utorak, 28. ožujka 2017.

Bog je pravda

Pred deset dana vođa vatikanske sekte koja je okupirala nekretnine Crkve izrekao je novu blasfemiju. 
Nakon toga (točnije nakon nekoliko dana) otišao je pred kamerama onamo kamo pripada, u zahod.
Tim dvjema gestama, pričanjem nedopustivog i skandaloznog vica o sv.Trojstvu i javnim odlaskom u kemijski zahod, neprispodobiva osoba koja je bespravno zaposjela sv.Stolicu sve više ostavlja dojam Antikrista ili zvijeri iz Otkrivenja ili lažnog proroka koji će pred čitavim svijetom bogohuliti.
Ali kad i ne bi Bergoglio to bio, što najvjerojatnije i nije, on svakim danom sve više spušta ljestvicu grozote pustoši.
Neki dan je pred predsjednicima babilonskih država Europe među kojima je bio i naš predsjednik vlade Plenković, povodom njihovog okupljanja na 60-tu obljetnicu babilonskih rimskih ugovora, govorio kako se moraju suprostaviti trendovima nacionalizma to jest organizirano spriječiti spontane pobune protiv globalizma u čijem sklopu je rasno, kulturno i vjersko uništenje Europljana putem najezde muhamedanaca iz Azije i Afrike. 
Podrazumijevalo se je u govoru kako ih ohrabruje i protiv nezgodnog i neočekivanog predsjednika SAD koji nastoji otrgnuti svoju državu od ralja globalizma.
Da se vratimo na vic koji je Bergoglio ispričao.
Pričati javno vic koji kaže kako je sv.Trojstvo u neprestanoj svađi iznutra, a samo izvana pokazuje jedinstvo, pred nekoliko stoljeća bi 'vicmahera' dovelo do lomače (zanimljivo je kako su Bergoglio i naša sramota i nesreća S.Mesić slični).
Novoredna sekta zato već desetljećima osuđuje inkviziciju i križarske ratove kako bi telce koji ju slijede polako uvela u vrlo novo doba kad su blasfemije dobrodošle kao tobožnji zdrav humor, a odlazak pred kamerama u zahod dokaz kako je 'papa samo čovjek', a Bergoglio je najponizniji čovjek na svijetu koji trči za kamerama kako bi svi vidjeli kako je on ponizan. 
I eto velikog dokaza 'Njegove Poniznosti' u vidu male ili velike nužde.
Sjećam se kako je drugi veliki glumac Woytila krenuo s ljubljenjem nepoznate djece i stavljanjem 'blagoslova' na njihova čela tijekom novorednog 'pričešćivanja' i uskoro su ga slijedili novoredni biskupi i svećenici, a roditelji smatrali svojom kršćanskom dužnosti dijete dovesti novorednom svećeniku na blagoslov.
Ne bi me iznenadilo da se sad u novoredne crkve stavi kemijski zahod, a svećenik, kao znak svoje poniznosti, nakon pridike ode onamo kamo se i najhrabriji useru, dok puk s divljenjem gleda u to čudo poniznosti njihovog župnika i s pljeskom ga dočekuje nakon olakšanja crijeva.
Bog se ne da izrugivati. To nam svjedoči u sv.Pismu.
Najveća je greška bohohuljitelja poput Bergoglia što im se nakon prve izrečene blasfemije ništa ne dogodi i onda zaključe kako mogu nastaviti.
Opet sv.Pismo nam svjedoči kako je Bog dozvolio rast zla u ljudima kako bi se Njegova Pravda očitovala na njima u Dan Gnjeva i kasnije u vječnosti.
Jahve je sve stvorio u svoju svrhu, pa i opakoga za dan zli. (Mudre izreke 16:4)
Ovdje moramo biti svjesni kako Bog ne može stvoriti zlog čovjeka, jer Bog ne može ništa stvoriti defektno. 
Adam nije stvoren zlim. 
Ali je Bog znao što će se dogoditi. 
Pogledajte na početak bloga gdje sam, nadam se, dokazao kako se ljudske duše stvaraju traducianizmom, to jest od duša roditelja, a ne da ih Bog, kao dušu Adama i anđela, stvara od ničeg.
Bog je uvijek ljubav i pravda. 
Ali što se tiče vremena, ulazimo u vrijeme kad će Bog strpljivo podnositi* zlo i blasfemije kako bi se kalež Božjeg gnjeva napunio do vrha nakon čega dolazi kraj ovom svijetu i vremenu, očitovanje strašne Božje pravde nad onima koji ne će biti suobličeni Kristu to jest zaštićeni i opravdani Njegovom presvetom Krvi.
Bergogliju bi doista bilo bolje da ili mu netko stavi mlinski kamen oko vrata i baci ga u dubine mora, ili da postoji inkvizicija koja će ga osuditi na lomaču.
Jer ovako sve više i više sebi pripravlja veću i strašniju vječnu kaznu od Boga koji je Pravda.
Na koncu opetovano šaljem poruku onima koji su još uvijek pod autoritetom Bergoglija jer ga drže papom. 
Ne zavaravajte se s laži kako ste opravdani zato što Bergoglio nije ex cathedra ispričao blasfemični vic i nije ex cathedra otišao u zahod. 
I na vama će se, ako ne odustanete od veze s apostatama i blasfemičarima, ostvariti Božja pravda jer vidite svojim očima kako onaj pod čijim ste autoritetom i držite ga svojim sv.ocem govori i djeluje kao zvijer iz Otkrivenja.


P.S. Kad već pišem o Bergogliju i njegovom 'poniznom' odlasku u zahod, dobre je podsjetiti se kako je Bog pravde kaznio još za života velikog heretika Arija.
Arije nije mirovao nakon njegove osude na nicejskom saboru Crkve, nego je krivovjerje dalje širio i zarazio s istim većinu biskupa, pogotovo onih na istoku. 
Rimski carevi htjeli su, radi mira u carstvu, da se pravovjerje i krivovjerje izmire. 
Ali izmirenje pravovjerja i krivovjerja nije pravovjerje, nego krivovjerje. 
Istina i laž rađaju novu laž. 
Tako je rimski car natjerao carigradskog patrijarha da primi i da se izmiri s heretikom Arijem koji je obmanuo cara kako je prihvatio pravovjerje. 
Patrijarh je sav utučen došao pred oltar i molio Boga da umre prije li nego Arije dođe u katedralu. 
Molitva je uslišana, ali ne u potpunosti, jer patrijarh je ostao na životu, a Arije nije došao do katedrale. 
Na putu do katedrale rekao je svojim suradnicima da ga na čas pričekaju jer ima potrebu olakšati se. 
Kako se nije vraćao, ovi su ga išli tražiti i našli su ga u groznom stanju. 
Izgledao je kao da su mu eksplodirala crijeva i utroba dok je radio nuždu.
Arije barem nije pričao blasfemične viceve o sv.Trojstvu.

P.S.S.
Blasfemio-Bergoglio ne može bez blasfemije. Nakon vica o sv.Trojstvu, kanadskim novorednim biskupima držao je predavanje dva i pol sata. To je predugo za njega da bi se mogao kontrolirati da ne izbaci neku podlu prljavštinu koja će ocrniti Boga i Crkvu.
Tako im je rekao kako je sv.Petar raspet naopako kako bi mu Bog oprao noge. Novoredni biskupi su se najvjerojatnije smijali novom vicu zločestog klauna znajući da bi u suprotnom mogli ostati u nemilosti 'pape'. To što se zajedno s klaunom rugaju Bogu ništa im ne znači. Jer Bog ljubi sve ljude ma kakvi oni bili pa sigurno oprašta viceve na Njegov račun. Još jedna zabluda vatikanske sekte koja će ih koštati vječnosti.

* To je uvjetno rečeno jer Bog ne može trpjeti i biti žrtva zla - svijet postoji zato što Isusova neizmjerna Žrtva poništava svako zlo kojeg, kako napisah, Bog ne može trpjeti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.