srijeda, 27. siječnja 2016.

Muke po Shoebatu

Walid Shoebat je bivši pripadnik Muslimanske braće. Borio se je oružjem za ciljeve te organizacije u Palestini.
Pred 20-tak godina je napustio lažnu religiju muhamedanstva i krstio se kod američkih protestanata.
Od nekadašnjeg ljutog protivnika Izraela, postao je pobornik cionističke države kakvi su uostalom većina američkih protestanata. Muhamedanci(Palestinci) su ga nazvali izdajicom i siguran sam da su mu prijetili smrću.
Sad je u situaciji da ga protestanti nazivaju istim imenom.
Ako ste kliknuli na poveznicu naišli ste na njegov tekst koji se nalazi na njegovom prilično posjećenom portalu u kojem, temeljeći se na sv.Pismu i tekstovima kršćanskih otaca, objašnjava kako je Euharistija nezaobilazna u spasenju kršćana.
Prilično dobro je to sastavio, posebno me se je dojmilo njegovo pozivanje na starozavjetne proroke koji govore o odbacivanju krvne žrtve u Hramu i na novu i vječnu žrtvu kruha i vina.
Prije tog teksta je objavio drugi sa sličnim argumentima objašnjavajući zašto je napustio protestantizam i postao katolikom.
Ovo pišem zato što će, ako mu Bog da milosti, morati po treći put biti nazvan izdajicom. 
Nazrijevate zašto. Zato što je novoredna Crkva samo najveća protestantizirana sljedba, a ne autentična Crkva koju Walid Shoebat traži.
Bez sumnje Walid je validan i hrabar. 
Donekle je sličan E.Duspara, jer obojica nisu kalkulanti, ne boje se posljedica ako su 'zagrizli' u istinu, i sličnim stilom pišu.
Još jedna stvar koja ih zbližava, a koja je zabluda, vjera kako je Bog stvorio 1948. cionističku državu kao uskrsnuće starozavjetne izraelske države i kako je svaki napad na cionističku državu ili na talmudiste ustvari napad na Božji izabrani narod.
Dakle, još nisu prihvatili istinu Crkve kako je Ona novi i vječni Izrael, a da su židovi koji nisu prihvatili Isusa Krista suha i jalova grana koja je otpala.
Ako ste imali volje pročitati njegov dugački tekst i k tome velik broj komentara onda ste primijetili da mu protestanti navode dobre argumente kontra novoredne Crkve koju on drži pravom Crkvom.
Recimo jedan protestant citirao je anatemu tridentinskog sabora Crkve u kojoj se anatemiziraju svi oni koji negiraju kako je sv.Misa prava Žrtva i kako kruh i vino postaju stvarno tijelo, krv, duša i božanstvo Isusa Krista.
Protestant je htio reć - ja i svi protestanti smo po tome već prokleti, ne želim u to vjerovati.
Umjesto da mu Walid kaže istinu, a vjerujem da to ne radi iz zle namjere nego iz neznanja, kako mora i on postati katolikom te onda više ne će biti pod prokletstvom, Walid se uhvatio jalovog pokušaja krivog tumačenja pojma anateme.
Odgovor je bio - anatemiziranje nije prokletstvo koje nekog baca u Pakao, nego se radi gotovo o disciplinskoj mjeri, nešto kao najstrožiji ukor.
Iako je u obimnom tekstu argumentirao kontra protestantima kako svećenici odnosno Crkva ima ovlasti od Krista otpuštati ili zadržati grijehe ili učiniti svetu pretvorbu, ovdje on kaže kako Crkva nema pravo nekog prokleti u Pakao.
Znam da će mnogi reć - samo Bog to može jer On je jedini sudac, međutim ako je to tako onda niti svećenici ne mogu ispovijedati, jer samo Bog oprašta grijehe.
Ono što Walidu nedostaje je EENS, odnosno vjera u dogmu kako je Crkva stvarno mistično Isusovo tijelo, kako izvan Nje nema spasenja i kako Ona ima pravo i dužnost javne heretike javnom anatemom izbaciti iz Crkve, a to znači izbaciti ih u Pakao ako ne odustanu od krivovjerja. Anatema je ustvari zadnji alarm heretiku, jer heretik ne ide stvarno zbog anateme u Pakao, nego Crkva izriče anatemu kako bi shvatio da je već u Paklu ako ne odbaci krivovjerje.
Walid to još nije raščistio i ne želi reć protestantima kako im nema spasenja ako i dalje ostanu protestanti.
On im kaže otprilike - brže i potpunije ćete napredovati u svetosti ako postanete katolici, ako idete na Misu i ako blagujete Isusovo tijelo i krv, ako se pričešćujete, a prije toga ispovijedite. Međutim ako to ne učinite i dalje ćete ostati kršćanima. To isto ustvari govori novoredna Crkva od svog osnutka pred 50 godina.
Međutim između Walida i n.o.Crkve velika je razlika.
Walid ne želi udovoljiti ovom svijetu, on stvarno vjeruje Isusu kad je rekao kako Njegovi nisu od ovog svijeta.
Dočim novoredna Crkva sve više postaje jedna od brojnih filijala projekta novog svjetskog poretka u kojem više ne će biti nikakvog naravnog identiteta, nikakvih granica, nikakvih suprostavljenih religija i naroda, nego samo  idilični mir Sotonskih tovljenika koji čekaju Antikrista, ili onog koji će im reći kako su svi njegovi, kako su svi djeca 'božja'.
I još veća razlika ogleda se u tome što je Walid čovjek koji je grješan kao i drugi, koji ima zablude kao i drugi ljudi, dočim prava Crkva ne može biti grješna niti imati zablude.
Novoredna Crkva nikad ne može postati pravom Crkvom iz tog razloga.
U tome se ogleda iluzija i krivovjerje r&r tradicionalnih katolika koji vjeruju kako Crkva može naučavati zablude.
Naravno, branit će se kako novoredni pape nisu ništa proglasili ex cathedra. Kao da se učiteljstvo Crkve sastoji samo od izvanrednog ex cathedra učiteljstva, kao da biskupi i papa mogu biti otvoreni sotonisti sve dok nešto ne zabrljaju s ex cathedra izjavom. Takvima bi Antikrist bio papom bez obzira što god činio i govorio, samo ne smije pasti u zamku na kojoj ga ovi tobož čekaju, a koja se zove izvanredno učenje pape.
Novoredna Crkva se ne može iznutra izmijeniti pa bi nekim čudom postala prava Crkva. Novoredna Crkva će biti uništena jer ona je bludnica koja se spominje u Otkrivenju, ona je bludila s lažnim bogovima i religijama, ona više nikako ne može biti svetom i čistom Isusovom zaručnicom.
Ali mnogi trenutni novoredni katolici će se spasiti kad osude i 'izađu' iz bludnice. Nadam se da će otac i sin Shoebat biti među njima.

Drugo što sam zanimljivo primjetio u protestantskim argumentima su stavovi Bergoglia koji su i za njih protestante krivojerni.
Walid je mnogo vremena, truda i novaca uložio u cilju spasavanja azijskih kršćana od terora muhamedanaca, kao i da se posvjeste kršćani da se moraju boriti protiv muhamedanstva.
Protestanti mu kažu - pogledaj tvog papu koji ide u džamije, podržava invaziju muhamedanaca u Europu, koji govori kako se kršćani i muhamedanci mole jednom istom Bogu. Kako možeš Walide takvog krivovjernika i apostatu držati svojim papom?
Protestantski argument je potpuno validan, ali ne i za Walida.
On brani novorednu Crkvu tako da kaže da nitko nema opravdanja odbaciti Isusa Krista zato što je za apostola izabrao Judu Iškariotskog. Tu se nalazi isti kriv argument r&r katolika.
Odgovor je trebao biti otprilike ovakav.
Prvo, Isus je odabrao Judu Išakriotskog ne iz zablude ili neznanja, nego je ovog izabrao znajući da izabire svog budućeg izdajicu. Jer ništa se nije dogodilo što Bog nije oduvijek znao i želio da se dogodi. Uostalom u SZ postoje tekstovi koji upućuju na to najveće izdajstvo koje se je ikad dogodilo.
Drugo, Juda Iškariotski je svojim činom izdaje bez kajanja sebe izbacio iz apostolskog zbora, odnosno iz Crkve. Onako nepokajan, da se i nije ubio, vjerojatno bi ga ubili apostoli ili Isusovi učenici, a nikako da bi ga prihvatili opet među sebe, među Isusove apostole, kao člana Crkve izvan koje nema spasenja.
Dakle, ako se daje već usporedba Bergoglia s Judom Iškariotskim, onda to znači da Bergoglio ne pripada Crkvi, a ne da ga katolici trebaju trpjeti zato što ga je Isus navodno izabrao za papu, kao što je za apostola izabrao Judu Iškariotskog.
Da je kojim slučajem Juda Iškariotski još prije izdao Krista i da je Krist preživio izdaju, možemo biti sigurni da niti Isus niti apostoli ne bi među sobom trpjeli neraskajanog izdajicu.
Izdajstvo se mora kazniti, inače zajednica(obitelj, narod, Crkva) nestaje. Možete li zamisliti kako bi papa ili neki biskup prošao pred tisuću godina koji bi rekao da se kršćani i muhamedanci mole istom Bogu i onda s muhamedancima ušao u džamiju bosih nogu i s njima se okrenuo put meteoritskog kamena u Meki? Zašto se onda vi ponašete drugačije nego što bi se ponašali apostoli, sveci i ondašnji kršćani?

Treći problem kojeg Shoebat treba razriješiti je pitanje istočnih shizmatika. On ih drži pravim kršćanima koji imaju apostolsko naslijeđe i prave sakramente - ovo posljednje je istina, ali ne prvo.
U tome se ne razlikuje od prosječnog novorednog katolika.

Na koncu, moram napisat da tekstove Walida i njegovog sina Theodora već duže vrijeme pratim, da su autori zanimljivi, i čini mi se iskreni. Njihova srčanost i militantnost je nešto čega novoredna Crkva uopće nema. Oni potpuno podržavaju križarske ratove i inkviziciju i pozivaju moderne kršćane da budu ratnici Kristovi kao što su bili križari. Znamo dobro kako je novoredna Crkva odbacila križare, a pred najezdom muhamedanca to će još i više.
Otac i sin Shoebat traže Crkvu i naći će ju. Čvrsto se nadam u to.

P.S. Blasphemoglio: Kronika nepobožnosti 
Odlična duhovita kovanica i tekst. Kliknite.

Nešto od Walidovog portala:

'Drugarica' kaže da mjenja 'raciste' odnosno još ono malo normalnih Nijemaca za silovatelje imigrante.
Fotografija pripada njemačkim skojevcima koji su ju brzo izbrisali s facebooka, ali su je ipak neki uspjeli snimiti. Jedan moj dobar prijatelj pred godinu dana mi je dao poveznicu na sličnu gnjusobu njemačkih ljevičara koji su pozivali neeuropljane da siluju Njemice kako bi malo pomalo nestalo njemačkih gena.
Ova mlada 'drugarica' je tipičan primjer ljevičarke koja je izdala svoj narod, vjeru i rasu.
Nimalo ne sumnjam da je isto izdala svoju obitelj i predke. Pred nekoliko godina sam se čudio Nijemcima na stupnju njihove degeneracije i dekadencije, ali vidimo kako se ta bolest širi među našim narodom i ostalim europskim narodima. 
Ovo pišem kao potkrijepu istine kako zajednica koja ne kažnjava svoje izdajice ubrzo nestaje moralno, a onda i fizički kad ih stranci pokore, zatim istrijebe kao zajednicu.
I još jedno se može primjetiti. Da je ovaj natpis nosio njemački ljevičar on bi kod većine nas izazavao veće zgražanje i veću osudu od 'drugarice'. To je utjecaj feminizma. Za isti zločin, ovo dekadentno društvo naučilo nas je da za muškarce tražimo veće kazne nego za žene.
U ovom slučaju trebalo bi biti obrnuto, jer drugarica je ne samo izdala obitelj, narod i vjeru, nego je izdala i žene. Često se događa da ovakve drugarice prvi siluju i ubiju muhamedanci i nitko ne može reć da to nije pravedno.
Budimo sigurni da će drugarice kao i ova, ako muhamedanci izvrše do kraja svoj naum osvajanja Europe, postati pokorne muhamedancima kao njihove n-te žene ili kao pripadnice harema.
Najblaža kazna za izdajstvo je smrtna kazna u normalnim državama i među normalnim narodima.
izdajnik se može i dobro bi bilo da se pokaje kako ne bi završio u najvećim dubinama Pakla, ali na životu ne smije ostati jer on je kao trula jabuka među normalnim jabukama. Raskajani izdajnik sam bi za sebe tražio smrtnu kaznu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.