nedjelja, 5. srpnja 2020.

Pismo bratu

Pišem ti pismo iako ne znam tvoje ime.
Ipak zovem te bratom, jer smo rođeni od istog oca i majke, od Gospoda Hrista i Njegove Crkve.
Zato si mi bliži od rođenog brata po krvi.
Stoga se nemoj iznenaditi ako to isto očekujem od tebe.
Dobro znaš kako čovjekoubojica od početka ratuje bez prestanka protiv nas da nas rastavi od Oca i Majke, da ih se odreknemo i pripadnemo njegovom carstvu smrti i prokletstva.
Lukaviji je od nas, dobro nas je isprofilirao, puno bolje nego što to mogu ovosvjetski psiholozi.
Ako smo malo odmakli na putu svetosti i odrekli se vidljivih  materijalnih strasti, on nam više ne će postavljati takve očite zamke za početnike.
Dolazi red na nevidljive ili na one podmukle kad se podstiče neumjerena ljubav prema nekom stvorenju uz privid plemenitosti, zato je zamka dobro kamuflirana i lako se u nju upada, često i bez protivljenja savijesti.
O toj zamci pišem ti brate.
Ljubav prema svojim bližnjima, prema rodu i narodu, vrlo lako prijeđe dopuštene granice i onda nam taj netko koga nekritički ljubimo postane idol, zamjena za Boga.
Svi ratovi u kojima su kršćani međusobno ratovali bjelodani je dokaz da su upali u tu zamku.
Grozna je ta spoznaja da su kršćani u tako velikom broju svladani na stari satanski trik.
Svjestan sam, iako te na tu opasnost upozoravam bratski, da već sutra mogu i ja postati idolopoklonik.
Pripadamo različitim narodima (koji su često međusobno ratovali) i rasama, različitim kulturama, i to bi ljudski gledano trebalo značiti da nikako se ne možemo stvarno osjećati braćom (nego samo deklarativno, parolaški).
Ali ovdje se ne radi o ljudskoj perspektivi niti u ljudskim moćima, nego o našem Ocu i Majci koji su izvan svjetskog ljudskog vidokruga, i tamo trebamo sebe vidjeti, i vjerovati da našem Ocu na molbu Majke ništa nije nemoguće.
Da, na to smjeram, da se molimo Ocu neka od nas izbaci sve idolopoklonstvo koje nas sprečava da se vidimo kao braća.
Vidimo pak kako se svjetski događaji strahovito ubrzavaju, da nema više niti jedne države, niti jednog kršćanskog vladara koji se boji Boga, a ne moćnika ovog svijeta.
Nema više niti kršćanskih naroda, kršćani, ne oni samo u imenu, u svim narodima su manjina.
Vrijeme kao da se vraća na ono prvo razdoblje Crkve u kojem nije više važno tko je Grk, a tko je židov, tko je rob, a tko je slobodan.
Nama neprijateljski svijet globalno se ujedinjuje kao u nekadašnje pogansko Rimsko carstvo.
Kao kršćani trebali bismo znati da vlast dolazi odozgo, od Boga, a ne odozdo, od naroda.
U lakrdiju i prijevaru zvana demokracija trebalo bismo prestati vjerovati budući da sad vidimo kako narod bira antikršćanske vladare koji ga uvijek varaju lažnim obećanjima u koje narod želi vjerovati, pa zato i narod snosi krivicu za takvu vlast. Narodu treba prestati laskati i tepati kako to čine demokratski političari, nego reći istinu Evanđelja, a to je i istina pokajanja, koju opet naši suvremenici nekršćani-narod ne žele čuti.
Ipak, ako se ne varam, nalazimo se u apokaliptičnim događajima, kad više ne će biti velikih obraćenja kao nekad kad su se naši preci pred mnoga stoljeća, cjelokupno kao narod pokajali i pokrstili.
Možemo i trebamo moliti Oca za obraćenje našeg naroda, međutim to se više ne će ponoviti kao što je bilo u prvom tisućljeću.
A to znači da više ne će biti kršćanske države niti kršćanskih vladara.
Nadajmo se da će se skratiti ova vremena i da će se Otac pobrinuti za nas i 'sakriti nas u pustinju'.
Ne mislim da to znači da će kršćani biti u posljednjim vremenima sakriveni od svih ostalih ljudi, nego da zlo koje ide prema vrhuncu ne će imati moći nad nama da nas opčini i zavede. Biti ćemo mu 'nevidljivi', ali opet će se liti krv kršćanskih mučenika.
Stoga možda ćemo se jedan dan i upoznati u nekoj 'areni sa zvijerima'.
Tada ćemo na potpuni način svjedočiti da smo braća po Ocu našemu.



P.S. Gornja pjesma i događaj vezan je uz Dixie - Konfederaciju američkih država koja je izgubila rat od Sjevera.
Rat nije bio radi ukidanje robovlasništva, nego su se južne države uzimajući ustavno pravo SAD odlučile odvojiti od SAD, budući je savezna vlada davala velike tarife i poreze na južnjačke proizvode, ili drugim riječima jug je najvećma punio saveznu državnu blagajnu, a o potrošnji nije odlučivao u toj mjeri (Sjever nije mogao konkurirati tada VB u industrijskoj proizvodnji, te se je na taj način podigla industrija Sjevera).
Većina ljudi danas ne zna kako je SAD nastala kao federacija suverenih država (bivše kolonije VB), de facto zamišljena je i opisana je u ustavu kao konfederacija, predsjednik Lincoln iza kojeg je stajao industrijalistički sjever htio je prekinuti to stanje na uštrb poljoprivrednog juga i tako je izvršio napad na Jug kad je ovaj proglasio ustavom jamčeno pravo na secesiju (slično kao što je bilo u komunističkoj federativnoj Jugoslaviji).
Robovlasnika na Jugu bilo je 5-6%, od toga vodeći južnjački general Lee 10 godina prije početka rata oslobodio je sve svoje robove čim ih je naslijedio od svojeg oca, neke je školovao. Sjevernjački pak najpoznatiji general Grant imao je svoje robove još jedno vrijeme nakon završetka rata, a sam sjevernjački predsjednik Lincoln pisao je kako crnci i bijelci ne mogu živjeti zajedno (što pomalo ova recentna zbivanja u SAD i dokazuju), pisao je da bi bez imalo razmišljanja dozvolio ropstvo ako bi to značilo da će Jug ostati sa Sjeverom, te je planirao vratiti crne robove u Afriku nakon rata.
Rat se je praktično cijelo vrijeme vodio na području Juga, južnjaci su stoga s pravom sjevernjake-yankee-je vidjeli kao okupatore i palikuće koji su došli na njihovu zemlju.
Sjever je bio bogatiji, imao je brojniju vojsku, zatim su se mnogi europski revolucionari iz 1848. kao i komunisti (Marx je podržavao sjever u svom 'znanstvenom pristupu' jer sjever je za njega značio industrijsku proizvodnju koja je naprednija od poljoiprivredne i prije će dovesti do nastanke proleterijata i onda njegove komunističke revolucije) priključili snagama Sjevera, kao i mnogi imigranti iz Europe koje je Sjever odmah odvodio u rat (čak je i carska Rusija pomogla Sjeveru sa svojom ratnom mornaricom, pretpostavljam zbog osvete VB koja je ratovala protiv nje i s Turcima u krimskom ratu).
Južnjaci su se hrabro borili, ali su izgubili rat.
Međutim za mnoge rat nije prestao, jer su sjevernjaci pljačkali i vršili nasilje na Jugu.
Tako da je gerila-pobuna na Jugu dugo potrajala (moglo bi se reći da je dobar broj 'kaubojskih' filmova inspiran tim pobunjenicima - koji se jasno ne će više snimati, a stari se ne će smjeti prikazivati barem ne na većini globalističkih medija - mislim da će ta zabrana uskoro biti i na HRT).
Ipak, koncem 19.st. SAD je odlučio učiniti nacionalno pomirenje u sklopu čega je gerila prestala, podigli su se spomenici poginulim južnjačkim vojnicima i časnicima, južnjačka zastava postala je legalna.
Vidimo pak sada da se to stanje pomirenja želi poništiti koristeći mržnju mnogih crnaca prema bijelcima, a nadasve degeneračnu bijelu omladinu koja luđački želi uništiti sve tragove svojih predaka i lizati crnu nogu.
Jug je stoga prvi na meti zato što su južnjaci puno više zadržali duh svojih europskih predaka i kulturu, što upravo možemo odslušati u sad već zabranjenim ili pred zabranom pjesmama koje su ustvari škotsko-irske folk pjesme (industrijski Sjever tu tradiciju nema).
Također, u pravilu je Jug tradicionalno religiozniji od Sjevera, sklon poštivanju tradicije i predaka.
Tradicija postoji dok postoji ruralno-agrarni život.


Ovakvi koncerti su 'passe' u SAD gdje sad bijelci moraju klečati pred crnicima (preciznije rečeno pred onima koji manipuliraju sa crncima).


Evo dokaza kako su i bijela djeca zaražerna sa zlom bijelog supremacionizma, umjesto da se priključe antifama i BLM u širenju anarhije, nasilja i terora na ulicama SAD (a što bi se i dogodilo da ih pošalju na koledže i univerzitete koje gotove sve drže marksistički globalisti - sjevernjaci :) ).



Na koncu još jedna legenda američke pop-folk glazbe Johnny Cash.
Ništa od toga, očito youtube ima 'AI' koji ne da poveznice na politički nepoćudne pjesme, tako da sam morao 'naokolo' doći do poveznice na gornju pjesmu Lynyrd Skynyrd.
Zato sad samo:

I objašnjenje zašto sam povezao tekst poziva na bratstvo među kršćanima (bez obzira na etnicitet i rasu) sa trendom uništavanja spomenika Jugu u SAD.
Zato što se evidentno radi o istom trendu koji želi maknuti i bilo kakve tragove kršćanstva pod vidom borbe protiv bijele supremacije (tako se ruše spomenici i rimokatoličkim svecima zato što su bili bijelci, prijeti se uništenjem slika i ikona na kojima je Gospod Hristos prikazan kao bijelac).
Kršćanstvo je većma bilo i jest povezano s narodima koji se danas definiraju kao bijeli narodi (iako ne bi baš mogli reći da su 'skandinavsko-germanski' bijeli).
Zato je to po mojem sudu razlog da se izmišlja bijela supremacija i čini svakog onog tko nema dovoljno melanina u svojoj koži automatski osobom manje vrijednosti.
Stoga rasizam stvarno postoji, ali on je antibjelački.
Ipak, pravi motiv je antikršćanstvo, a onda nije ni teško otkriti zašto prijemjerice multinacionalne svjetske tvrtke podržavaju i pomažu antife i i crne rasiste.
Treba samo znati tko su im vlasnici (istu su i vlasnici Hollywooda, isti su financirali antikršćansku oktobarsku revoluciju i ubili posljednjeg ruskog cara Nikolaja kojeg je RPC proglasila mučenikom i njegovu familiju).
Crni pak kršćani trebali bi se svi distancirati od antibjelačke histerije (ne mogu zamisliti nekog crnog kršćanina koji traži da se makne spomenik poginulim južnjačkim vojnicima i da se uništi europska tradicija na Jugu, a vidimo da se ne radi samo o Jugu ili o SAD, ista antibjelačka histerija se događa i u zapadnoj Europi koja je spremna prebrisati svoju povijest i tradiciju da bi tobož tako zadovoljila crne rasiste), i znati da Gospod Hristos ih jednako ljubi bez obzira što nema istu boju kože kao i oni. 

Ipak ću dodati još jedan komentar na ovaj govor predsjednika SAD Trumpa.
Trump nije riješenje, on je dio istog problema.
Jer on nije u 4 godine svog vladanja ništa učinio da bi spriječio 'lijeve fašiste'.
Niti jednog iz 'duboke države' nije uhitio niti poslao na sud pod optužbom veleizdaje.
On je tu da daje lažnu nadu onima koji vjeruju u demokraciju i koji ne žele svojim tijelima braniti spomenike, oni misle da je velika stvar ako daju glas Trumpu na slijedećim izborima, a on će i dalje twitati i verbalno osuđivati 'lijeve fašiste' dok će oni potpuno zavladati ulicama gradova, kao što već vladaju institucijama SAD, pogotovo u medijima i u školstvu. 
Kako to Trump misli pobijediti 'lijeve fašiste' koje samo verbalno napada, ali koji su pravi upravljači multinacionacionalnih tvrtki i bankari (a Trump je cionist)?
I dakako, kako Trump može riješiti problem kad je njegova 'precizna dijagnoza' potpuno kriva.
Jer fašizam je bio reakcija na komunističku revoluciju koja je zamalo svugdje pobijedila nakon prvog velerata, a ne samo u Rusiji.
Kad su to fašisti propagirali homoseksualizam, spolni nemoral, pornografiju, rastrojstvo tradicionalne obitelji, vjere, kulture predaka, kad su oni divljali i palili po ulicama kao sada antife i BLM, a nekad njihove preteče otvoreni komunisti?
Stoga trebamo znati da je Trump lažni borac protiv globalista i komunista, kad bi se pojavili ponovno fašisti ili nacionalni socijalisti spremni obračunati se s komunistima na ulicama (kao što su to činili 20-tih godina prošlog stoljeća), Trump ih ne bi uzeo u zaštitu, kao što nije u uzeo zaštitu antiglobalističke i antikomunističke prosvjednike u Charlostvillu pred nekoliko godina koji su ustali zaštiti spomenike od iste rulje koja ih danas uništava.
Definirati i usporediti tipične komunističke revolucionare i palikuće s fašistima, znak je intelektualnog kukavičluka (lako je tući mrtvog konja fašizma) ili svjesne obmane masa koji vjeruju u njega kao u spasitelja.
“Nemojte biti u zabludi, cilj ove ljevičarske kulturne revolucije je svrgnuti Američku revoluciju”, poručio je Trump.

I to je srž problema SAD. Država koja počiva na revoluciji, uvijek teži novoj revoluciji.
Ako je dobro srušiti vlast engleskog kralja, zašto nije dobro srušiti vlast ili otkazati poslušnost predsjedniku revolucionarne države koja se zove SAD?
Tom rečenicom koja nije nikakvo iznenađenje, Trump je sam sebe delegitmirao kao borca protiv komunističko-globalističke revolucije koja ima veću moć u državi od njega (izgleda da je njegova moć ograničena na socijalne mreže - twitter dok ga tamo ne baniraju - koje li sramote za državu). 
Trump i SAD su na jelovniku revolucije, tko s revolucijom tikve sadi mora računati da će biti na jelovniku prije ili kasnije.
Babilonska revolucionarna bludnica pada možda već ove godine.
Ali ne budimo u zabludi da će se revolucija zaustaviti s one strane oceana.

Evo još jednog primjera da se ovdje radi o antibjelačkoj histeriji.
U SAD postoji grad koji se zove St.Louis, štoviše dolina Missipija bila je domovina mnogih francuskih imigranata koji su se rasprostirali gotovo sve do kanadskog Quebeca. I New Orleans je bio takav grad.
Međutim, banda BLM i antife žele da se u gradu St.Louisu makne spomenik francuskom kralju i svecu RKC po kojem je grad dobio ime - sv.Ljudevitu kako bismo rekli na hrvatskom jeziku.
Taj kralj je živio stoljećima prije nego što su kupljeni crni robovi došli u Ameriku, ali njegov spomenik mora biti maknut, a oni koji se tome protive su nacisti i rasisti. Ako se makne spomenik, nema razloga zašto se ne bi promijenilo i ime grada, kao i izbrisala povijest grada i cijele doline tako da se više nikad ne zna tko je taj grad osnovao i napravio onakvim kakvim ga vidimo (pitanje je samo vremena kad će se to događati i na teritoriju na kojoj je kraljevao Ljudevit, u Francuskoj). 
Ili ako si uzmemo malo mašte, to je kao da se crnci nasele u Tomislavgradu i traže da se u ime borbe protiv rasizma i zaštite jadnih crnaca promijeni ime grada i maknu svi spomenici na kojima se nalazi kralj Tomislav koji je bio zločinac i rasist zato što je bio bijelac i imao je bijelu privilegiju.
Ne treba imati ikakve sumnje da to nije nemogući scenarij, te da bi se zajedno tada sa crnim BLM našli hrvatski antife, profesori i studenti sa naših sveučilišta, hrvatski političari i novinari, a sve uz podršku HRT i ostalih 'hrvatskih' medija, kao da bi im logističku podršku dao Vatikan i HBK (da ne bi ispalo kako nekritički napadam RKC, podsjetit ću da sam već pisao na bloigu kako je episkop GPC u SAD uključio se u prosvjede BLM, doduše nije viđen ovdje u St.Louisu).



Koliko mi je poznato, ovo je prvi službeni stav jedne mjesne PC (Ukrajine) koji osuđuje BLM, antife i njihovo nasilje te traženje da crnci budu privilegirana rasa pred kojima će klečati bijelci.


Još jedna ilustracija antibjelačke histerije i rasizma (koju često provode bijelci, dakle radi se o autoimunološkoj bolesti koja je uzrokovana degenerativnom kulturom, školstvom, utjecajem masmedija):



Oni koji žele saznati stvarnu pozadinu rata za neovisnost Juga kao i problem robovlasništva svakako neka pogledaju slijedeći video.
Glavna misao je - robovlasništvo je bilo krivo, ali robovlasništvo nije bilo samo na Jugu i de facto nije bilo niti na Sjeveru politike da se ukine, nego je Sjever licemjerno iskoristio to pitanje kad je već sukob (izazvan protuustavnom politikom Sjevera da spriječi Jug u odvajanju) postojao ne radi davanja slobode robovima, nego da gospodarski uništi Jug, a u ratu dok su muškarci Juga na bojišnicama, izazove unutarnje pobune. Sjevernjačka parola 'nema robova' de facto je značila 'nema crnaca u sjevernim državama', i kako napisah sjevernjački predsjednik Lincoln 'osloboditelj robova' planirao ih je osloboditi američkog kontinenta i poslati natrag u Afriku.
Inače na YT stranici ovog videa ima pregršt predavanja o istom i sličnom, tko želi saznati povijesne činjenice mimo onih koje daju masmediji, neka ih pogleda.



Kako napisah, ustav SAD daje pravo državama na secesiju (inače te države ne bi niti ušle u SAD kad bi ustav bio drugačiji), federalna vlada ima vlast samo u mjeri u kojoj joj države dozvole, one mogu je uvijek dati i povući.
To je ustavni argument po kojem se je Jug odvojio, i po kojem bi se pojedine države Juga mogle opet odvojiti ako žele.
Isti argument može se i danas iskoristiti kako govori poznati monah Natanijel (dakle Google više ne da mogućnost blogerima da daju poveznice na politički nekorektne stranice, zato otkucajte 'http://www.realjewnews.com/?p=1449' ).
Stvarno, ako netko želi živjeti sa sodomitima, bijelcima koji poslušno kleče pred crncima, pedofilima, feministicima ... neka se slobodno preseli u državu u kojoj je takva legislativa i poželjno stanje.
Ako netko želi živjeti u normalnom društvu u kojem je sve to zabranjeno, neka se slobodno preseli u normalne države.
Sumnjam da tako nešto može mirno zaživjeti, jer zlo ne želi nikakve granice, zlo se ne zaustavlja dok sva Zemlja ne postane spremna za Antihrista.

Ovo je po svemu sudeci glavni razlog napada Sjevera na Jug, stvaranje centralizirane drzave pogodne za nastanak globalnog kapitalizma multinacionalnih kompanija kao i moderne svjetske imperije koja ce siriti svijetom ideju revolucije. 
Do sloma Juga u ratu nije bilo moguce da federalna vlada stvara novac i basnoslovan dug, niti da ubire poreze, ali niti da postoji institucija 9 pravnika koja se zove Vrhovni sud koji je protivno volji drzava legalizirao abortus i sodomisticke brakove. To je bilo nemoguce, nezamislivo i protuustavno do Lincolna (ista perverzija je i kod nas, pravnici povezani s tko zna kojim interesima i nalaze se u Ustavnom sudu mogu, a to bi i ucinili, kad bi prosao referendum o zabrani abortusa, presuditi da je isti nevazeci, jer zene imaju neotudjivo pravo ubiti svoje dijete).
Da je SAD ostala federacija kakva je osnovana i bila sve do poraza Juga, onda bi primjerice drzava Kalifornija BLM , antife i sodomite deklarirala kao uzor gradjane, a bijelce prisilila da svaki put kleknu kad neki nebijelac prodje pored njih, Texas bi pak mogao iste skupine proglasiti neprijateljima drzave i javnog morala te istjerati ih. Ne bi postojao neki Vrhovni sud ili predsjednik SAD koji bi onemogucio suverenost Texasa i ponistio tu odluku.


42 komentara:

  1. Emile, pretpostavljam da ti je jasno da ovo NIJE rasni rat i da doista nema nikakve veze s crncima? Valjda su mogući i rasni ratovi, ali ovo nije jedan od njih. To je sukob dviju strana američkog establišmenta, a obim stranama dominiraju bijelci. "Čistokrvni" bijelci, plavokosi, britanskog i sjeverno-europskog podrijetla vodeći su ideolozi ovog pokreta i njegov spiritus movens. I vidiš, zato mi se gadi bilo kakav rasizam. Gadi mi se, prezirem rasizam, ali iz drugih razloga od onih zbog kojih se gadi tim tzv. liberalima. Ja odbacujem rasizam ne znog "mržnje", nego zbog neke obavezne "ljubavi" koju on implicira. Znači, ako bih bio rasist, morao bih podržavati "svoju" rasu u cjelini. A koje su vrijednosti danas prevladavajuće u toj navodno "mojoj" rasi? Bezbožništvo, materijalizam, ruganje iz svake tradicije, trka za profitom, kult sirove moći (desnica), kult svega aberantnog i odvratnog (ljevica), smeće od "kulture", pederska prava. Danas, kao "bijelac", moraš podržavati sve ove gadosti, s tim da se jedino moraš opredijeliti, jesi li za "desnu" ili "lijevu" varijantu bjelaštva. Što si veći podržavatelj seksualne perverzije i homo-agende, to si ugledniji u svijetu te divne bijele civilizacije (čak i tzv. desničari, jedan dio njih, u zadnje vrijeme promoviraju homo-agendu). Ako imaš drukčije stavove o životu, ako se ne želiš uklopiti u jedan od ta dva tora (ljevica-desnica), postaješ izopćenik u tom bijelom svijetu. Čemu onda uzdizati tu neku bijelu rasu, "brinuti" se za njezin opstanak? Za opstanak podržavatelja pederluka i pobačaja?? Zašto ne prihvatiti da ima dobrih (u metafizičkom smislu, molim, ne u onom sentimentalno-moralizatorskom smislu u kojem se danas rabi izraz "dobri ljudi") ljudi svih rasa i da je jedino važno tko štuje Boga stvoritelja i Isusa Krista, a ne koliko tko melanina na koži ima? Naravno, za one loše se treba moliti. Ali, podržavati nekakvu bijelu rasu i bijelu civilizaciju, nije li to danas jedno te isto kao i podržavati globohomo?

    Ne, ovo nikakve veze nema s rasama, to je sukob dviju frakcija bjelačkih elita u Americi, kao nekog njihovog HDZ i SDP-a.

    Mario

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zar drzis Mario oci zatvorene na ponizenja i nasilje koje trpe bijelci u SAD zbog svoje boje koze? Nisam jos naisao na niti jedan video u kojem su bijelci terorizirali nekog crnca, ali drugih imas toliko da je muka. I ti si k tome zakljucio da to organizira neka bijela plavokosa i plavooka elita? Jel znas koliko je veci kriminal crnaca nad bijelcima nego obrnuto. Prakticno ne postoji bijelacko silovanje crnkinja, a sto mislis da ne postoji obrnuto? Jel ti poznato da i zuti azijati isto trpe od nasilja crnaca? E.M.Jones napisao je knjigu "Pokolj gradova" u kojoj opisuje kako su ciljano dovedeni crnci s juga u katolicke etnicke cetvrti kako bi ih se raselilo. Kako to ako po tebi ne postoji crni rasizam i nasilje? Pogledaj sto rade crnci u Engleskoj, unistavaju spomenike engleske kulture i povijesti, a ti ces i dalje tvrditi da ne postoji crni rasizam. M.Lefebvre koji je bio misionar u Africi rekao je da je ludost naseljavati crnce u Francusku jer je iskustveno znao koliko su crnci agresivniji od francuskih domorodaca. TO ne bi bio problem dok su Franci bili ratnici, ali oni ne bi sigurno dozvolili da u njihovu domovinu dolaze crni stranci k tome jos muhamedanci. I tako dok crnci rade od nastradalog kriminalca heroja i mucenika, bijelci zatvaraju oci nad crnim rasizmom i nasiljem, psiholoski spremni pasti na koljena i optuziti sebe da imaku bijelu privilegiju. A u stvarnosti postoji crna privilegija pri zaposljavanju i upisu na fakultete, kao i na muzenju drzavne socijalne krave.

      Izbriši
    2. Sto je to nego crni rasizam kad crnci iz BLM traze da bijelci pred njima klece, placaju im reparacije zbog ropstva i stalno ih drzati na optuzenickoj klupi? U mom kraju postoji nausnica morcic, glava nekog crnca. Odkud sad to? Pa Mediteran su nekad haracili muhamedanci iz Afrike medju kojima je bilo i crnih, a cesto su to radili radi bijelog roblja. Zasto niti jednom bijelom narodu Mediterana nije palo na pamet traziti reparaciju od Arapa i crnaca zbog bijelog roblja? Zato sto su navikli na rad, a ne paliti gradove izigravajuci zrtve koji na to imaju pravo i k tome jos traziti da im se vjecito daje reparacija, drugim rijecima da im vjecito stoje na raspolaganju bijeli robovi koji ce raditi i placati porez, a oni ce preko drzave biti njihovi robovlasnici. Znam da ima crnaca koji to ne zele i ne glume zrtve, ali oni se slabo cuju.

      Izbriši
    3. Crnci su totalno nebitni, oni su ovdje iskorišteni. Ne govorim ovdje o kriminalu crnaca u nekim gradovima USA, to je druga tema. Govorim o ovim najnovijim ideološkim nemirima, kojima je kao povod poslužilo ubojstvo Georgea Floyda. To je iskoristila ta američka ljevica kao povod za to da započne neku pobunu (koja - još? - nije prava revolucija), a njezin cilj je uspostavljanje totalne hegemonije u USA i istiskivanje Trumpa i njegovih prostalica iz javnog života. A ta ljevica već ionako ima dosta utjecaja, a sada hoće potpuno ovladati svime.

      Pa i sam si u prethodnim postovima rekao da su to "snage Revolucije" (s čim se slažem), a sada bi sve svodio na "rasu". Ne, ovo s rasom nema nikakve veze. Crnci su iskorišteni kao korisne budale od američke ljevice, većinom "bijele".

      Mario

      Izbriši
    4. Pa nisam niti ja rekao da je cilj nemira uspostava državnog crnog rasizma (ali njega već ionako ima ako postoji različit tretman američkih građana zbog boje kože budući su crnci privilegirani pri zapošljavanju, upisima na fakultete i slično).
      Cilj je rušenje poostojećeg poretka u SAD, a vjerojatno i države. Indikativno je što je brat stradalog crnca Floyda odmah po bratovoj smrti zatražio intervenciju UN jer on tobož nema povjerenja u policiju i pravosuđe SAD.
      U svakom slučaju više je nego vidljivo da su u svim državama zapada koje su stvorili bjelački narodi oni istisnuti na margine, svi ih mogu ponižavati i vrijeđati i to na rasnoj osnovi, a od njih se očekuje da kleknu, priznaju da imaju bijelu privilegiju i istresu novčanik u ime reparacija (dakle svim bjelicima se približava status teroriziranih bijelaca Južnoafričke republike).
      Koliko vidim iza toga se krije mržnja prema onima koji su prvi prihvatili kršćanstvo i raširili ga svijetom, a onda se tu više ne radi o crncima, nego o neprijateljima Hristovim koji pripremaju teren za carevanje Antihrista.

      Izbriši
    5. Ne vidim da su igdje bijelci u svojoj sveukupnosti istisnuti na margine. Svim tradicionalno "bijelim" državama vladaju bijelci. Imaš vladajuću klasu i njihove srednjoklasne klijente koji podržavaju ovaj sustav. Onda pak imaš bijelce niže klase koji su najviše na udaru tzv. antirasizma i nereda i kriminala multikulti i multirasnog društva, a rezultat je da onda glasuju za nekakve Trumpove koji ih - naravno - neće zaštititi. Taj fenomen kvartovskog kriminala i popustljivosti prema njemu je nešto do čega dolazi zato što više klase bijelaca tako hoće (a oni i ne žive u tim kvartovima, pa baš ih briga). Isto tako ovih nereda ne bi bilo da nema te ideologije antirasizma, koju su izmislili bijelci. Dakle, pitanje je klasno među bijelcima, a ne rasno. Bijelci vladaju, a ne crnci. Samo što je riječ o jednoj vrsti bijelaca, koji preziru drugu vrstu bijelaca.

      Mario

      Izbriši
    6. Ima jedna zanimljiva scena 90-tih godina za vrijeme predsjednikovanja Clintona. U nekoj dvorani gdje se je održavao politički skup objavljeno je kako je po prvi put veći broj rođene djece koja nisu bijelci. Dvoranom se prolomio pljesak i uzbuđenje prisutnih što se nalaze na pragu tako radosnih događaja u neposrednoj budućnosti kad više u SAD ne će postojati bjelačka većina.
      Ne, nije to bio skup crnih pantera, to je bio skup imućnijih bijelaca čija djeca idu na znamenite univerzitete.
      Jesu li to bili idioti koji se raduju da ljudi njihove boje kože od većine postanu manjina?
      Ne, oni su znali već desetljećima da je to trend koji je neminovan, i da oni moraju pozdravljati nestajanje bijelaca kako bi pokazali novim gospodarima da su na njihovoj strani.
      Njihova djeca ili unuci su sad bijele antife koji se užasno boje crnaca i misle da će dobiti od njih milost ako napadaju siromašne bijelce koji nose zastavu SAD ili 'još gore' ako nose zastavu Juga i ne žele se klanjati pred crncima i ne žele da se ruše spomenici onima koji su stvorili SAD ili su izgubili život u ratu za konfederaciju.
      Tu si dakle u pravu, degeneričnost, mazohizam, mržnja na vlastitu boju kože, radovanje nestajanju bijele rase postoji kod bogatih bijelaca i njihove djece.
      Jer trgovačka ili administartivno-bankarska elita nije nikad imala bliskost s narodom i običnim svijetom, iako lažu pred medijima i u predizbornoj kampanji da suosjećaju s njima.
      U svakom narodu najzdraviji dio bio je onaj ruralno-agrarni koji živi od svog znoja i rada ruku, kojeg se u SAD posprdno naziva crvenovratima (jer su sirimašniji bijelci kojih sunce ispeče dok rade vani), i koji imaju veze s tradicijom i sa svojim precima. Jedino takvi se mogu suprostaviti antifama i BLM, bogati bijelci financirat će pak ove druge i opće poznato je da velike multinacionalne tvrtke financiraju BLM.

      Izbriši
  2. "Pogledaj sto rade crnci u Engleskoj, unistavaju spomenike engleske kulture i povijesti, a ti ces i dalje tvrditi da ne postoji crni rasizam."

    A što bi me trebalo biti briga što će netko srušiti spomenik...Winstonu Churchillu? Po meni se to zove poetic justice. Uostalom, nisam Englez, neka se oni brinu o tom. Mislim da me nisi razumio. Ne zanimaju me crnci, niti ih branim ni napadam. Ne zanima me tema crnog rasizma. Recimo da postoji. Ali u tome nije bit. Cijelu tu kulturu moraliziranja nad poviješću, traženja stalno novih žrtava itd., tko je to izmislio? Pa bijelci, bijeli studenti na sveučilištima, te raznorazni intelektualci, opsjednuti nekim ovozemaljskim mesijanizmom, u ime kojeg su htjeli stvoriti potpuno novi svijet, prezrevši kulturu vlastitih predaka. Onda su te njihove ideje preuzeli i politički vladajući krugovi (opet bijeli), tzv. establišment, kojemu takve ideje dobro dođu, jer oni i sami hoće uspostaviti dominaciju nad cijelim svijetom, a poglavito nad umovima i srcima svih ljudi svih rasa. Pa se onda moraju "ulagivati" ljudima raznih rasa, pa su izmislili taj neki antirasizam i sl. A crnci su se tu pridružili jer im odgovara. Ali bijelci, osobito bijelci srednje klase, su nosivi stup ove degenerije od protukršćanske (anti)-civilizacije. Ako se nešto događa, događa se to jedan značajan dio bijelaca hoće da se događa.

    Nisi mi odgovorio na pitanje, zašto bih trebao biti zabrinut za opstanak neke rase od koje značajan dio ispovijeda dogmatsko bezbožništvo i pederska prava (stvar neviđenu u povijesti)?

    Mario

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ukratko, trebao biš biti zabrinut prvenstveno zbog toga što si i ti bijelac, i ne smiš se umišljati da si zauvijek siguran u RH ili u EU da ne ćeš dijeliti sudbinu južnoafričkih bijelaca.
      Drugo što je važnije, bijeli narodi su kako gore napisah prihvatili kršćanstvo, u ogromnoj većini činili Crkvu od početka pa do sada. Imaš pravo kad kažeš da su bijeli narodi isto stvorili modernu civilizaciju i tehnologiju sa svim njihovim negativnostima.
      Bijele antife ili bolje rečeno bijeli nihilisti ne samo da kažu kao i ti - što me je briga za bijele narode, nego u nekom pataloškom suicidalnom stanju žele nestanak rase kojoj sami pripadaju (u zdravom društvu takvi bi se odstranili kao tumor).
      Na blogu sam često pisao - čovječanstvo je zajahalo tigra tehnologije kojeg više ne može kontrolirati.
      Da, oni koji su osedlali tog tigra su bijeli zapadnoeuropljani i izgleda da njih, to jest njihove potomke, prve tigar proždire.

      Izbriši
    2. Emile, većina bijelaca danas su antife. A mislim da to i sam shvaćaš. I Trump je antifa, mada ih kao napada. Većina bijelaca danas ili su aktivni antife ili su pasivni antife (pasivno prihvaćaju dominaciju antifa-diskursa i antifa-režima). Po čem se vidi da je i Trump antifa? Po tome što je u tom svom već famoznom govoru na Dan neovisnosti nasilne prosvjednike nazvao "ekstremno-lijevim fašistima". Dakle, prihvatio je jezik neprijatelja (ako su mu to uopće neprijatelji). "Fašizan" kao nešto najgore, to je baš retorika tih koje Trump kaoti napada.

      Mario

      Izbriši
    3. Mario, upravo to što si napisao za Trumpa.
      Pred mjesec dana je 'tvitao' da će proglasiti antife terorističkom organizacijom i očekivano nije to učinio. Ovi već godinama prijete ili uništavaju spomenike, a on nije ništa učinio da ih spriječi.
      Ako pak nema moći, onda neka to javno objavi pa da prestane ta lakrdija i predstava. Nažalost mnogi mu i dalje vjeruju kao nekom spasitelju od globalista, pa onda još dodaju da je s njim zajedno Putin te da će oni slomiti antife i globaliste.
      A obojica su cionisti, i ovdje su da samo glume onog dobrog policajca, a antife su zločesti policajci.
      Po mojem sudu ovaj strmoglavi pad svih društava može se samo spriječiti Božjom intervencijom i 'pomazanjem' nekog kršćanskog cara koji će povesti borbu protiv globalista svih boja.

      Izbriši
    4. That emperor will be Christ Himself!

      Izbriši
  3. Evo što se događa s bijelcima koji se obrane od crnih nasilnika (k tome ovdje se radi o bijeloj trudnoj ženi):
    https://gab.com/CuckooNews/posts/104466850434242289

    Ne znam kako se netko može nazvati kršćaninom i zatvarati oči nad tom istinom. Još je bizarnije ako taj ima istu boju kože kao žrtve nasilja te nalazi opravdanje za crne nasilnike jer su tobož oni jako patili zbog ropstva, a nitko od tih nasilnika nema 200 godina da bi se sjećao ropstva (a da ima preko 250 godina sjećao bi se da je najprije bio rob nekog crnog robovlasnika iz Afrike koji ga je u plemenskom ratu zarobio).
    Što bismo mi onda trebali raditi modernim Turcima ili potomcima arapskih i crnih lovaca na bijelo roblje?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Islamska carstva i manji emirati, Arapi i Berberi, odvodili su u roblje europske kršćane, pogane s istoka Euope (među njima i Slavene), još neislamizirane Turke i kavkaske narode, ali i afričke crnce. Po islamskom pravu može se nemuslimane odvoditi u ropstvo, a muslimane ne. Zapravo, porobljavanje afričkih (nemuslimanskih) crnaca provodili su Arapi i Berberi stoljećima prije Europljena, a arapska (poglavito omanska) trgovina robljem na Indijskom oceanu nastavila se duboko u 19. stoljeće. U muslimanskim carstvima je po prvi put nastao koncept Afrike kao nepresušnog rudnika ljudi. Od Arapa i Berbera su to preuzeli Europljani. Prvo Španjolci i Portugalci, zatim Englezi, Francuzi i Nizozemci. Pa je uslijedila transatlantska trgovina robljem. Koja se ponekad odvijala i u suradnji s arapskim i berberskim trgovcima robljem. Tj. muslimanski trgovci robljem bi robove prvo zaroili, a zatim bi ih prodali Portugalcima, Španjolcima, Nizozemcima, Englezima, komu god, koji su ih onda transportirali u Amerike, gdje bi ih preprodali. Koncept divlje i poganske Afrike koja je slobodno lovište na robove prvo su razvila muslimanska carstva. Europljani su to samo preuzeli, od 15. stoljeća, dok je u europskom srednjem vijeku ropstvo bilo razmjerno rijetko. I sami nazivi "bijelac" i "crnac" dolaze iz arapskog jezika, preuzeli su ih prvi Španjolci (negro), pa su se proširili potom po cijeloj Europi, dok antika i srednji vijek ne znaju za te nazive. Riječ "mulatto" dolazi od arapskog muwallad ("prirođeni"), a označava sina arapskog gospdara i crne robinje. Pri tom da naravno ostaje činjenica da su rasne razlike između Arapa-Berbera i afričkih crnaca manje nego između Europljana i afričkih crnaca.

      Vidio sam da braniš ropstvo, trgovinu robljem i robovlasništvo, što je zapravo u Europu uvezeno s islamskog istoka. Nekako mi je čudno da ti, koji inače nemaš što dobro reći o "muhamedancima", ovdje braniš stanovito "muhamedansko" nasljeđe u Europi.

      Mario

      Izbriši
    2. Nisam izmislio toplu vodu ako kažem da nigdje u sv.Pismu i u nauci kršćanskih otaca nije robovlasništvo ocijenjeno kao neko zlo samo po sebi.
      Naravno da je zlo biti lovac na robove kakvi su to bili arapski i crni muhamedanci, ali mislim da u tome nisu bili izuzetak niti crni poganski domoroci, niti domoroci u drugim dijelovima svijeta.
      Azteci i Maje su isto bili lovci na robove.
      Međutim, koliko mi je poznato nikad nisu niti Rimljani niti Grci prije kršćanstva išli u lov na robove, a još manje kad su se kristijanizirali (moglo je biti pojedinačnih izuzetaka, ali to nije bila državna politika).
      Robovi su dakle u starom rimsko-grčkom svijetu nastali nakon ratova koji se nisu vodili radi stjecanja robova, nego radi uobičajenih razloga zbog kojih se i danas vode ratovi.
      Izgubljena strana mogla je birati smrt ili zarobljeništvo.
      Druga mogućnost za postojanje odnosa gospodar-rob je nemogućnost nekog da vrati dug ili da se sam za sebe i za svoju obitelj brine. I Abraham je imao tako robove-sluge kojih je isto obrezao kad se je i on obrezao. Znači robovi-sluge su bili dragovoljni jer su vjerovali da je Abraham njihov dobar gospodar koji se brine o njima dok mu oni daju poslušnost. Bili su kao dio proširene familije kojoj su bili vjerni kao Abrahamu.

      Izbriši
    3. A ako podržavaš ropstvo koje je postojalo oko godine 1800. u Amerikama ili barem misliš da nije trebalo biti ukinuto (što nekako dođe na isto), podržavaš li i konkubinat između bijelih gospodara i crnih robinja, koji se naveliko prakticirao i od Engleza u Sjevernoj, i od Španjolaca i Portugalaca u Srednjoj i Južnoj Amnerici? Zar to po kršćanstvu nije grijeh požude, bludništvo ako je gospodar neoženjen, a preljub ako je oženjen? Po islamu to, vidiš, nije grijeh. Gospodar može spavati s robinjom slobodno, makar bio i oženjen (četiri punopravne slobodne žene maksimalno, konkubina-robinja neograničeno, pa odatle haremi).

      A argumentirati sve po Svetom Pismu, pomoću istrgnutih citata, ne uzimajući u obzir cjelinu kršćanske objave i duha, to je protestantski fundamentalizam. Onda bi po kršćanstvo bila dopuštena i poligamija. Npr. Jakov sa svoje četiri žene.

      Čudno mi je da neku povijesnu kontingenciju oko godine 1800. (ili između 1500. i otprilike 1850., vrijeme robovlasništva u kolonijama) smatraš nekim vrhunaravnim kršćanskim poretkom koji bi trebao vrijediti za sva vremena. To je ideologija 19-stoljetnog reakcionarizma. Neki su, (s pravom) zgroženi revolucijama počeli veličati poredak svih tih ancien regime-a i proglašavati da je to neki vječni Božji poredak, da su to prije 1800. sve bile neke maltene civitates Dei. Upali su u klopku da protiv jednog zla veličaju drugo. I ti se nadovezuješ na tu misaonu tradiciju, čini mi se, tradiciju tog rekacionarizma 19-stoljeća, a nije to nikakva kršćanska teologija.

      Mario

      Izbriši
    4. Zašto ne razumiješ što sam napisao?
      Nisam nikad i nigdje pa niti ovdje na blogu napisao da je robovlasništvo trebalo ostati u SAD (ali sam bjelodano branio istinu da prema Objavi sam odnos gospodar-rob nije zlo).
      Robove nije trebalo niti kupovati u Africi i seliti ih u Amerike.
      I ne smatram da je dobro mješenje rasa, stvaranje svijeta po masonskom planu (Kalergijev plan, čije ime nosi jedna nagrada EU, što jasno znači da elita želi stvaranje jedne smeđe rase u EU, ali i u cijelom svijetu).
      Kako pak živimo u babilonskom vremenu, onda nije čudno da se želi stvoriti jedan narod, jedna rasa, jedan jezik, i jedan vođa. Ime mu je Antihrist.

      Izbriši
    5. "A argumentirati sve po Svetom Pismu, pomoću istrgnutih citata, ne uzimajući u obzir cjelinu kršćanske objave i duha, to je protestantski fundamentalizam. Onda bi po kršćanstvo bila dopuštena i poligamija. Npr. Jakov sa svoje četiri žene."

      To je samo dokaz kako si prihvatio modernizam i sergijanizam, prilagođavanje Crkve sekularnoj državi i sekularnoj ideologiji.
      Jer nepobitni dokazi da robovlasništvo nije osuđeno, nego regulirano u Objavi ne nalaze se samo u SZ, nego i u poslanicama sv.Pavla.
      Pavao pak kaže kako žena treba biti poslušna svojem mužu, jesi li i u tom slučaju modernist koji bi najradije izbrisao neke Pavlove poslanice i tako se prilagodio duhu vremena-feminizma?
      I zašto podmećeš taj falši argument - u SZ su neki patrijarsi imali više žena, a u NZ toga više nema, prema tome ako je robovlasništvo bilo 'tolerirano' u SZ, sad više nije u NZ?
      To možeš jedino ako izbaciš politički nekorektne poslanice sv.Pavla.
      A odnos gospodar-rob uvijek će postojati, jer uvijek će biti ljudi koji ne će moći sami sebi osigurati svoju materijalnu egzistenciju, i ako bolje razmislimo vidjet ćemo i sebe kao robove vrlo lošeg gospodara, moderne sekularne i antikršćanske države.
      Kao što sam već pisao, uvijek ćemo imati nekog gospodara, na nama je jedino da izaberemo hoće li to biti Bog koji nas poziva da budemo poslušni robovi svojim zemaljskim gospodarima (ali je idiotizam to tumačiti da budemo poslušni npr. sotonistima), ili ćemo biti 'slobodni' i tako robovski služiti najgoreg gospodara - Zmiju.

      Izbriši
    6. Znači, tko nije za bludničanje s robinjama, taj je modernist i sergijanist?

      Aha, dobro.

      Pravoslavna teologija po prepodobnom preosveštenom Emilu Brusiču.

      Mario

      Izbriši
    7. Ti si očito idiot ili se takvim praviš jer ja nisam nigdje i nikad opravdavao bludničenje sa crnim robinjama, a još manje sam naznačio da onaj tko to ne odobrava da je modernist i sergijanist.
      Ubuduće takve bedaste postove brišem.

      Izbriši
    8. Mario:
      "Čudno mi je da neku povijesnu kontingenciju oko godine 1800. (ili između 1500. i otprilike 1850., vrijeme robovlasništva u kolonijama) smatraš nekim vrhunaravnim kršćanskim poretkom koji bi trebao vrijediti za sva vremena."

      Koliko motraš biti glup pa podmetati nekom tko je pravoslavan da podržava stanje zapadnih država (rimokatoličkih i protestantskoih) koje su nakon renesanse i prosvjetiteljstva krenuli u industrijalizaciju i širenje 'kulture smrti' diljem svijeta?
      Nama je uvijek ostao ideal kršćansko(pravoslavno) rimsko carstvo sa simfonijom između carstva i Crkve i koja se ogleda u grbu sa dvoglavim rimskim orlom.
      Otkrivanje Amerike iz koje se je rodila babilonska bludnica koincidira s nestankom tog carstva, a mi možemo samo reći - nije moglo drugačije ni završiti vaše odvajanje od Crkve.

      Izbriši
    9. Ne znam jesam li ja glup, ali ti si svakako shizofrenik. Branio si cijelo vrijeme te rimokatoličke i protestantske (dakle, po tvome heretičke) kolonijalne i robovlasničke države i njihove sisteme oko godine 1800., sada negiraš da to radiš.

      Mario

      Izbriši
    10. Prvo, jesi glup jer ne razumiješ napisano.
      Drugo, braniti europsko naslijeđe SAD ili bilo koje zapadne države ne znači nužno biti za RKC ili za one koji su nastali od nje - protestanti).
      Treće i najvažnije, ovo što vidimo diljem zapada je antibjelačka histerija koja se pretvara u antkršćansku.
      Hvala Bogu, PC Ukrajine (u sklopu Moskovske patrijaršije) je ovih dana o tome službeno progovorila i osudila.
      Po tvojem glupom razumijevanju ti biš to objasnio da onda PC podržava rimokatoličke i protestantske države (u izvjesnom smislu čak i da, jer i rimokatolici i protestanti imaju povijesne veze sa Crkvom i naslijeđem kršćanskog rimskog carstva).
      Ne, ovdje se radi o evidentnom antibjelačkom rasizmu po kojem niti sam Gospod Hristos nije onakav kakvim su ga prikazivali najranije ikone, nego mora izgledati kao neki mulat ili ga ne će biti.
      Bijeli rasizam postoji samo u holivudskim filmovima, nažalost mnogi američki crnci utvaraju se da su osobno i cjelina kao rasa žrtve velike nepravde od strane bijelaca i onda čine nasilje nad njima s auerolom vječite žrtve dok nekog bijelca prisiljavaju da kleči pred njima i plaća im reparacije bez kraja (ustvari hoće da im bijelci budu robovi, ali dok su se dobri gospodari brinuli za svoje robove, ovi žele samo uzimati od njih i živjeti parazitski dok se cijeli zapad ne pretvori u Rodeziju ili JAR).
      Žele prebrisati cjelokupnu povijest u orvelijanskom stilu tako da nestane povijesnih tragova bijelaca (kako napisah gore smetaju im i francuski srednjovjekovni kraljevi po kojima se nazivaju gradovi u SAD i kojih su osnovali francuski kolonizatori).
      I da se vratim na tvoju omiljenu temu robovlasništva.
      Sve afričke (i ime Afrika je rimski naziv za njihovu pokrajinu uz Sredozemlje na tom kontinentu do Egipta) države, ako se to uopće mogu nazvati države jer ispod Sahare niti pismo nije postojalo, bile su robovlasničke.
      Mislim da je Mauritanija tek pred nekoliko desetljeća ukinula ropstvo, a vjerojatno još i dalje neformalno postoji.
      Nitko nikad nije od tih 'žrtava' tražio da se prebriše povijest afričkih država (i to ne bi bio problem prebrisati jer pisma tamo nije bilo kao niti bilo kakvih spomenika civilizacije) koja je robovlasnička, ili da im sadašnje afričke države isplate reparaciju jer su ih crni robovlasnici prodali židovskim i bijelim trgovcima za put preko oceana.
      Nije dakle u pitanju ispravljanje povijesne nepravde, nego potčinjavanje bijele rase koja je ionako svugdje ugrožena i ima je sve manje (stoga ako se vodi nekakva politika zaštite manjina, onda bi se u globalnom svijetu trebala voditi zaštita bijelaca i njihove kulture koja je ugrožena).

      Izbriši
    11. Emile u odgovoru Mariu ti napisa----------I zašto podmećeš taj falši argument - u SZ su neki patrijarsi imali više žena, a u NZ toga više nema, prema tome ako je robovlasništvo bilo 'tolerirano' u SZ, sad više nije u NZ?
      To možeš jedino ako izbaciš politički nekorektne poslanice sv.Pavla.----------------------
      Haha, evo jedne (danas) politički korektne Pavlove poslanice vezane za temu. Naime Pavao povezuje stvarno fizičko ropstvo Starog zavjeta s duhovnim ropstvom Novog zavjeta. Svi su robovi oni koji se oslanjaju samo na Zakon.
      Ti Emile radiš zakon koji bi trebao glasiti: Ako si rob ostani rob, ako si slobodan ostani slobodan.
      Dakle, kako možeš u svoju teoriju, koju si pokupio od nekog američkog pravoslavca, uklopiti ove Pavlove retke
      Gal 4
      Dva Saveza: Hagara i Sara
      Recite mi vi, koji želite biti pod Zakonom, zar ne čujete Zakona? 22Ta pisano je da je Abraham imao dva sina, jednoga od ropkinje i jednoga od slobodne. 23Ali onaj od ropkinje rođen je po tijelu, a onaj od slobodne snagom obećanja. 24To je slika. Doista, te žene dva su Saveza: jedan s brda Sinaja, koji rađa za ropstvo – to je Hagara. 25Jer Hagara znači brdo Sinaj u Arabiji i odgovara sadašnjem Jeruzalemu jer robuje zajedno sa svojom djecom.

      Još bih rekao ono Isusovo obećanje apostolima (i po njima svima vjernima) da će ih Duh uvoditi u svu istinu.
      Po tebi Duh je uvodio u istinu samo do 787. g. Tad se odvijao 7. Ekumenski sabor, drugi u Niceji.

      Na kraju. Ponosiš li se ti svojim stavovima o pitanjima ropstva i slobode?
      Evo ponovo kako Jakov apostol misli o pitanju slobode i ropstva. On kaže u prvom poglavlju 9.redak: Neka se brat niskog položaja PONOSI svojim uzvišenjem, a bogataš svojim poniženjem.
      Dakle u bibliji i ropstvo i gospodstvo se trebaju, ako ne poništiti, onda bar približiti.
      Marinko

      Izbriši
  4. Za one koji misle da ne postoji antibjelačko nasilje, kao i za one koji ne žele vidjeti da je slijedeći korak otvoreni napad na kršćane:

    https://www.infowars.com/shock-videos-blm-harasses-christians-attending-church/

    OdgovoriIzbriši
  5. Dobar tekst, iako po početku ovog pisma slutim da se radi o pismu nekom pravoslavcu, vrlo moguće Srbinu, a to dvoje nisam ni ja, a ni većina komentatora(pretpostavljam). Čak sam se i pomalo iznenadio smirenim i dosta blagim tonom teksta, što je inače ovdje relativno neuobičajeno, osobito s obzirom na tekstove koji prozivaju Svetu Katoličku Crkvu i njen nauk.
    Uglavnom se slažem sa tekstom pisma i onim tekstovima u >P.S.-u<, jer se onaj kaos u SAD-u zbilja vrti oko antibjelačke i još više antikršćanske histerije, što ni ne čudi jer ogromnu većinu huligana iz pokreta Budala Ludih Manijaka kako ih ja zovem čine upravo lijevi liberali, ateisti, komunisti, feministice i zbilja pokvarena, divlja nihilistička mladež koja ne želi raditi, već im je >zabavnije< divljati i razbijati, ali se ne bih složio da su južnjaci bili na pravoj strani u Am. građanskom ratu, a sjevernjaci ne. Istraživao sam svojevremeno tu temu i došao sam do zaključka kako se taj rat nije vodio ni zbog ropstva ni zbog ekonomskih razlika u prvom redu, već zbog toga što Lincoln, kao predsjednik SAD-a nije dao bankarskoj dinastiji Rotschild da uspostavi jednu centralnu banku na teritoriji SAD-a kako bi ih mogla kontrolirati(Rotschildi SAD), pa su se Rotschildi dosjetili da podijele po ekonomskim i socijalnim razlikama Sjever i Jug SAD-a i da bukne građanski rat, a sve zbog dva razloga: 1. da Lincolnova vlada uzima pozajmice za rat od Rotschilda i tako da se zaduži sve dok ne dopusti osnivanje jedne Centr. banke za cijeli SAD, ili zbog 2., ako to ne uspije da nahuška Jug i južnjake na Uniju i na Lincolna kako bi ga se likvidiralo, bilo "samo" sa političke scene ili stvarnim atentatom na njega (kako je kasnije i bilo). Također je zanimljivo i primijetiti kako su Jug pomagale masonske zemlje pod Rotschildovom kontrolom VB i Francuska, dok je Sjever pomagala carska Rusija, tradicionalna i antimasonska, a i mason 33 stupnja A. Pike se borio kao brigadir general vojske Konfederacije protiv Sjevera, zajedno sa još nekim ostalim masonima, dok ja nisam čuo za ijedan primjer tako visokog časnika Unije da je bio mason. Evo jednog videa koji prilično dobro govori o ovoj temi, iako se ne slažem sa mnogim ostalim videozapisima ovog autora: https://www.youtube.com/watch?v=fsR4hRGD7RE
    Dodao bih još samo da nije ni cijela Unija bila industrijsko-građanska cjelina, npr. Kansas i Iowa to nikako nisu bile, a ni to što netko živi od poljoprivrede nije apsolutna garancija je li za NSP ili nije. Ja osobno vjerujem da većina vojnika Konfederacije pojma nije imala o stvarnim uzrocima rata, borili su se za svoj dio SAD-a i to je to.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Južnjaci su se borili za neovisnost, upravo onako kako su se borili 90 godina ranije za neovisnost kolonija od britanske krune. Kad si već spomenuo vanjski utjecaj, ne zaboravi da su, kako sam prije napisao, gotovo svi komunistički imigranti zajedno s Marksom bili na strani Sjevera. Ondašnja Francuska koja je bila saveznica Juga nije bila republika, nego je tada vladao Napoleon III, posljednji francuski monarh.
      I za tebe i ostale rimokatolike važna činjenica, Vatikan-papa bio je na strani Juga (e sad kako to antimasonski Vatikan na strani Juga - istraži).
      Ono što je najvažnije, Jug je sačuvao i do dan danas, iako se to nastroji iskorijeniti, europsko kulturno naslijeđe (što se ogleda osobito u folk pjesmama o čemu sam pisao), za razliku od trgovačko-industrijskog sjevera (većina trgovaca robljem su bili sa sjevera i iz Nove Engleske).
      Što se tiče prvog dijela teksta, njega si točno ocijenio.

      Izbriši
    2. Južnjaci su se borili za neovisnost Konfederacije od Unije, svakako, ali taj rat je imao puno dublje značenje od nekakve borbe Juga za samostalnost te i dublje značenje od onog koje se prezentira u službenoj povijesti i mainstreamu.
      To što je moguće bilo komunističkih ili liberalnih migranata na strani Sjevera, pa i dosta njih, ne mora odmah značiti da su vlada i vojska Sjevera i sami Sjever bili pod kontrolom masona i komunista. Meni se čini da veliki dio tih kom. imigranata nisu bili dobro upućeni od svojih nadređenih (komunista i masona) o pravoj pozadini rata, već su samovoljno otišli u rat za Uniju ili podržavali Sjever zbog nekih svojih pobuda i želja, kao npr. dokinuće ropstva ili industrijalizacija Juga kako bi se stvorio "Marxov" proletarijat. Inače, Marx i A. Lincoln se nisu upoznali nikad u životu, a osim stava da se ropstvo treba ukinuti nisu imali nikakve dodirne točke tako da otpada i mogućnost o nekakvoj njihovoj povezanosti ili Lincolnove odanosti NSP.
      Francuska za Napoleona III. nije bila republika, ali je bila financijski u rukama Rotschilda, a zastava tog Drugog carstva je ostala krvava revolucionarna trobojnica iz doba Fr. revolucije. Također, ideologija tog carstva je bio bonapartizam, tj. naslijeđe Napoleona I. koji je definitivno bio marioneta revolucionarnih iluminata, tako da to fr. Drugo carstvo nije bila baš neka tradicionalna država. Što se tiče, Vatikana i časnog pape Pija IX., nije istina da je podržavao Konfederaciju. Čuo sam da mu je predsjednik Juga pisao pismo u kojem ga moli za podršku, ali koliko znam do te podrške od strane pape nije došlo. Sa engl. wiki:"Pope Pius IX never supported the Confederacy, but he did call for peace and offered mediation. He stressed the necessity of emancipation. Confederate diplomat Ambrose Dudley Mann met with the pope in December 1863 and received a letter that he mistranslated as addressed to the "Honorable President of the Confederate States of America." This was simple courtesy, though it had no legal effect. The Confederacy used it in propaganda to claim papal support."
      Link: https://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Pius_IX_and_the_United_States
      S druge strane, zanimljivo je kako je A. Lincoln pisao papi Piju IX.:https://www.ncregister.com/blog/kschiffer/abraham-lincolns-letter-to-his-great-and-good-friend-pope-pius-ix
      I na kraju krajeva, promislite kako je A. Pike mogao ratovati za Konfederaciju ako je ona bila tako antimasonska i tradicionalna, protiv Novog Svjetskog Poretka kako ju predstavljate.

      Izbriši
    3. Pogledaj predavanje o stvarnim uzrocima rata kojeg sam posljednjeg stavio. SAD ne bi postao babilonska bludnica da nije Lincoln anulirao ustav, porazio i popalio Jug. Ropstvo je bila samo krinka da se opravda ukidanje federalizma. Americke drzave su dotad bile suverene, federalna vlada nije imala niti pravo izravnog oporezovanja, stvaranja federalne banke i novca. SAD niposto ne bi mogla raditi ono sto je radila u svijetu poslije-sirila dekadenciju i sve bolesti modernog drustva, tj. bila babilonska bludnica.

      Izbriši
    4. Taj argument protiv konfederacije SAD - A.Pike je bio vodja masona i bio je general Juga, prema tome oni koju su protiv judeomasonerije moraju biti protiv Juga, je tanasan. Jer bilo je i sjevernih casnika koji su bili masoni. Takodjer Piku se pripisuje neko prorocansko pismo u kojem je prorokovao 3 svjetska rata. Buducnost zna samo Bog i onaj kome Bog objavi. Zar je to Bog objavio svojem neprijatelju? Nije sigurno, nego su to masoni izmislili kako bi naivci pomislili da je Bog s njima. Nadalje, buduci se je Jug borio da SAD ostane konfederacija, onda je "prorok" bio na krivoj strani, jer bez pobjede Sjevera ne bi SAD postao imperijalna velesila koja je svijetom sirila ideje revolucije i masonstva.

      Izbriši
    5. "Jer bilo je i sjevernih casnika koji su bili masoni." Je, ipak ih je bilo, čak i generala, ali na Jugu je to bila u svakom slučaju učestalija i poznatija pojava nego na Sjeveru. Pogledajte ovaj veoma zanimljiv link koji govori o masonima tijekom Am. građanskog rata i o njihovom međusobnom pomaganju za vrijeme istog:http://www.angelfire.com/me/reenact/masons.html
      Upada u oči da se najviše spominju masoni u vojsci Juga, i to prilično često kao visoki časnici i kirurzi(generali John B. Gordon, Lewis A. Armistead, već spomenuti Pike, uz puno ostalih nižih časnika i običnih vojnika Konfederacije), dok se sjeverni časnici masoni kojih je naravno bilo spominju manje. Razlog zbog čeg je bilo i masona u vojsci Sjevera, a čija se vlada pod Lincolnom borila protiv Rotschilda i masonskog Novog svj. poretka je najvjerojatnije taj da su se infiltrirali u vojsku Sjevera kako bi ju pokušali kontrolirati i biti agenti iznutra ili nakon rata, ako bi Sjever pobijedio(kako i je) da se pozovu na svoje služenje Uniji u zauzvrat za ustupke od Lincolna(stvaranje Centr. banke i još neke ustupke možda). Ionako je poznato da masoni vole vlast, novac i moć, uz svoju bezgraničnu vjernost svojim ložama, pa su se tako oduvijek htjeli infiltrirati u njima neprijateljske redove da ih lakše poraze iznutra. To nije bilo samo u Am. građanskom ratu, bilo je recimo i u Šp. građanskom ratu pokušaja masonsko-komunističke infiltracije u falangističke redove(ima o tome tekst u Francovoj knjizi "Masonerija"), a znamo i da su se komunisti(B. Dodd) i masoni također odavno htjeli infiltrirati u Sv. Katoličku Crkvu da je poraze "iznutra", iako je to zbilja nemoguće.
      S druge strane, na Jugu su osim brojnih masonskih loža koje su za njih logično podržavale Konfederaciju, postojala još dva tajna društva, Vitezovi zlatnog kruga i Ku Klux Klan, koji je pak osnovan nakon rata 1865. Vitezovima zlatnog kruga su pripadali Jesse James i John Wilkes Booth, ubojica A. Lincolna koji je bio povezan i sa tal. karbonarima, a o povezanosti vitezova zlatnog kruga sa masonima možete pročitati ovdje:
      https://freemasoninformation.com/2012/12/freemasonry-and-the-knights-of-the-golden-circle/
      Što se tiče KKK-a, o njima neću previše, dovoljno je znati da su im osnivači bili masoni i da su pomagali ateističko-masonsku vladu protiv katoličkih Kristerosa u Meksiku. Također, nije istina da je Sjever napao Jug, već su Južnjaci započeli rat bombardiranjem utvrde Fort Sumter u Južnoj Karolini, razbijajući tako jedinstvo SAD-a.
      O ostalom ću možda poslije još nešto napisati.

      Izbriši
    6. Ocito nisi pogledao vazno predavanje o razlozima rata kojeg sam stavio u tekstu. Nadalje, masoni nemaju jedinstvenu politiku, i te kako se razlikuju loze koje su izasle od VB i one od Pariza, Loze Velikog Orijenta. U svakom slucaju oni masoni koji su bili na strani Juga su debelo pogrijesili, buduci je babilonska bludnica i imperija koja siri svijetom zlo revolucije mogla nastati samo pobjedom Sjevera, to jest stvaranjem jake sredisnje vlasti naustrb suverenosti drzava. Apropos KKK on je nastao nakon rata kao reakcija na nasilje Sjevera nad Juznjacima. Recimo da imas slucaj kao danas gdje policija i politika podrzava BLM i nasilje nad bijelcima, dok se ovima ne dozvoljava niti stvaranje milicija za zastitu, i onda bijelci organiziraju tajnu organizaciju koja ce kaznjavati one koji cine nasilje nad njima. Gledaj kako danas naoruzana crna milicija slobodno vrsi usred bijela dana nasilje i direktnu prijetnju bijelcima. Bijelci su toliko pod antibjelackom propagandom da ni ne pomisljaju napraviti miliciju za svoju zastitu jer bi to onda licilo na KKK. Ocito je onda nesto presuceno o razlozima nastanka KKK, jer se svako odupiranje antibjelackom nasilju osudjuje kao klansko ponasanje.

      Izbriši
    7. Sjever nije htio priznati ustavno pravo juznim drzavama da su suverene i to je razlog rata. Vojska koja je bila u toj utvrdi bila je kao JNA u RH koja je deklarirala svoju suverenost. Ako dakle neki Hrvati podrzavaju Sjever u tom ratu, onda je licemjerno sto su trazili i borili se za suverenost RH. Ustvari tada su se i u Europi dogadjali slicni procesi unitarizacije i stvaranje imperijalnih drzava. Najprije je u francuskoj revoluciji izvrsena unitarizacija i unistenje malih naroda, nakon toga se je dogodilo slicno u procesu stvaranja njemacke i talijanske drzave. Kome to odgovara stvaranje sve vecih i vecih centraliziranih drzava ako ne onima koji u svom cilju imaju stvaranje jedne globalne drzave? Zato kazem da su masoni pogrijesili koji su bili na strani Juga, jer Lincolnova SAD je postala centralizirana velesila za sirenje revolucije i duha modernizma diljem svijeta.

      Izbriši
    8. "Vojska koja je bila u toj utvrdi bila je kao JNA u RH koja je deklarirala svoju suverenost." Znao sam da ćete to napisati kao argument. Ali, ako se malo bolje istraži i vidi, to nije nikakav argument iz više razloga. Kao prvo, Amerikanci i SAD nisu povijesni narod niti nacionalna država poput nas Hrvata, Srba, Albanaca itd., i to još nisu ni na europskom kontinentu. Cijeli SAD je umjetno stvorena država, poput SSSR-a, Jugoslavije, Australije, Velike Britanije(UK), naddržave EU-a, tj. stvoren je globalistički od strane masona i podržavatelja NSP Američkom revolucijom, kao što su masonske i globalističke i ostale države koje sam prethodno sad bio pobrojao. Dakle, SAD čak i podijeljen na sjeverni i južni dio ostaje globalistička tvorevina, s tim što su masoni htjeli razbijajući građanskim ratom SAD na dva dijela lakše ga kontrolirati i stvoriti dvije centralne banke, jednu na Jugu, drugu na sjeveru.

      Izbriši
    9. Znao si, a ipak nisi smislio bolji odgovor. Zar onda ima pravo Njemacka okupirati Austriju jer ova Austrijanci nisu povijesni narod? Ili sad vrlo konkretno i za nas, ima li pravo RH proglasiti svoju suverenost te izaci iz EU? Vidimo da je to ucinila VB, a eurobirokrati su trebali samo tebe pitati za argument - nema pravo jer ne postoji britanski narod. Ipak dogodio se je brexit, a croexit se ne moze dogoditi jer mi kao 'slavni povjesni narod' imamo manje svijesti i suverenosti nego toboz nepostojeci britanski narod, a k tome oni koji se deklariraju da su nacionalno svjesni i da su suverenisti podrzavaju agresiju Sjevera na po tadasnjem ustavu suverene drzave Juga koje su imale pravo na secesiju. Koliko bi se nas diglo u rat za obranu suverenosti RH od EU? Nimalo, toliko smo suvereni i imamo nacionalne svijesti. Nama je svijest Juga i volja za obranom nedostizna.

      Izbriši
    10. "Zar onda ima pravo Njemacka okupirati Austriju jer ova Austrijanci nisu povijesni narod?" Naravno da Njemačka ima pravo zauzeti Austriju ako bi se Austrijanci prestali osjećati (i) Nijemcima i željeli prekinuti odnose sa Njemačkom, ili ukoliko bi na čelo Austrije došao neki vođa koji bi gušio njemačko osjećanje među austr. Nijemcima a proturao nekakvo nenjemačko "austrijanstvo", osobito ako ga uz to narod Austrije ne bi u tom podržavao. U ova dva slučaja je to (okupacija, zauzimanje Austrije) posve razumljivo, ali druga stvar bi bila kad bi Austrijom vladao neki vladar koji zna da je Nijemac i promiče njem. nacionalizam te želi dobre odnose sa Njemačkom(kako je to bilo npr. u AU, Austrijanci su se smatrali Nijemcima i pazili na odnose sa svojom braćom preko sjeverne granice), u tom slučaju zauzimanje A od strane DE bi bilo potpuno glupo, štetno i nepotrebno, jer bi tada postojale dvije njemačke države(što je potpuno prirodno), koje nemaju problem jedna s drugom i ne moraju se nužno ujediniti.
      Odnosu DE i A se može npr. usporediti odnos Hrvatske i Herceg-Bosne, tj. BiH, dok je postojalo kat. Bosansko kraljevstvo oslonjeno na Hrvatsku i dok su se njegovi stanovnici istinito i s pravom Hrvatima smatrali nije bilo potrebno ujedinjenje sa Hrv. kraljevstvom, bile su dvije hrv. države i to je bilo u redu. No, nakon Turaka i svih vjekova dosad, pojavili su se neki "Bošnjaci" u Herceg-Bosni koji kažu da nisu Hrvati i Srbi, da u BiH nema ni Hrvata ni Srba i tu je problem, nama je otkinut dio povijesnog teritorija, a narod tamo je odnarođen i zove se po regiji Bosni(kao i neki Austrijanci koji neće biti Nijemci već neki >Austrijanci<, po nazivu za istočne pokrajine Franačkog carstva). Sad, da smo mi državotvorni, ako bi bilo prerizično tražiti BiH do Drine po pov. pravu(a i je prevelik rizik), onda barem možemo zaštiti onaj ostatak koji se još zove Hrvatima u Trećem entitetu ili nj. spajanjem sa RH. Međutim, dosta, previše offtopica.
      E sad, ako ćemo usporediti Am. građanski rat i ratove 90-tih kod nas, ono što bi najsličnije bilo onom što se dogodilo u SAD-u tokom građ. rata bi bilo kao da se Jugoslavija podijelila na dva dijela 90-tih, sjeverni dio(SLO, HR plus Vojvodina i hrv. dijelovi BiH), industrijsko jača, građanska cjelina sa ipak dosta poljoprivrednih krajeva, i južni dio(SRB, MK,CG i srp.-musl. dijelovi BiH) u kojoj ima više poljoprivrede, stočarstva i ratarstva, a građanski duh je manje razvijen. Također, i ako bi zamislili da se sjeverni dio Juge opirao NSP, dok je južni ostao pod utjecaje bankara i masona, to bi onda bila približno jako slična situacija kao u Am. gr. ratu.
      Nadam se da ste shvatili.

      Izbriši
    11. I još samo dvije stvari-potpuno ste zabacili činjenicu da su vitezovi zlatnog kruga bili najodgovorniji za guranje secesije Juga i Am.gr. rat, i da su antikatolički KKK osnovali južnjački časnici-masoni. Dakle, da sumiram Am. gr. rat su podstakli Rotschildi, masoni i vitezovi zlatnog kruga(povezani sa masonima), kako bi SAD i predsjednik Lincoln prihvatili Centr. banku, KKK je teroristička org. i antikatolička osnovana isto od časnika Juga-masona, i na kraju krajeva zaključak donesite sami.

      Izbriši
    12. Alo Gresni carinice, zaboravljas da je ovo pravoslavni blog pa da optuzbe kako je nesto protupapisticko nemaju tezinu. Kao sto neki u RH nemaju povjerenje u SPC koja ima sjediste u drzavi s kojom se je ratovalo i koja nije odustala od velesrpskog plana, tako ni pravoslavni diljem svijeta nemaju povjerenje u one kojima je glavni hereticni i shizmaticni rimski patrijarh koji je sebe proglasio nezabludivim zamjenikom Hrista kojem se svi trebaju podvrgnuti ako se zele spasiti. Posve je razumljivo da su onda i protestanti, i na Sjeveru i na Jugu SAD bili nepovjerljivi prema papistima. To im se ne moze ubrojiti u grijeh. Druga je pak stvar ako se cini neopravdano nasilje prema papistima iz mrznje prema njima. To je bez daljnjega grijeh i zasluzuje kaznu i osudu.

      Izbriši
    13. Drugo, kako je ovo vrijeme padanja maski, nisam vise niti siguran i izrazavam sumnju u modernu naraciju o KKK. Dakle ucili su nas da je KKK nasumicno proganjao i ubijao crnce nakon rata. Pred nekoliko dana pripadnici BLM ubili su bijelu zenu majku zato sto im je rekla da je svaki zivot vazan. Policija ne cini nista da zastiti bijelce od nasilja crnaca, cak im oduzima legalno oruzje s kojima su zastitili sebe i svoj posjed (bracni par u St.Louisu). Ne vidim razloga da nije tako moglo biti na Jugu pred 150 g. kad se Sjevernjaci bili zeljni osvete nad Juznjacima i tolerirali nasilje nad njima. Uostalom o tome je snimljen znameniti i sada zabranjeni film Griffitha "Radjanje nacije". Dok su bili zivi svjedoci rata nitko nije bio skandaliziran s tim filmom. Poslije 50 g. gotovo svi su bili i film je zabranjen. A sad nakon 100 g od snimanja filma gledajuci recentne dogadjaje mozemo konacno shvatiti zasto je film bio zabranjen. Zato da vise bijelci ni ne pomisljaju da se organiziraju radi samozastite. Svim rasama je to dozvoljeno osim bijelcima. Zato je bio zabranjen taj film.

      Izbriši
    14. Kad kažem antikatolički KKK, onda se zna i podrazumijeva da nisu (KKK) stali "samo" na verbalnoj i pisanoj propagandi protiv katolika, Vatikana i papa 19.-sredine 20.st., već se zna i da su zastrašivali, čak i ubijali katoličke svećenike, širili mržnju prema kat. imigrantima, osobito Ircima, Talijanima i Poljacima te prema hispanosima iz Srednje i Južne Amerike i Antila, a i da su dali 10 000 000 dolara masonu i ateistu Callesu u meksičkom Cristero ratu za borbu protiv meksičkih katolika i domoljuba i Katoličke Crkve. Također, ne moram ni napominjati da nisu samo katolici bili na nišanu, bili su i crnci, Židovi pa čak i protestanti sa Sjevera, koji su se doseljavali na Jug SAD-a. Jedan od najpoznatijih slučajeva antikat. nasilja KKK-a je bilo ubojstvo kat. svećenika oca Coylea, kojeg je ubio lokalni protestantski "pastor" i član Klana Stephenson zato što se njegova kći preobratila na katolicizam (pravovjerje) i krštena od strane oca Coylea u 1920-ima, što svakako nije bio jedini primjer. Ne znam zbilja zašto branite to gnjusno smeće i odvratnu bagru iz KKK-a, koji su uostalom krivi i za ovo: https://en.wikipedia.org/wiki/16th_Street_Baptist_Church_bombing
      Eto ponosa klanovaca, eto južnjačkog "slavnog" prkosa. Evo vam još linkova:
      https://aleteia.org/2019/10/25/the-ku-klux-klan-vs-catholics-a-sad-chapter-in-american-history/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Ku_Klux_Klan_in_Maine
      I još jedan link koji po ne znam koji put opet govori o razlogu izbijanja Am. gr., a zapravo ekonomsko-Rotschidovog rata:http://www.xat.org/xat/usury.html
      Na kraju krajeva, mogu reći da mi je zbilja drago što su moja bijela braća sjevernjaci pod komandom A. Lincolna i velikim vojskovođama Grantom i Shermanom potukli i naučili južnjačke pametnjakoviće pameti, te sluge bankara i masona, za koje se borio "slavni" masonski (vojsko)vođa Pike i slomili kičmu bar za nakratko bankarima svojim greenback dolarom i porazom kontroliranog Juga. Južnjaci se mogu sada tješiti koliko hoće, ali njihovu vojsku i uz potporu Rotschilda, VB i FR su lijepo razbili sjevernjaci uz vanjsku potporu samo jedne države-carske tradicionalne Rusije, da bi se onda neki jadni južnjaci nakon rata organizirali u masonski KKK za osvetiti se Sjeveru, ali svi znamo da je taj Klan bio i ostao jad, bijeda i sramota. Vi budite na strani koju su Rotschild, Engleska i Francuska podržavali, a ja ću biti na strani koju je stara, tradicionalistička Rusija podržavala, a Vatikan ju nije osporavao. Točka.

      Izbriši
    15. Sva tvoja naracija nije tvoja, nego naracija antibjelacke SAD nakon WW2 koja sad ne nalazi potvrdu u stvarnosti. Vidimo i te kako dobro da multinacionalne kompanije kao i mediji podrzavaju BLM i rusenje spomenika Juznjacima, tako da sve sto si napisao mozes objesit macku o rep, vasa prica o agresiji Sjevera na Jug kao o nekom pravednom, antimasonskom i krscanskom ratu opovrgnula je stvarnost.

      Izbriši
    16. "Sva tvoja naracija nije tvoja, nego naracija antibjelacke SAD nakon WW2 koja sad ne nalazi potvrdu u stvarnosti. " Potpuno krivo, sva moja "naracija" dolazi iz logičkog i vlastitog promišljanja te iz izvora o Am.gr.ratu za koje smatram da su pouzdani i autentični, i ti izvori nemaju veze sa antibjelačkom histerijom BLM ili NSP, pogledajte uostalom i linkove gore pa ćete vidjeti da zbilja nemaju veze ni sa protubjelačkim rasizmom a ni Novim masonskim poretkom, pače mnogi su direktno usmjereni protiv NSP ili rasizma(yt kanal F*** the NWO1000, am.kat. portali aleteia.org i ncregister, portal o novcu i financijama xat.org, u biti svi osim onih masonskih gdje piše o učešću masona u ratu i osim deklarativno neutralne wiki, ali koja ipak pruža dosta dobrih informacija). Za razliku od mene, uvjeren sam s pravom da ste vi svo svoje političko mišljenje i stavove debelim dijelom >copy-pejstali< od alt-right politike. To se jako dobro vidi iz vaših stavova i razmišljanja o DSR, nacistima, fašizmu, ustašama, NDH, zap. saveznicima i komunistima, iz vašeg negiranja genocida nad Židovima i Ciganima u DSR, podržavanjem Sila osovine nasuprot Saveznicima, pravdanju NDH i ustaša, a također i po podržavanju Juga u Am.gr.ratu i po pravdanju KKK-a. Dakle, vaši stavovi su otprilike ovakvi, "aha, naši desničari su za NDH i ustaše, kažu da nije bilo pokolja u NDH, dakle to mora biti istina jer vole Hrvatsku pa sve znaju o našoj povijesti" ili "uuu, šta su ovi nacisti razbili njuške komunjarama i Židovima, pa oni su naši, je da nisu baš kršćanski orijentirani ali biju komuniste pa su sto posto dobri, a komunjare su majstori propagande". U ovom slučaju bi to ovako zvučilo: "Sjever je industrija i trgovina, dakle neki bezvezni modernisti i gradski mlakonje koji streme Marxovim komunjarama, dok su na Jugu slobodoljubivi plantažeri i poljoprivrednici koji žive organskim životom, nego šta nego da su protiv NWO, pa to kaže i am. desnica dakle to je sto posto tako". Eto, to je vaš pogrešan način rasuđivanja, da ako neki alt-right desničar kaže da su nacisti, Konfederacija ili ustaše OK, onda je to 100% tako, jer je povijest pokazala da su npr. ustaše i nacisti bili kontrolirana opozicija, a da su južnjaci bili obična peta kolona masona i pijuni Rotschilda. S druge strane, u DSR nema pravih strana, pa tako su kontrolirani bili i tzv. Saveznici, ali u Am. gr. ratu je postojala am. možemo ih nazvati suverenistička strana, a to su def. bili sjevernjaci, koji su bili za jedinstvo SAD-a i protiv toga da im Rotschild i bankari upravljaju državom, za slobodu svih građana SAD-a i od fizičkog i od dužničkog ropstva. Ovo što ja sad pišem također nikako nije mainstream, jer bi se liberali i komunjare sablaznili na moj stav da u DSR nema pravih strana, dok također gledište koje je ispravno da su AGR izazvali masoni, Rotschildi i vitezovi zlatnog kruga nema mjesta u modernim školama i dominantnim tumačenjima povijesti, u to se može uvjeriti svatko tko želi i tko nije slijep.
      Na kraju, moram reći i da ste jako, jako ignorantni, jer je činjenica da je KKK ubio kat. svećenika Coylea i širio mržnju prema kat. Ircima,Talijanima i Poljacima te da je pomagao meksičkog masona Callesa, baš kao i da su ga, KKK osnovali masoni, a također je i činjenica, i to neoboriva da su vitezovi zlatnog kruga bili poveani sa masonima i da stoje iza secesije Juga. Pametnom dosta.

      Izbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.