utorak, 3. siječnja 2023.

Gdje ste?

 Evo testa.

The parent channel of this video is unavailable at your location due to the following restrictions:

Contains Incitement to Hatred


onda živite još u 'sumnjivim' predjelima kruga Zemaljskog za koja vladari ovoga svijeta smatraju da još nemaju potpunu kontrolu.
Pa bi vas gledanje videa u kojem neiskusni pilot zrakoplova za "zaštitu Zemlje od ljudskog negativnog utjecaja" putem prskanja ili zaprašivanja, otvorio mlaznicu prerano,
moglo potaknuti na mržnju.
Prema kome?
Valjda prema tom pilotu i sličnima, njegovim nalogodavcima i nalogodavcima nalogodavaca kao i onima na vlasti u svim državama preko kojih lete zaprašivači (znači i preko nas).
Onda vam ujedno čestitam Novu Godinu jer ste već sretni činjenicom da živite u okruženju koje je 'đungla' za gospodare svijeta.

Iako sam mišljenja da gospodari kaosa imaju predobro mišljenje o nama misleći da smo nekakvi potencijalni opasni pobunjenici.

S druge strane osobno mogu reći da nemam mržnje prema istim gospodarima koji nisu pravi, nego su oni ustvari pobunjenici protiv Boga, a On je Svedržitelj i smisao sveg postojećeg, dok su se oni stavili u službu kaosa i smrti, u službu Sotoni koji će uskoro biti pušten iz Podzemlja kako je prorokovano.
Budući su i oni naša braća po Adamu ili preciznije rečeno po Noi, i zbog kojih je isto Gospod Isus Hristos prolio svetu otkupljujuću Krv na križu, onda ih mogu samo žaliti što rade prvenstveno sebi ogromnu štetu koja može imati vječne i zle posljedice za njih.

U međuvremenu mi divljaci iz đungle trpiti ćemo nedaće vremenske i zaprašivačke izazvane zaista ljudskom rukom, uz prateće alergije i pad imuniteta, kao i udar odozgo i odozdo na poljoprivredu sve do umjetnog izazivanja gladi i bolesti.

I ako shvatimo da smo zaista sretni ne zbog toga što živimo u đungli, nego što nas je Bog prepustio lažnim i zlim gospodarima zbog naših neiskajanih grijeha, a ne da nas osobno kažnjava, nego čeka na naše pokajanje, onda ćemo biti i blagoslovljeni u ovom i narednim ljetima-godinama.
Bez obzira na nadolazeće nevolje i iskušenja bez kojih ionako ne možemo doći do cilja života.


O.Turbo reče na kraju videa - budimo spremni i ne bojmo se patnje, budući ljubavi, to jest blažene vječnosti s našim Gospodom, bez nje nema.

P.S.
Roosh u ovom tekstu upozorava kako ne smijemo naivno vjerovati u zemaljske spasitelje poput Elona Maska, jer nas ta naivnost, ako to nije i gore od naivnosti, može dovesti do Antihrista.

Pokojni papa RKC Ratzinger izjavio je kako je nogomet predokus raja (čitam na narod.hr tekst V.Vrčeka koji je vjerojatno objavljen u Glasu koncila).
Bilo bi smiješno da nije to istina.
RKC koja negira nestvorene Božje energije po kojima se kršćani deificiraju i osjećaju zajedništvo s Bogom i u ovom životu, a u punini u vječnom, ne preostaje ništa drugo nego da Raj uspoređuje materijalistički i hedonistički, skoro kao muhamedanci.
Jel možda onda zamišljaju svece i anđele kao tetovirane nogometaše?




Nema komentara:

Objavi komentar

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.