nedjelja, 27. studenoga 2016.

Carevo novo sotonističko ruho

Pred nekoliko tjedana sam pisao o sotonističkoj umjetnosti s kojom su povezani najmoćniji političari SAD-a.
Dok sam čitao o tome na engleskom, odnosno kako je brat glavnog savjetnika H.Clinton, Tony Podesta održao rođendansku proslavu, a dotični skuplja vrlo čudne 'artifakte' i podupire srpsku 'umjetnicu' M.Abramović, te kako se u emailima koji su procurili s wikileaksa odnosi prema toj 'proslavi' kao pizza party, nisam smatrao to ništa više sumnjivim osim da se radi o ljudima koji ili koketiraju sa sotonizmom ili su aktivni sotonisti.
Zato nisam ni preveo u tom tekstu da je to bila 'pizza' večera ili zabava.
U međuvremenu sam saznao da je pizza kodna riječ za djevojčicu koju pedofil spolno izrabljuje, te da je rođendanska proslava bila orgija pedofila koji su povezani sa sotonizmom i vrlo moguće s prinošenjem ljudskih žrtava.
Neslužbeni internetski mediji bruje o tome jer su iz wikileaksa procurili dokumenti kako se radi o velikom i dobro umreženom lancu sotonista i pedofila koji su najbliže povezani s vodećim političarima SAD.
Da, uključeni su i aktualni predsjednik B.Obama, H.Clinton, Soros, holivudske zvijezde i režiseronje, glazbena pop industrija ili drugim riječima takozvana ili samoprozvana elita društva.
Najindikativnije je što su pedofili iz tog društva na socijalnim mrežama stavljali fotografije i komentare koji ih bez sumnje otkrivaju.
Jesu li oni postali toliko moćni da se više i ne žele skrivati?
Službeni mediji u SAD napali su alternativne medije kako šire lažne vijesti i vrše hajku na poštene 'picajole' kojih posjećuje Obama i Clinton, a Soros daje financijsku podršku njihovim 'pizzariama', iako nitko nikada dosad nije dokazao da wikileaks pušta krivotvorene dokumente.
Po svemu sudeći ovo je najveći skandal u povijesti  SAD-a, možda uopće.
Ako se je dosad špekuliralo kako je elita povezana sa sotonizmom, a uz sotonizam uvijek idu bludne protunaravne devijacije i krvne žrtve, sad postoje o tome dokazi (ovdje je nužno potrebna prava inkvizicija da sazna istinu - još jednom se pokazuje kako bez inkvizicije društvo tone u sotonizam).
Tko zna hoće li D.Trump biti ustoličen za predsjednika u siječnju ili će prije toga izbiti nemiri i anarhija, ali ako bude ustoličen i ne obračuna se ili barem ne naredi istragu o pizajolima, onda će to biti znak kako je s njima povezan.
Mislim da dolazi vrijeme kad će kršćani morati barem započeti s građanskim neposluhom ili s otvorenom borbom protiv sotonista na vlasti, jer ovo više nije prikrivanje, ovo je otvoreno pokazivanje sotonizma ili drugim riječima zahtjev ili zapovijed da se svi ljudi poklone Zloduhu, jer krinke su skinute.
Na koncu pogledajte video u kojem će biti izneseni neki detalji koje nisam stavio u tekst.



Ima ih još.


Video koji daje kronologiju i faktografiju. Usput vidjet ćete kako je u sotonsko-pedofilskom krugu uključena još jedna srpska umjetnica, Biljana Đurđević.



Ništa nije skriveno što se neće otkriti ni tajno što se neće saznati. (Lk 12:2)

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.