petak, 3. travnja 2020.

Titranje

Nebrojeno sam puta već pisao o negativnom utjecaju tehnologije na duševno i tjelesno zdravlje čovjeka i društva.
I naznačio sam da je najpogubnija tehnologija elektromagnetskih valova što je srž moderne tehnologije.
Pisao sam kako su poznate pandemije gripe u prošlosti bile povezane s različitim etapama elektromagnetske tehnologije, tako je najvjerojatnije i postojeća povezana s 5G telekomunikacijom koja se uveliko uvodi u svijetu.
Zašto su se ljudi upecali na korištenje EM?
Zato da bi se ostvarila utopija (zato tog raja nikad ne će biti) raja na Zemlji (bez Boga).
U raju se ne crnči i nema bioloških ograničenja kojih ima ljudsko biće.
Najveće ograničenje je - nismo anđeli, ne možemo letjeti niti se brzo micati od mjesta na mjesto (pa ne možemo niti vidjeti, niti čuti, niti znati ono što je daleko od nas), niti imamo u sebi dovoljno energije da bismo postigli anđeosko stanje.
A ono što putuje nama neshvatljivom brzinom su impulsi-titranje bilo da se šire kroz žicu, bilo eterom.
Koristeći to znanje napravljena je tehnologija pomoću koje gledate i čitate ovaj tekst, ili ćete pogledati video kojeg ću na kraju priložiti.
Ne širi se na taj način samo informacija, nego i energija bez koje opet nema utopije zemaljskog raja.
I kad je već izgledalo da je čovjek nadvladao Božje prokletstvo nad Zemljom i čovjekom koje ga je prisiljavalo na težak fizički rad, otkrilo se je kako ljudima izazvana eletromagnetska magija ima loše posljedice za život, pa i život čovjeka.
Kako napisah, EM je titranje-val, dok ljudsko tijelo funkcionira također na načelu titranja (najbanalniji primjer je rad srca), pa stoga je jasno da će neprirodno titranje izazvano ljudskom tehnologijom imati utjecaj na stanje ljudskog tijela i njegovo vlastito titranje.
I kao što to obično biva, onaj tko traži pogaču preko kruha, na kraju ostane i bez kruha.
To je otprilike stanje čovječanstva.
Iako se zna za negativni utjecaj EM, nitko od vladajućih elita, ali i većina čovječanstva, ne želi odstupiti od te tehnologije jer ovim prvima daje neviđenu moć nad drugima, a drugima daje privid lakog života i razarajući hedonizam bez kojeg više ne mogu.
Stoga, ne treba se 'plašiti' da je globalizam nestao te da se čovječanstvo vraća u primitivnije vrijeme i način života.
Kad se napune dani ove pandemije koja nema veze sa šišmišima, kad se pojavi glad, otvoriti će se karantene za one koji će biti spremni za potpunu globalizaciju, za neviđenu kontrolu koja ovisi o 5G tehnologiji, za one koji će biti spremni primiti vakcinu s identifikacijskim čipom.
Crkve (mjesne), ali i RKC, protestanti, muhamedanci ... ušli su u ovu igru ili nepripremljeno ili ih vode oni koji su u istoj agendi sa svjetskom elitom.
Zabrana vjerskog okupljanja je učinjena kako bi se buduća totalna globalizacija mogla jednostavnije izvesti.
Evo ne možemo više ni dobiti 'ausvajs' (da bih se prošetao nekoliko km od sela) bez interneta, djeca se ne mogu školovati bez interneta, ne možemo (lako) plaćati bez netbankinga, uskoro će i svi dućani biti internetski, a dostava samo preko Amazona.
Kolaps svjetske privrede je kao naručen da se postave novi(stari) temelji globalizma, samo ovaj put sveobuhvatnijeg i pod puno sveobuhvatnijom kontrolom svjetskih moćnika.

Preporučam intezivnu molitvu, otkapčanje od štetnog interneta (ostaviti samo ono što nas može produhoviti i istinito informirati).

Na koncu evo poveznice na video , očito nekog protestanta (pentekostalnog tipa), ali koji, po mojoj promišljanju, pravilno detektira agendu svjetske elite i pogubnost umjetnih 'titranja' na naše titranje.

Slikovito, pokušajmo svoju brzinu duhovnog titranja prilagoditi Božjoj, i onda će nas mimoići nevolja i nesreća posljednjih vremena i titranje Antihrista.


Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.