utorak, 6. rujna 2016.

A.D. 2016



Ova fotografija je slika čovječanstva ljeta Gospodnjeg 2016.
I nije ona toliko odvratna, a jedna je od odvratnijih koje sam vidio, koliko je odvratnija spoznaja kako je članak koji opisuje tu fotografiju izašao u uglednom Timesu u duhu pohvale novih ljudskih sloboda i još odvratnije spoznaje kako većini čovječanstva to ne će biti odvratno. 
Ako ovo nisu posljednja posljednja vremena, koliko će tek zla uslijediti do samog kraja?
Tekst, s dodatnim fotografijama je ovdje na poveznici.
Dakle spodoba na koju ne treba trošiti vrijeme opisujući je, je žena koja se je kao djevojčica, piše njezin (tobožnji) brat ili sestra tko zna kojeg 'gendera', voljela dugo i duže od drugih igrati s bebama lutkama. 
Kad sam napisao 'drugih' to znači i djevojčica i dječaka, jer je u tekstu rečeno 'kids' što znači da je 'normalno' danas da se i dječaci igraju s lutkicama. Međutim djevojčica je zaključila, cijelo vrijeme igrajući se s bebama lutkama i želeći imati svoju djecu, kako je ona ustvari muškarac u ženskom tijelu. Dakle uslijedilo je uzimanje muških hormona koja djevojčica nije mogla imati kad je imala, o velikog li čuda i nepravde, ženske spolne organe. 
Na fotografiji vidimo u kakvog je 'stasitog i muževnog' muškarca djevojčica postala. 
Međutim to je nije ispunilo, ona je shvatila kako joj ne priliči nositi bradu i nositi ćelavu glavu i imati dlakave noge i još uvijek se igrati s lutkicama. 
Dosta je bilo lutkica, ona se hoće igrati s pravim, živim djetetom. I to svojim. 
Djevojčica (od svojih 20-30-40 godina) je dakle, uz nadzor i kontrolu liječnika, i uz molitve svjetskih medija poput Timesa, političara i judeomasonerije, prestala uzimati testosteron, kako bi mogla zanijeti i roditi svoju buduću igračku. 
Iz teksta nije vidljivo tko je 'sretni' otac tog djeteta, zamjene za bebu lutku.
Možete pročitati kako je dlakava i bradata djevojčica s velikim sisama imala teške trenutke kad liječnik više nije čuo otkucaje djeteta u njezinoj utrobi.
Ali čovječanstvo je prebrodilo tu nevolju i sad možemo sa suzama ganuća gledati uvodnu fotografiju i zamišljati kako će sreća kraljevati u toj modernoj uzor-obitelji. 
Da je bradata djevojčica rodila ranije dok je Frane Kaos Nered bio u 'pastoralnom' pohodu u SAD-e, mogao je isti biti kum na krštenju, a Obama recimo obaviti krštenje. Frane voli komediju zabune kao i Obama, a puk je na sve to navikao i čak uživa u tome, tako da skandala ne bi bilo, nego opća zabava, urnebes i nered. A na to papa novoredne sekte poziva mlade, ne zaboravimo.
Evo fotografije koja ukazuje kako Frane Kaos Nered uživa stalno mjenjati uloge, jedva čekajući da na glavu stavi panama klobuk tobož uz obrazloženje kako puk ne može shvatiti da je slijedeći svjetski dan mladih u Panami, dok ne vidi papu kako nosi šešir iz Paname.



Ovo je toliko očajna situacija, da mi sarkazam dođe kao antibiotik protiv epidemije koja je vjerojatno već zarazila veći dio čovječanstva.
Prošle godine i ove u dva grada SAD-a, u jednom na istoku u Floridi, u drugom na suprotnoj zapadnoj strani u Aljaski, sjednicu gradskih vijeća otvorila je javna sotonistička molitva.
Članak iz Timesa na kraju poziva na još veću podršku onima koji se izruguju Bogu, majčinstvu, očinstvu i obitelji, odnosno naravnom zakonu.
Frane Kaos Nered opasniji je od Timesa zato što se on pretvara da je katolik i k tome Kristov vikar na Zemlji, dok istovremeno ljubi i pere za Veliki četvrtak  noge transvestitu (obrnuti slučaj od 'djevojčice s lutkicama') i poziva i prima dvije pervertitkinje iz Španjolske u Vatikan da im dadne podršku protiv normalnih ljudi iz njihovog gradića koji su ih zbog kršenja naravnog zakona ekskomunicirali iz zajednice.
Ulazimo u vremena u kojima čudovišta postaju uzori, ružno postaje lijepo, lijepo ružno, dobro zlo, zlo dobro. A među onima koji to vide, malo ima hrabrosti suprostaviti se moćnicima ovog svijeta koji vode čovječanstvo na Armagedon u rat protiv Boga.
Kad nas (vas) odvedu do tamo, onda više nema povratka. 
Stoga dragi čitatelju, suprostavi se dok još imaš vremena, jer šutnja na sve opačine koje se čine protiv Boga i naravnog zakona kojeg je dao, znači odlazak s većinom u posljednju bitku koja je unaprijed za njih izgubljena s katastrofalnim vječnim posljedicama.
Na koncu iskoristiti ću ponovno prvu fotografiju za dokaz traducianizma o kojem sam dosta prethodno pisao. 
Zar netko stvarno misli da je Bog stvorio od ničeg (kao Adama i Evu) dušu tog djeteta kojeg bradata djevojčica doji i kojeg je rodila? Kakav bi to bio zao Bog koji stvara nevinu dječju dušu, tabula rasu, i onda je daje u tijelo djeteta koji ima majku čudovište? Kako može aposolutno dobri Bog kažnjavati tako okrutno nevinu ljudsku-dječju dušu?
Dakle istina je suprotna, ovo dijete i tijelom i dušom je stvoreno od bradate djevojčice i tko zna kojeg, ali sigurno problematičnog-čudovišnog, davatelja sperme i nije nipošto nevino i jest i bit će, ako ne bude Božje milosti, koju Bog ne mora dati nikom, jer milost je dar, tjelesno i duševno slično svojim čudovišnim roditeljima. To je razlog zašto se naslijeđuje istočni grijeh i zašto djeca, Adamovi potomci, ne mogu biti nevini kad se rode, odnosno nisu djeca Božja dok se ne krste. Adam je bio dijete Božje jer ga je Bog izravno stvorio na svoju sliku i priliku, kao što je prije Adama stvorio netvarnu svoju djecu pojedinačnim stvaranjem koje zovemo anđelima. Nas Bog ne stvara pojedinačno niti kao novog anđela, niti kao novog Adama, mi nastajemo od naših roditelja od kojih naslijeđujemo tijelo i dušu, zato duša djeteta nije nevina. Reći laž je danas popularno jer godi ljudskim ušima kao laskanje edenske Zmije. Humanizam kao vladajuća religija svijeta negira istočni grijeh i lažno stavlja čovjeka na mjesto Boga, ili u verziji novoredne sekte, stavlja ga na mjesto djeteta Božjeg bez da se krsti u Ime Oca, Sina i Duha Svetoga.
Shvatiti ponor u kojeg smo kao potomci Adamovi i Evini upali ne Božjom krivicom, znači poduzeti prvi korak da postanemo djeca Božja. To je put vjere. Drugog puta, osim puta na Armagedon, nemamo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.