srijeda, 28. rujna 2016.

Minaro na Marendi

Minaro je Argentinac.
Kao i Bergoglio.
Bergoglio je svećenik, biskup i papa* vatikanske sekte. 
Minaro je svećenik vatikanske sekte.
Minaro će (ili je već postao) postati biskup vatikanske sekte, jer ga je za to izabrao Bergoglio .
Minaro će biti pomoćnim biskupom vatikanske sekte za biskupiju Merlo-Moreno u Argentini.
(ima sve predispozicije, prezime mu počinje s istim slovom kao i ime biskupije, k tome je tipičan modernist, modernist Minaro u biskupiji Merlo-Moreno)




Onaj na sredini stola na fotografiji je Minaro. 
Normalni ljudi pretpostavljaju kako je Minaro rukama prelomio hljeb** i kako će zajedno s dva pajdaša marendati za stolom.
Na stolu su dvije svijeće, znak kako je društvance romantično.
Tu je i kalež s vinom, jer 'poslin dobre marende, triba i zalit s dobrun kapljicun'.


(ne možemo za sve okriviti Minara, ova fotografije je snimljena negdje drugdje, ali isto na 'Marendi')
Međutim pripadnici vatikanske sekte u ovome vide nešto drugo.
To je za 'tradicionalnije' od njih Misa i prikazanje Isusa Bogu Ocu kao žrtvu za grijehe svijeta.
Većina pak je posve protestantizirana i drže Minarovu marendu, u kojoj će se i oni priključiti, okupljanjem oko stola i podsjećanjem na Posljednju večeru.
Ovi prvi će biti sablažnjeni s M(l)inarom.
Ali oni koji znaju Istinu, ne smiju biti.
Jer to se doista može smatrati marendom, ili čak s velikim prvim slovom ako im je to draže. 
Nit je itko od prisutnih svećenik, nit je Isus Krist, u svojem božanstvu i čovještvu u česticima tog bijelog hljeba koji se vjerojatno mrvi po stolu i podu.
Jer vatikanska sekta u liku dolje spomenutog Pavla VI donijela je novi obred mise s novim nevalidnim sakramentom te se u Minarovim rukama, kad bi on i bio pravovaljano zaređen za svećenika, ne događa pretvorba kile hljeba i vina u Tijelo i Krv našeg Gospodina Isusa Krista.
Kršćani trebaju biti zabrinuti zbog Minarove Marende, kao što su zabrinuti za vjerski život i obrede mormona i jehovih svjedoka. Ništa više od toga.
S time da ovi barem ne govore kako imaju Mise i kako blaguju Kruh koji je s Neba sišao.
Stoga naš argentinski junak(c) ima kudikamo veći grijeh nego jehovi svjedoci koji kažu kako Isus nije Bog. 
Minaro i Bergoglio ne vjeruju kako u rukama drže Isusa Krista i tu stvarno ne griješe, jer Ga ne drže.
Griješe u tome što se izvanjski ponašaju kako Ga stvarno drže i tako šalju poruku zabludjelima u njihovoj sekti kako se s Bogom može sprdati.
Još im je veći grijeh što skoro cijeli svijet vjeruje kako su oni pravi svećenici, kako je taj hljeb stvarno Isus Krist, kako je to prava katolička Misa i kako oni pripadaju Crkvi.
Velika je to sablazan i bolje bi bilo M(l)inaru*** da mu ta dva pajdaša stave mlinski kamen oko vrata, ili taj stol na kojem blaguju, a još bolje da su sva trojica, kad su ušli u pubertet, prestali se igrati svećenika i našli neku dalmatinsku konobu u Argentini za pravu marendu.
Samo da ne uđe ovaj u konobu i ne pokvari tek:

 
 
* 1968. je papa vatikanske sekte imenom Pavao VI oformio njihov sakrament svećeničkog ređenja i biskupskog posvećenja koji odstupa od istih sakramenata Crkve, te kao što su heretici anglikanci izgubili biskupe i svećenike nakon što su valjano zaređeni i posvećeni umrli, tako i vatikanska sekta ima još vrlo malo starih svećenika i biskupa. Tako je zadnji papa vatikanske sekte koji je bio pravi svećenik (jer je zaređen po valjanom 'starom' sakramentu bio Ratzinger, koji pak nije bio posvećen za pravog biskupa jer je posvećen po 'novom' sakramentu.
Woytila je bio posljednji novoredni papa koji je bio pravi svećenik i biskup. Dakako i pravi heretik i apostat, kuranoljubac.
** Za one koji ne znaju - hljeb je okrugli kruh. Minaro ili ne zna kako s nožem rezati kruh, ili je rukama počupao hljeb na pola jer tako izgledaju polovice u njegovim rukama. Ako je to tako, onda je taj hljeb iz nekog obližnjeg marketa ili moderne pekare u kojima ispeču kruh tako da ima više u sebi zraka, nego 'kruha', te se može rukama počupati.
*** Ne sprda se Minaro samo s misom, on voli sve što vole mladi. Mladi sodomiti, mladi borci za socijalnu pravdu... Na poveznici koju sam gore dao možete pročitati kako je on cool, kao onaj rub kruga Zemaljskog koji nije baš daleko od Argentine.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.