srijeda, 15. lipnja 2016.

Novoredna Marija Magdalena je službeno apostol apostola

Kako piše ovaj blog (a prema ovom novorednom dokumentu ) novoredna sekta će uzdignuti blagdan sv.Marije Magdalene na razinu blagdana apostola, de facto biti će postavljena na razinu apostola.
Ustvari i više, jer će novoredni svećenici na blagdan izgovarati na misi kako je ona apostol apostola.
Temelj tome je tobož pisanje kršćanskog oca sv.Hipolita iz trećeg stoljeća koji je sveticu tako nazvao.
I hoće li sad biti ispravljena grješka stara dvije tisuće godina?
Prvo, vjerujem da bi sv.Hipolit s gnušanjem odbio uvrštavanje Magdalene na razinu apostola, i rekao bi kako je s tim svojim tekstom htio naglasiti pozitivnu ulogu svetice za vrijeme Muke, i u dan uskrsnuća u odnosu na apostole, kao i da je ona donijela vijest apostolima kako je Grob prazan.
Hipolit se je poetski izrazio 'apostol apostolima' kako bi tu činjenicu objave apostolima o uskrsnuću Isusovom pojačao, a ne kako bi ju postavio u apostolski zbor.
Niti Bogorodica, koja je najzvišeniji stvor, nije podignuta u apostolski zbor, zašto se sada Bergoglio i njegova sekta prave da ne razumiju što je sveti Hipolit s tim riječima htio reći?
Odgovor je vrlo jednostavan, ovime se odškrinjaju vrata za ređenje đakonisa, svećenica, biskupica kao što su to učinili već druge protestantske sekte.
Zar treba Bergogliju reći kako Gospodin Isus Krist nije oprao noge Magdaleni, nego samo apostolima?
To njemu ništa ne znači, jer on pere noge muhamedankama i transvestima na veliki četvrtak.
On činjenicu da je Isus oprao noge apostolima tumači kako se Isus želi poniziti pred svim ljudima, vjerovali ili ne u Njega.
Prvo, oni koji vjeruju u Njega ne bi nipošto htjeli, kao što je rekao Petar, da im On, koji je njihov Spasitelj, Otkupitelj i Gospodin pere noge. Gospodin slugama ne pere noge, može biti samo obrnuto, jer sluge služe Gospodara.
Očito se ovdje radi o nečem drugom, o posvećenju ili duhovnom čišćenju kako je to Isus objasnio Petru, na što je ovaj odgovorio, onda ne samo noge, nego i ruke i glavu.
Isus mu je odgovorio da su oni već okupani (osim Jude) te da je potrebno im oprati samo noge. 
O ovom događaju piše sv.Ivan i očito se radi o duhovnom čišćenju za službu apostola (zato se nikad za veliki četvrtak ne peru noge ženama i laicima, nego đakonima i svećenicima), a ne o bukvalnom fizičkom pranju nogu ili o želji Isusa Krista da se ponizi pred apostolima.
Mišljenja sam da se ovdje radi o posljednjem duhovnom čišćenju koje je nužno za svećenstvo. Osim što moraju biti bez smrtnih grijeha, odnosno čisti kako je rekao Isus Petru, svećenici se moraju očistiti od zemlje po kojoj hodaju, odnosno od navezanosti na materijalni svijet. I to im može dati samo Gospodin, samo On im može oprati prašinu ovog svijeta s njihovih nogu.
Što međutim želi 'Njegov vikar na Zemlji' Bergoglio?
On želi da se potpuno izbriše pravo i duhovno značenje pranja nogu, on želi da se pranje nogu protumači kao poniženje Boga pred ljudima, želju Boga da se samo brine o materijalnim potrebama čovječanstva, ili da se kršćanstvo pretvori u SJW, social justice warriors, borce za društvenu pravdu i protiv siromaštva i nezaposlenosti, za zaštitu 'majke Zemlje', za globalizaciju, za prava sodomita i pervertita, za prava onih koji negiraju Krista da budu opće prihvaćeni od kršćana kao njihova braća, za prava žena, pa i pravo žena da budu u svemu iste s muškarcima, što u ovom slučaju znači da budu svećenice.
Novus Ordo Watch pisao je pred mjesec dana kako se je Bergoglio složio s idejom formiranja  komisije za proučavanje pitanja đakonisa - ređenja žena. Argument je sličan kao i sa gore navedenim krivim citiranjem sv.Hipolita, o tome kako su navodno u prvo vrijeme Crkve postojale đakonise. Činjenica da su postojale žene koje su se brinule oko krštenja žena tumači se da su one bile đakonise. A svatko zdravog razuma može sam zaključiti da u vremenima kad su se odrasli ljudi krstili u baptisterijima u koje je stao katekumen cijelim tijelom, da su posebne žene, a ne izmišljene đakonise, pripremali te novokrštenice prije ulaska u baptisterij. To je isti razlog zašto u naravnom društvu muškarci ne mogu biti ginekolozi, pa tako nisu muškarci govorili ženama kad se moraju skinuti i dati im novu odjeću za krštenje.
 



Kao što su antikršćanski masonski pisci izmislili 'romane' o tome kako su Isus i Marija Magdalena bili tjelesno zaljubljeni ili da su se na kraju oženili i imali djecu, tako i Bergoglio stavlja sveticu kamo ona nije htjela biti, jer je dobro znala da Bog nije izabrao žene za svećeničku službu kao ni za službu javnog navještanja i naučavanja (istu taktiku zlouporabe svetica učinila je novoredna sekta koja je neke, poput sv.Tereze Avilske, proglasila naučiteljicma Crkve, dočim Crkva nije nikad žene proglasila naučiteljicama, jer je jasno sv.Pismo da žene nemaju ulogu javnog naučavanja).
Zlo se ubrzano širi svijetom*, to se može skoro promatrati iz dana u dan. Nije daleko vrijeme kad će Bergoglio i modernisti zarediti žene koje već dijele pričest, pridiču u novorednim crkvama, naučavaju u bogoslovijama.
Uzdignuće žena tamo gdje im nije mjesto, poklapa se s gubljenjem tradicionalne uloge muškaraca, obitelji (nije slučajno bijela kuga-demografska smrt naroda povezana s feminizmom i modernizmom) i sa sve većim odobravanjem sodomizma u društvu.
Izdržimo do kraja, vršimo pokoru, bez prestanka molimo, jer čini mi se da dolazimo u vrijeme koje je slično onom kad je Gospodin rekao Petru, Sotona je dobio dozvolu da vas prorešeta kao pšenicu. Ne dao Bog da budemo slama koja će se dati u vatru.
Ako smo pšenično zrno, onda moramo umrijeti ovom svijetu, možda i mučeničkom smrću, kako bismo donijeli plod.



* Nedavno je EU platila milijune eura kako bi se izvelo obredno sotonističko otvaranje tunela u Švicarskoj:





Kanada je de facto i de jure legalizirala bestijalnost:


Zapadni svijet je prihvatio stav kako su sodomiti uvijek jadne žrtve. Tako je svijet pun sućuti prema ubijenim sodomitima u Orlandu, SAD, i u ogorčenju prema radikalnim muhamedancima koji kažnjavaju smrću sodomite. Izgleda kako je muhamedanac, koji je izveo masovni pokolj u baru sodomita, isto sodomit. To ukazuje na činjenicu da među sodomitima vlada iznadprosječno nasilje uključujući i svirepa ubojstva, sasvim suprotno od nametnutog stava o njima kao o miroljubivim i nenasilnim ljudima (jeste li ikad vidjeli film u kojima su oni prikazani kao kriminalci).
Zar je to znak kako je kraljevstvo Sotone podijeljeno, pa se sukobe muhamedanci i sodomiti?
Ne, jer oni su samo pijuni Sotonskog kraljevstva. Onaj tko ih vodi i koji ih je naveo da ga štuju kao Boga i koji je ove druge zarazio sodomijom (iako uzgleda ima jako puno muhamedanaca koji su latentni sodomiti, ili manje latentni kao što je to u Afganistanu i Pakistanu) nema nimalo simpatije prema njima.
Ne možemo niti isključiti mogućnost Božje kazne, ali možemo sigurno znati kako se to nije dogodilo bez Božje volje, jer ništa se ne događa što Bog ne želi da se dogodi (zlo dolazi od ljudskog srca, ali čovjek ne može fizički manifestirati zlo kao ni demoni, ako to Bog ne dopusti, a znamo da to čini radi većeg dobra).
Nešto o tome je govorio Theodore Shoebat, pročitajte i vidite ovdje .



3 komentara:

  1. Slažem se Emile sa tobom da se zlo rapidno širi, na svim razinama.Na ovom linku možemo vidjeti koliko smo stvarno kontaminirani, kada mrtav hladan čovjek priča o podršci gay-lesbian(čitaj sodomitima) grupaciji, dok istodobno niti riječ o ISIL-u, islamu, ni najmanji spomen.
    http://www.google.hr/url?url=http://mahoundsparadise.blogspot.com/2016/06/cupich-orlando-should-be-teaching.html&rct=j&q=&esrc=s&sa=U&ved=0ahUKEwior5WcsKrNAhURnRQKHa5wD3gQFggeMAI&usg=AFQjCNH2Z6BcNDcKixgXHLLKErUKWTMWHg

    Što se tiče otvaranja tunela, eksplicitnije nije moglo biti.Sotonistički rituali su javni, otvoreni i poželjni.Očigledno se raduju dolasku njihovog vođe, pa ga svugdje pozdravljaju.

    OdgovoriIzbriši
  2. Emile, pojasni malo je li se sv. Marija Magralena proglašuje apostolom apostola zbog njenog života prije susreta s Isusom ili poslije obraćenja? Ja nisam siguran.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvaljen Isus i Marija!

      Maroje,
      Primjećuje se kako se sotonizam zadnje vrijeme sve više javno prikazuje. Novost je u tome što sad tim magijskim obredima javno sudjeluju ili javno nazočuju političke vrhuške, predsjednici država. Očito smo blizu objave Antikrista.

      Stipane,
      Dobro si primjetio, modernistima je sv.Marija Magdalena draga više zbog toga što je ona bila prije obraćenja, nego poslije. Nije čudno da ju novoredna Crkva sad promovira kao superapostolicu.
      Svetica je zajedno s bratom i sestrom, Lazarom i Martom, živjela do smrti u francuskoj Provansi, odnosno ona se je povukla u jednu planinsku spilju i vjeruje se da joj je anđeo donosio svaki dan sv.Euharistiju. Dakle, ona je bila po svoj prilici prvi kršćanski pustinjak, nešto sasvim suprotno od onog što kani novoredna Crkva učiniti sa ženama.

      Izbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.