ponedjeljak, 5. rujna 2016.

Surogat žrtve paljenice

Ima dosta video uradaka na net-u koje je dobro pogledati dok se još tamo slobodno nalaze.
Preporučam najprije "Propitkujući Žrtvu paljenicu" koji ima dva dijela, a koliko vidim zasad je izašao samo prvi dio koji opisuje logore u Njemačkoj, a drugi će biti o logorima u Poljskoj.
Zato ću priložiti poveznice na još dva videa koja se temelje na logorima u Poljskoj.
Žrtva o kojoj se ovdje govori zamjenila je u očima suvremenog svijeta jedinu, pravu i Bogu ugodnu žrtvu Kalvarije.
Kršćanin stoga nikad ne bi smio tako ju nazivati. Isto tako je važno da isti shvati kako je ta priča postala sastavni i fundamentalni dio sekularističko-globalističke religije-ideologije. Posjet mjestima na kojima se vrši zamjena teza poprimio je odavno karakter hodočašća vladajuće globalističke religije.
Ako sumnjate u to, pažljivo pogledajte barem prvi video koji će vam zorno prikazati kako smo svi nekad nasjeli na tu priču, kako smo često i lako zavedeni sa slikama, pokretnima i nepokretnima, o kojima ne znamo pozadinu, nego slijepo vjerujemo glasu koji izvrće istinu. Također je tu važna uloga straha od ostracizma i straha da se ne ostane u progonjenoj manjini.





Na kraju moramo priznati hrabrost nekih protestanatskih pastora koji su odbacili surogat žrtve paljenice.



Isto to trebamo priznati bivšem SSPX biskupu Williamsonu kojem se je sudilo u Njemačkoj zato što je tamo dao intervju jednom švedskom novinaru koji je bio očito agent provocateur i u kojem je rekao kako ne vjeruje u tu lažnu zamjenu Kristove žrtve.
Kad netko to javno kaže u suvremenom društvu, on je ipso facto sebe izbacio iz ljudske zajednice i ma kako okrutno se postupalo prema njemu nakon toga, to se smatra opravdanim. Oni koji govore kako Isus ne bi nikad nikog osudio i kako nikog ne osuđuje i kako je spasio preljubnicu od kamenovanja koja se nije po njima ni pokajala, brzo će uzeti kamen s poda i zajedno s ostalima kamenovati nekog tko je javno posumnjao u temeljnu dogmu nove svjetske religije.
Tako se je i SSPX jedva dočekao da se riješi neugodnog biskupa, a 'papa' Benedikt je uvjetovao daljnje pregovore s novorednom sektom ušutkivanjem ili izbacivanjem biskupa Williamsona.



Ne treba posebno naglašavati kako takvog svećenika i biskupa se ne može naći u novorednoj sekti, jer oni ili 'se boje židova' kao što su se bojali apostoli prije silaska Duha Svetoga, i/ili su sastavni dio gore spomenute svjetske religije koja čeka svog Antikrista.



Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.