petak, 4. veljače 2022.

Dan crvenih haljina

Iako nisam imao neki motiv za pisanje, jutros me je ova vijest pokrenula na pisanje.
Dakle i na današnji dan, dan koji je proglašen Danom crvenih haljina, svijet svjedoči da je otišao 'na ocat'.


Prva asocijacija je da se radi o danu prostitutki.
Ali ne, danas je dan u kojem se sjećamo da žene umiru od moždanog udara.
Umiru i muškarci, ali to nije važno.
Važno je podsjetiti se da žene od kolpa umiru.
Nitko nikad nije imao kroz povijest recimo studiju muške književnosti (ja se nadam da to ne će pasti na pamet sodomitima), ali već pola stoljeća na vrlom Zapadu se takvi smjerovi, samo za žensku književnost na sveučilištima otvaraju.
Objavljuju se doktorati u smislu žene u informatici, žene u sportu, žene u poduzetništvu, žene u kulturi, žene u pravosuđu, pretpostavljam da na rimokatoličkim sveučilištima ima predmeta žene u svetosti, i tako dalje.
Ali nema doktorata žene u rudnicima, ili žene majke ili žene domaćice i slično.
Netko se očito silno trudi uspostaviti matrijahat na Zapadu, odnosno u cijelom svijetu koji slijedi isti Zapad već stoljećima.
I koliko je poznato matrijahata nije nikad i nigdje bilo u civilizacijama, osim u primitivnim plemenima i dakako u "ženskoj književnosti", to jest u fantazijama koje su trebale opravdati nastajajući feminizam i matrijahat.
Zašto 'princ ovog svijeta' zajedno sa svojim demonskim dvorom i ljudskim slugama želi uzdignuti žene iznad muškaraca?
Zato što on sve radi imitirajući Boga, ali u suprotnom.
K tome poznato je da su žene sklonije emocijama, laskanju, sujeti, zato je konačno Zmija prevarila Evu, a ne Adama, Adama je Zmija prevarila tek preko Eve.
I tako se ista priča po tko zna koji put ponavlja, ali sad na puno većoj i široj razini, na razini cijelog čovječanstva i Zemlje, kao onda u Edenu.
Ovaj dan kao i svi drugi svjedoči da je svijet spreman, to jest okrenut je naopako, da bi primio za cara naopakog Hrista, Antihrista.
Pravih muškaraca već odavno nema na mjestima na kojima trebaju biti muškarci.
Nema više onih koji bi mogli i htjeli spriječiti zacarenje Antipomazanika.

P.S.
Jonathan Pageaue komentira prosvjed kamiondžija u Kanadi.
Vidi se po izrazu njegovog lica i samim riječima da je vrlo zadovoljan što se događa.



Hendikepirana mala djevojčica klanja se do poda, usporedimo koliko su naše molitve jake i Bogu mile, kao od ove djevojčice.


Nedavno je francuski predsjednik Macron bio u posjeti Rusiji i evo kako su izgledali razgovori:


Ova distanca dokaz je ne samo da razgovori nisu bili bliski, nego još važnije je ovo objašnjenje:
- Macron nije dopustio da ruske zdravstvene službe izvrše na njemu "COVID" test budući kako kaže ne želi da oni dobiju podatke o njegovom DNK, a onda je ruski protokol stavio dugački stol između njih kako Macron ne bi potencijalno zarazio Putina.
- što je svjedočanstvo predsjednika jedne moćne države kako se PCR i antigenski testovi pri kojima nam ubadaju štapiće u nos ili pred mozak mogu koristiti za skupljanje DNK genetskih podataka ljudi koji se prisiljavaju na testove.
- nadalje zlouporaba tih podataka je čini mi se vrlo opasna, da ne ulazimo kako se već može zlouporabiti, tako da je francuski predsjednik odbio testiranje. Da se ne radi o velikoj opasnosti, ne bi se dovodio u ovakvu situaciju.
Riješenje je dakako izaći iz svjetskog sotonističkog sustava.
Samo to nije lako ako smo se navikli na lagodan život uz tekovine propadajuće civilizacije.
Usput, mišljenja sam da je ova bolest, kao i sve moderne bolesti kojih nije bilo pred nekoliko stoljeća, prirodan odgovor ljudskog organizma na sve industrijske surogate hrane koju konzumiramo, na zagađenja iz zraka koje dolaze radi industrije ili iz umjetno stvorenih neprirodnih i otrovnih oblaka koje siju hotimično zrakoplovi (a sve vlade se prave bedaste kao da nemaju pojma što se događa na nebu iznad njihovih država), na pijenje vode koja je također zagađena klorom ili fluorom koji su otrovi (što dovodi do zaključka kako su gradovi s vodovodima u kojima mora biti tih elemenata da ne bi bilo još i gore, neprirodni čovjeku i životu općenito), na umjetno elektromagnetsko zračenje preko kojeg se narušava stabilnost organizama koji su svi do jednog i električna bića.
Također uvjeren sam da su tobožnji poluživi organizmi - virusi, rezultat bolesti a ne uzrok, da su oni mehanizam preko kojeg organizam izbacuje iz svojih stanica štetne i toksične tvari kojima se redovito trujemo, hotimično ili nehotimično samom činjenicom da živimo u industrijskom društvu (a neprirodno elektromagnetsko zračenje bez kojeg ova industrijska civilizacija ne može opstati je zaslužno za poremećaj u metabolizmu, u biološko-kemijskim procesima unutar organizma tako da isti organizam sam sebe truje ili izaziva autoimune bolesti).
Gripa ili "covid" kako se sad naziva je uzrokovana pobunjenošću zapadnog prometejskog čovjeka prema Bogu koji je radi duhovne i tjelesne koristi rekao Adamu - u znoju lica svojeg jest ćeš kruh svoj.
Sad jedemo ne samo kruh preko svake mjere, nego i slastice, koje su dakako štetne za nas, bez znoja lica svojega.
Ali znoj se ne može izbjeći, ili je to znoj u vrućici bolesti izazvane neprirodnim načinom života, ili je to ledeni znoj od strave što će s nama učiniti svjetski gospodari u čije smo se ruke, umjesto Bogu, dali.

3 komentara:

  1. Sv. Milutin se ženio pet puta i uglavnom su u pitanju bili politički brakovi. Svoju prvu suprugu, tesalsku princezu, nezadovoljni Milutin jednostavno je vratio kući. Za drugu ženu uzeo je sestru svoje snahe, Dragutinove žene, koju je zaveo kao kaluđericu. Kćeri koju je sa njom dobio dao je ime Carica. Oteravši ubrzo i nju, oženio se po treći put, ovog puta sa princezom Anom, kćerkom bugarskog cara. U braku sa njom rodio se Stefan Dečanski. Vizantijci su pokušali da ga naprave saveznikom, te mu vizantijski car nudio svoju petogodišnju (!) kćer Simonidu, objašnjavajući "da je svoju kćer prosto žrtvovao da izradi otadžbini preko potreban mir".[5] proglasivši prethodni brak sa kraljicom Anom nevažećim, a samim tim i Stefana Dečanskog nezakonitim sinom, ženi petogodišnju vizantijsku princezu.[5]

    Emile, pričaj nam nešto o srpskim svetiteljima. Od kurvara do koljača.

    OdgovoriIzbriši
  2. Brate Emile, sve su to oni (doslovno i preneseno) uzeli iz naših liturgija, ali da to profanizuju i opogane. Pogledaj dekane, prodekane i studente-svi imaju mantije/uniforme, a sve je to imitacija liturgije.... Što će to njima?! Recimo, postoji noć svijetlih/sjajnih riza. Piši o tome...

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim da je na portalu -Istinom protiv laži-macron opisan kao ubojica. Ubio je neku kolegicu s faksa jer je bio neki agent ako se dobro sjećam članka.
    A sad se vraćam ispravku jer sam nespretno sročio onu rečenicu o Rupčiću.

    (Mt 19, 9; Mk 10, 11–12; Lk 16, 18)
    »Rečeno je također: Tko otpusti svoju ženu, neka joj dade otpusnicu. 32 A ja vam kažem: Tko god otpusti svoju ženu – osim zbog bludništva – navodi je na preljub i tko se god otpuštenom oženi, čini preljub.«

    Kako bi builo ovako prevesti Isusovu rečenicu:
    Tko god otpusti svoju ženu – osim zbog PRELJUBA – navodi je na preljub i tko se god otpuštenom oženi, čini preljub.«

    Očito je da je Rupčić dobro protumačio Isusovu rečenicu.
    Marinko

    OdgovoriIzbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.