četvrtak, 8. rujna 2016.

Sjeverna Karolina je na ravnom krugu Zemaljskom

Sjeverna Karolina u SAD-e je među posljednjim državama bivše konfederacije koja je prihvatila sodomitske zakone, i vlast u toj državi se suprostavlja središnjoj vlasti masonske SAD države koja želi nametnuti obvezu da pervertiti mogu ulaziti u zahode predviđene za suprotni spol.
Holywood i pop-rock zvijezde su zaprijetile bojkotom te države. Najveće multinacionalne tvrtke koje su upregnute u isto sotonsko kolo također.
Kamo sreće kad bi ju zauvijek bojkotirali, ali isto tako i sve druge države svijeta.
Postavlja se dakle opravdana sumnja kako ta država nije na Lopti-Globusu.
Na slijedećem videu, koji je malo poduži, autor postupno i detaljno objašnjava svoj eksperiment i dokazuje kako se Sjeverna Karolina nalazi na ravnom krugu Zemaljskom. 
Eksperiment je originalan zato što je autor uzeo 3 točke na planinama koje su iste visine. Prva točka od koje je snimao je bila nekoliko stotina metara ispod vrhunca planine, a druge dvije točke su bile vrhunci planina koji su bili na različitoj udaljenosti, ali iste visine i približno iste crte gledanja od prve točke.
Posljednja točka trebala je biti 770 stopa niža od druge, odnosno 770 stopa treće planine moralo je biti skriveno iza horizonta Lopte.
Ako pratite ovaj blog, onda ne biste smjeli biti iznenađeni kako se je treća planina vidjela, to jest Lopta je bila i u ovom slučaju samo napuhani balon s kojim varaju čovječanstvo već nekoliko stoljeća.
Autoru videa i eksperimenta, Jonu McIntyre i njegovoj ženi treba odati priznanje na trudu i rezultatu.

 
Čini mi se da nije samo Sjeverna Karolina na krugu Zemljaskom, i da Lopta sve više liči na probušeni balon.



Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.