subota, 23. siječnja 2021.

Opasnost islamizacije Hrvata

Neko vrijeme pojavljuju se na internetskim medijima sadržaji koji upućuju na tezu kako je izvjesni broj Hrvata prešao na islam.
Najpoznatiji od njih svakako je Marko Francišković, hrvatski nacionalist i suverenist, u javnosti najpoznatiji kao žrtva sramnog poteza bivše vlade RH, to jest ministra Ranka Ostojića koji je nakon prepirke s g.Franciškovićem preko socijalne mreže, drugi dan poslao policiju da ga uhiti, i ubrzo je preko našeg sramnog pravosuđa Marko završio u zatvorskoj ludnici.
Po njegovom svjedočenju, tamo je odlučio postati muhamedancem.
U mnogočemu se slažem s Markom, u spoznaji zablude demokracije i sekularne države, u spoznaji zablude globalizma (i sada recentnije po pitanju plandemije i ćorka Trumpa) , ali i u spoznaji kako se RKC, kojoj smo obojica rođenjem pripadali, nalazi s druge strane, na strani naših neprijatelja.
I to ne od danas, nego tisuću godina.
I dok sam ja više išao tragom vjerskih istina koje su se u RKC mjenjale kako je već 'nezabludivi vikar Hrista iz Rima' smatrao sebi korisnim, Marko je koliko mi se čini, više bio okrenut pitanju - zašto RKC ili konkretno zagrebački kaptol radi stoljećima protiv interesa hrvatskog naroda, zašto je lokalna hrvatska RKC bila poluga mađarizacije, germanizacije, talijanizacije ili čak u godinama prije i nakon prvog velerata jugoslavenizacije (slična uloga joj je i danas dana, papa-Vatikan koristi lokalnu RKC kako bi na uštrb hrvatskih interesa došao do SPC, i dalje prema RPC (koja nije očišćena od sovjetskog patrijahata) - to je prava pozadina slučaja Stepinac).
Tako smo došli do istog zaljučka, RKC nije prava Crkva i iz nje treba izaći i pozvati naše prijatelje, poznanike i ljude dobre volje i čistog uma, da učine isto.
Tu sličnost staje.
I dok sam još nakon istog zaključka lutao po pitanju sedevakantizma, jer nisam htio tako olako odbaciti RKC, Marku je vjerojatno bila dilema postati sunitom ili šijitom (ne radi se o istom razdoblju).
Pretpostavljam da sam imao i još jedan malo skriveniji motiv zašto sam ustrajavao na sedevakantizmu.
Kao rimokatolik i to hrvatski, i zbog negativnog nacionalnog povijesnog iskustva, gledao sam s nepovjerenjem prema Pravoslavlju, što sigurno nemaju recimo američki ili zapadnoeuropski bivši rimokatolici ili protestanti.
Protestantizam nije nikako dolazio u obzir jer je očevidna izdaja Hrista vjerovati kako On nije za života ili za Pedesetnicu silaskom Duha Svetoga osnovao Crkvu kao svoje Tijelo, nego da je to učinjeno tisuću pesto godina kasnije u Njemačkoj od raščinjenog papističkog monaha koje je jedino bio u pravu to što se je protivio samozvancu iz Rima, sve ostalo je bilo još veće odstupanje od Crkve.
Pretpostavljam da je i Marko imao sličnu hrvatsku boljku zaziranja od pravoslavlja, ali on nije htio čekati da ga ta boljka prođe te da prihvati istinu kako pravoslavlje nije identično sa SPC.
On je iza zatvorskih rešetki, gdje se živi puno jednostavnijim i radikalnijim životom, odlučio se na radikalni potez negiranja ne samo RKC, nego i Gospoda Hrista i Njegove Crkve. 
Da, on će reći kako je Isus veliki prorok koji će doći na kraju vremena suditi ljudima, ali to je Isa*, izmišljeni lik koji se pojavljuje u kuranu, koji nije raspet i uskrsnuo, koji nije Spasitelj, koji nije Sin Božji istobitan s Ocem i Duhom Svetim, nego kojeg je ili Muhamed izmislio, ili mu je tu laž prenio demon koji se je lažno predstavio arhanđelom Gabrijelom.
I Mirjam ili Marija koju spominje ista knjiga laži nije Bogorodica, Presveta Djevica Marija.
Stoga oprez onima koji će slušati hrvatske novo poklonike lažnog proroka Muhameda, neka vas ne zavaravaju s lažima kako oni isto poštuju Gospoda Hrista i Bogorodicu.
Ovim potezom je Marko Francišković postao sličan legendarnom kraljeviću Marku, koji stvarno nije bio borac protiv muhamedanca i turskih osvajača, nego njihov vazal koji se je s njima borio protiv kršćanskih vojski.
I takvih je puno bilo u to vrijeme, u bitci kod Nikopolja protiv Turaka, kršćanska vojska se je obradovala kad su vidjeli da dolazi na bojište srpska vojska, ali to su bili turski vazali, i u toj presudnoj bitki Turci su nadvladali (bila je to presudnija bitka od prethodne Kosovske, jer je nakon toga Turcima bio otvoren put prema Panoniji, odnosno srednjoj Europi).
U video porukama Marko Francišković neobranjivo optužuje i raskrinkava demokraciju i trenutnu, veleizdajničku vlast kako kaže, i kaže istinu da je potrebno naći nekog lidera koji će povesti narod, srušiti postojeću vlast i stvoriti neovisnu, suverenu hrvatsku državu koja ne će biti sekularna, nego u kojoj će vladati Božji zakoni.
Stavio bih se odmah pod autoritet takvog vođe, ali nikako pod Markov autoritet, jer on je pod autoritetom lažnog proroka Muhameda (i time bih onda ipso facto stavio i sebe, to jest postao bih odstupnik od Gospoda Hrista i Crkve), i ako je stvarno iskren, onda bi on stvorio da može neku islamsku hrvatsku državu u kojoj će važiti šerijatsko pravo, u kojoj će kršćani biti građani drugog reda, u kojoj se crkve ne će smjeti graditi, nego eventualno samo popravljati postojeće, u kojoj će kršćani morati plaćati poseban porez zato što ne slijede lažnog proroka.
I upitno je koliko bi uopće takav hrvatistan (kroasan :)) bio suveren i neovisan, kad u islamu takvo nešto ne postoji, narodi i narodne države su ili sekundarne ili onemogućene nauštrb svjetskog kalifata.
Umjesto svjetskih bankara i vladajuće judeomasonerije koju Marko neštedimice razobličava kao prave vladare RH i svijeta, imali bismo tada nekog kalifa ili sultana i njegov dvor u kojem bi baš možda stolovali oni isti koje Marko kritizira i protiv kojih poziva na borbu.

Da ne duljim više po pitanju simbioze hrvatstva i muhamedanizma. To je nemoguća kombinacija zato što je muhamedanstvo globalizam pod gorivom vjerskog fanatizma u primitivnoj vjeri da će poslije smrti (ili još u zemaljskom životu) sljedbenici uživati u hedonizmu** (sam opis Raja kao javne kuće trebao bi svakog tko još ima malo dostojanstva i čistoće srca odvratiti da i uopće razmišlja o tako niskoj i primitivnoj vjeri). 
Bošnjaci ili nekadašnji titojugoslavenski Muslimani postoje zato što nije više bilo turskog kalifata u Bosni, da je taj kalifat ostao, nikakvog bošnjačkog naroda ne bi bilo sada.
I da budemo iskreni i prema sebi, ne bi bilo niti hrvatstva ili srpstva u Bosni, nego bi prevladala religiozna identifikacija kakva je bila gotovo svugdje do vremena francuske revolucije u multireligijskim državama. Pa i u onima koje nisu bile multireligijske.
I pravi kršćani stavljaju uvijek ispred nebesku domovinu, pa i multietničku kršćansku državu, prije nego etničku sekularnu državu.
Stoga se po tom pitanju suštinski ne razlikuju kršćani i muhamedanci, i jednima i drugima je važnija kršćanska odnosno islamska država od nacionalne sekularne države.
Zato bi Marko i njemu slični konvertiti na muhamedanstvo trebali biti iskreni prema sebi, a onda i drugima koje žele privući u lažnu religiju - nacionalna i neovisna hrvatska država nije cilj, nego samo sredstvo, bolje rečeno mamac, da se pridobije razočarane bivše hrvatske rimokatolike u vojsku lažnog proroka Muhameda.

Sjetio sam se da sam nekad na blogu napisao jedan tekst o dokazivanju kako je muhamedanizam lažna religija. Čak sam i obećao da ću još o tome pisati.
Ovo je onda i kao ispunjavanje obećanja.
Zato na kraju mala crtica.
Muhamedanci vjeruju da je kuran svet te da je kopija ili tako nešto slično, vječnog nestvorenog nebeskog kurana.
Oni doslovno vjeruju da su iste riječi u tom nebeskom kuranu i onom iz Arabije.
Ta besmislica, kad bi bila istinita, ima ove posljedice:
1.  Ono što je nestvoreno je Bog,
2. Kuran je nestvoren, što znači da je Bog,
3. Znači postoje dva Boga, što je besmislica-kontradikcija,
4. Muhamedanci kažu da kršćani vjeruju u tri Boga, čak znaju reć i četiri jer dodaju Bogorodicu,
5. Ne, kršćani ispovijedaju vjeru u jednog Boga Oca, tako započinje nicejsko-carigradski Simbol vjere,
6. Tri božanske osobe nisu tri Boga, nego je Bog jedan, Otac, koji je uzrok i Sinu i Duhu, prvom rađanjem, drugom izlaženjem,
7. Ako bi muhamedanci rekli da isto tako od Alaha koji je jedini Bog, proizlazi nebeski nestvoreni Kuran, onda to nije nipošto isto, nego je kontradiktorno,
8. Jer Kuran nije osoba nego knjiga koja je po definiciji stvorenje, a ne kako napisah osoba***,
9. Ako je nebeski Kuran napisan arapski, što bi trebalo biti ako je ovaj zemaljski kopija nebeskog, onda Alah nije sveznajući jer nije mogao znati nešto što je suvječno njemu (nego je samo mogao naučiti iz nebeskog kurana, a bog koji nešto ne zna, pa onda to nauči nije Bog), to jest nije mogao znati arapski jezik - ne zaboravimo onda je i arapski jezik suvječan Alahu, ne proizlazi od njega****,
10. U zemaljskom kuranu koji je istovjetna kopija nebeskog po vjeri muhamedanca, opisani su događaji iz Muhamedovog života, a kuran nije knjiga bajki, prema tome ne samo da je arapski jezik vječan, nego je i Muhamed vječan jer se opisuje u nebeskom, nestvorenom, vječnom kuranu. Isto tako vječni su, to jest bogovi kao i Alah svi koji se spominju u kuranu, da čak i deve i druge životinje koje se spominju.

Mogao bih nastaviti o besmislenostima kurana i onog što je demon ili nepismeni Muhamed diktirao da se napiše kao kopija nebeskog kurana.
Dodat ću samo ono što mi je nekad bilo blisko, predestiniranost.
Muhamedanci su veći kalvinisti od kalvinista. 
Mi kršćani vjerujemo da Bog sveznajući i svemogući zna sve što će se dogoditi, ali On nije uzrok svemu što postoji kao zlo, On to dopušta. 
Bog često po molitvama svetih otklanja neko zlo (pa je tako primjerice otklonio uništenje Ninive zato što su se Ninivljani pokajali i činili velike pokore i apsolutni post).
Muhamedanci vjeruju da se sve događa onako kako je zapisano u nebeskom kuranu, što je maksimalni kalvinizam.
Tko je to zapisao?
Nitko, jer nitko nije postojao prije nebeskog kurana.
Dakle, muhamedanci stvarno vjeruju da je jedna knjiga napisana na arapskom jeziku Bog.
Dodajem kršćanima da su u zabludi ako misle da je Biblija riječ Božja (ta zabluda je došla od protestantizma, ali se je udomaćila i kod rimokatolika koji nakon čitanja Evanđelja na misi kažu - 'riječ Božja', dok je Riječ Božja sam Gospod Hristos, a ne ono što su napisala četvorica evanđelista).
Sveto Pismo nije diktirao Duh Sveti, nego je nadahnuo svete pisce. 
To nije isto, i ako to ne razlikujete onda ste slični muhamedancima.

Marko Francišković i njemu slični koji će se radi razočaranja u RKC 'osunetiti' nisu dobro poznavali nauk Crkve niti su stvarno živili svetotajinskim životom, a kamoli da su prešli prvu fazu na kršćanskom putu očišćenja-pokajanja, prosvjetljenja i oboženja kao trećoj i konačnoj to jest beskonačnoj fazi.
RKC ovdje snosi veliku krivnju jer je svojim djelovanjem spriječila ih u tome, ali ipak nitko ih silom ne će natjerati da prihvate za vođu i autoritet lažnog proroka iz Meke.
Dakle, na kraju će morati kriviti samog sebe.
I ako shvate da su bili naivni i lakomisleni, moraju znati da ih po lažnom proroku slijeduje smrtna kazna ako napuste tu lažnu vjeru.
Mnogi sveci i mučenici su radosno otišli pred muhamedanske krvnike da tako iskaju svoju lakomislenost.
Nedavno je bio spomendan jednog takvog kojem sam nažalost zaboravio ime.
On se kao dječak žestoko naljutio na svoje roditelje te je odlučio da će im napakostiti tako da se 'poturči'. Što je i učinio. I onda je cijeli život vodio u pokajanju da bi radosno završio svjedočeći Gospoda Hrista pred muhamedancima kao bivši muhamedanac.



Iznad je osvrt M.Franciškovića o recentnim događanjima.
Prilično dobro i po mojem sudo istinito opisuje i procjenjuje događaje, ali ... postoji onaj 'ali(ja)' koji vodi u propast njega i one koji će ga slijediti.

* Mislim da se cak ovdje radi o Antihristu, da je Isa kojeg muhamedanci ocekuju kao suca na kraju vemena, glavom i bradom Antihrist.

** U priloženom videu Marko s pravom opisuje kao (većinom) razbojnike afro-azijske muhamedance koji zbog hedonizma (dodajem i parazitizma - ljenosti u višoj(nižoj) fazi kad parazit želi živjeti naušrb socijalne države i naivnosti domaćina-starosjedioca, pa su više nalik kukavici koja podmeće jaje u tuđe gnijezdo) hrle protuzakonito-ilegalno u zapadni svijet. Stoga on kaže da oni nisu pravi muhamedanci. Tu je već u krivu. Jer Muhamed je upravo na taj način vrbovao svoju pljačkašku vojsku obećajući im ratni plijen i robove-robinje za uživanje u bludu. I više od toga, Muhamed je blasfemično obećao im, ako poginu u tim pljačkama i teroru, da će u smrti vječno uživati u bludu s vječnim djevicama. 

*** Osoba može biti nestvorena (sv.Trojica), i stvorena (anđeli i ljudi), dočim knjiga može biti samo stvorenje. I čudno je kako su se muhamedanci u tu bajku o nebeskom kuranu zapetljali, kao da nisu mogli jednostavno zaključiti da je to laž, jedna u nizu koje je Muhamedu izrekao demon lažno se predstavivši arhanđelom Gabrijelom.

**** Muhamedanci da bi izašli iz te kontradikcije o dva Boga iz koje proizlazi da nije niti Alah niti nebeski kuran Bog, pa zato i Alah ne može znati što je napisano u nebeskom kuranu, nego to treba pročitati da bi znao, morali bi tvrditi da su Alah i kuran istobitni, da imaju istu božansku suštinu ili narav. Samo onda upadaju u još goru ludost, Alah koji bi trebao po njihovoj vjeri biti Bog, ima istu narav kao i knjiga. Alal vam vjera muhamedanci!



P.S.
Atenski mitropolit Jeronim II objavio je podsjecanje Grcima kako muhamedanstvo nije religija, nego politicki pokret, i to ekspanzionisticki.
Kakva su to dosla vremena kad se tako evidentna cinjenica dokaziva u samom pisanju kurana, kao i u povijesti Muhamedovih osvajanja i pljackanja, sto su poslije nastavili kalifi njegovi nasljednici, treba napomenuti?
I kako onda neki Hrvati okrenu istinu naopako pa u Muhamedu vide najveceg Bozjeg poslanika protiv cijih su se sljedbenika borili nasi preci da nas ovi ne pregaze?
Takvom renegatstvu i negiranju ociglednih istina ne moze se naci racionalno objasnjenje.
Stvarno radi se o slicnoj reakciji onog djecaka (mislim da je bio Grk) koji se je u nekom ludom gnjevu toliko ozlojadio na svoje roditelje da im je odlucio napakostiti prelaskom na muhamedanstvo.
Tko zdravog razuma bi tako nerazumno postupio, otisao u Pakao samo da napakosti svojim roditeljima?
To samo dokazuje kako veliku moc Satana ima nad nama preko gnjeva.
Tko je sklon gnjevu, to je prvo protiv cega bi se trebao boriti. 
I onda ne ostati zbog druge strasti gordosti na putu u Pakao, nego priznati svoju zabludu, svoju lakomislenost ili ludost radi gnjeva, i onda vratiti se pokajnicki Ocu.

Ilustracija kako je etnofiletizam, bio on hrvatski, srpski, albanski ... velika zabluda:


Može dakle Biden biti i otvoreni Satanist (mislim da mu malo nedostaje), ali ako će on nešto učiniti 'pozitivno' za Kosovo ili Albaniju, onda smo mi (Albanci) za njega.
Nažalost, mislim da ima mnogo Hrvata koji slično mudruju i ta 'mudrost' ih vodi u Pakao.
Neki vjerojatno razmišljaju - muhamedanci su sve brojniji i jači, preuzimaju zapad, možda je dobro da se i mi Hrvati priključimo džihadu.

Broj komentara: 7:

  1. Marko je ravnozemljaš, isto kao i ti.

    Jura

    OdgovoriIzbriši
  2. https://www.youtube.com/watch?v=PlWkuOIvwS8

    OdgovoriIzbriši
  3. Post je ok samo je loš timing. Jučer sam šetao po kvartu i vidio da je Marku Franciškoviću otac umro 21. siječnja.

    Ž

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam znao dok sam pisao, ipak ne vjerujem da je M.Francišković pročitao tekst. Ako je i pročitao, nadam se kako ga je 'iščitao' onako kako sam htio - cijenim ga zbog njegove principjelnosti, ali je krenuo krivim putem.

      Izbriši
    2. Marko nije hiper-osjetljivi histerik, s njim se može o svačem diskutirati mirno, pod uvjetom da je diskusija uz uzajamno poštovanje sugovornika.

      Stribor

      Izbriši
    3. @Stribor,
      znam to, u pravilu donosi racionalne argumente i nije sklon osobnom vrijeđanju neistomišljenika.

      Izbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.