utorak, 20. rujna 2022.

Svršetak interneta - osveta ludita?

Ovo će biti po svoj prilici jedan od najkraćih tekstova (ipak sam tekst produljio).
Nema smisla prepričavati, pročitajte taj tekst ako znate engleski.
Kad bi to bila istina, da Internet nestaje jer ljudi gube zanimanje za njega, jer su shvatili kako im onemoguća pravi život dok gube vrijeme u virtualnom internetskom, mislim da bih se poveselio, iako sam imao i te kakve koristi od Interneta, jer sam otkrio preko "Međumrežja" vrlo važne podatke do kojih bih kudikamo teže, ako ne i nikako došao, da sam se informirao samo preko poznanika,  novina, TV, knjiga (kako pronaći pravu u moru knjiga, dok je internet ipak omogućio da nas barem uputi na prave knjige i tekstove ili da knjige skinemo digitalno).
Mislim da mi Međumrežje više ništa ne pomaže da bih saznao nešto bitno što nije sadržano u tekstovima i knjigama svetaca o Božjoj Objavi i tumačenju iste (važnijih knjiga od tih nema, čovjeku je sasvim dovoljno da ima Bibliju i Dobrotoljublje).
Stoga ako je ovaj tekst stvarno istinit, preporučam vam da, ako niste, dođete do pravog duhovnog štiva, drugo vam stvarno nije potrebno, a često je i štetno, barem u smislu da vrijeme gubite na nešto što vam nije korisno (dok nam je vrijeme dragocjeno jer je život kratak i ako ga ne provodimo pripremajući se za vječnost - onda smo ga potrošili uzalud).
Nadam se da ne će biti - Internet je umro, živio Metaverse ili još neka veća opsjena koju nam nudi digitalna tehnologija.
Stoga bi bolja hipotetska vijest bila - dogodila se je neobjašnjiva eksplozija u Zemljinoj atmosferi poput one Sibirske-Tunguške (koja nije bila udar meteorita nego ima električni uzrok, kao što je to kod groma) te su sva digitalna i elektromagnetska instalacija i uređaji ljudima ostali neupotrebljivi*.



Evo zašto bi bila dobrodošla neka nova "tunguška" eksplozija:
 

Međutim, ... znamo da će se Antihrist zacariti prije Drugog dolaska našeg Gospoda Hrista, i čini mi se da je "Međumrežje" vrlo važno za njegovu vlast, pa ne vjerujem da će Internet nestati, nego se možemo samo mi iz njega isključiti za svoje vječno dobro.
Neki pak vjeruju da će prije toga doći sveti ruski car boreći se uspješno protiv sadašnjeg svjetskog zla, neki pak kažu da je to opasno samozavaravanje jer umjesto unutranje borbe protiv grijeha, neki kršćani se okreću prema van, prema svjetskoj politici i nekom svetom ratu koji će ih očistiti (kao što neki muhamedanci idu u džihad kako bi stekli ulaznicu na rajske orgije).


Nije da samo Srbi govore na Međumrežju o proročanstvu budućeg ruskog cara, čak ima i Rusa koji o tome govore:



Napisah pred par dana kako bi dobro došla neka "tunguška" ludistička eksplozija, a evo danas čuh da neki predviđaju kako će se 24. rujna dogoditi nešto slično. Čudno!

Inače naiđoh, prije kraja Međumrežja, na zanimljivi pravoslavni kršćanski rap "Young Penitent".
Evo jedne njegove pjesme posvećene blaženo počivšem o.Serafimu Rosu:


Poslušajte ostale pjesme.
Ima i zanimljivih govora:



Dolazi nam "savršeni svijet"?




Nastavljamo u sivom tonu.
Gornja karikatura je slika sadašnjeg "savršenog svijeta".
Zombi zumirani na pogreb prastare engleske kraljice, vjerojatno i plaču za njom, a ni ne primjećuju kako djecu, koja bi trebala biti njihova budućnost i oslonac u starim danima, ubijaju cijepivima iza njihovih leđa (čak ne i za leđa, jer se to ne događa potajice).
Engleska kraljica je dala nemali doprinos usponu zombija, onima koji su javno i manje javno uništavali moral i ostatke kršćanstva na Zapadu podarila je plemićke titule.
Nekad su engleski kraljevi istjerali s otoka židove zbog lihvarenja, a ova kraljica je bila njihova - bankarska zaštitnica, a možda i gazdarica.
Mediji koji su doprinijeli ovom naopakom svijetu, su još jednom pokazali kako su zaslužili uništenje, radi općeg dobra.

RKC kao i mnoge mjesne PC su također na putu prema svršetku.
I dok čitamo u hrvatskim medijima da se anonimni predstavnici RKC čude ili bune protiv rezultata popisa stanovništva prema kojem je broj rimokatolika u RH pao na 79%, na drugom hrvatskom portalu čitamo kako je RKC zajedno s muhamedanskim vjerskim vođama ali i s prisutnim predstavnicima nekih pravoslavnih patrijahata (vidljivo je da se radi o RPC) i predstavnicima židovstva, uspostavila okvir po kojem se Antihrist kao vođa svih ovih religija može ustoličiti.
Ja pak na ovom vrlo poznatom, uvaženom i citiranom blogu, prosvjedujem što je taj postotak tako visok, jer bi trebao biti puno manji uvažavajući gore navedene antihristovske činjenice.

Jedan pogled na ukrajinski rat Ukrajinca iz SAD, s pogledima koji su prilično nepoznati na Zapadu:




* Evo prve koristi koje bi bilo - rat u Ukrajini (ili bilo koji slijedeći) bi kraće trajao, i mnogo manje bi bilo žrtava koje su sada najčešće izazvane raketnim ili topovskim udarima koji izravno ovise od digitalne tehnologije. 

4 komentara:

  1. "iako sam imao i te kakve koristi od Interneta..."
    I ja sam isto imao ogromne koristi od neta, da nije bilo interneta teško da bih ikad saznao za sedevakantizam, a kamoli da bih bio sedevakantist, a također bih jako teško saznao kako stvari funkcioniraju u svijetu, o Novom svjetskom poretku, o lažnom "slijetanju na Mjesec", teoriji "evolucije", raznim stvarima koje su me zanimale, modernim zabludama itd. U mom slučaju internet daleko prelazi u korist nego na moju štetu, šteta je bila samo kratko, dok me još vjera nije zanimala.
    P.S. Kad sam već spomenuo slijetanje na Mjesec, evo jednog veoma zanimljivog videa sa yt, na kojeg sam naišao jučer: https://www.youtube.com/watch?v=9L566H7dO0U

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma još 2017. se moglo naći jako zanimljivih članaka na netu, kako domaćih, tako i svjetskih. Sjećam se da je prije bilo dosta članaka o ustašama koje su potom izbrisali, recimo o hrvatskom vitezu Kruni Devčiću za kojeg sad postoji jedan jedini potpuniji tekst, ovaj:https://www.youtube.com/watch?v=QXLE8VfaCRs&t=14s
    Ili o hrvatskoj junakinji Anđelki Sarić, za koju isto treba dosta vremena da se pronađe nešto više informacija o njoj(ali ni približno dovoljno). A to su bili veliki junaci u NDH, o kojima se revno izvještavalo, pisali članci u novinama, slavilo ih se obljetnicama i počastima, a kako sada stoje? Jedva da itko zna za njih, i to čak ni nacionalno svijesni Hrvati. Također, prije je bilo dosta članaka o masonima i njihovim zavjerama koje su kasnije izbrisali.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je epizoda Simpsona u kojoj se najavljuje blackout 24. 9.: https://www.youtube.com/watch?v=U9W_JQXuN08
    Inače, još pred par mjeseci gledao sam na yt jednog američkog egzorcista (novorednog, nažalost) koji je pričao o viziji baš blackouta, koju je imao pred nekom crkvom. Nadajmo se da ništa neće biti (jer neki pričaju i o nuklearnim napadima, pa i o udaru kometa), ali budući da je 24.9.2022. izrazito simbolički dan za masone i sotoniste, ne znam. Sa svim tim mogu još dodati da sam pred tri dana imao neki čudan predosjećaj.

    OdgovoriIzbriši
  4. Iako zvuči kao šala, ona to ustvari nije.

    OdgovoriIzbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.