četvrtak, 15. rujna 2016.

Antikristovski svijet laži u kojem živimo - opijati

Ovo ne će biti udaranje mrtvog konja, zato što je Antikrist i te kako živ kao ideologija (a na kraju će se vjerojatno pojaviti i kao konkretna osoba) humanizma i k tome je sve jači.
Nužno je stoga pratiti kako misterij bezakonja raste i kako ono što nam se je činilo daleko ili gotovo nemoguće uz lažnu vjeru i nadu - Bog to ne će dozvoliti, kuca na naša vrata.
U prethodnom naslovu sam objasnio kako Bog prepušta svijet vlasti Sotone i Antikrista zato što je svijet više zavolio laž od istine, zato što se radije klanja idolima nego pravom i jedinom Bogu. 
Za Boga nema iznenađenja, On je oduvijek znao i tako želio da prije Njegovog drugog dolaska i Posljednjeg Suda, zlo na svijetu budu najveće. 
Zbog slabosti kršćana prijašnjih stoljeća, Bog nas je kaznio tako da je hirarhija Crkve na čijem čelu je papa, izgubljena.
Ne smijemo biti kao nojevi s glavom u pijesku i glumiti kako je sve u redu, uhvatati se za rukice novoredne sekte te s njima otići na poklon Antikristu.
A sad ilustracija stanja Antikrista u najnovijim događanjima.
Još 50-tih godina prošlog stoljeća duh Antikrista je počeo širiti ideju kako će čovječanstvo napredovati ako bude kontrolirano koristilo opijate.
To je pogotovo osnaženo u seksualno-rock revoluciji 60-tih koja je postala etablirana-državna kultura danas u svim državama zapada (a i šire).
Vjerojatno vam je poznato kako su većina starijih suvremenih političara u Europi i SAD-u ustvari djeca te revolucije koja nije nikad ni bila prava (kontra)revolucija u smislu rušenja liberalno-sekularne države, nego je bila, a to je dokazano istraživanjima, vođena od vojno-obavještajnih službi države.
Pogledajte razgovor o tome s pokojnim Daveom McGowanom:


Moj naraštaj je ušao u pubertet za vrijeme 'punk revolucije', tako da se je htio napraviti dojam kako su novi klinci tobož protivnici starih prdonja hipika, ali naravno i to je bila laž. 
Bio mi je tada simpatičan punk, ali kako sam bio antikomunist, očekivao sam da će punkeri rušiti, ili se barem rugati jugokomunizmu. 
Uskoro su slovenski Pankrti dobili nagradu 'sedam sekretara SKOJ-a'.
Toliko o njihovom pobunjeništvu. 
Može se s potpunom sigurnošću reć da je sva pop-rock (anti)kultura oduvijek bila sredstvo judeo-masonerije kako bi se mladež otrgla od tradicije, obitelji, naravnog morala i čednosti. 
Nitko tko razmišlja ne bi smio biti iznenađen kad vidi što se danas događa. 
To zlo raslo je jako dugo i zalijevano je mnogim 'dobrim namjerama'. 
Novoredna sekta je otpočetka išla ruku pod ruku s pop-rock (anti) kulturom.
Da se vratim na opijate-drogu. U RH je nekako nakon smrti Tuđmana, SDP na čelu s pokojnim I.Račanom, koji je dakako bio rocker, sekretar SKOJ-a, kasnije Partije, započeo javnu kampanju za legalizacijom marihuane.
Potpuno isto, samo s drugim korifejima, događalo se je diljem svijeta.
Mediji su kao pod dirigentskom palicom, počeli uvjeravati ljude koji su dotad smatrali droge, uključujući i lake, kao zlo protiv kojeg se treba boriti, kako je marihuna manje štetna od alkohola koji se može slobodno kupiti, štoviše ona je k tome i ljekovita. 
Naravno, telci koji robuju elektromagnetizmu odnosno suvremenim medijima ubrzo su kao papagaji ponavljali isto, iako su vjerojatno desetak godina ranije, slušajući iste medije, možda čak i iste 'voditelje', žestoko osuđivali narkomane i one koji im prodaju opijate.
U čemu je problem s opijatima? Opijati dovode na umjetan-kemijski način ljudsku svijest u stanje (polu)ekstaze u kojoj čovjek u većoj ili manjoj mjeri gubi kontrolu nad svojom voljom i razumom. 
Što mislite tko onda preuzima tu volju? 
Ako ne vjerujete u duhovni svijet, onda je odgovor - njegova podsvijest, odnosno niže strasti, ali ispravnije je reći - onda neki demon podstakne u tom jadniku ono što ovaj zna da će ga dovesti u stanje animalnosti, u stanje čim većeg robovanja.
Zašto bi to stanje robovanja odgovaralo vojno-obavještajnim službama SAD-a i ostalih država koja su bila u pozadini hipi-narkomanskog pokreta?
Zato što su vjerovali i još uvijek vjeruju da će tako lakše kontrolirati društvo.
Međutim tu su u zabludi. Kontrolu tada preuzimaju demoni, odnosno Antikrist koji ionako ima kontrolu nad njima odnosno judeo-masonerijom.
U SAD-u su skoro sve države legalizirale uporabu marihuane u 'medicinske svrhe', a malo pomalo sve će lagalizirati i za 'rekreativnu' uporabu.
Ako ne vjerujete da će to uskoro biti i kod nas, onda mi se javite da vam prodam krčki most.
Zašto nije dobro niti da se opijati daju bolesnicima i onima koji su u patnji?
Zato što opijati oduzimaju ne samo patnju, nego zato što oni oduzimaju patnju tako da oduzimaju ljudsku volju i razum.
Poznajem stariju ženu koja je već nekoliko godina kao biljka s kojom je nemoguće komunicirati (nije u komi). Siguran sam da bi njezini najbliži, koji se o njoj brinu, radije ju željeli vidjeti u normalnom stanju tako da mogu izmjeniti s njom riječi i osjećaje, makar uz njezinu bol, nego vidjeti je ovakvu. 
Pred očima su mi umrle dvije osobe. Jedna u smirenom stanju potpune svijesti, iako je nekoliko godina bolovala i trpila bolove, a druga je posljednje dane živjela u nekom svijetu u kojem ne bih želio biti, odnosno osoba koju sam dobro poznavao ponašala se je na način kao da nije bila potpune svijesti. Uvijek bih se odlučio za prvu smrt makar patnja trajala godinama.
Što tek reć na mogućnost dobre ispovijedi i pokajanja na smrtnoj postelji?
Zašto se ljudi odluče uzeti ili dati svojima opijate prije smrti, kad je to najvažniji trenutak života koji odlučuje vječnost? Netko tko je pod opijatima ne će razmišljati o svojom smrti koja mu dahće pod vratom,
a onaj tko se je i ispovijedio, a nakon toga uzeo 'painkiller' (ubojicu boli) je tada odlučio ubiti svoju kontrolu nad sviješću i tako otvorio put demonskom uznemiravanju onda kad je najpresudnije da bude budan i na oprezu. Ispovijed je tada bila uzaludna.
Zašto pak kršćani bježe od bola, patnje i križa uzimajući opijate , kad bi trebali znati da nam je u križu, i Isusovom, ali i u vlastitom, spas?
Nisu li Gospodinu dali opijat na križu kao i svima koji se raspinju, a On je odbio?
Ta kako bi nas otkupio, ako bi mu dali neki jaki sedativ da ga ništa ne boli, a da On u nekom zomboidnom-drogiranom stanju umire na križu?
I zar kršćani ne vjeruju kako nam Gospodin ne će dati križ kojeg ne ćemo moći nositi? 
Ljude više boli bol straha od buduće boli, nego bi ih ta ista prava bol bolila. 
Znam bolesnike koji su prikovani na postelju, gledaju po cijele dane TV, i onda kažu kako ne mogu moliti. Pa pred tom kutijom iz koje izlaze demonske ideje kako su opijati dobra stvar, tko bi mogao moliti? Izbacite tu pandorinu kutiju barem iz svoje sobe, a dobro bi bilo iz kompletnog doma, i onda ćete moći početi moliti.
Vratimo se na dijagnosticiranje trenutnog stanja antikristovskog svijeta s obzirom na opijate.
Pogledajte ovu poveznicu i na njoj video snimak .



Na fotografiji su dvije 'časne sestre'. Ne tvrdim da pripadaju novorednoj sekti, ali više nego je moguće da toj sekti stvarno pripadaju. Protestanti skoro da i nemaju redovnika. Ne bih rekao niti da pripadaju istočnim shizmatičkim redovnicama.
Ako niste pročitali povezani tekst onda objašnjenje. 
'Časne sestre' čuče negdje u Kaliforniji gdje u samostanu uzgajaju marihuanu.
U tom tekstu se nalaze zato što je taj tekst marketing za ulazak u 'biznis' 21 stoljeća koji donosi najveći profit, a ujedno je i legalan - proizvodnja, prerada i prodaja marihuane.
Ako niste pogledali povezani video onda opis videa.
Snimka je tipičan kapitalitički marketing kojeg svugdje vidimo oko nas.
Nižu se scene sretnih, uspješnih i umješnih poduzetnika, kao što su te 'časne sestre' koje su na vrijeme shvatili trend legalizacije opijata te su se svom dušom svojom, svom pameću svojom, svim bićem svojim, dali u trku za ekstra profitom u biznisu s opijatima koji će uskoro biti svugdje u SAD-u, ali i šire legalizirani.
Slično kao lanac ili piramida sreće, ili ono što se anglo-američkom svijetu zove ponzi schema, tako je ovdje prikazana svijetla budućnost biznisa u antikristovskom svijetu opijata. 
Uključite se na vrijeme i biti ćete u rekordnom roku bogatašima. 
I protestantsko-kapitalistički bog će vas blagosloviti, jer onog kojeg taj bog blagoslovi, taj je bogat. Siromaštvo je znak da vas isti bog ne voli.
Na koncu još jedno opažanje oko korisnika opijata.
Bio sam u ratu, i znam da je tamo kružila 'trava' i da su mnogi nastavili s 'podizanjem svijesti na višu razinu' i nakon rata.
Ali isto tako znam da čim su više upadali u tu paukovu mrežu, to su se manje osjećali domoljubima, to su manje bili spremni na žrtvu i vjerovati u ideale, to su manje brinuli za svoje obitelji i narod.
Narkomani, makar bili samo na 'lakim drogama', ne mogu biti i ostati pobornici tradicionalnih vrijednosti, ne mogu spoznati i oduprijeti se prevladavajućoj pop-rock kulturi koja uništava sve što je vrijedno ispred sebe.
Kad gledate ljevičare, globaliste (čak i one koji tobož prosvjeduju protiv istog), borce za socijalnu pravdu, feministkinje, sodomite i ostale parazite, možete biti prilično sigurni da su barem na 'travi'.
Trend je kako sam ilustrirao, da će ih biti sve više i da će biti sve više bezobrazniji u svojim 'okupirajmo ulice i sve ostalo' akcijama, da oni često idu ruku pod ruku muhamedancima koji imaju dugu tradiciju uzimanja opijata (asasini - ubojice - a ustvari ime dolazi od toga što su konzumirali hašiš).
Pred ovime se ne smije zatvarati oči i staviti glavu u pijesak.
Neki književnici su pred stotinjak godina pisali 'utopije' u kojima su opisali sretno društvo u kojem se moraju redovito konzumirati opijati.
Bilo je to krivo, zato što utopija znači nešto što ne postoji.
A ona je tu pred nama. 


P.S. Vjerojatno niste čuli za ovu pozadinu najnemoralnijeg rata u povijesti - opijumskog rata.

 

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.