ponedjeljak, 3. listopada 2016.

Franov bog iznenađenja

Frane Kaos Nered opetovano ponavlja poruku:
"otvorite se bogu iznenađenja".
Hoće reć, ako ste dosad imali stavove naravnog morala, ako ste sodomizam držali odvratnim kao i Bog, ako ste bili ili jeste grješnici, ali se želite riješiti gijeha i požuda, ima jedan bog koji će vas iznenaditi i reć vam kako sve to što ste držali grijehom, što zbog naravnog morala, što zbog Božje objave, grijehom nije.
To je bog iznenađenja Frane Kaosa Nereda, a Isus ga je nazvao čovjekoubojicom od početka i ocem laži.
Kad smo kod iznenađenja evo jedne pitalice:



Koja od tri osobe na fotografiji nije žena?
Prva osoba lijevo, nosi haljinu i našminkana je kao žena i ima lice kao žena i stav kao žena. Ona jest žena.
Do nje je osoba koja nosi haljinu i govori o bogu iznenađenja. 
Nadam se kako se ispod haljine ne krije iznenađenje, te da je to Frane, a ne Franka. Izgleda kao muškarac, priča više kao žena, ustvari brblja i najvjerojatnije je ipak muškarac koji ima grdnih problema u utvrđivanju spolova.
Tako Frane kaže kako je lijevo do njega, a desno na fotografiji, muškarac.
Ne bi to bilo ništa čudno, jer je i ružan kao tpičan ružan muškarac, da nije Frane prije saznao kako je ta osoba dobila vanjske karakteristike muškarca zbog uzimanja muških hormona, a između nogu ima ženski spolni organ.
Dakle odgovor na pitalicu je kako je najvjerojantije samo osoba u sredini muškarac.
Zašto izvlačim iz 'naftalina' ovu fotografiju iz Vatikana?
Zato što je Frane Kaos Nered nedavno, u notornim razgovorima u zrakoplovu s novinarima, prilikom povratka iz Azerbejdžana u Vatikanistan, spomenuo to dvoje s fotografije.



Transkript razgovora koji je preveden na engleski možete pročitati ovdje .
A evo što je rekao o tim dvjema ženama s fotografije:
Last year I received a letter from a Spaniard who told me his story as a child, a young man, he was a girl, a girl who suffered so much because he felt he felt like a boy, but was physically a girl. He told his mother and the mom…(the girl) was around 22 years old said that she would like to do the surgical intervention and all of those things. And the mother said not to do it while she was still alive. She was elderly and she died soon after. She had the surgery and an employee of a ministry in the city of Spain went to the bishop, who accompanied (this person) a lot. Good bishop. I spent time accompanying this man. Then (the man) got married, he changed his civil identity, got married and wrote me a letter saying that for him it would be a consolation to come with his wife, he who was she, but him! I received them: they were happy and in the neighborhood where he lived there was an elderly priest in his 80s, an elderly pastor who left the parish and helped the sisters in the parish. And there was the new (priest). When the new one he would yell from the sidewalk: 'you'll go to hell!' When (the new priest) came across the old one, he would say: 'How long has it been since you confessed? Come, come, let's to so that I can confess you and you can receive communion.' Understood? 
Dakle, Frane Kaos Nered potpuno je prihvatio transgenderizam.
Čovjek koji se predstavlja Kristvim vikarem na Zemlji kaže - 'on je bio djevojčica'.
Kako se bilo tko može osjećati nekim koji to nije?
Kako je djevojčica mogla znati kako se osjećaju dječaci da bi mogla reć kako je dječak? To je isto kao kad Frane kaže da je katolik ili da se osjeća katolikom.
Nisam citirao, ali Frane je prethodno u razgovoru tobož osudio što se transgenderizam promovira u školama.
Jer morao je ipak malo zadovoljiti 'resistore-otpornike' koji će reć na kraju - ipak je 'papa' osudio ideologiju transgenderizma.
A to što je pred godinu dana primio dvije žene koje se prave kako je jedna od njih muško, što se je s njima fotografirao i afirmativno u istom letećem razgovoru govori o njima, to treba cenzurirati ili se praviti kako toga nije bilo.
Sveto Pismo jasno kaže kako će Bog na kraju poslati lažnog pastira kršćanima koji nisu htjeli istinu.
Eto, dobili su Frana i boga iznenađenja, i u paketu s njima legalizaciju sodomizma, transgenderizma, preljuba, indiferentizma i masonsku ideju stvaranja svijeta bez državnih granica i u jednoj humanističkoj svjetskoj religiji.

'Bog' iznenađenja kroz svog proroka Bergoglia nije bio škrtav na tom 'pastoralnom' posjetu Kavkazu. Iako za ljude zdravog razuma teško da se i ovo gore, a i ovo dolje što ću napisati, može smatrati iznenađenjem.


Na fotografiji su svi mušakarci, a ovaj u bijelom koji se duboko poklanja čovjeku u plavom odijelu kojeg boli glava koju je omotao bijelim platnom, je neumorni Frane Kaos Nered.
Dobio je badave ručak kod muhamedanaca u Bakuu, i k tome su mu darovali kuran, knjigu koju ovaj zasigurno cijeni. Tko ne bi bio zahvalan na takvom daru?

Prije toga je bio u Gruziji, drevnoj kršćanskoj zemlji koja je pred tisuću godina otišla u shizmu, i u kojoj ima još nešto drugih heretika i shizmatika, ali malo.
Tako je 2% od ukupnog stanovništva pripadnika vatikanske sekte i njima je službeno Frane išao u posjet.
'Bog' iznenađenja je tako progovorio kroz usta proroka Frana u novorednoj župi u Tbilisiju rekavši kako je veliki grijeh nastojati shizmatike izvući od shizme.

(na slici je duhovita ilustracija "Novus Ordo Watch")


Skoro bih se složio s Franom, jer prozelitirati istočne shizmatike kako bi ušli u vatikansku sektu znači nagovarati ih da od shizmatičkog  konja padnu na shizmatičkog i heretičnog magarca.
Srpski ministar vanjskih poslova prihvatio je odličan servis Frana i smečirao rekavši kako to znači osudu kardinala Stepinca koji je tobož vodio 'prekrštavanje' shizmatika u NDH. 
Franov bog iznenađenja opet je iznenadio hrvatske 'katolike' koji iščekuju da vatikanska sekta kanonizira kardinala Stepinca, jer smatraju da će time hrvatska država i narod dobiti veliku podršku u svijetu i više se nitko ne će obazirati na velikosrpske pokušaje da se sotonizira ideja hrvatske države i samog postojanja hrvatskog naroda.
Iako niti ovdje nema iznenađenja za ljude zdravog razuma i zdravih očiju koji vide kako Vatikan bez imalo skrupula baca pod vlak s kojim ide prema Beogradu i Moskvi, hrvatske rimokatolike i ukrajinske grkokatolike.

Živimo dakle u vremenima Bergoglijevog boga iznenađenja koji je pomalo potrošio sve svoje trikove iz vreće i malo koga može više iznenaditi.
Konačno imamo proroštva o ovim vremenima i možemo polako dešifrirati Otkrivenje kako se postupno otkriva pred nama.
Međutim, gotovo cijelo čovječanstvo bit će iznenađeno kad se pravi Bog pojavi.
Do tada nam je mnogo trpjeti i boriti se protiv svojih slabosti i grijeha, protiv demona zraka koji su dobili najveću moć do sada kako bi zaveli čovječanstvo i odveli ga u pobunu protiv Boga.
Ostanimo vjerni našem krsnom zavjetu, i Bog će nam ostati vjeran te nas braniti i dati snage i mudrosti da Ga dočekamo s punim uljem-milošću i dobrim djelima, kao i mudre djevice iz Isusove prispodobe.


Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.