane, sa sjeveroafričkim muhamedancima. Peta kolona koja zaslužuje najdublje dubine Pakla.
Mogu zamisliti Bergoglia kako je opet uzeo mikrofon u ruke u nekom zrakoplovu i tumači kako rat na Nebu između anđela i demona nije imao veze s Bogom, nego su se anđeli međusobno zaratili radi dominacije jedni nad drugima te da se on nudi kao posrednik između njih kako bi se taj nepotrebni nereligijski rat završio. Isto tako mogu ga zamisliti da posljednju apokaliptičnu armagedonsku bitku tumači kao nereligijski rat koji nema veze s Bogom.
Bergoglio radi, svjesno ili nesvjesno, kao agent Antikristov kako bi otupio oštricu otpora i obrane onih koji bi nominalno, jer sebe nazivaju Kristovima, trebali ratovati protiv Antikrista.
Još jedno na koncu. 
Ako ovo nije bilo muhamedanstvom inspirirano krvoproliće, onda zaklani svećenik, sve da je i bio protivnik muhamedanstva, nije mučenik. 
Jer mučenik izvorno znači svjedok Kristov, i ako muhamedanci nisu zaklali svećenika iz mržnje prema kršćanima odnosno prema Kristu, nego, kako Bergoglio kaže, radi interesa, novca, prirodnih resursa i dominacije, onda to nije bilo mučeništvo.
Naravno, Bergoglio niti ne priznaje pravo mučeništvo. Njemu su mučenici oni koji nisu svjedoci Kristovi do smrti, nego oni koji su svjedoci nove 'civilizacije ljubavi' između svih ljudi, rasa i religija.
Jednom rječju - svjedoci Antikristovi. 

Novoredna kongregacija za propagandu vjere (bivša inkvizicija) htjela je alegorijski ovom fotografijom prikazati brigu Bergoglia za kršćanske ovce.
U nastavku je janjac zaklan na halal način kao i stari novoredni svećenik iz Normandije.
Čovjek se mora zapitati dal se Bergoglio smije i dok ide na zahod.
Uvijek nasmiješen, uvijek spreman za medije. U čemu je tajna tog neskidajućeg osmijeha? Isto se pitalo i za Mona Lisu koja je vjerojatno bila muško, pa se je dotični smijao onima koji će ga gledati kao misterioznu ženu.
Analogno, Bergoglio se stalno smije jer su mu smiješni oni koji ga ozbiljno drže papom. Drugi razlog bi mogao biti zadovoljstvo što se sve odvija po antikristovskom planu stvaranja 'civilizacije ljubavi'.
Raskrinkao sam ga!
Evo njegove reakcije:

To je dakle pravi Bergoglio kad skine osmijeh s lica.



Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.