četvrtak, 22. rujna 2016.

Njemačka mora nestati

To je naslov knjige N.Kaufmana iz 1941. koja je objavljena u SAD-u i prevedena na njemački iste godine.



Ona je uz još nekoliko antinjemačkih knjiga židovskih autora koji su pisali o istom - kako njemački narod treba biti uništen nakon rata, bila širena po američkom predsjedniku Roosweltu u administraciji države.
Dakle to nisu bile knjige koje je izdala neka opskurna židovska izdavačka kuća za internu uporabu među židovima, to su bile programatske knjige koje je prihvatila američka država.
Apropos istog američkog predsjednika, on je izjavio kako se Hrvatima nikad više ne smije dozvoliti da imaju svoju državu. To je vjerojatno razlog zašto onaj lijepi trg u Zagrebu nosi njegove ime.
Dakako da to sve ima veze sa suvremenom najezdom muhamedanaca u Njemačku, jer u knjizi je navedeno između ostalog, kako se mora smanjiti čim više natalitet Nijemaca, i uvesti u Njemačku strance koji će svojim natalitetom i miješanjem s Nijemcima preplaviti njemačku krv-gene.
O tome manje piše, a više daje poveznice bloger "Call Me Jorge".
Ovdje je poveznica na članak, te preporučam da poslušate govor Nijemice sijedih kosa, Ursule Haverbeck koja je u kasnim 80-tim godinama te koja je prošle godine osuđena na 10 mjeseci zatvora zbog toga što je tražila dokaze za postojanje onog što je jače od svih atomskih bombi koje ima Izrael.
Međutim, želim da o ovom gorućem pitanju i problemu koji ne muči samo Njemačku, iako je prvenstveno ona tome izložena, progovorimo sa strane kršćanstva.
Gđa Haverbeck ima previsoko mišljenje o milijunskim izbjeglicama koji su došli u Europu. Oni su prvenstveno došli radi sisanja europskih država 'blagostanja'.
Većina nije došla iz ratom zahvaćenih država. Oni koji su pak došli iz Sirije su većinom muhamedanci suniti koji su u pobuni protiv sekularne Assadove vlasti.
Ako pak nisu, onda su dezerteri koji izbjegavaju obvezu da brane svoju državu.
Prave izbjeglice bi mogli biti žene i djeca kršćana ili jezida, ali znamo da su kršćanske izbjeglice trpjeli teror od muhamedanskih izbjeglica u Njemačkoj.
Kako se netko može deklarirati nekim tko bježi od nasilja, a istovremeno vrši nasilje? 
I izbjeglica ima status izbjeglice samo u prvoj zemlji u koju dođe bježeći od rata i u kojoj mu se može dati smještaj (Turska, Libanon, Jordan), u svim slijedećim on više nije izbjeglica. 
Ono što Haverbeck ne vidi, ili ne želi reći, je da su muhamedanci došli ne samo radi sisanja državne kasice prasice, nego da bi ostali ovdje i bili vojska koja će uspostaviti kalifat gdje ga nisu uspjeli niti njihovi najveći kalifi poslije Muhameda. 
Uz malo terora oni su uspjeli sve Nijemce (ali i druge Europljane osim rijetkih izuzetaka kao što su Korzikanci) istjerati s ulica u njihove kuće, ili na naš Jadran kad dođe ljeto. Vrijeme (natalitet) je na njihovoj strani.
Široko poznati oktoberfest mora na njih računati, ne bi nimalo bilo iznenađujeće da nestane svinjetine iz kobasica koje se jedu uz pive u ovom mjesecu.
Četiri dijeteta od njih deset ispod pet godina u Njemačkoj nemaju njemačke korijene .




Kaufmanova knjiga-plan došao je do zadnjih stranica.
Gdje je tu Bog i pravda?
Jesu li Nijemci zaslužili takvu sudbinu da skoro moljakaju muhamedance da ih zatru? 
Isto tako i ostali europski narodi?
Talmudisti vjerojatno slavodobitno razmišljaju kako je Bog na njihovoj strani jer je strašno kaznio Nijemce koji su im oduzeli vlast nakon kraja wajmarske republike 30-tih godina prošlog stoljeća.
Ali tu su u zabludi. Neka se podsjete što se je dogodilo njima (njihovim precima) 70-te godine prema pisanju njihovog povjesničara J.Flavijusa. 
Sve ono što su pisali da im se je dogodilo u ww2, nije ništa u usporedbi s kaznom zbog deicida koju je prorekao Isus Krist, obećani Mesija kojeg su ubili.
Muhamedanci su oruđe u rukama Božjim za kažnjavanje nevjere i izdaje europskih kršćana, kao što su to bili Rimljani u prvom stoljeću u kažnjavanju najgoreg mogućeg zločina, ubojstva Mesije koji je ujedno i Bog. 
Stoga Haverbeck kad pokazuje prstom na židove poput Kaufmana koji su planirali istrebljenje Nijemaca, ne pokazuje na pravog krivca.
'Krivac' je Bog s kojim su se zaratili Nijemci još pred pola milenija kad su započeli s 'protestiranjem', ubijanjem udova Njegovog Tijela koji čine Crkvu, kad su protestirajući rekli kako Bogorodica nije Djevica te da su blasfemične pobožnosti Njegovoj Majci, kad su rekli kako Gospodin nije prisutan u Presvetom oltarskom sakramentu, kad su poubijali svećenike, redovnike i redovnice koji nisu htjeli izdati svoj zavjet i oženiti se kao M.Luther, kad su rekli kako Krist nije Kralj kojem moraju biti podvrgnute sve države, kad su rekli kako sv.Petar nije Kristov vikar na Zemlji pod čijim autoritetom moraju biti svi kršćani ako se žele spasiti, kad su negirali da se za mrtve treba moliti, kad su pogriješili protiv Duha Svetoga rekavši sebi da su već spašeni, kad su rekli da je sva objava u sv.Pismu, kad su ušli u savezništvo sa muhamedancima protiv Crkve, kad su Crkvu oblatili s lažima, kad su oblatili časne križare, kad su isto tako oblatili inkviziciju, misionare i Španjolce koji su vjeru i spasenje donijeli domorocima Amerike.
Netko će reć, pa nisu svi Nijemci bili protestanti.
Točno, oni koji su se borili protiv heretika protestanata, makar im to bili sunarodnjaci, oni nisu krivi, nego su mučenici Crkve ako su u toj borbi poginuli.
Ali njihovi potomci nisu smjeli ući u ustu državu s protestanstkim sjeverom i istokom. Zar je nacionalna država važnija od vjere?
Zar nije jasno da je će takva država koja se je ujedinila pod Bismarckom-protestantom ili postati protestantska ili sekularna, a nikako kršćanska.
(ista stvar je s NDH koja nije mogla biti kršćanska država zbog velike manjine muhamedanaca, kako je ona mogla sprovoditi kršćanske zakone kad je predsjednik vlade bio muhamedanac?)
Što se je i dogodilo. 
Nijemcima većinom u 19.st., ali i u 20.st. bilo je preče izgrađivati jaku sekularno-liberalno-nacionalnu državu nego uskladiti državu s kršćanskim načelima. Uvijek je bilo katolika Nijemaca, ali oni koji su bili za Krista Kralja bili su manjina u posljednja dva stoljeća.
Bog nije posve uništio židove u drugoj polovini prvog stoljeća zato što, kako kaže B.Pascal, oni htjeli ne htjeli, nose svjedočanstvo o Isusu Kristu, bez obzira što to bilo negativno. Konačno u Objavi stoji kako će se na kraju židovi obratiti.
Međutim, za Nijemce se to ne može reći. Ali niti za nas i ostale europske narode.
Stoga poruka gđi Haverbeck i svima koji su s pravom zabrinuti za opstanak svojih naroda u ovim vremenima u kojima se događaji izmjenjuju strelovitom brzinom.
Ne pokazujmo više prstom na židove (masone, Srbe ...) kao krivce za našu gorku sudbinu. Nas ne kažnjavaju oni, nego nas kažnjava Bog.
Da su naši neposredni preci i mi, imali pravu vjeru, onda bi naše države bile kršćanske, ne bi bilo dozvoljeno čedomorstvo, sodomizam i sve druge perverzije, a kršćanstvo bi bilo zaštićeno kao što je bilo kroz povijest naših kraljevstava (u pravilu kad god se sruši kršćansko kraljevstvo ne nastane kršćanska republika, nego sekularna republika).
Ne može jedan narod dugo rugati se Bogu, a da ga ne stigne zaslužena kazna.
Blago onima koji shvate ovo kao kaznu po kojoj će prekinuti sa svojim grješnim životom i reći Isusu Kristu otvorena srca - Ti si moj Gospodin i moj Kralj!
Reci mi što želiš da Tvoj sluga danas učini za Tebe. 
I tako svaki dan dok se naš Kralj ne pojavi na oblacima nebeskim u slavi.
Amen.



P.S. Afganistanski imigrant koji je silovao 4-godišnjaka u Njemačkoj dobio je 'strašnu' kaznu od 2 godine i 4 mjeseca. O tome piše ovdje . Silovatelj se je branio kako je on u Afganistanu zvijezda. Autor članka kaže kako država u kojoj je ova zvijer zvijezda, ne zaslužuje postojati. Ali mi se čini da niti država koja nema smrtnu kaznu za ovaj besprizorni zločin ne zaslužuje postojati. Tako da ispada kako je Kaufman, iz krivog razloga, bio u pravu.

2 komentara:

  1. Dao sam link na svom fejs profilu na ovaj tekst bez dopuštenja auktora. I nije mi prvi put. Trebam li to ispovjediti? Mislim, da linkam članke starorednog sedevakantista. :-/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ad majorem Dei Gloriam.
      Oprošteno ti je, jer si povjerovao :)

      Izbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.