četvrtak, 6. listopada 2016.

Mir u kojem živimo

U susjednoj državi BiH političari i bivši generali prijete jedan drugome odcijepljenjem i/ili ratom.
Povod je referendum o odcijepljenju srpske paradržave.
Izjave o zaštiti srpskog stanovništva i interesa u slučaju rata dala je Srbija, ali situaciju prati i Rusija. Dakako da to prati i rival koji sve više postaje otvoreni neprijatelj, SAD. Ne smijemo nikako ispustiti iz vida pojačanu ulogu Turske na Balkanu (i šire), ulazak milijuna muhamedanaca u Europu kao i radikalizaciju europskih muhamedanaca, odnosno balkanskih.
Američki visoki državni službeni predstavnik prijeti Rusiji tako da poručuje kako će ruski vojnici iz Sirije vraćati se u Rusiju u vrećama. Prijetnja je vrlo ozbiljna jer se kaže kako će ih ubijati teroristi koji su, to samo slijepac ne vidi, pod kontrolom SAD-a. Prijetnja je čak proširena i na ruske gradove. Zna se kako je Rusija vodila tešku borbu s čečenskim terorizmom, a ovo je ukazuje kako je iza toga stajao SAD-e. Podsjetit ću vas ili ako ne znate, primirje u Siriji prekinulo je zrakoplostvo SAD-a koje je napalo sirijsku vojsku pri čemu je poginulo na desetke vojnika. Evidentno je kako je to bilo koordinirano s ISIS-om koji je odmah preuzeo te položaje. SAD-e se je pravdao da je to bila griješka, u što više ne vjeruju niti oni koji su nekad slušali radio "Glas Amerike".



Rusija je na to odgovorila tako da je poslala svoje dalekometne rakete s broda na zapovijedni stožer u kojem su bili časnici SAD-a, Izraela, Britanije, Turske, Katara i Saudijske Arabije i koji je koordinirao akcije džihadista. Stožer je bio u predjelu oko Allepa, poginulo je na desetke časnika.




Američka prijetnja je očito posljedica tog napada i ofenzive sirijske vojske pokrenute za konačnim osvajanjem Aleppa.
Znajući situaciju u Ukrajini i razvoj u Siriji, koliko smo od otvorenog rata dviju velesila u kojem više ne će biti posrednih-proxy vojski kao što je to ukrajinska ili neka od vojski u Siriji koje ratuju?



Iran prijeti uništenjem Saudijske Arabije. U Jemenu traje rat u koji je uključena aktivno Saudijska Arabija koja se bori protiv jemenskih šijita kojima daje podršku Iran.
Sunitsko-šijitski sukob među muhamedancima svugdje ključa.

Indija i Pakistan također su u točki usijanja i prijete jedan drugom nuklearnim ratom , odnosno uništenjem. Nedavno su kašmirski muhamedanski pobunjenici, koje podržava Pakistan, upali u jednu vojarnu i pobili na desetke indijskih vojnka. Indija želi osvetu, i zato Pakistan prijeti nuklearnim bombama ako se Indija odluči kazniti Pakistan zbog podrške pobunjenicima.

Na dalekom istoku, neprestance vrije i temperatura se diže do ključanja između S.Koreje i J.Koreje, a u što je po svojoj blizini uključen Japan. Dakako onda i SAD-e koji ima vojne baze u tim državama.
Ključa i južnije u Kineskom moru između Kine i okolnih država. Kina je tamo velika sila i želi zauzeti veliki dio istog mora. S druge strane su Japan, Filipini, Indonezija i Vijetnam.
Filipini sa svojim novim predsjednikom Duterteom postaju sve veći problem za SAD-e. Osim što je pokrenuo bespoštedni rat protiv narko bandita, ali i običnih narkomana, Duterte je najavio kako će prijeći Rubikon u odnosima sa državom koja je istjerala svojevremeno Španjolce, da bi Filipini postao njezin pijun i kopno za njihove vojne baze prema Kini i Japanu.



U SAD-e traje latentni rasni rat. Izgleda da ta država, koja je najvjerojatnije babilonska bludnica, prva zemlja rađena po nacrtima masona kao talionica različitih naroda, religija i rasa, puca po šavovima.
To je dakle prva država koja je nikla bez organske podloge, u kojoj ne postoje narodi, a vezivno tkivo trebalo je biti bogatsvo, tehnologija, napredak, hedonizam. Ista masonska ideja stoji i iza EU.

Što je s nama? Jel nam prijeti mir?
Ne, jer naš najveći vanjski neprijatelj - velikosrpstvo nije poraženo, u Srbiji većina negira naše postojanje kao povjesnog naroda.
A to znači negaciju naše državnosti.
Jedan od glavnih aduta velikosrpstva su izmišljene laži o drugom veleratu.
Antifašizam je drugi.
'Hrvatski' antifašisti tvrde da kad ne bi njih bilo (hvala Bogu većina su od njih pokojni) ne bi bilo Hrvatske. 
Jer bi onda Hrvatska bila posve na poraženoj fašističkoj strani. 
Čekajte malo drugovi antifašisti! 
Zar se vi niste borili za slobodu naroda? 
Pa kakva je to sloboda naroda, kad samo neki narodi imaju pravo biti slobodni, a drugi ne? 
Niste li time se definirali kao oni protiv kojih ste se tobož borili, koji su htjeli nekim narodima uzeti slobodu kako ste tvrdili?
Dakle, parola smrt fašizmu, sloboda narodu je ordinarna laž.
Jer oni koji su tako pozdravljali htjeli su oduzeti slobodu mojem narodu da bude svoj na svome, a oni koji su bili u pozadini 'antifašizma' borili su se da de facto svi narodi nestanu, da se stvori jedna svjetska rasa i svjetska država kojoj će oni biti na čelu.
Ta parola je bila jedna modifikacija narodne uzrečice - drž'te lopova.
Ali ne pucaju samo vanjski šavovi lažnog mira, u svim državama ključaju podijele slične kao one u drugom svjetskom ratu.
Patrioti (fašisti) kontra globalizatora (antifašista), naravni moral kontra 'snađi se druže' koje je jugokomunistička verzija sotonističke Crowleyeve maksime - Do what you wilt shall be whole of the low. Čini što god želiš biti će jedini zakon.
Riječima sv.Augustina radi se o sukobu Božje države i ljudske države u kojoj svi žele biti bogovi.
Kad sam već raspoložen oko uzrečica, onda jedna o ljevičarima.
Ljevičari su oni koji kažu i kunu se da će sve učiniti za radnike osim da budu radnici. Zato što su ispraksirali Crowleyevu-Titovu parolu snađi se druže, a to podrazumijeva snađi se tako da baciš čim više prašine u oči radnicima.
Ljude skoro više ništa ne može ujediniti nego ljubav prema istim porocima.
Ali poroci traže žrtve. Dva lopova se ne mogu ujediniti tako da jedan drugog kradu, nego se udružuju kako bi druge krali.
Tako jedinstvo svijeta je jedinstvo laži, kao što je i mir ovog svijeta lažni mir.
Koji i kad se ne puca izvana, puca iznutra, u čovjeku koji ne nalazi mira dok se ne umiri u Bogu kako kaže sv.Augustin.
Ovaj svijet jede sam sebe i mora propasti. I bit će to u krvi.
Krv je život, i kad se ona prolijeva onda dolazi smrt.
Ali postoji jedna Krv koja kad se prolijeva donosi život, vječni život.
To je Kristova Krv u kojoj možemo oprati našu jadnu nutrinu i postati ponovno nakon krštenja djetetom Božjim. 
Pokažimo Mu kako Ga slijedimo i u ovoj magluštini lažnog mira i kako smo spremni proliti svoju krv radi svjedočenja Njegove Krvi.


Do what thou wilt shall be the whole of the law.
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/authors/a/aleister_crowley.html
Do what thou wilt shall be the whole of the law.
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/authors/a/aleister_crowley.html
Do what thou wilt shall be the whole of the law.
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/authors/a/aleister_crowley.html

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.